Utazás
Szállás

Utazás típusa

Ország

Város

Dolce Travel
utazás-szállás-hírlevél
E-mail cím:*
Név:*
Telefon:Buszos városnézés, Buszos kirándulás - Bel- és külföldi személyszállítás autóbusszal Proservice Group - Több, mint arany Ultrahangos fogkefe Emmi-dent

1 Napos Csobbanás - Opatija

E-mail

2. Nap (Szombat): Érkezés az Adria partjára, Opatijaba (avagy egykori nevén Abbázia), ahol egész napos fürdőzés keretében szabadprogram vár ránk. A kellemesen eltöltött nap után találkozás az esti órákban a busznál és indulunk vissza Budapestre.

 

1 Napos Csobbanás Opatija

(Non - Stop) 

 

Utazás: autóbusszal (Non - Stop)
Ellátás: nincs/egyénileg
Szállás: nincs
 
2018.07.13 - 07.15. (Hétvége)!
2018.07.30 - 08.01. (Hétköznap)!*
2018.08.03 - 08.05. (Hétvége)!
2018.08.24 - 08.26. (Hétvége)!
 
 
 
 
Program:
1. Nap:
Indulás az éjjeli órákban Budapestről.
Éjszaka a buszon. Folyamatos utazás, rövid pihenőkkel.
 
2. Nap:
Érkezés az Adria partjára, Opatijaba (avagy egykori nevén Abbázia), ahol egész napos fürdőzés keretében szabadprogram vár ránk. A kellemesen eltöltött nap után találkozás az esti órákban a busznál és indulunk vissza Budapestre.
 
3. Nap:
Éjszakázás a buszon. Érkezés a kora reggeli órákban.

 

 

 

Részvételi Buszjegy: 19.990 Ft/Fő helyett most csak

Előfoglalási Akciós Ár: 11.990 Ft/Fő

 

 

Az ár tartalmazza:
utazást autóbusszal
magyar nyelvű csoportkísérőt
 
Az ár nem tartalmazza:
Adminisztratív díj: 1.000 Ft/Fő (Irodánkban fizetendő !)
BBP Biztosítás: 1.130 Ft/Fő (Classic)
Fix Ülőhely lekérésre: 2.000 Ft/Fő 
 
 
Zárt csoportok vagy elegendő létszám esetén az ebédelési lehetőséget megoldjuk. 6-35 fő esetén más indulási dátumokat is tudunk biztosítani, akár hétköznapra is! (Min. 34 - 38 Fő)!
 
Információ: Opatiját a horvát Monte Carloként, vagy épp az Adria Nizzájaként emlegetik. A városi strand nagy része betonozott, de található homokos és aprokavicsos strandok is. Érdemes strandcipőt hozni magunkkal. A zuhanyzó használatáért kb. 2 kunát kell fizetni.
 

 

Látnivalók:

Lungomare sétány: Az egész adriai partszakasz egyik legszebb és leghosszabb parti sétánya a mintegy 12 kilométer hosszan húzódó út, amely séta közben rendkívül hosszan belátható. A sétány mentén épültek Opatija legszebb villái és szállodái, emellett pedig a tengerpart is lenyűgöző látványt nyújt.

 

Leány a sirállyal szobor: A Lungomare sétány mentén, a központi strand közelében felállított szobor gyakran megjelenik az Opatiját bemutató kiadványokon, mára gyakorlatilag a város jelképévé is vált.
 

Villa Angiolina: A kiemelkedő szépségű Villa Angiolina, mely nevét az építtető rijekai kereskedő felesége után kapta, 1844-ben épült, s ez volt Abbázia első villája. Nem csak az épület belső- és külső elemei, megoldásai, díszítései kaptak különös figyelmet felépítése során, de az épülethez csodálatos szépségű park tartozik, amelynek gondozására azóta is mindig odafigyelnek. Az épületet 2000-ben felújították, így ma az eredeti állapotában, szépségében tekinthető meg.


Helios és Selena szobor: Ez a szintén közkedvelt műalkotás Opatija parkjában áll. A szobor 1899-ben készült el, s korának megfelelően neobarokk stílusjegyeket hordoz, amely ezáltal harmóniában áll a tér és a környező épületek stílusával.

 

 

 

 

Felszállási helyek: 

Budapest, Blaha Lujza tér, Corvin áruház - (23:45)

Budaörs, AGIP kút - (23:55)

Székesfehérvár, SHELL benzinkút - (................)

Siófok, Tesco parkoló - (..................)

Nagykanizsa, Tesco parkoló - (.................)

 

 

 

 

A belépőjegyek árai tájékoztató jellegűek, változhatnak a szolgáltatótól függően.

Okmányok: érvényes személyi igazolvány és/-vagy útlevél szükséges!
Kérjük, hogy aki nem magyar állampolgár, érdeklődjön, hogy vízumra van-e szüksége.
 
Az árak bizonyos esetekben nem csak a belépőjegyeket, hanem a járulékos költségeket is tartalmazzák. (foglalási díj, helyi idegenvezető, szervezési költség) Az utazás min. 35 fő részvételével indul. A fakultatív programok min. 20 fő részvételével indulnak. A programváltozás jogát minden eshetőségre fenn tartjuk Önök érdekében, a programok sorrendeje felcserélődhet!
 
Betegség-, baleset- és poggyászbiztosítás:
Irodánkban kedvezményes áron köthetnek az utazás időtartama alatt érvényes biztosítást. A biztosítás non-stop segítséget nyújt, magyar nyelven a bajba jutottnak. Utazási irodánk a Colonnade Insurance S.A. Magyarországi Fióktelepével áll kapcsolatban, napi 660 Ft/Fő -vagy több naposnál 580 Ft /720 Ft -ért, meghatározott korhatárral köthetnek utasaink biztosítást foglalásuk mellé. Útjainkon az Önök érdekében, minden utasnak szükséges betegség-, baleset-, poggyászbiztosítással rendelkeznie. Nem kötelezünk senkit arra, hogy nálunk kösse meg biztosítását, azonban útjainkon csak azok vehetnek részt, akik rendelkeznek utasbiztosítással. Ezt induláskor az idegenvezető ellenőrzi.
 
Az Európai Uniós Kártya nem utasbiztosítás. Nem nyújt segítséget sok olyan Európai államban sem, ahol Önt csak magánkórházban, magán orvosi rendelőben tudják ellátni. Nem nyújt fedezetet a további, esetlegesen felmerülő költségekre sem. Ilyen lehet például egy hosszasan elhúzódó kezelés, hozzátartozó kinttartózkodása, vagy a hazaszállítás megszervezése, lebonyolítása.
 
A bankkártyához tartozó utasbiztosítások megfelelőek, abban az esetben, ha a fent megjelölt kritériumoknak megfelelnek. Kérjük, foglaláskor mindenképpen ellenőrizzék, hogy a bankkártyájukhoz tartozó biztosítás a fenti eseteket is belelértve nyújt-e Önöknek a nap 24 órájában, magyar nyelven segítséget biztosítási esemény kapcsán. Amennyiben nem, kérjük, legyenek szívesek gondoskodni a megfelelő biztosításról.

 

Foglalási díj: 500,-Ft/fő
(Ajánlat kéréséhez, vagy foglaláshoz kattintson a fenti időpontok+árak valamelyikére!)
Oldalak
Dolce Travel Utazási Iroda
Utazás Szállás Last Minute Buszos utak Buszbérlés Incentiv-utak Városlátogatás Prága Bécs Szállás foglalás Verona-Velencei karnevál egy napos utak