Utazás
Szállás

Utazás típusa

Ország

Város

Dolce Travel
utazás-szállás-hírlevél
E-mail cím:*
Név:*
Telefon:Buszos városnézés, Buszos kirándulás - Bel- és külföldi személyszállítás autóbusszal Proservice Group - Több, mint arany Ultrahangos fogkefe Emmi-dent

Advent Zakopane-ban (2 Nap/1 Éj)

E-mail

Advent Zakopane-ban (2 Nap/1 Éj), A piac egyik érdekessége az itt élők saját készítésű sajtjai, melyekből kóstolás után lehet vásárolni. A szabadidő alatt lehetőség nyílik még feljutni a Gubalowka csúcsra a zakopanei piac végében található felvonóval, a felvonó 1123 méterre szállítja a kirándulókat. A Gubalowka csúcsról, szép idő esetén gyönyörű panoráma tárul elénk. Téli időszakban a Gubalowka 18.00 óráig közlekedik.

 
Advent Zakopane-ban
(2 Nap/1 Éj)
 
 
Utazás:
Autóbusszal (Szombat - Vasárnap) (2 Nap/1 Éj)
 
Szállás:
1 Éjszaka Lengyelország - Zakopane-ban -hegyekben
helyi Lengyel Panzióban, 1 - 2 - 3 ágyas/fürdőszobás szobában
A szálláshely ingyenes Wi-Fi-vel várja vendégeit.
 
Ellátás:
Reggeli
+igényelhető vacsora 55 PLN/Fő (helyszínen fizetendő)!
 
 
2018.11.24 - 11.25.
-BETELT !!! / 1. CSOPORT VIP
 
 
2018.12.01 - 12.02.
-BETELT !!! / 1. CSOPORT VIP
 
 
2018.12.08 - 12.09.
-BETELT !!! / 1. CSOPORT VIP
 
 
2018.12.15 - 12.16.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Program: (2 Nap/1 Éj)
1. Nap: Indulás Budapestről a kora reggeli órákban, (Blaha Lujza tér). Folyamatos utazás Lengyelországig, útközben rövid pihenőkkel. Dél körül érkezés Zakopaneba. Érkezésünket követően megtekintjük a II. János Pál meg menekülésének emlékére állított Fatimai Szűzanya templomot. Ezt követően fakultatív kirándulási lehetőség nyílik a Kasprowy csúcsra felvonóval, több, mint 1900 méteres magasságba. Programunk szerint a parkolóból helyi kisautókkal megyünk a felvonó végállomásához, ahonnan a közelmúltban felújított felvonóval indulunk a Kasprowy csúcsa felé. Gyönyörködve a panorámában, feltöltődve a friss hegyi levegővel 1,5 óra múlva visszatérünk Kuznicebe (a fakultatív program időjárás függő -programváltozás jogát fenntartjuk Önök érdekében). Akik nem tartanak velünk a fakultatív programra, a nap további részében szabad programra nyílik lehetőség a városban. Vásárlási lehetőség a piacon (helyi kézműves termékek, szépen kidolgozott bőráruk, fafaragványok). A piac egyik érdekessége az itt élők saját készítésű sajtjai, melyekből kóstolás után lehet vásárolni. A szabadidő alatt lehetőség nyílik még feljutni a Gubalowka csúcsra a zakopanei piac végében található felvonóval, a felvonó 1123 méterre szállítja a kirándulókat. A Gubalowka csúcsról, szép idő esetén gyönyörű panoráma tárul elénk. Téli időszakban a Gubalowka 18.00 óráig közlekedik. Ezt követően elfoglaljuk a szállásunkat Zakopaneban. Estére fakultatív programként fáklyás lovasszánozást ajánlunk egy Zakopane körüli völgyben (a fakultatív program időjárás függő -változásának jogát fenntartjuk Önök érdekében). A program végeztével vacsorára nyílik lehetőség egy helyi specialitásokat kínáló étteremben -vagy szállásunkon. 
 
 
2. Nap: Reggeli után szabadprogram Zakopane-ban Lengyelország téli fővárosában. Akiknek nem volt idejűk az első nap elmenni a Krupówki más néven sajtpiacra vásárolni/kóstolni sajtót, venni szuvenírt -vagy nézelődni azon utasok most megtehetik. Szabad programra keretében lehetőség egy közös fakultatív ebéd (nem kötelező -fakultatív) aki szeretné. (Érdemes megkóstolni a Lengyelek egyik leg ízletesebb alkoholos italát a Soplickat). A szabadprogram ideje alatt a Zakopanei Stílus Múzeumát, a Tátrai Múzeumot ajánljuk megtekintésre. A múzeumban megismerhetjük a helyi népcsoport hagyományait, életvitelét. Kora délután hazaindulás. Haza érkezés Budapestre a késő esti órákban.
 
 
 
 
Részvételi díj: 25.990 Ft/Fő
Előfoglalási Akciós Ár: 23.990 Ft/Fő
 
 
 
Az ár tartalmazza:
Utazás autóbusszal, 
1 éj szállás, 
reggeli ellátás, 
magyar nyelvű csoportkísérőt
 
 
Az ár nem tartalmazza:
BBP betegség-, baleset-, poggyászbiztosítás: 1.130 Ft/Fő,
Idegenforgalmi "üdülőhelyi" TAX adódíj: 600 Ft/Fő/1 Éj
Vacsora felár: kb. 55 PLN/fő (helyszínen fizetendő)
2. napon fakultatív ebéd kb. 55 PLN/Fő (helyszínen fizetendő)
Egyágyas felár: 7.000 Ft/1 Fő/1 Éj
 
Fakultatív programok: (Előre jelezni szükséges)
Kirándulás a Kasprowy csúcsra kb. 140 PLN/fő
Lovaskocsizás -vagy lovasszánozás: kb. 45 PLN/fő
(Időjárás függvénye a 2 fakultatív program)!
 
Várható belépőjegy költségek: 
Gubalowka felvonó kb. 25 PLN/fő
Zakopanei Stílus Múzeuma kb. 10 PLN/fő
Tátra Múzeum: kb. 10 PLN/fő
 
 
 
 
 
 

 

 

Foglalási díj: 500,-Ft/fő
(Ajánlat kéréséhez, vagy foglaláshoz kattintson a fenti időpontok+árak valamelyikére!)
Oldalak
Dolce Travel Utazási Iroda
Utazás Szállás Last Minute Buszos utak Buszbérlés Incentiv-utak Városlátogatás Prága Bécs Szállás foglalás Verona-Velencei karnevál egy napos utak