Utazás
Szállás

Utazás típusa

Ország

Város

Dolce Travel
utazás-szállás-hírlevél
E-mail cím:*
Név:*
Telefon:Buszos városnézés, Buszos kirándulás - Bel- és külföldi személyszállítás autóbusszal Proservice Group - Több, mint arany Ultrahangos fogkefe Emmi-dent

Advent Zakopane-ban (2 Nap/1 Éj)

E-mail

Advent Zakopane-ban (2 Nap/1 Éj), A piac egyik érdekessége az itt élők saját készítésű sajtjai, melyekből kóstolás után lehet vásárolni. A szabadidő alatt lehetőség nyílik még feljutni a Gubalowka csúcsra a zakopanei piac végében található felvonóval, a felvonó 1123 méterre szállítja a kirándulókat. A Gubalowka csúcsról, szép idő esetén gyönyörű panoráma tárul elénk. Téli időszakban a Gubalowka 18.00 óráig közlekedik.

 
Advent Zakopane-ban (2 Nap/1 Éj)
 
 
Utazás: autóbusszal (Szombat - Vasárnap)
Szállás: 1 éj Zakopaneban panzió, 1-2 ágyas/fürdőszobás 
Ellátás: reggeli
 
2018.12.15 - 12.16.
 
Program: (2 Nap/1 Éj)
1. nap:
Indulás 06.00-kor Budapestről, a Hősök teréről, a Műcsarnok mögötti parkolóból. Folyamatos utazás Lengyelországig, útközben rövid pihenőkkel. Dél körül érkezés Zakopaneba. Érkezésünket követően megtekintjük a II. János Pál megmenekülésének emlékére állított Fatimai Szűzanya templomot. Ezt követően fakultatív kirándulási lehetőség nyílik a Kasprowy csúcsra felvonóval, több, mint 1900 méteres magasságba. Programunk szerint a parkolóból helyi kisautókkal megyünk a felvonó végállomásához, ahonnan a közelmúltban felújított felvonóval indulunk a Kasprowy csúcsa felé. Gyönyörködve a panorámában, feltöltődve a friss hegyi levegővel 1,5 óra múlva visszatérünk Kuznicebe. Ezt követően elfoglaljuk a szállásunkat Zakopaneban. A nap további részében szabdprogramra nyílik lehetőség a városban. Vásárlási lehetőség a piacon (helyi kézműves termékek, szépen kidolgozott bőráruk, fafaragványok). A piac egyik érdekessége az itt élők saját készítésű sajtjai, melyekből kóstolás után lehet vásárolni. A szabadidő alatt lehetőség nyílik még feljutni a Gubalowka csúcsra a zakopanei piac végében található felvonóval, a felvonó 1123 méterre szállítja a kirándulókat. A Gubalowka csúcsról, szép idő esetén gyönyörű panoráma tárul elénk. Téli időszakban a Gubalowka 18.00 óráig közlekedik. Estére fakultatív programként fáklyás lovasszánozást ajánlunk egy Zakopane körüli völgyben. A program végeztével vacsorára nyílik lehetőség egy helyi specialitásokat kínáló étteremben.
 
 
2. nap:        
Reggeli után szabadprogram Zakopaneban vagy lovaskocsikázás Lenygelország téli fővárosában. A kocsikkal szép helyekre jutunk el, ahová ezen rövid idő alatt, amíg a városban tartózkodunk, nem lesz lehetőségünk. A lovas-kocsikázás után szabadprogramra nyílik lehetőség, majd egy közös fakultatív ebéd következik. A szanadprogram ideje alatt a Zakopanei Stílus Múzeumát, a Tátrai Múzeumot ajánljuk megtekintésre. A múzeumban megismerhetjük a helyi népcsoport hagyományait, életvitelét. Kora délután hazaindulás. Hazaérkezés Budapestre a késő esti órákban.
 
 
Részvételi díj: 25.990 Ft/Fő
Előfoglalási Akciós Ár: 23.990 Ft/Fő
 
 
 
Az ár tartalmazza:
Utazás autóbusszal, 
1 éj szállás, 
reggeli ellátás, 
magyar nyelvű csoportkísérőt
 
 
Az ár nem tartalmazza:
BBP betegség-, baleset-, poggyászbiztosítás: 1.130 Ft/Fő,
Belépőjegyek és Fakultatív programok
 
Vacsora felár: kb. 55 PLN/fő (helyszínen fizetendő)
2. napon fakultatív ebéd kb. 55 PLN/fő (helyszínen fizetendő)
 
Fakultatív programok: (előre jelezni szükséges)
kirándulás a Kasprowy csúcsra kb. 140 PLN/fő
lovaskocsizás vagy lovasszánozás: kb. 45 PLN/fő
 
Várható belépőjegy költségek: 
Gubalowka felvonó kb. 25 PLN/fő
Zakopanei Stílus Múzeuma kb. 10 PLN/fő
Tátra Múzeum: kb. 10 PLN/fő

 

Foglalási díj: 500,-Ft/fő
(Ajánlat kéréséhez, vagy foglaláshoz kattintson a fenti időpontok+árak valamelyikére!)
Oldalak
Dolce Travel Utazási Iroda
Utazás Szállás Last Minute Buszos utak Buszbérlés Incentiv-utak Városlátogatás Prága Bécs Szállás foglalás Verona-Velencei karnevál egy napos utak