Utazás
Szállás

Utazás típusa

Ország

Város

Dolce Travel
utazás-szállás-hírlevél
E-mail cím:*
Név:*
Telefon:Buszos városnézés, Buszos kirándulás - Bel- és külföldi személyszállítás autóbusszal Proservice Group - Több, mint arany Ultrahangos fogkefe Emmi-dent

Advent Zágráb-ban (2 Nap/1 Éj)***

E-mail

Európa legszebb Adventje címet! Zágráb elragadó látnivalói mellett, olyan egyedülálló élményekkel gazdagodhatnak, melyet csak az itt található jeges park és annak korcsolya útjai, a város fény alagútjai és a közelben található Salaj fénykert, közel 2 millió lámpával kivilágított parkja tud nyújtani. És közben természetesen ne felejtkezzünk el a forralt bor, a fahéjas sütemények és a számos ajándékötletet kínáló adventi vásárokról sem. Tartson velünk, hiszen mindezt látni kell!

 
Advent Zágráb-ban (2 Nap/1 Éj)***
 
Ki gondolná, hogy pár órányira tőlünk egy igazán felejthetetlen adventi vásárral találkozhatnak, mely egyedi hangulatával igazi karácsonyi élménynek ígérkezik és már 4. alkalommal nyeri el  Európa legszebb Adventje címet! Zágráb elragadó látnivalói mellett, olyan egyedülálló élményekkel gazdagodhatnak, melyet csak az itt található jeges park és annak korcsolya útjai, a város fényalagútjai és a közelben található Salaj fénykert, közel 2 millió lámpával kivilágított parkja tud nyújtani. És közben természetesen ne felejtkezzünk el a forralt bor, a fahéjas sütemények és a számos ajándékötletet kínáló adventi vásárokról sem. Tartson velünk, hiszen mindezt látni kell!
 
 
Utazás: autóbusszal
+++ Fel- és leszállási lehetőség: Budapest (Blaha Lujza tér, BAH-csomópont),
Székesfehérvár, Siófok, Balatonboglár, Nagykanizsa.
(Szombat - Vasárnap)
 
Szállás: 
Zágráb-ban Hotel 3*: 2-3 ágyas szobák, fürdőszoba, TV, ingyenes WiFi.
 
Ellátás (krt): 
1x félpanzió (svédasztalos reggeli és menüebéd).
 
 
2018.12.08 - 12.09.
-UTOLSÓ HELYEK !!!
 
 
 
 
Program: (2 Nap/1 Éj):
1. nap Varazsd, Zágráb, Adventi Vásár:
Indulás reggel 6.00 órakor Budapestről. A délelőti órákban megállunk Varazd barokk városánál és igazi adventi hangulatban megismerjük annak gazdag múltját is. Tovább haladva Zágráb-ba érkezünk szállás foglalás követeően ebéd a szállodában majd felfrisülve, irány az óváros. Városnézés keretében megismerkedünk a város szépségeivel: főtér, a neobarokk Színház épülete. A felsővárosban megtekintjük a neogótikus stílusú Szt. Markó templomot és teret, a kőkaput és sok más gazdag múlttal rendelkező épületet. A városnézés után mindenki kedve szerint kiválaszthatja a számára legvonzóbb adventi vásárt a város valamely terén vagy kis utcáján, ahol felváltva sorakoznak a különböző stílusú standok, zenés műsorok, a sok ízletes forralt bor és vidám arcok. A szórakozást különböző stílusú zenék és bárpultok teszik teljessé, így minden korosztály felhőtlenül élvezheti a forgatagot. Kihagyhatatlan még a város belsejében található fényalagút elbűvölő látványa is! Ahogyan esteledik kigyúlnak a díszfények és ezzel lesz teljes az élmény. A késő esti órákban,  élményekkel telve, visszabuszozunk szállodánkba. 
 
 
2. nap Zágráb, Karácsonyi fénykert: 
Ízletes reggelink után elindulunk és megnézzük ennek a varázslatos városnak az ébredését,  felkutatjuk a városnézésből kimaradt utcákat, és talán sikerül megtalálnunk a még hiányzó karácsonyi ajándékokat is. Egyedülálló élményt kínál a "jeges park" is, ahol a korcsolyapályán kívül, a parkot átszelő korcsolyautak is találhatóak, melyeken érdemes végigcsúszkálni. Kora délutáni órákban elbúcsúzunk a várostól és felkeressük a Zágráb közelében található Salaj fénykertet, melynek 2 millió kis lámpással feldíszített kertje, fái, a bokrai, a fényárban úszó tavak és patakok hangulata egy karácsonyi mesébe varázsolja a felnőtteket és gyermekeket egyaránt. Higgyék el nekünk, ezt látni kell! Élményekkel gazdagodva irány Magyarország, érkezés Budapestre a késő esti órákban. 
 
 
Részvételi díj: 33.990 Ft/Fő
 
 
 
Az ár tartalmazza:
Utazás:  légkondicionált autóbusszal.
+++ Fel- és leszállási lehetőség: Budapest (Blaha Lujza tér, BAH-csomópont),
Székesfehérvár, Siófok, Balatonboglár, Nagykanizsa.
Szállás:  Zágráb-ban Hotel 3*: 2-3 ágyas szobák, fürdőszoba, TV/WiFi.
Ellátás (krt): 1 félpanzió (svédasztalos reggeli és menüebéd).
Magyar nyelvű csoportkísérőt /idegenvezetést.
Foglalási díjat
Üdülőhelyi TAX díjat
 
 
Az ár nem tartalmazza:
BBP baleset-, betegség -, poggyászbiztosítást: 1.130 Ft/Fő (69 éves kor -ig)
Útlemondási str. díjat,
Belépőket: Karácsony fényker: kb.: 35 HRK/Fő
Egyágyas felár: 3.600 Ft/1 Fő
 
 
Foglalási díj: 500,-Ft/fő
(Ajánlat kéréséhez, vagy foglaláshoz kattintson a fenti időpontok+árak valamelyikére!)
Oldalak
Dolce Travel Utazási Iroda
Utazás Szállás Last Minute Buszos utak Buszbérlés Incentiv-utak Városlátogatás Prága Bécs Szállás foglalás Verona-Velencei karnevál egy napos utak