Utazás
Szállás

Utazás típusa

Ország

Város

Dolce Travel
utazás-szállás-hírlevél
E-mail cím:*
Név:*
Telefon:Buszos városnézés, Buszos kirándulás - Bel- és külföldi személyszállítás autóbusszal Proservice Group - Több, mint arany Ultrahangos fogkefe Emmi-dent

AZ ÚJVILÁG (KELETI PART NEW YORKTÓL - MONTREALIG KÖRUTAZÁS)

E-mail

(hajózás a Niagarán a Hornblower fedélzetén, vacsora a Skylon Tower-ben, bálnanéző hajótúra, Ezer-sziget hajókirándulás, Empire State Building belépővel)• Empire State Building meglátogatása belépővel: Élvezze, ahogy New York City minden szépsége, nyüzsgése a lábai előtt hever! • Bálnanéző-hajótúra: Vadregényes környezetben, a végtelen óceánt fürkészve figyelhetjük meg e fenséges lényeket. • Thousand Islands hajókirándulás • Hajózás a Niagarán: Hajózás a döbbenetes szépségű Niagara vízesésnél, a Hornblower fedélzetén. • Vacsora a Skylon Towerben.

 
AZ ÚJVILÁG
(KELETI PART NEW YORKTÓL
- MONTREALIG KÖRUTAZÁS)
 
 
Utazás:
Repülővel (oda - vissza)
Feladott kisméretű kézipoggyász
 
Szállás:
Elhelyezés minőségi, középkategóriájú hotelekben
 
Ellátás:
Reggeli -a szállodák éttermében
Egy tipikus amish vacsorát
 
 
2018.10.03 - 10.17.
-BETELT !!! / 1. CSOPORT
 
 
 
Program: (15 Nap)
1. NAP Utazás Washintonba
Utazás Budapestről átszállással Washingtonba.
Idegenvezetőnk üdvözli Önt. Szállás minőségi,
középkategóriájú hotelben Washington környékén két éjszakára.
 
 
2. NAP Washington D.C.
Washington D.C. nevezetességeivel ismerkedünk négy órán keresztül: Fehér Ház, Capitolium, a Vietnami Veteránok Emlékműve, Lincoln emlékmű, Washington-emlékmű és az arlingtoni nemzeti temető. A délutáni szabadidőt használják fel arra, hogy a világ egyik legnagyobb múzeum és kutatóintézeti komplexumában, a Smithonian Intézetben feledkezzenek bele a tudomány titkaiba.
 
 
3. NAP Philadelphia – New York City
Philadelphiában teszünk kisebb városnéző körutat.
Ezt követően érkezünk New York City-be. Szabadidő.
Szállás New York környékén 2 éjszakára.
 
 
4. NAP New York City
Délelőtt ötórás városnézést teszünk: Battery Park, a Ground Zero emlékhely, Freedom Tower, Wall Street, a kínai és olasz negyedek, a Fifth Avenue/Ötödik sugárút, Times Square. A délutáni szabadidő során alkalom az Empire State Building meglátogatására (FAKULTATÍV) vagy a Macy’s áruházban történő vásárlásra. A nap folyamán külön foglalható FAKULTATÍV: életre szóló kalandot jelent a helikopterezés Manhattan felett.
 
 
5. NAP Boston
Amerika egyik legrégebbi városába, a puritán telepesek által alapított Bostonba utazunk. Boston felé megállunk Newport (Rhode Island) óvárosában. Cambridge a felsőoktatás tekintélyes egyetemeinek, a Harvardnak és az MIT-nek otthona. Bostonban az utazók rendszerint felkeresik a Boston Commons-t, a Beacon Hill-t, a Cheers Bárt és a Newbury utcát. A Freedom Trail (Szabadság Ösvény) Amerika első történelmi városnéző túrája. Szállás Boston környékén.
 
 
6. NAP Montreal
Reggeli után Kanada vár minket. New England-i államokon (New Hampshire, Vermont) és White Mountain erdőin átsuhanva csodálattal adózhatunk a táj szépségének. A kanadai határ átlépése után szállás Montreal környékén.
 
 
7. NAP Montreal – Québec
A mai napon Montreal csodái várnak ránk.
Montrealt magunk mögött hagyva Québec vár felfedezésre.
Szállás Québecben.
 
 
8. NAP Québec
Szabadidő vagy FAKULTATÍV: izgalmas színfoltot jelent
a bálnanéző- hajótúra. Szállás Québecben.
 
 
9. NAP Québec – Ottawa – Gananoque
Utazás Québecből Ottawába, ahol rövid városnézést teszünk.
Folytatjuk utunkat Gananoque-ba, ahol a szállásunk lesz.
 
 
10. NAP Gananoque – Toronto
Hajóra szállva felfedezzük a Thousand Islands/Ezer sziget-vidéket (FAKULTATÍV), ahol 1692 kisebb-nagyobb sziget alkotta csoport magasodik ki a vízből. Ezt követően Toronto felé indulunk, ahol buszos városnézést teszünk. Szállás Toronto környékén.
 
 
11. NAP Niagara
Utazás Niagara on the Lake-be. Életre szóló élmény vár ránk (FAKULTATÍV): hajózás a Niagara vízesésnél, a Hornblower fedélzetén. Opcionális vacsora a Skylon Towerben. Szállás Niagara Falls-ban.
 
