Utazás
Szállás

Utazás típusa

Ország

Város

Dolce Travel
utazás-szállás-hírlevél
E-mail cím:*
Név:*
Telefon:Buszos városnézés, Buszos kirándulás - Bel- és külföldi személyszállítás autóbusszal Proservice Group - Több, mint arany Ultrahangos fogkefe Emmi-dent

CSOPORTOS HAJÓÚT - GÖRÖG EPIZÓDOK (8 Nap/7 Éj)

E-mail

Hajó útvonala: Venice (Italy), Brindisi (Italy), Katakolon (Greece), Santorini (Greece), Piraeus (Greece), Corfù (Greece), Kotor (Montenegro), Venice (Italy) -Szinte megszámolni is lehetetlen, mennyi mindent köszönhet Európa a görögöknek: az olimpiától kezdve a demokrácián át a fantasztikus görög konyháig... Vegyen részt egy igazi felfedező kiránduláson, ahol egy lenyűgöző és modern tengerjáró utasaként olyan helyeket kereshet föl, mint Olümpia, az olimpiai álom szülőföldje vagy Athén, a demokrácia bölcsője....

 
GÖRÖG EPIZÓDOK (8 Nap/7 Éj)
 
Szinte megszámolni is lehetetlen, mennyi mindent köszönhet Európa a görögöknek: az olimpiától kezdve a demokrácián át a fantasztikus görög konyháig... Vegyen részt egy igazi felfedező kiránduláson, ahol egy lenyűgöző és modern tengerjáró utasaként olyan helyeket kereshet föl, mint Olümpia, az olimpiai álom szülőföldje vagy Athén, a demokrácia bölcsője. A felhőtlen kikapcsolódást az MSC Musica tengerjáró tucatnyi program- és szórakozási lehetősége garantálja!
 
 
Hajó útvonala:
Venice (Italy), Brindisi (Italy), Katakolon (Greece), Santorini (Greece),
Piraeus (Greece), Corfù (Greece), Kotor (Montenegro), Venice (Italy)
 
Utazás részletei:
Budapestről légkondicionált autóbusszal oda- és visszaúton 
 
Tervezett felszállási pontok:
Budapest, Székesfehérvár, Siófok, Nagykanizsa 
 
Elhelyezés:
7 éj szállás az MSC Musica fedélzetén a választott kabintípusban 
 
Ellátás:
teljes ellátás a hajón, korlátozott italfogyasztással** 
 
Minimum létszám:
20 fő (fakultatív programok esetén 15 fő) 
 
Idegenvezető:
magyar nyelvű idegenvezető az utazás teljes időtartama alatt
 
Hajó: MSC Musica:
Üdvözöljük az MSC Musica fedélzetén
Ismerje meg ezt a lenyűgöző és elegáns tengerjárót, ahol minden részlet és helyiség az Ön felhőtlen kikapcsolódását szolgálja! A hajó belső terét úgy alakították ki a tervezők, hogy az minden igényt kielégítsen. A kreatív belső megoldások mellett természetes anyaghasználat hamisítatlan luxus életérzést kölcsönöz a hajónak. Utazása során alaposan is lesz lehetősége felfedezni az MSC Musica által kínált szolgáltatások gazdag tárházát. Lazítson a Havanna Klubban vagy fedezze fel a füstös szivarszobát! Kóstolja meg a világ legkiválóbb borait, tegye próbára szerencséjét a Sanremo kaszinóban, de ha felhőtlen szórakozásra vágyik, akkor tekintsen meg egy darabot a La Scala Színházban. A megfáradt, szomjas utazókat tucatnyi étterem, bár és kávézó várja - ahol nem csak a tengerre nyíló, pompás kilátás, de a változatosan gazdag kulináris élvezetek is egy életre szóló emléket fognak jelenteni. A gyerekek szórakozását bel- és kültéri játszóterületek, a különböző korosztályokat azok különleges igényeit figyelembe vevő medencék várják. Az MSC Musica szlogenje szerint minden perc felejthetetlen lesz, amit a fedélzeten tölt - fedezze hát fel magának!
 
2018.09.16 - 09.23.
-BETELT !!! / 1. CSOPORT  / 2. CSOPORT
 
 
 
 
Program: (8 Nap/7 Éj)
1. nap - Indulás!
Budapestről autóbusz visz Velencébe, a csapat már hajnalban útra kel, hogy a délelőtti órákban megérkezzen Velencébe. A tengerparti városban már vár az MSC Musica - a kikötőbe való megérkezést követően bejelentkezés és a kabinok elfoglalása a hajón. Ebéd már a fedélzeten!
 
