Utazás
Szállás

Utazás típusa

Ország

Város

Dolce Travel
utazás-szállás-hírlevél
E-mail cím:*
Név:*
Telefon:Buszos városnézés, Buszos kirándulás - Bel- és külföldi személyszállítás autóbusszal Proservice Group - Több, mint arany Ultrahangos fogkefe Emmi-dent

Benelux Körút - Sajt, Tulipán, Fapapucs

E-mail

Városnézés a világ egyik legnagyobb kikötővárosában, a Schelde folyó partján fekvő Antwerpenben. Ismerkedés a gyémántkereskedelemből meggazdagodott város díszes központjával: a Place de Meir, céh házak, a Notre Dame székesegyház és a Németalföld legrégebbi reneszánsz épülete a Városháza lesznek a legfontosabb látnivalók. Rövid szabadprogram után továbbutazunk, utunk Kelet-Flandria tartomány legnagyobb városában Gentbe vezet, a tornyok és csipkés flandriai házak városában.

 
Benelux Körút -
Sajt, Tulipán, Fapapucs (7 Nap/6 Éj)***
 
 
Utazás: autóbusszal
 
Szállás: 1 éjszaka Saarbrücken környékén, 
2 éjszaka Antwerpenben, 
2 éjszaka Amszterdamban, 
1 éjszaka Regensburg környékén egyszerű szállodákban, 
2-3 ágyas, saját fürdőszobás szobákban
 
Ellátás: reggeli
 
 
2018.04.09 - 04.15.
-BETELT !!! / 1. BUSZ  / 2. BUSZ 
 
 
2018.05.05 - 05.11.
-BETELT !!! / 1. BUSZ  / 2. BUSZ 
 
 
2018.08.06 - 08.12.
-BETELT !!! / 1. BUSZ / 2. BUSZ / 3. BUSZ VIP
 
 
 
Program: (7 Nap/6 Éj)
1. nap:     
Indulás Budapestről reggel 06.00 órakor.
Folyamatos utazás rövid szünetekkel, késő este érkezés
Saarbrücken környékére, szállásfoglalás.
 
 
2. nap:     
Reggeli után Luxemburg mini államába utazunk. Luxemburg óvárosa és erődrendszere a Világörökség része. Ismerkedés a gazdag nagy hercegség különlegesen szép fekvésű fővárosával: erőd, a mór stílusban épült Nagyhercegi palota, a Notre Dame katedrális és a Parlament lesznek a legfontosabb látnivalók. Délután Brüsszel, Európa politikai központjának nevezetességeivel ismerkedünk, buszból megtekintjük a Királyi Palotát és az Igazságügyi Palotát, majd séta: Grande Palace (a világ egyik legdíszesebb tere körös-körül művészien kidolgozott, aranyozott palotákkal), St. Michael templom, Manneken Pis szobor. Fényképszünet az Atomiumnál, melynek 9 acélgömbből álló építménye az 1958-as brüsszeli világkiállításra épült. Szállás elfoglalása Antwerpen környékén.
 
 
3. nap:    
Városnézés a világ egyik legnagyobb kikötővárosában, a Schelde folyó partján fekvő Antwerpenben. Ismerkedés a gyémánt kereskedelemből meggazdagodott város díszes központjával: a Place de Meir, céh házak, a Notre Dame székesegyház és a Németalföld legrégebbi reneszánsz épülete a Városháza lesznek a legfontosabb látnivalók. Rövid szabadprogram után továbbutazunk, utunk Kelet-Flandria tartomány legnagyobb városában Gentbe vezet, a tornyok és csipkés flandriai házak városában.  A város a középkorban Észak-Európa egyik legnagyobb és leggazdagabb települése volt. Séta a városban: St. Bavo katedrális és környéke, középkori vízi vár, Beginaudvar, harangtorony, valamint a közeli szövetcsarnok, melyek mind az UNESCO világörökség részét képezik. A délutánt Bruggeben töltjük, amely a korai polgárosodás egyik mintavárosa: séta a reneszánsz paloták, díszes házsorok és csatornák mentén: a hangulatos óvárosi piactér, városháza és várostorony (Belfort), Begina udvar, Szent Vér Bazilika. Szállás ugyanott, ahol előző este.
 
