Utazás
Szállás

Utazás típusa

Ország

Város

Dolce Travel
utazás-szállás-hírlevél
E-mail cím:*
Név:*
Telefon:Buszos városnézés, Buszos kirándulás - Bel- és külföldi személyszállítás autóbusszal Proservice Group - Több, mint arany Ultrahangos fogkefe Emmi-dent

Advent Mexikói Körutazás + Acapulco-i Üdüléssel

E-mail

5 - 6 - 7. nap: Acapulco: Szabadidő a Csendes-óceán partján, garantált nyári melegben. Fakultatív programok: Félnapos városnézés, a sziklaugró világszám megtekintésével. Sétahajókázás,bulizás latin zenei ritmusban a világ harmadik legszebb tengeröblében all inclusive italfogyasztással félnapos program (A fakultatív programokra jelentkezés és fizetés a helyszínen). Vacsora és szállás Acapulcóban.

 
Advent Mexikói Körutazás
+ Acapulco-i Üdüléssel
 
 
Utazás:
repülővel, menetrend szerinti járattal, 
átszállással
 
Tervezett menetrend (változhat):
Febr. 10. Budapest-Párizs  06:00  08:25
Febr. 10. Párizs-Mexikóváros   11:00 16:20
Febr. 20. Mexikóváros-Amszterdam  21:55 15:10+1
Febr. 21. Amszterdam-Budapest  21:05  23:05
 
Elhelyezés:
helyi 3-4*-os szállodákban,
kétágyas szobákban
 
Ellátás:
félpanzió 
(reggeli és vacsora, italfogyasztás nélkül)
 
2019.02.22 - 03.05.
 
 
 
Program: (12 Nap/10 Éj)
1. nap: Budapest - Párizs - Mexikóváros 
Reggel elutazás Budapestről, átszállással.
Megérkezés Mexikóvárosba a késő délutáni órákban.
Transzfer a hotelbe. Vacsora és szállás Mexikóvárosban.
 
 
2. nap: Mexikóváros
Reggeli után városnézés Mexikóvárosban, a 2400 méteres tengerszint feletti magasságban fekvő városban. A világ egyik legnagyobb tereként ismert Alkotmány tér monumentális épülete az öthajós Metropolitan Katedrális, tőle jobbra pedig a Nemzeti Palota található. A városnézés az Antropológiai Múzeum megtekintésével zárul, ahol páratlan értékű műkincseket láthatunk. Vacsora és szállás Mexikóvárosban. Este fakultatív program keretében lehetőség nyílik a híres Garibaldi tér látogatására, mariachi zenehallgatással.
 
 
3. nap: Mexikóváros – Teotihuacan
Reggeli után indulás Teotihuacanba. Útközben látogatás a Guadalupe-i Szent Szűz bazilikába. Ezután folytatjuk utunkat a fővárostól északra fekvő Teotihuacán romvárosba. A Nap és a Hold piramis tetejéről megcsodáljuk a több évszázadon át épült romvárost, mely négyzetes hálóban a központi főút, a két piramist összekötő „Holtak útja” köré szerveződött. Itt láthatjuk még a Jaguárok Palotáját és a Quetzal-pillangók Palotáját is, mely festett pillangóiról kapta nevét. Visszautazás Mexikóvárosba, vacsora és szállás.
 
 
4. nap: Mexikóváros – Cuernavaca - Acapulco
Reggeli után elutazás Acapulcóba, útközben az örök tavasz városaként ismert Cuernavaca megtekintése (Borda kert, Cortés Palota, Brady Múzeum, Katedrális). Vacsora és szállás Acapulcóban.
 
 
5 - 6 - 7. nap: Acapulco
Szabadidő a Csendes-óceán partján, garantált nyári melegben. Fakultatív programok: Félnapos városnézés, a sziklaugró világszám megtekintésével. Sétahajókázás,bulizás latin zenei ritmusban a világ harmadik legszebb tengeröblében all inclusive italfogyasztással félnapos program (A fakultatív programokra jelentkezés és fizetés a helyszínen). Vacsora és szállás Acapulcóban.
 
