Utazás
Szállás

Utazás típusa

Ország

Város

Dolce Travel
utazás-szállás-hírlevél
E-mail cím:*
Név:*
Telefon:Buszos városnézés, Buszos kirándulás - Bel- és külföldi személyszállítás autóbusszal Proservice Group - Több, mint arany Ultrahangos fogkefe Emmi-dent

CSOPORTOS HAJÓÚT - INDIÁN NYÁR (8 Nap/7 Éj)

E-mail

Hajó útvonala: Genoa (Italy), Cannes (France), Palma de Mallorca (Spain), Barcelona (Spain), Ajaccio (France), Civitavecchia (Italy), La Spezia (Italy), Genoa (Italy) -AJÁNDÉK FOGLALÓ UTASAINKNAK: 4. nap / október 31. / Barcelona városlátogatás (kb. 5 óra időtartam) 8. nap / november 4. / Milánó városnézés (kb. 2 óra időtartam)......

 
INDIÁN NYÁR (8 Nap/7 Éj)
 
 
Hajó útvonala:
Genoa (Italy), Cannes (France), Palma de Mallorca (Spain), Barcelona (Spain), 
Ajaccio (France), Civitavecchia (Italy), La Spezia (Italy), Genoa (Italy) 
 
Tervezett menetrend:
október 28. Budapest 06:30 Amszterdam 08:50
október 28. Amszterdam 11:45 Genova 13:30
november 4. Milánó 17:30 Párizs 19:00
november 4. Párizs 20:45 Budapest 22:55 
 
Utazás részletei:
Budapest - Genova és Milánó - Budapest útvonalon
menetrend szerinti repülőjárattal átszállással, 
Genova - Milánó szakaszon különbusz járattal 
 
Elhelyezés:
7 éj szállás az MSC Fantasia fedélzetén a választott kabintípusban 
 
Ellátás:
teljes ellátás a hajón, korlátozott italfogyasztással ** 
 
Minimum létszám:
20 fő (fakultatív programok esetén 15 fő) 
 
AJÁNDÉK FOGLALÓ UTASAINKNAK:
4. nap / október 31. / Barcelona városlátogatás (kb. 5 óra időtartam)
8. nap / november 4. / Milánó városnézés (kb. 2 óra időtartam) 
 
Idegenvezető:
magyar nyelvű idegenvezető az utazás teljes időtartama alatt
 
2019. .......... 
 
 
 
Program: (8 Nap/7 Éj)
1. nap / október 28. / Genova
Érkezés Genovába a menetrend szerint, majd transzfer a kikötőbe,
érkezés után bejelentkezés és a kabinok elfoglalása a hajón,
majd ebéd a fedélzeten. Szállás a hajón.
 
 
2. nap / október 29. / Cannes
Érkezés Cannes-ba. Fakultatív programlehetőségként (kb. 6 óra) fedezze fel Monaco-t, Monte Carlo-t, és Nizzát, a Côte d’Azur csodálatos ékköveit. A kirándulás a Monacoi Hercegséggel veszi kezdetét. Keskeny ösvényeken sétálunk fel a Monacoi Sziklára, ahol megnézzük az Oceanográfiai Múzeumot, a Szent Miklós-katedrálist ahol Grace Kelly és férje, III. Rainier herceg alusszák örök álmukat, valamint a Hercegi Palotát. Következő látnivalóink már Monte Carlo-ban találhatók, az ikonikus Casino, és közvetlen mellette a híres Hotel de Paris. Mielőtt elindulunk Nizzába a festői Moyenne Corniche-on (Középső Párkány), szabadidő eltöltésére van lehetőség. Nizzában buszos városnézés során tekintjük meg az alábbiakat: az elegáns Promenade des Anglais-t; a legendás Negresco Hotelt, ami pompás látványt nyújt gazdagon díszített, hófehér, rokokó stílusú homlokzatával; pálmákkal szegélyezett körutakat és az Orosz Ortodox Katedrálist, mely karakteres hagymakupoláival és élénk színű kerámia díszítéseivel veszi le látogatóit a lábukról.
 
