Utazás
Szállás

Utazás típusa

Ország

Város

Dolce Travel
utazás-szállás-hírlevél
E-mail cím:*
Név:*
Telefon:Buszos városnézés, Buszos kirándulás - Bel- és külföldi személyszállítás autóbusszal Proservice Group - Több, mint arany Ultrahangos fogkefe Emmi-dent

Advent Pozsonyban + Kittsee Csokoládék

E-mail

Érkezünk a délelőtti időpontokban a Kittsee csokigyárba, ahol kedvünkre vásárolhatunk a jobbnál jobb és temérdek csokoládékból. Ezután folytatjuk utunkat az egykori koronázó városunk, Pozsony felé. A központban már vár ránk az adventi forgatag, hogy elvegyülhessünk benne. A város legszebb részén kialakított karácsonyi illatok keringenek a karácsonyi dalocskák igazi ünnepi hangulatot kölcsönöznek az arra sétálóknak...............

 
Advent Pozsonyban
+ Kittsee Csokoládék
 
 
Utazás: autóbusszal
 
 
2018.12.01. (Szombat)
 
2018.12.08. (Szombat)
 
2018.12.15. (Szombat)
-BETELT !!! / 1. BUSZ VIP / 2. BUSZ
 
 
 
Program:
Indulás Budapestről a felszállási helyszíneknél megadott időpontok szerint a Szombat reggeli órákban. Folyamatos utazás egy rövid pihenővel. Érkezünk a délelőtti időpontokban a Kittsee csokigyárhoz "Mintaboltba", ahol kedvünkre vásárolhatunk a jobbnál jobb és temérdek csokoládékból korlátlanul. Ezután folytatjuk utunkat az egykori koronázó városunk, Pozsony felé. A központban már vár ránk az  adventi forgatag, hogy elvegyülhessünk benne. A város legszebb részén kialakított karácsonyi illatok keringenek a karácsonyi dalocskák igazi ünnepi hangulatot kölcsönöznek az arra sétálóknak. A téren felállított számtalan fabódénál árusok kínálják portékáikat, főként kézműves termékeket. Természetesen a karácsonyi forgatagban nem maradunk éhen, mindenféle finomságot árusító bódék sokasága gondoskodik erről. Népszerű a mézeskalács, a laska, a forró grog, puncs és a karácsonyi méhsör is a turisták körében.
 
- Egyénileg gyalogos séta keretében megtekinthető a magyar királyok és királynők koronázási színhelyéül szolgáló Szent Márton székesegyház és főbb nevezetessége a Prímási palota, Európa meghatározó történelmi eseményeinek helyszíne, melyet egyénileg belülről is megtekinthető. A pozsonyi karácsonyi vásár forgataga után, késő délutáni órákban hazaindulás, érkezés Budapestre a késő esti órákban.
 
 
 
Részvételi díj: 9.990 Ft/Fő helyett most csak 
Előfoglalási Akciós Ár: 7.000 Ft/Fő
 
 
 
A részvételi díj tartalmazza:
utazás autóbusszal
magyar nyelvű csoportkísérőt
 
 
A részvételi díj nem tartalmazza:
BBP Betegség-, baleset-, poggyászbiztosítás: 660 Ft/Fő
Egyénileg - Fakultatív: Prímás Palota kb.: 6 €/Fő
 
 
Felszállási helyek és időpontok:
Budapest, Blaha Lujza tér, Corvin áruház előtti parkoló - reggel (07:00)
M1/M7 - Budaörs, Garibaldi utca - AGIP kút (Mc Donalds - KFC) reggel (07:20)
M1 - Tatabánya, Burger King - McDonald’s között (gödör)/parkoló - reggel (08:10)
M1 - Győr, MOL töltőállómás - SHELL/AGIP kút - reggel (09:00)
 
 
Okmányok: érvényes személyi igazolvány és/-vagy útlevél szükséges!
Kérjük, hogy aki nem magyar állampolgár, érdeklődjön, hogy vízumra van-e szüksége.
 
Az ár a buszjegy értékesítést tartalmazza /Fő részére. A program/időpont változás jogát minden eshetőségre fen tartja irodánk az Önök érdekében. Kérnénk minden utast, hogy akik egyénileg szeretnének közlekedni Zakopane-ban saját programmal, előtte egyeztessenek a kint lévő csoportkísérővel időtartamot az elő forduló nagy tömeg miatt! Előre is köszönjük!
 
 
Betegség-, baleset- és poggyászbiztosítás: Irodánkban kedvezményes áron köthetnek az utazás időtartama alatt érvényes biztosítást. A biztosítás non-stop segítséget nyújt, magyar nyelven a bajba jutottnak. Utazási irodánk a Colonnade Insurance S.A. Magyarországi Fióktelepével áll kapcsolatban, napi 660 Ft/Fő -vagy több naposnál 580 Ft /720 Ft -ért, meghatározott korhatárral köthetnek utasaink biztosítást foglalásuk mellé. Útjainkon az Önök érdekében, minden utasnak szükséges betegség-, baleset-, poggyászbiztosítással rendelkeznie. Nem kötelezünk senkit arra, hogy nálunk kösse meg biztosítását, azonban útjainkon csak azok vehetnek részt, akik rendelkeznek utasbiztosítással. Ezt induláskor az idegenvezető ellenőrzi.
 
Az Európai Uniós Kártya nem utasbiztosítás. Nem nyújt segítséget sok olyan Európai államban sem, ahol Önt csak magánkórházban, magán orvosi rendelőben tudják ellátni. Nem nyújt fedezetet a további, esetlegesen felmerülő költségekre sem. Ilyen lehet például egy hosszasan elhúzódó kezelés, hozzátartozó kinttartózkodása, vagy a hazaszállítás megszervezése, lebonyolítása.
 
A bankkártyához tartozó utasbiztosítások megfelelőek, abban az esetben, ha a fent megjelölt kritériumoknak megfelelnek. Kérjük, foglaláskor mindenképpen ellenőrizzék, hogy a bankkártyájukhoz tartozó biztosítás a fenti eseteket is belelértve nyújt-e Önöknek a nap 24 órájában, magyar nyelven segítséget biztosítási esemény kapcsán. Amennyiben nem, kérjük, legyenek szívesek gondoskodni a megfelelő biztosításról.

 

Foglalási díj: 500,-Ft/fő
(Ajánlat kéréséhez, vagy foglaláshoz kattintson a fenti időpontok+árak valamelyikére!)
Oldalak
Dolce Travel Utazási Iroda
Utazás Szállás Last Minute Buszos utak Buszbérlés Incentiv-utak Városlátogatás Prága Bécs Szállás foglalás Verona-Velencei karnevál egy napos utak