 
8. nap: Acapulco – Taxco
Reggeli után elutazás Taxcóba, az ezüst városba, melyet kétezer méteres hegyek ölelnek körül. A város a környéken található ezüstbányáknak és az itt készített szebbnél szebb ezüst ékszereknek és egyéb tárgyaknak köszönheti népszerűségét. A város legmagasabb pontján található a főtér, ahol a csodálatos katedrálist mindenképpen látni kell. Vacsora és szállás Taxcóban.
 
 
9. nap: Taxco – Cholula - Puebla
Reggeli a szállodában, majd továbbutazás Cholulába, ahol a világ legnagyobb ember alkotta piramisa látható. Különlegessége, hogy a spanyolok egy katolikus templomot építettek a tetejére, amit a mai napig használnak. Továbbutazás. Vacsora és szállás Pueblában.
 
 
10. nap: Puebla – Mexikóváros
Reggeli a szállodában, a délelőtt folyamán gyalogos városnézés a „Talavera” kerámiákkal díszített épületeiről híres koloniális városközpontban. Megtekintjük a Szent Domonkos templomban található csodálatosan díszített Rózsafüzér kápolnát majd továbbutazás Mexikóvárosba. Látogatást teszünk a híres "déli negyedben," a világon egyedülálló Egyetemi városban, megtekintjük a Diego Riveira munkájával díszített Olimpiai Stadiont, híres könyvtáruk épületét. Vacsora és szállás Mexikóvárosban.
 
 
11. nap: Mexikóváros - Amszterdam 
Reggeli után panorámás buszos városnézés folytatása Ciudad de Mexico-ban, a világ legnépesebb fővárosában,az elegáns milliomos zónákban, amit gyalogosan a hangulatos Coyoacan negyedi séta követ, ahol látogatást teszünk a világhírű, "magyar" származású festőművésznő, Frida Cahlo és Diego Rivera múzeum-házánál. Rövid szabad idő, ebéd transzfer a reptérre.
 
 
12. nap: Amszterdam - Budapest
Európai átszállással érkezés Budapestre.
A programok és a szálloda változtatásának jogát irodánk fenntartja!
 
UNESCO Világörökségi helyszínek:
Mexikóváros történelmi óvárosa
Teotihuacan
Puebla óvárosa
 
 
 
Részvételi díj: 459.000 Ft/Fő
 
 
 
AZ ÁR TARTALMAZZA:
Utazás: repülővel, menetrend szerinti járattal, átszállással
10 éjszakai szállást, helyi 3-4*-os szállodákban, kétágyas szobákban
félpanziós ellátást (reggelit és vacsorát, italfogyasztás nélkül)
a megadott programokat belépőkkel
a magyar nyelvű idegenvezetést
 
 
AZ ÁR NEM TARTALMAZZA:
Nemzetközi repülőjegyet illetékkel: kb. 210 000 Ft (DEC.)
Nemzetközi repülőjegyet illetékkel: kb. 250 000 Ft (FEB.)
Borravalót: kb. 5 USD/fő/nap
útlemondási biztosítást
BBP betegség, -baleset, -poggyászbiztosítás: 740 Ft/Fő/Nap-tól
Egyágyas felár: 139 000 Ft/1 Fő
 
 

 

 

 

Foglalási díj: 500,-Ft/fő
(Ajánlat kéréséhez, vagy foglaláshoz kattintson a fenti időpontok+árak valamelyikére!)
Oldalak
Dolce Travel Utazási Iroda
Utazás Szállás Last Minute Buszos utak Buszbérlés Incentiv-utak Városlátogatás Prága Bécs Szállás foglalás Verona-Velencei karnevál egy napos utak