 
3. nap / október 30. / Palma de Mallorca
Utazásunk harmadik napján kötünk ki Palma de Mallorcán. A fakultatív programlehetőség  (kb. 3 óra) egy kellemes esti program, mely egy sétával indul a Santa Maria Katedrálishoz. Az épület a  13. századból fennmaradt gótikus mestermű, egy korábbi mecset alapjaira épült fel. A túra festői útvonalon folytatódik az óvárosi negyedbe, ahol egy 17. századi épülethez érkezünk, ami hatalmas öreg kapui mögé rejti a csodálatos Abaco Bar-t. Itt elfogyasztunk egy koktélt az indigókék ég alatt, ahol elbűvölő hangulatot teremtenek a gyümölcsösök, szökőkutak és gyertyák. A bárt elhagyva szabadidő eltöltésére van lehetőség a városban.
 
 
4. nap / október 31. / Barcelona
Kikötés Barcelonában, a katalán fővárosban. Fél napos panorámás városnéző programunk során Barcelona számos látnivalójával találkozni fogunk. Programunk részeként a busz felvisz minket a Barcelona felett 185 m-re magasodó Montjuic hegyre, ahol megnézzük az 1992-es olimpiára épült stadiont, valamint a kilátót. Látnivalóink sorából nem marad ki a Montjuic lábánál található Plaza España, sem a 60 m magas Kolombusz-emlékmű, melyet 1888-as világkiállításra emeltek a nagy felfedező tiszteletére, de teszünk egy látogatást Gaudí életének fő művénél, a Sagrada Familia-nál is (csak kívülről nézzük meg). Ezen kívül a buszból látni fogjuk a Gaudí-házakat (Casa Milá, Casa Batlló), elhaladunk a nyüzsgő sugárútnál, a Ramblas-nál, a Plaza Cataluña-hoz, majd megérkezünk a gótikus negyedbe, ahol teszünk egy sétát. A program végeztével visszautazunk a kikötőbe.
 
 
5. nap / november 1. / Ajaccio
Korzika szigete a következő kikötési pontunk. Egy rövid fakultatív program során (kb. 3 óra) lehetőség nyílik megismerni Ajaccio városával, melyet a genovaiak alapítottak 1492-ben. Ajaccio leginkább arról ismert, hogy itt született Bonaparte Napoleon 1769-ben; nincs olyan utca, vagy épület a városban, ami ne állítana emléket a hadvezér életének. Meglátogatjuk a buja Casone Gardenst, ami egyike a város zöld területeinek, majd megállunk a Parata foknál, hogy megcsodáljuk a Sanguinaires szigeteket, melyeken őrtornyok magasodnak. Mindezek mellett természetesen Ajaccio történelmi városközpontját sem hagyhatjuk ki programunkból.
 
 
6. nap / november 2. / Civitavecchia
A hatodik napot egy egész napos fakultatív program (kb. 7,5 óra) során az Örök Városnak szentelhetjük. Kirándulásunk egy utazással kezdődik Civitavecchia kikötőjéből indulva, hogy aztán gyalogosan fedezzük fel a csodálatos Rómát. A program első pontja a Colosseum (csak kívülről). A kr.e. 70-80 között épült amfiteátrum, a mai napig a világon a legnagyobb. Ezután sétálunk tovább a nem messze található Forum Romanum romjaihoz, mely egykor a római élet központja volt. Következő állomásaink a Piazza Santi Apostoli, majd a pillangó formájú Piazza di Spagna következik, A tér a Spanyol Lépcső aljánál található, a Fontana della Barcaccia szökőkűt díszíti, gyönyörű barokk stílusú épületek veszik körbe. Kétségkívül ez a tér a az egyik legikonikusabb római látnivaló. Ezután szabadidő eltöltésére lesz lehetőség, mialatt vásárolhat, vagy megebédelhet (a program nem tartalmazza az ebéd árát) a számos bár vagy étterem egyikében. A pihenő után továbbmegyünk a Pantheonhoz, Róma egyik legjobb állapotban fennmaradt ókori templomához majd sétálunk tovább a három csodálatos szökőkúttal rendelkező Piazza Navona-ra. Ez a program záróakkordja, a tér meglátogatása után visszautazunk a a hajóhoz.
Szállás a hajón.
 