 
2. nap - Holdbéli tájakon
A hajó első megállója az olasz csizma déli csücskére esik. Brindisiben fakultatív* program keretében van lehetőség meglátogatni a páratlan Alberobellot, amely a világszerte ismert, jellegzetes trullói miatt szerepel megannyi útikönyv címlapján... De ne rohanjunk ennyire előre, hiszen már a brindisi kikötő elhagyását követő nagyjából 1 egy órás buszutazás is páratlan élményeket tartogat: a szemet gyönyörködtető pugliai vidéken kanyarog az út, a hegyek és a tenger találkozásánál. Alberobelloban lehetőség van felfedezni a kötőanyag és habarcs nélkül épült jellegzetes, köralakú, süveges tetjű kőházakat (trullók). A szokatlan, szinte már holdbéli táj utcáin lépkedve a következő állomás a St. Antonio templom - ami építészeti stílusát és meghökkentő mivoltát tekintve cseppet sem lóg ki a környezetéből. A környék felfedezését követően buszos transzfer visz vissza a kikötőbe.
 
 
3. nap - Olimpiai álom
Katakolon térsége egy ókori-modern álom, az olimpia bölcsője: alig 30 kilométerre fekszik az ókori Olümpia, az ötkarikás játékok ősi szülőföldje. Fakultatív* program keretében van lehetőség az ókori játékok helyszínével megismerkedni. Olümpia szenzációs régészeti lelőhely, ahol német felfedezők egy csoportja kezdte meg a feltárásokat az 1800-as években. A legenda úgy tartja: a helyet, Zeusz építette fel személyesen - nem véletlenül áll itt a görög főisten temploma, melyet a résztvevők maguk is felkeresnek. Lehetőség lesz ezenkívül meglátogatni a hippodromot (hogy mi az, az legkésőbb a helyszínen kiderül) és egy igazi korabeli világcsodát, a stadiont, amely 40 ezer vendég befogadására volt alkalmas. Visszaindulás előtt lesz lehetőség szabadon bebarangolni a környéket, felkeresni a tucatnyi szuvenírbolt egyikét.
 
 
4. nap - Égszínkék kupolák
Szantorini sokak szerint a leggyönyörűbb görög sziget - a negyedik napon, a kikötést követően saját szemével győződhet meg arról: igazat ad-e nekik... A szigeten fakultatív* programként Oia jellegzetes kék-fehér épületeit keresheti föl, ami már minden bizonnyal ismerős lesz, hiszen megannyi képeslap, festmény és illusztráció örökítette már meg ezt a pompás helyet. Athinios kikötőjét csónakkal érik el, ahonnan buszos transzfer visz Oia-ba. Keskeny utcákon csavarogva szinte minden sarkon akad egy-két látványosság: a tradicionális fehér templomok, kékre festett kupoláikkal vagy a dombtetőről nyíló lélegzetelállító panoráma az alatta elterülő öbölre... A környék borászata is világszerte ismert: egy pincét felkeresnek a programon résztvevők, ahol borkóstoló várja a megfáradt utazókat. Majd Oiaból Firába vezet a kirándulók útja, ahonnan libegővel jutnak el az athiniosi kikötőbe. Fontos információ! A túra csónakba történő ki- és beszállást tartalmaz; a libegőnél és a csónakoknál hosszú lehet a sor, a kirándulás nem alkalmas mozgásukban korlátozott vagy kerekesszéket használó utasok számára.
 
 
5. nap - Az évezredes Athén utcáin barangolva
Már az ókori Athénnek is itt húzódott a kikötője - ahogyan az elmúlt másfél évszázadban ismét. Fakultatív* program lehetőség keretében (kb. 5 óra) a görög főváros lenyűgöző csodáit ismerheti meg. Athénben a történelem minden utca sarkon szembeköszön: a nyugati civilizáció valamint a demokrácia bölcsője nem mindennapos látnivalókkal kecsegtet, ..Természetesen nem maradhat ki a sorból az impozáns Akropolisz, ami 150 méterrel a város felett fekszik, így lenyűgöző panorámát nyújt az egész környékre. A Parthenón jól ismert épülete is itt áll, a hatalmas templom az ókorban Pallasz Athéné, a bölcsesség istennőjének volt szentelve... Az út rövid szabad programmal ér véget, amikor szuvenír vásárlásra is nyílik lehetőség.
 
