Utazás
Szállás

Utazás típusa

Ország

Város

Dolce Travel
utazás-szállás-hírlevél
E-mail cím:*
Név:*
Telefon:Buszos városnézés, Buszos kirándulás - Bel- és külföldi személyszállítás autóbusszal Proservice Group - Több, mint arany Ultrahangos fogkefe Emmi-dent

Amszterdami - Egyéni Városlátogatás (4 Nap/3 Éj)

E-mail

Amszterdam Európa egyik legromantikusabb és legszebb helye csatornákkal, világhíres múzeumokkal és történelmi jelentőségű látnivalókkal. Amszterdam a tolerancia és a sokszínűség városa is. A nagyvárosok összes pozitívumával rendelkezik: kultúra, történelem, szórakozás, jó közlekedési viszonyok, ugyanakkor viszonylag csendes város, kevés közúti forgalommal....

 
Amszterdam
Egyéni Városlátogatás (4 Nap/3 Éj)
 
 
Amszterdam Európa egyik legromantikusabb és legszebb helye csatornákkal, világhíres múzeumokkal és történelmi jelentőségű látnivalókkal. Amszterdam a tolerancia és a sokszínűség városa is. A nagyvárosok összes pozitívumával rendelkezik: kultúra, történelem, szórakozás, jó közlekedési viszonyok, ugyanakkor viszonylag csendes város, kevés közúti forgalommal.
 
 
Utazás:
Repülőjegy a Budapest-Amszterdam-Budapest útvonalon 
közvetlen járattal
Utasonként egy kézipoggyász
 
Szállás Amszterdamban a választott kategóriában:
a 3*-os Best Western Leidse Square szállodában. Ez a kellemes szálloda a városközpontban fekszik, nyugodt környéken. Pár perc gyalog a Rijksmuseum és a csatornák, valamint a hangulatos Leidseplein.
 
a 4*-os Hotel Vondelben. Ez az elegáns boutique szálloda Amszterdam központjában fekszik. A csatornák, a Van Gogh Múzeum és a Vondelpark gyalogosan pár perc alatt elérhetők. Minden szoba légkondicionált és széffel rendelkezik, a tetőn egy hangulatos terasz várja a vendégeket.
 
az 5*-os NH Barbizon Place szállodában. A szálloda Amszterdam szívében, a főpályaudvarral szemben épült, több XVII. századi épület átalakításával. Gyalogosan az összes látnivaló könnyen elérhető. A szállodához fitnesz terem is tartozik.
 
Ellátás:
Reggelis
 
2019. ...........
 
 
 
 
 
 
LÁTNIVALÓK: ITT TALÁLHATÓ !!!
 
AMSTERDAM TUDNIVALÓK: ITT TALÁLHATÓ !!! 
 
AMSTERDAM PÁLYAUDVAR: INFORMÁCIÓK ITT !!!
 
AMSTERDAM REPÜLŐJEGY: ITT KÉRHETŐ !!! (iroda@dolcetravel.hu)
 
 
Programok: Javasolt látnivalók: (4 Nap/3 Éj)
Albert Cuyp piac
Amszterdami csatornák
Bloemenmarkt (Virágpiac)
Dam (Főtér)
Hasis és Marihuána Múzeum
Királyi Palota
Leidseplein (Leidse tér)
Nieuwe Kerk (Újtemplom)
Piros Lámpás Negyed
Rembrandt Huis (Rembrandt Ház)
Rembrandtplein (Rembrandt tér)
Rijkmuseum
Van Gogh Múzeum
Vondelpark
Waterlooplein markt (Waterloo téri piac)
 
 
Amsterdam Tudnivalók/Leírás:
Terület: 41 543 km² (Magyarország területének közel fele).
Népesség: kb. 16,91 millió (Magyarországénál kb. 71 %-kal nagyobb).
Államforma: alkotmányos monarchia.
Főváros: Amszterdam (népessége kb. 825 ezer, vonzáskörzetével együtt kb.
2,43 millió, 1100 kilométerre Budapesttől), Hága (kormányzati székhely).
 
Országhívószám: +31. - Pénznem: Euró (EUR), váltópénze a cent (1 euró = 100 cent), 1 euró = 309 Ft (2017. szeptember). - Hivatalos nyelv: flamand. - Beszélt nyelvek: flamand, fríz, angol. - Árak: a nyugat-európai színvonalnak megfelelő árakkal találkozunk. - Beutazási feltételek: érvényes útlevéllel vagy személyi igazolvánnyal. - Diplomáciai képviselet: magyar konzulátus: Hogeweg 14. 2585 JD Den Haag., Telefon: Magyarországról: 00-31-70/355-3319; Hollandiából: 070/355-3319.
 