 
12. NAP Amish tájak és Lancaster
Átlépjük a kanadai-amerikai határt. Lancasterbe, az ún. amish vidékre vezet utunk. Belepillantunk a konzervatív közösség mindennapjaiba. Este amish családi vacsora. Szállás Lancasterben.
 
 
13. NAP Washington D.C.
Gettysburg-t keressük fel, amerikai polgárháború egyik csatájának helyszínét. Washingtonban panorámabuszos-városnézés keretében, esti fényeknél tárulnak fel előttünk a legfőbb látványosságok: a Lincoln-emlékmű, a Washington-emlékmű vagy a Capitolium. Szállás Washington környékén.
 
 
14. NAP Hazautazás
Transzfer a repülőtérre, és repülés átszállással Magyarországra.
 
 
15. NAP Hazaérkezés
Felejthetetlen élményekkel érkezünk meg a budapesti reptérre.
 
 
 
Részvételi díj: 439.990 Ft/fő
 
 
 
Az ár tartalmazza:
Repülőjegy oda-vissza, ismert légitársasággal
Repüléshez kapcsolódó szolgáltatások
Feladott poggyász, kisméretű kézipoggyász, repülőtéri check-in.
Kirándulóprogramokat:
Washington, Toronto, Boston, New York, stb. a program alapján.
Minőségi szállásokat:
Elhelyezés minőségi, középkategóriájú hotelekben.
Reggelit:
A szállodák éttermében.
Egy tipikus amish vacsorát
Magyar nyelvű idegenvezetés
 
 
Az ár nem tartalmazza:
Foglalási díj: 2.900 Ft/fő
Repülőtéri illeték: 148.000 Ft/fő
Beutazási díj (USA-ba való belépésnél a határon fizetendő): 6 USD/fő
Egyágyas szoba felár: 249.990 Ft/fő/teljes utazás
Bécsi indulási lehetőség lekérésre
 
Amiket ajánlunk Önnek- Fakultatív programcsomagok: 
(hajózás a Niagarán a Hornblower fedélzetén, vacsora a Skylon Tower-ben, bálnanéző hajótúra, Ezer-sziget hajókirándulás, Empire State Building belépővel): 79.680 Ft/fő => • Empire State Building meglátogatása belépővel: Élvezze, ahogy New York City minden szépsége, nyüzsgése a lábai előtt hever! • Bálnanéző-hajótúra: Vadregényes környezetben, a végtelen óceánt fürkészve figyelhetjük meg e fenséges lényeket. • Thousand Islands hajókirándulás: Az Ezer sziget – vidéken 1692 kisebb-nagyobb sziget alkotta csoport magasodik ki a vízből, a program során belefeledkezhetünk a természet szépségébe. • Hajózás a Niagarán: Hajózás a döbbenetes szépségű Niagara vízesésnél, a Hornblower fedélzetén. A világ egyik leggyönyörűbb, legelképesztőbb természeti csodájának tartott vízesésrendszer 12.000 évvel ezelőtt alakult ki, a Wisconsin gleccser olvadó vizéből. A víztömeg szédítő tempóban, fenségesen zúdul alá az Egyesült Államok és a kanadai Ontario találkozásánál. A zuhatag hihetetlen, ősi erejét mi is megcsodálhatjuk hajónkról. • Vacsora a Skylon Towerben.
 
Helikopterezés New Yorkban (fakultatív program, külön vásárolható meg): 67.200 Ft/fő (kb. 250 USD/fő) Elegendő számú jelentkező esetén! => • Helikopterezés New Yorkban: Életre szóló kalandot jelent a helikopterezés Manhattan felett. A levegőbe emelkedve elénk tárul a Szabadság-szobor, a Brooklyn-híd, a Central Park, stb. Elegendő számú jelentkező esetén! (Fakultatív programok vásárlása foglaláskor, előzetesen.)!
 
Útlemondási biztosítás: 7.500 Ft/fő
BBP baleset-, betegség- és poggyászbiztosítást: 16.875 Ft/Fő (68 éves kor -ig)
 
 
 
 
FONTOS INFORMÁCIÓK: A magyar állampolgárok turista célból vízum előzetes beszerzése nélkül utazhatnak az Amerikai Egyesült Államokba, amennyiben regisztrálnak az ESTA rendszerében. Ez a kedvezmény kizárólag a biometrikus azonosítóval ellátott (bordó) útlevélre vonatkozik, a régi típusú (kék) útlevél továbbra is vízumköteles. ESTA: elektronikus beutazási engedélyezés, ennek intézése egyénileg online történik, ára 14 USD. Az érvényes útlevéllel rendelkező magyar állampolgárok vízum nélkül utazhatnak be Kanadába. Amennyiben a Kanadába belépés nem légi úton történik, nincs szükség eTA-ra (Elektronikus Beutazási Engedély). -Útlevelének érvényesnek kell lennie minimum a visszatérés napjáig! -Fakultatív programok vásárlása előzetesen, foglaláskor, vagy a helyszínen. -A programváltozás jogát fenntartjuk!
 
 
SuperShop PONT: 4399 PONT /Fő
 
 
 
Foglalási díj: 500,-Ft/fő
(Ajánlat kéréséhez, vagy foglaláshoz kattintson a fenti időpontok+árak valamelyikére!)
Oldalak
Dolce Travel Utazási Iroda
Utazás Szállás Last Minute Buszos utak Buszbérlés Incentiv-utak Városlátogatás Prága Bécs Szállás foglalás Verona-Velencei karnevál egy napos utak