 
4. nap:   
Reggeli után Rotterdamba látogatunk, ahol a 180 méter magas Euromast toronyból mesés kilátás tárul elénk a városra. Továbbutazunk a csatornák mentén a fajansz, a világhírű kék porcelán városába: Delft-be, mely a régi flamand uralkodók székvárosa volt. Továbbutazva felkeressük a híres Madurodamot, mely Hollandiát mutatja be kicsiben, több száz épület 1:25 méretarányú kicsinyített mását láthatjuk. A tavaszi időpontokban (márciusban, áprilisban és májusban) Keukenhofba, Hollandia és egyben a világ legnagyobb virágoskertjébe látogatunk. (ebben az időpontban Delft kimarad a programból) A 30 hektáros parkban kialakított sétautakon barangolhatnak  a több millió tulipán, jácint, nárcisz és krókusz között. A fedett üvegépületekben számtalan cserepes virág nyílik. Kálák, liliomok,  hortenziák, amarillisek, szegfűk, ciklámenek és sok más. Külön épületben tekinthető meg az orchidea kiállítás. Itt több száz m2-i területen pompáznak csodálatos színekben ezek az egzotikus növények. Itt láthatók még broméliák, flamingóvirágok is. Innen utazás "észak Velencéjébe", Amszterdamba: rövid közös séta a Dam téren és környékén, fakultatív hajókázás Amszterdam csatornáin. Esti szabadidő a belváros és a hírhedt szórakozó negyed felfedezésére. Szállás Amszterdam környékén.
 
 
5. nap:    
Délelőtt fakultatív programlehetőség: Zaanse Schans-Volendam-Marken. Elsőként Zaanse Schans szabadtéri múzeumát keressük fel. Az eredeti, holland vidéket megidéző faházak, nyolc gyönyörű szélmalom, takaros kertek és keskeny csatornák hangulata a múltba repít vissza minket. Később Marken színpompás halászfalujába érkezünk, ahol 1450 táján építették az első faházaikat a halászok, akik a számtalan megpróbáltatás ellenére sem féltek a tengertől. Innen hajóval érkezünk Volendamba. Ezt a kis városkát, az IJssel tó partján, még mindig áthatja a halászfalu volta, s a helyieket még sokszor lehet tradicionális öltözetben látni a zöld és fehér faházak között.  Látogatás egy helyi gazdaságban ahol a sajtkészítés és a fapapucs gyártás rejtélyeibe is betekintést nyerhetünk, majd kóstoló az ízletes sajtfélékből. Délután a városnézés folytatása Hollandia fővárosában, a csatornáiról, múzeumairól híres Amstel folyó partján fekvő Amszterdamban. Városnézésünk során a következő nevezetességeket tekintjük meg:,Dam tér a Királyi Palota és az Új-templom épülete, Öreg templom (Oude Kerk). Látogatás egy gyémántcsiszoló műhelyben majd szabadidő a belvárosban. Szabadidőre javasoljuk a világhírű Rijksmuseum vagy Van Gogh Múzeum megtekintését. Szállás ugyanott, ahol előző este.
 
 
6. nap:     
Utazás Németország felé,Útközben a csodálatos Aacheni dóm megtekintése, melyegyike a császári katedrálisoknak. Ez Észak-Európa legrégebbi katedrálisa, 32 uralkodót koronáztak itt, a dómban a mai napig hihetetlen kincseket, köztük több ereklyét is őriznek. Szállás Regensburg környékén
 
 
7. nap:    
Reggeli után városnézés a Felső - Duna hercegének tartott
Regensburgban: gótikus katedrális, városháza, óvárosi séta.
Folyamatos utazás Magyarországra. 
Hazaérkezés Budapestre a késő esti órákban.
 