 
7. nap / november 3. / La Spezia
La Spezia kikötőjébe érkezünk a hetedik napon. Egész napos fakultatív programlehetőség (kb. 8 óra) során az Arno-folyó két partján elterülő Firenze városát ismerhetjük meg. Elhagyva a kikötőt, egy 2,5 órás utazást teszünk a gyönyörű toszkán tájakon át Firenzébe, a felülmúlhatatlan művészeti örökségek otthonába és az haute couture központjába. Itt egy informatív túrára kalauzol el az idegenvezető Firenze főbb látnivalói között, kulturális és építészeti látnivalókat veszünk sorra, mint például a Michelangelo tér, ahonnan lenyűgöző kilátás nyílik a városra, és a dombokkal ölelt toszkán tájra; a bájos városközpontot is megnézzük, és a 15. századi Santa Maria del Fiore katedrálist sem hagyjuk ki programunkból. Ezután kinyújtoztathatjuk a lábunkat egy sétával a Piazza di Santa Croce-n, ahol a 14. századi Santa Croce Bazilika magasodik. Itt szabadidő eltöltésére lesz lehetőség, ez idő alatt vásárolhatunk, vagy ebédelhetünk az egyik helyi étteremben (a kirándulás ára ezt nem tartalmazza).
Szállás a hajón.
 
 
8. nap / november 4. / Genova
Megérkezés Genovába a kora reggeli órákban, kikötés. A hajó elhagyása után transzfer Milánóba. Érkezés után egy gyalogos városnézés (ajándék) alkalmával megtekintjük Olaszország második legnagyobb templomát, a milánói dómot, a La Scala-t, a Sforza kastélyt és a Galleria Vittorio Emanuele II-t, ami a mai plázák elődjének tekinthető. Ezután szabadidős lehetőség, majd transzfer a repülőtérre, utazás Budapestre menetrend szerinti járatokkal.
 
 
Day Date Port Arrival Departure
Sun 28/10/2018 Genoa, Italy - 18:00
Sun 28/10/2018 Day at sea - -
Mon 29/10/2018 Cannes, France 08:00 18:00
Tue 30/10/2018 Palma de Mallorca, Spain 14:00 23:59
Wed 31/10/2018 Palma de Mallorca, Spain 00:01 00:30
Wed 31/10/2018 Barcelona, Spain 09:00 18:00
Thu 01/11/2018 Ajaccio, France 12:00 19:00
Fri 02/11/2018 Civitavecchia, Italy 07:00 19:00
Sat 03/11/2018 La Spezia, Italy 07:00 19:00
Sun 04/11/2018 Genoa, Italy 08:00 -
 
 
 
 
RÉSZVÉTELI DÍJ:
Belső Bella kabin: 309 000 Ft/fő
Belső Fantastica kabin: 329 000 Ft/fő
Balkonos Bella kabin: 389 000 Ft/fő
Balkonos Fantastica kabin (pótágyazható): 409 000 Ft/fő
Felnőtt pótágy ár: 249 000 Ft/fő
Gyermek pótágy ár: 169 000 Ft/fő
Balkonos Aurea kabin: 539 000 Ft/fő
Yacht Club Deluxe suite: 619 000 Ft/fő
Kikötői és repülőtéri illetékek: (Külön fizetendő)! 100 000 Ft/fő
Kötelező szervízdíj: (Külön fizetendő)! 24 900 Ft/fő

 

A részvételi díj nem tartalmazza:

Cannes - Monaco, Monte Carlo, Nizza*: 22 900 Ft/fő
Mallorca - Esti séta és az Abaco Bar*: 20 900 Ft/fő
Civitavecchia - római városnézés*: 20 900 Ft/fő
Ajaccio - városnézés*: 11 900 Ft/fő
La Spezia - Firenze és Uffizi képtár* 66 900 Ft/fő


A részvételi díj nem tartalmazza:

Ásványvíz csomag* (14 üveg 1l-es ásványvíz): 9 900 Ft/csomag
Kávé csomag* (15 db kávéital): 9 500 Ft/csomag
Bor és víz csomag*
(4 üveg bor és 7 üveg 1l-es ásványvíz):
24 500 Ft/csomag
All inclusive italcsomag***
(alkoholos italok, kávé, üdítők, ásványvíz, koktélok):
61 900 Ft/fő
  •  
 
 
A részvételi díj tartalmazza:
utazást Budapest - Genova - Budapest útvonalon 
a leírásban szereplő repülőjárattal, 
transzfert a repülőtér 
és a kikötő között oda-vissza úton légkondicionált autóbusszal, 
elhelyezést a választott kabinkategóriában, 
magyar nyelvű idegenvezetést az út teljes időtartama alatt, 
teljes ellátást a hajón korlátozott italfogyasztással**, 
városlátogatást Barcelonában, 
városnézést Milánóban, 
valamint a legtöbb fedélzeti létesítmény és közös utastér használatát, 
közös rendezvényeket és szórakoztató programokat, 
csomaghordást ki- és beszálláskor, 
BBP baleset- betegség és poggyászbiztosítást, 
útlemondási biztosítást.
 