 
6. nap - Ciprusfák árnyékában
Korfu szigete Görögország északnyugati határának szélénél fekszik, természeti szépségei mellett buja növényvilága és pompás tengerpartjai miatt szeretik az ide látogatók. A legészakibb szigetet fakultatív* program keretében is felfedezheti, megismerve: milyen jól megél itt egymás mellett a turizmus és a mezőgazdaság... Az út a sziget nyugati felére kalauzol - és már utazás közben szemet gyönyörködtető látványban lehet része a narancsligetek, ciprusok, fenyőfák árnyékában utazva. Paleokasztritsza bizánci kolostora egy lélegzet elállító helyszínen épült: a hegyfokról teljes panoráma nyílik nem csak a szigetre, de az azt körülölelő Jón-tengerre is. Az 1200-as években alapított kolostort az évszázadok során több alkalommal is átépítették, jelenlegi formáját a XVIII. században érte el. Az épületben ma is dolgoznak szerzetesek, akik a kolostor falai között élnek. A helyi templomot díszítő gazdag freskókat és ikonokat mindenképp érdemes alaposabban is megismerni! A hegyről autóbusz visz vissza Korfu városába, ahol még némi szabadidő eltöltésére is lesz lehetőség. Fontos információ! A kolostor megnézése helyettesíthető egy rövid tengerparti látogatással, azonban a parton nincs semmilyen infrastruktúra.
 
 
7. nap - Kotor
Sokak szerint Kotor városa Európa legkülönlegesebb hangulatú települései közé tartozik... Az biztos, hogy kevés középkori romantikával fűszerezett település maradt fenn ilyen jó állapotban a kontinensen. Egy félnapos (kb 4 órás) fakultatív* program keretében Ön is felfedezheti Montenegró gyönyörű kis ékszerdobozát. A kirándulás a település óvárosi részén kezdődik, amelyet gyalogszerrel fedezhetnek fel a résztvevők. Ez a mediterrán térség egyik legszebb állapotban fennmarad középkori városkája. A keskeny utcák és szűk terek aszimmetrikus formája magával ragadó látványt nyújt. A Tengerészeti Múzeum meglátogatását követően az elegáns Perast városa a következő megálló, ahol már egy későbbi kor, a barokk építészet monumentális alkotásait csodálhatja meg a tengerparton. A település a tengeri kereskedelemből gazdagodott meg a történelemben - ékes példája ennek a gazdagságnak a számos lenyűgöző palota és vidám kis házikó. Majd ismét tengerre szállhat - ám a hatalmas tengerjáró helyett ezúttal csónakkal jut át egy mesterséges szigetre a gyönyörű kotori-öböl közepén: itt áll a Sziklák Asszonya templom. Perastba visszatérve a Szent Miklós templom az utolsó megálló a hajóra szállás előtt. Fontos információ! A vallási jelentőségű helyeken konzervatív megjelenés ajánlott. A Sziklák Asszonya templom megnézése helyett lehetőség van a városban szabad programra, míg a csoport vissza nem tér a szigetről a városba.
 
 
8. nap - Velence
Az utazás utolsó napján a hajó Velencében köt ki a kora reggeli órákban. A kabinok elhagyását követően indul a busz Budapestre. Biztosak vagyunk abban, hogy Ön is felejthetetlen élményekkel gazdagabban tér majd haza. 
 
Day Date Port Arrival Departure
Sun 16/09/2018 Venice, Italy - 17:00
Mon 17/09/2018 Brindisi, Italy 13:30 19:30
Tue 18/09/2018 Katakolon, Greece 12:00 18:00
Wed 19/09/2018 Santorini, Greece 08:00 17:00
Thu 20/09/2018 Piraeus, Greece 07:30 16:30
Fri 21/09/2018 Corfù, Greece 12:30 18:30
Sat 22/09/2018 Kotor, Montenegro 07:00 13:00
Sun 23/09/2018 Venice, Italy 09:00 -
 
 
 
 
részvételi díj:
Belső Bella kabin: 339 000 Ft/fő
Belső Fantastica kabin: 359 000 Ft/fő
Korlátozott kilátású ablakos Bella kabin: 389 000 Ft/fő
Ablakos Fantastica kabin: 409 000 Ft/fő
Balkonos Fantastica kabin: 489 000 Ft/fő
Balkonos Aurea kabin: 629 000 Ft/fő
Kikötői illetékek: 50 000 Ft/fő
Kötelező szervizdíj: 24 900 Ft/fő

 

A részvételi díj nem tartalmazza:

Alberobello*: 19 900 Ft/fő
Katakolon - Olympia*: 17 900 Ft/fő
Santorini - Oia*: 22 900 Ft/fő
Piraeus - Athén és Akropolisz*: 24 900 Ft/fő
Korfu - Paleokastritsa*: 15 900 Ft/fő
Kotor és Perast*: 17 900 Ft/fő

 

A részvételi díj nem tartalmazza:

Ásványvíz csomag* (14 üveg 1l-es ásványvíz): 9 900 Ft/fő
Kávé csomag* (15 db kávéital): 9 500 Ft/fő
Bor és víz csomag*
(4 üveg bor és 7 üveg 1l-es ásványvíz):
24 500 Ft/fő
All inclusive italcsomag***
(alkoholos italok, kávé, üditők, ásványvíz, koktélok):
61 900 Ft/fő
  •  
 
 
A részvételi díj tartalmazza:
utazást Budapest - Velence - Budapest útvonalon légkondícionált autóbusszal, 
elhelyezést a választott kabinkategóriában a hajón, 
magyar nyelvű idegenvezetést, 
teljes ellátást a hajón (korlátozott italfogyasztással**), 
valamint a legtöbb fedélzeti létesítmény és közös utastér használatát, 
közös rendezvények és szórakoztató programokat, 
csomaghordást ki- és beszálláskor, 
BBP utas-, poggyász- és baleset biztosítást, 
útlemondási biztosítást.
 
