Utazás
Szállás

Utazás típusa

Ország

Város

Dolce Travel
utazás-szállás-hírlevél
E-mail cím:*
Név:*
Telefon:Buszos városnézés, Buszos kirándulás - Bel- és külföldi személyszállítás autóbusszal Proservice Group - Több, mint arany Ultrahangos fogkefe Emmi-dent

Advent Zágráb-ban

E-mail

A városnézés után részvétel az adventi forgatagban, melynek több helyszíne is van a városban. A főtéren egy hatalmas adventi koszorút állítanak fel, ez a rendezvények központja. Itt és a környező utcákban szinte egymást érik a forralt bort árusító helyek és a színesebbnél-színesebb ajándék ötletek. Az Európa téren modern hangulatú vásár, mellette pedig korcsolyapálya várja az érdeklődőket. A zágrábi adventi vásár külső része a Zrinjevac parkban található.

 
Advent Zágráb-ban
 
 
Utazás: autóbusszal
 
 
2018.12.09. (Vasárnap)
-BETELT !!! / 1. BUSZ
 
2018.12.16. (Vasárnap)
-BETELT !!! / 1. BUSZ 
 
2018.12.23. (Vasárnap)
 
 
 
 
Program:
Indulás Vasárnap reggel 6.00 órakor a Budapestről. Folyamatos utazás Horvátországig, útközben egy rövid megállással együtt. Délelőtt érkezés Varasdra. A város egyik legnagyobb vonzereje impozánsan felújított vára, melyet a 14. században kezdtek építeni. Rendkívül fontos erődítménynek számított a törökök ellen. Az óvárosban, a váron kívül, hangulatos utcácskák, és paloták találhatóak. Az adventi időszakban Varasd is ünnepi díszbe öltözik, kis bódék várják az idelátogatókat. Programunk után továbbutazunk a horvát fővárosba, Zágrábba. Alapítása egy magyar király, Szent László nevéhez kötődik, aki 1093-ban alapította meg itt a püspökséget. A horvát főváros két város egyben: az alsóvárosban széles sugárutakat, hatalmas tereket, és szecessziós épületeket találunk. A felsővárosnak pedig meghitt, középkori hangulata van. A kettőt sikló köti össze. Rövid sétát teszünk, melynek során megtekintjük a főbb nevezetességeket: Jelasics tér-Kőkapu-Mária Mennybemenetele Székesegyház-Szent Márk templom.
 
A városnézés után részvétel az adventi forgatagban, melynek több helyszíne is van a városban. A főtéren egy hatalmas adventi koszorút állítanak fel, ez a rendezvények központja. Itt és a környező utcákban szinte egymást érik a forralt bort árusító helyek és a színesebbnél-színesebb ajándék ötletek. Az Európa téren modern hangulatú vásár, mellette pedig korcsolyapálya várja az érdeklődőket. A zágrábi adventi vásár külső része a Zrinjevac parkban található. Szépen kivilágított fák, pavilonok, szökőkutak vannak itt. Ide is, és a fő térre is felállítanak egy élő zenei színpadot. Délután hazaindulás, érkezés a késő esti órákban Budapestre.
A programváltoztatás jogát fenntartjuk.
 
 
 
Részvételi díj: 10.500 Ft/Fő
 
 
Az ár tartalmazza:
Utazás autóbusszal
 
Az ár nem tartalmazza:
BBP Betegség-, baleset-, poggyászbiztosítás: 1.130 Ft/Fő (69 éves kor-ig)
 
Várható költségek:
--- (előre láthatóan nincs)! - Egyéni költségek 
 
 
Felszállási helyek:
Budapest, Hősök tere, Műcsarnok meletti/mögötti parkoló (06:00)
M7 Autópálya, Budaörs pihenőhely, 9 Km kő (06:20)
 
M7 Autópálya, Váli völgyi pihenőhely, 33 Km kő (06:30)
M7 Autópálya, Velencei pihenőhely, 45 Km kő (06:40)
M7 Autópálya, Fehérvári pihenőhely, 59 Km kő (06:50)
M7 Autópálya, Lepsényi pihenőhely, 83 Km kő (07:10)
M7 Autópálya, Siófok, TESCO parkoló (07:20)
M7 Autópálya, Balatonlellei pihenőhely, 137 Km kő (07:45)
M7 Autópálya, Keresztúri pihenő, 167 Km kő (08:20)
M7 Autópálya, Nagykanizsa, TESCO parkoló (09:00)
M7 Autópálya, Sormási pihenő, 215 Km kő (09:15)

 

 

Foglalási díj: 500,-Ft/fő
(Ajánlat kéréséhez, vagy foglaláshoz kattintson a fenti időpontok+árak valamelyikére!)
Oldalak
Dolce Travel Utazási Iroda
Utazás Szállás Last Minute Buszos utak Buszbérlés Incentiv-utak Városlátogatás Prága Bécs Szállás foglalás Verona-Velencei karnevál egy napos utak