A részvételi díj nem tartalmazza:
kikötői és repülőtéri illetékek, 
a helyszínen fizetendő kötelező borravaló, 
fakultatív programok*, 
a személyre szabott szolgáltatások díjai.
 
 
Korlátozott italfogyasztás**:
víz- és kávéfogyasztás az önkiszolgáló éttermek nyitvatartási idejében,
gyümölcslevekkel kiegészítve a reggeli alatt.
 
All inclusive italcsomag*:
Korlátlan italfogyasztás szeszesitalokból, likőrökből, aperitívekből és koktélokból a bárlapról, borok széles választékából (pohárban felszolgálva), csapolt sörökből, üdítőkből, gyümölcslevekből, ásványvízből, epresso, cappucino és egyéb klasszikus forró italokból, valamint tölcséres és poharas jégkrémekből. Az italcsomag a hajó összes bárjában, éttermében, önkiszolgáló éttermében és a speciális éttermekben felhasználható. A következő szolgáltatásokat a csomag nem tartalmazza: prémium márkás szeszesitalok, szivarok és cigaretták, üveges borok, habzóborok és pezsgők, szuvenír poharak, italok a minibárból, a kabinba bekészített ásványvíz, illetve minden étel a speciális bárokban és éttermekben. Az itallapon csillaggal megjelölt italokat a csomag nem tartalmazza.
 
 
Felhasználási feltételek: 
A csomag csak személyes használatra, és egyszerre csak egy ital rendelésére érvényes. Az azonosító kártya nem átruházható. A csomaggal történő visszaélés esetén a szogláltatás azonnal letiltásra kerül, a fennmaradó napokra visszatérítés nem jár. A csomag napi bontásban nem foglalható, az utazás teljes időtartamára ki kell fizetni (kivéve a kikötés napját). Miután a kártyát aktiválták a fedélzeten, a csomag nem szakítható félbe és nem téríthető vissza. A csomagot az egy kabinban, vagy egy foglalási szám alatt, vagy egy asztalnál étkezni kívánó utasok számára kötelezően meg kell rendelni, a gyermekeket (3 év felett) is beleértve (nekik a gyermek verziót). A csomag nem kötelező 3 éven aluliak számára (akik nem ünnepelték még a 3. születésnapjukat).
 
Gyerekeknek: 
Alkoholmentes italok korlátlan fogyasztása: alkoholmentes koktélok, smoothiek és turmixok, dobozos üdítők, ásványvíz, gyümölcslevek, kávékülönlegességek, prémium teák, forró csokoládék, jégkrém pohárban vagy tölcsérben. Az italcsomag a hajó összes bárjában és éttermében, beleértve a speciális éttermeket is felhasználható. A csomag csak olyan 3-17 éves kor közötti gyermekek részére foglalható, akiknek a családja vagy csoportja az 431-es all inclusive italcsomagot megrendelte.
Felhasználási feltételek: a csomag felnőtt verziójával megegyezők.
 
 
Beutazási szabályok:
magyar állampolgároknak rendelkezniük kell a hazaérkezéstől számított, még fél évig érvényes útlevéllel. Jelentkezni az útlevélben szereplő pontos név és születési dátum megadásával lehetséges.
 
Kabintípusok leírása:
Bella: büféétkezés a nap 20 órájában, Broadway stílusú színházi előadások,
edzőterem használat, animációs programokon való részvétel,
törzsutas pontok gyűjtése. 
 
Fantastica: a Bella kategóriát kiegészítő szolgáltatások, 24 órás szobaszerviz,
reggeli bekészítése a kabinba, 50%-os kedvezmény speciális edzéseken való részvételkor.
 
 
Foglalási díj: 500,-Ft/fő
(Ajánlat kéréséhez, vagy foglaláshoz kattintson a fenti időpontok+árak valamelyikére!)
Oldalak
Dolce Travel Utazási Iroda
Utazás Szállás Last Minute Buszos utak Buszbérlés Incentiv-utak Városlátogatás Prága Bécs Szállás foglalás Verona-Velencei karnevál egy napos utak