Éghajlat: Hollandia az északi féltekén, a mérsékelt éghajlati övezetben helyezkedik el. A tenger és a meleg észak-atlanti Golf-áramlat mérsékelt tengeri klímát biztosítanak. Ennek köszönhető, hogy a hőmérséklet napi és évi ingadozásai nem túl nagyok. Az évi átlagos hőmérséklet januárban 2 °C körül ingadozik, júliusban pedig majdnem 17 °C. Ez nem jelenti azt, hogy soha nem fordulnak elő extrém hőmérsékletek: Hollandiában valaha is mért legalacsonyabb hőmérséklet -24,8 °C, a legmagasabb pedig +36,8 °C volt. A csapadék az év folyamán viszonylag egyenletesen oszlik el, bár a tavasz általában szárazabb, mint az ősz. Az évi csapadékmennyiség mintegy 800 mm. Az egyes régiók között nem nagyok a klímabeli különbségek. Az északi és déli rész közötti távolság - több, mint 300 km - azonban némileg érezteti a hatását a hőmérsékletre. Kelet felé haladva azonban a tenger befolyása csökkenti a különbséget. - Időeltolódás: télen-nyáron a magyarországival megegyező zónaidő.
 
Közbiztonság: jó - csak a szokásos elővigyázatosságra van szükség. - Közlekedés: jobb oldali. Közlekedési hálózata fejlett, jelentős a vízi és közúti közlekedés. Sebességhatárok: lakott területen 50 km/h, lakott területen kívül 80 km/h, autópályán 130 km/h. A közlekedési szabályok esetenként eltérhetnek a Magyarországon megszokottaktól.
 
Orvosi ellátás: magas szintű. A magyar társadalombiztosítással rendelkező utazók ugyanolyan feltétellel jogosultak igénybe venni a helyi egészségügyi szolgáltatásokat, mint a holland állampolgárok. Ehhez az Országos Egészségügyi Pénztár (OEP) megyei irodájában lehet kiváltani az Európai Egészségbiztosítási Kártyát személyi igazolvánnyal vagy útlevéllel, TAJ-számmal, munkáltatói-, nyugdíjas- vagy diákigazolással. Az egészségügyi ellátásért változó mértékű önrészt kell fizetni. Célszerű külön baleset-, betegség- és poggyászbiztosítást is kötni, amely bizonyos esetekben önrész nélküli ellátást tehet lehetővé, illetve amely az egészségügyi ellátás mellett egyéb károkra is fedezetet nyújt. - Szállások: a szállodák besorolása a magyarországihoz hasonló. Az amszterdami szállások ára kiemelkedően magas.
 
Gasztronómia: az indonéz és a holland ízvilág között hasonlóság fedezhető fel, amely a közös történelmi múltnak tudható be. A holland konyha legfőbb alapanyaga a hal és a tengeri herkentyűk. A hollandok nemzeti étele a hotspot: csíkokra vágott, sütőben sült marhahús, körete a zöldség püré.
 
 
 
 
Részvételi díj: 189.000 Ft/Fő -től
 
 
Az ár tartalmazza:
Repülőjegy a Budapest-Amszterdam-Budapest útvonalon közvetlen járattal
Utasonként egy kézipoggyász
Szállás három éjszakára, kétágyas szobában/3 *** szállásban
Reggeli
 
 
Az ár nem tartalmazza:
Repülőtéri illeték: 40 000 Ft/fő
Idegenforgalmi adó a szállodában: kb. 5-10 euró/fő/éj, helyszínen fizetendő,
                                                                (szállodakategóriától függően)!
Útlemondási biztosítás
EUB Top betegség-, baleset- és poggyászbiztosítás: 580 Ft/Fő/Nap -tól
 
 

 

Foglalási díj: 500,-Ft/fő
(Ajánlat kéréséhez, vagy foglaláshoz kattintson a fenti időpontok+árak valamelyikére!)
Oldalak
Dolce Travel Utazási Iroda
Utazás Szállás Last Minute Buszos utak Buszbérlés Incentiv-utak Városlátogatás Prága Bécs Szállás foglalás Verona-Velencei karnevál egy napos utak