Utazás
Szállás

Utazás típusa

Ország

Város

Dolce Travel
utazás-szállás-hírlevél
E-mail cím:*
Név:*
Telefon:Buszos városnézés, Buszos kirándulás - Bel- és külföldi személyszállítás autóbusszal Proservice Group - Több, mint arany Ultrahangos fogkefe Emmi-dent
A szolgáltatás leírása
Az Reptéri transzfer igénylése oldalon rendelheti meg Ön vagy rokona ismerõse üzletfele részére a Reptéri Transzfert. Figyelemmel kísérjük az esetleges járatkéséseket, továbbá nem számítunk fel várakozási díjat.
 
 
Transzfer árak:
Kérjen ajánlatot, mert minden esetben díjmentesen készítjük az ajánlatot.
7 vagy több fõ esetén  kérjen testre szabott ajánlatot az info@dolcetravel.hu e-mail címen!
Áraink csak Budapest területén érvényesek. Amennyiben vidékre szeretne transzfert, írjon nekünk e-mail üzenetet!
 
Amit nyújtunk
Fix árak:
Sofõrünknek pontosan annyit kell majd fizetnie, amit az ártáblázat meghatároz, nálunk nincsenek rejtett költségek!
 
Megbízható szolgáltatás:
Amikor megérkezik a ferihegyi repülõtérre, a sofõr ott fogja várni, egy - az Ön nevét feltüntetõ - táblával a kezében, majd haladéktalanul a szállodába viszi Önt. Ez akkor is így lesz, ha késik a gépe.
 
Segítség, amire számíthat:
A sofõr elõre tudni fogja, hogy hova kell Önt elvinnie. Ha visszatranszferre is szüksége van, akkor tájékoztatást nyújthat a kiállás ideális idõpontját illetõen, hogy biztosan elérje majd a gépét.
 
Teljes kényelem:
Amennyiben idegen nyelvű vendégeknek foglal transzfert, megnyugtathatja õket, hogy a sofõr beszél angolul. Az utazás kényelmes, légkondicionált autóban vagy minibuszban történik.
 
 
Feltételek, megjegyzések:
Induláskor, érkezéskor elõforduló eltolódások:
Induláskor, a kiállási címek számától függõen elõfordulhatnak 5-10 perces eltolódások. Érkezéskor, az egymást követõ repülõgéppel érkezõ utasok esetén maximum 40 perc várakozás fordulhat elõ a repülõtéren.
 
Nagy mennyiségû csomag esete:
Megrendelés esetén kérjük (az ûrlap megjegyzés rovatában) jelezzék, ha extra csomagmennyiségre (2 bõrönd/fõ felett) kell számítani a szállításkor. Jelzés hiányában elõfordulhat, hogy a többlet csomag szállítására nem áll mód.
 
A nem befolyásolható események esete:
Például balesetbõl adódó útlezárás (stb.) következtében elõforduló késésért felelõsséget nem vállalunk, az ilyen események elkerülése érdekében igyekszünk a leghamarabb a reptérre jutni.
 
Társaságunk felelõsségvállalása:
A szolgáltatás során társaságunk bizonyítható hibája kapcsán felmerülõ problémákért felelõsséget vállalunk. Megrendeléskor a részvételi jegy átvételével az utas elfogadja a feltételeket. A részvételi jegy kiadása a megrendelést felvevõ feladata és felelõssége.
 
Reptér irányában történõ transzfer esete:
A reptér felé irányuló transzfer esetén az utas által megjelölt helyen napszaktól függöen a kiállás 2,5 vagy 3 órával a gép indulása előtt történik. A kiállásról és a megrendelésrõl visszaigazolást küldünk a megrendelö részére, melyen feltünttetjük a várható érkezési idõt a sofõr és a diszpécser telenfonszámát, valamint az érkezõ gépjármü tipusát. A címen a sofõr maximum 10 percet tud várni.
 
Reptérrõl történõ transzfer esete:
Amennyiben az utas a reptéren a megadott helyen nem jelenik meg és nem értesíti az irodát a késés okáról (pogyász elvesztés ..stb)., a várható késés idõtartamáról, a sofõr maximum 1 órát vár értesítés nélkül az utasra.
 
 
PARKOLÁSI INFORMÁCIÓ !!!
A zuglói önkormányzat már évek óta tervezi a fizetős parkolás bevezetését, hogy könnyítsen a kerület Városligethez közeli részének "pufferzóna"-szerepén. Ezért 2017. szeptember 1-jétől az Ötvenhatosok terén megszűnik az ingyenes parkolás! 350 Ft/óra díjat vezetnek be, az év minden napján, nem csak munkanapokon!!!!
 
Amennyiben autóval érkeznek az induláshoz kérjük ezt vegyék figyelembe.
Itt található az önkormányzat parkolási társaság honlapjának a megfelelő oldala:
https://www.zugloiparkolas.hu/parkolasi-zonak/
 
 
Oldalak
Dolce Travel Utazási Iroda
Utazás Szállás Last Minute Buszos utak Buszbérlés Incentiv-utak Városlátogatás Prága Bécs Szállás foglalás Verona-Velencei karnevál egy napos utak