Külön fizetendők:
kikötői illeték,
a kötelező borravaló,
fakultatív programok,
a személyre szabott szolgáltatások díjai.
 
 
Korlátozott italfogyasztás**:
víz- és kávéfogyasztás az önkiszolgáló éttermek nyitvatartási idejében,
gyümölcslevekkel kiegészítve a reggeli alatt.
 
All inclusive italcsomag***:
Korlátlan italfogyasztást biztosít szeszesitalokból, likőrökből, aperitívekből és koktélokból a bárlapról, borok széles választékából (pohárban felszolgálva), csapolt sörökből, üdítőkből, gyümölcslevekből, ásványvízből, epresso, cappucino és egyéb klasszikus forró italokból, valamint tölcséres és poharas jégkrémekből. Az italcsomag a hajó összes bárjában, éttermében, önkiszolgáló éttermében és a speciális éttermekben felhasználható. Az alábbi szolgáltatásokat a csomag nem tartalmazza: prémium márkás szeszesitalok, szivarok és cigaretták, üveges borok, habzóborok és pezsgők, szuvenír poharak, italok a minibárból, a kabinba bekészített ásványvíz, illetve minden étel a speciális bárokban és éttermekben. Az itallapon csillaggal megjelölt italokat a csomag nem tartalmazza.
 
Felhasználási feltételek: 
A csomag csak személyes használatra, és egyszerre csak egy ital rendelésére érvényes. Az azonosító kártya nem átruházható. A csomaggal történő visszaélés esetén a szolgáltatás azonnal letiltásra kerül, a fennmaradó napokra visszatérítés nem jár. A csomag napi bontásban nem foglalható, az utazás teljes időtartamára ki kell fizetni (kivéve a kikötés napját). Miután a kártyát aktiválták a fedélzeten, a csomag nem szakítható félbe és nem téríthető vissza. A csomagot az egy kabinban, vagy egy foglalási szám alatt, vagy egy asztalnál étkezni kívánó utasok számára kötelezően meg kell rendelni, a gyermekeket (3 év felett) is beleértve (nekik a gyermek verziót). A csomag nem kötelező 3 éven aluliak számára (akik nem ünnepelték még a 3. születésnapjukat).
 
Gyerekeknek: 
Alkoholmentes italok korlátlan fogyasztását tartalmazó csomag: alkoholmentes koktélok, smoothiek és turmixok, dobozos üdítők, ásványvíz, gyümölcslevek, kávékülönlegességek, prémium teák, forró csokoládék, jégkrém pohárban vagy tölcsérben. Az italcsomag a hajó összes bárjában és éttermében, beleértve a speciális éttermeket is felhasználható. A csomag csak olyan 3-17 éves kor közötti gyermekek részére foglalható, akiknek a családja vagy csoportja az 431-es all inclusive italcsomagot megrendelte.
 
Felhasználási feltételek: 
a csomag felnőtt verziójával megegyezők.
 
Kabintípusok leírása:
Bella: büféétkezés a nap 20 órájában, Broadway stílusú színházi előadások,
edzőterem használat, animációs programokon való részvétel,
törzsutas pontok gyűjtése. 
 
Fantastica: a Bella kategória valamennyi szolgáltatása, ezen felül 24 órás szobaszerviz,
reggeli bekészítése a kabinba, 50%-os kedvezmény speciális edzéseken való részvételkor.
 
Beutazási szabályok:
magyar állampolgároknak rendelkezniük kell a hazaérkezéstől számított, még fél évig érvényes útlevéllel. Jelentkezni az útlevélben szereplő pontos név és születési dátum megadásával lehetséges.
 

 

 

Hasonló utazások, szállások:

Görögország

Foglalási díj: 500,-Ft/fő
(Ajánlat kéréséhez, vagy foglaláshoz kattintson a fenti időpontok+árak valamelyikére!)
Oldalak
Dolce Travel Utazási Iroda
Utazás Szállás Last Minute Buszos utak Buszbérlés Incentiv-utak Városlátogatás Prága Bécs Szállás foglalás Verona-Velencei karnevál egy napos utak