 
 
Részvételi díj: 144.950 Ft/Fő (Április)
Buszmegrendelés esetén: 139.900 Ft/Fő (min. 38 Fő esetén)
 
 
 
Részvételi díj: 150.900 Ft/Fő (Május)
A 2018 május 5 - 11-ig tartó utazás esetén a programok fordított sorrendben kerülnek megrendezésre nagy esetben!
Buszmegrendelés esetén: 145.900 Ft/Fő (min. 38 Fő esetén)
 
 
 
Részvételi díj: 149.900 Ft/Fő (Augusztus)
Buszmegrendelés esetén: 143.000 Ft/Fő (min. 38 Fő esetén)
(Az akciós ár a megadott dátumig ill. szabad helyek függvényében változnak ill. -vagy/érvényesek)!
Csak ajánlatkérés után érvényes(ek) az akciós ár(ak)!
 
 
 
 
Az ár tartalmazza:
Utazás autóbusszal,
6 éj szállás,
reggeli ellátás,
magyar nyelvű idegenvezetést/csoportkísérőt,
 
Az út részvételi díja minden esetben csak a csoportkísérő idegenvezető díját tartalmazza. Azokban az esetekben, ahol a múzeum, nevezetesség vagy város kötelezően előírja a helyi idegenvezető alkalmazását, az külön, a belépőjeggyel együtt fizetendő a programokon való részvétel arányában.
 
 
Az ár nem tartalmazza:
BBP betegség-, baleset-, poggyászbiztosítás: 4.060 Ft/Fő (68 éves kor -ig)
Programok költségei a városi talk VOX készülékkel és Stornóval
 
Fakultatív program: 40 €/Fő
Zaanse Schans-Volendam-Marken: 40 Euro/fő
 
Várható költségek kb.: 117 €/Fő
Keukenhof (csak áprilisban és májusban): kb.16 Euro/fő
Rotterdam, Euromast torony: kb. 10 Euro/fő
Amszterdam, Rijksmuseum: kb. 17 Euro/fő
Brugge templom: kb. 4 Euro/fő
Brugge hajókázás: kb. 8 Euro/fő
Antwerpen Miasszonyunk katedrális: kb. 6 Euro/fő
Van Gogh múzeum: kb. 17 Euro/fő
Amszterdam Királyi Palota: kb. 10 Euro/fő
Sétahajózás: kb. 15 Euro/fő
Madurodam: kb. 14 Euro/fő
 
Az árak bizonyos esetekben nem csak a belépőjegyeket, hanem a járulékos költségeket is tartalmazzák. (foglalási díj, helyi idegenvezető, szervezési költség) A fakultatív programok min. 20 fő részvételével indulnak. Az utazás min. 35 fő részvételével indul.
 
 
Felszállási helyek:
Budapest, Hősök tere - 06:00
Budaörs, Pihenőhely - 06:20
 
Pihenőhelyek: M1 Útvonal:
Sasfészek 21 Km kő - 06:30
Zsámbéki 28 Km kő - 06:35
Óbarok 43 Km kő - 06:40
Harkályos 54 Km kő - 06:50
Turul 57 Km kő - 07:00
Remeteségi 64 Km kő - 07:05
Bábolna 93 Km kő - 07:20
Arrabóna 119 Km kő - 07:35
Moson 162 Km kő - 08:00
 
 
Foglalási díj: 500,-Ft/fő
(Ajánlat kéréséhez, vagy foglaláshoz kattintson a fenti időpontok+árak valamelyikére!)
Oldalak
Dolce Travel Utazási Iroda
Utazás Szállás Last Minute Buszos utak Buszbérlés Incentiv-utak Városlátogatás Prága Bécs Szállás foglalás Verona-Velencei karnevál egy napos utak