Utazás
Szállás

Utazás típusa

Ország

Város

Dolce Travel
utazás-szállás-hírlevél
E-mail cím:*
Név:*
Telefon:Buszos városnézés, Buszos kirándulás - Bel- és külföldi személyszállítás autóbusszal Proservice Group - Több, mint arany Ultrahangos fogkefe Emmi-dent

CSOPORTOS HAJÓÚT - SKANDINÁV ÉKKÖVEK (8 Nap/7 Éj)

E-mail

Copenhagen (Denmark), Hellesylt/Geiranger (Norway), Flaam (Norway), Bergen (Norway), Kiel (Germany), Copenhagen (Denmark) - MSC Preziosa A 2013-ban épített hajón az utasok egy felejthetetlen útvonalon keresztül a Norvég fjordok páratlan hangulatát és szépségét ismerhetik meg. A Fantasia hajóosztály tagjaként számos kikapcsolódási lehetőséget kínál, melyek közül kiemelkednek az MSC Aurea Spa-részleg díjnyertes szépség és wellness szolgáltatásai. Az MSC Preziosa fedélzetén élvezhetik a számos bár és étterem nyújtotta gasztronómiai utazást, a nyüzsgő éjszakai életet és az animációs programok színes választékát.

 
SKANDINÁV ÉKKÖVEK (8 Nap/7 Éj)
 
 
Hajó útvonala:
Copenhagen (Denmark), Hellesylt/Geiranger (Norway), Flaam (Norway),
Bergen (Norway), Kiel (Germany), Copenhagen (Denmark) 
 
 
Tervezett menetrend:
augusztus 19. - Budapest - 06:30 - Amszterdam - 08:35
augusztus 19. - Amszterdam - 09:45 - Koppenhága - 11:05
augusztus 26. - Koppenhága - 16:25 - Amszterdam - 17:55
augusztus 26. - Amszterdam - 20:55 - Budapest - 22:55 
 
Utazás részletei:
Budapest - Koppenhága - Budapest útvonalon menetrend szerinti repülőjárattal,
átszállással 
 
Elhelyezés:
7 éj szállás az MSC Preziosa fedélzetén a választott kabintípusban 
 
Ellátás:
teljes ellátás a hajón, korlátozott italfogyasztással** 
 
Minimum létszám:
20 fő (fakultatív programok esetén 10 fő) -A fakultatív programokat
minimum 10 fő jelentkezése és előzetes befizetése esetén kíséri magyar idegenvezető. 
 
Hajó: MSC Preziosa:
A 2013-ban épített hajón az utasok egy felejthetetlen útvonalon keresztül a Norvég fjordok páratlan hangulatát és szépségét ismerhetik meg. A Fantasia hajóosztály tagjaként számos kikapcsolódási lehetőséget kínál, melyek közül kiemelkednek az MSC Aurea Spa-részleg díjnyertes szépség és wellness szolgáltatásai. Az MSC Preziosa fedélzetén élvezhetik a számos bár és étterem nyújtotta gasztronómiai utazást, a nyüzsgő éjszakai életet és az animációs programok színes választékát.
 
2018.08.19 - 08.26.
-BETELT !!! / 1. CSOPORT
 
 
 
Program: (8 Nap/7 Éj)
1. nap / augusztus 19. / Koppenhága
Elutazás Budapestről menetrend szerinti repülőjáratokkal, átszállással Koppenhágába. Érkezést követően transzfer a kikötőbe, bejelentkezés az MSC Preziosa fedélzetére, a kabinok elfoglalása.
Vacsora és szállás a hajón.
 
 
2. nap / augusztus 20. / tengeri nap
A tengeren töltött nap folyamán mindenki felfedezheti az MSC Preziosa
által nyújtott számtalan szolgáltatást és bekapcsolódhat
a programok valamelyikébe.
 
 
3. nap / augusztus 21. / Hellesylt
Érkezés a reggeli órákban Hellesylt kikötőjébe. Egész napos fakultatív kirándulás Norvégia legszebb fjordjához, Geirangerhez. A mélykék vízű, hófödte hegycsúcsokkal, alázúduló vízesésekkel és dús növényzettel tarkított UNESCO világörökségi listáján szereplő természeti képződmény az ország egyik legkeresettebb látványossága. A három legismertebb zuhatag - a „Hét nővér”, az „Udvarló” és a „Menyasszonyi fátyol” - feladata, hogy a mennydörgő robajlást pillekönnyű, pókhálószerű fátyol-ködbe burkolja és soha véget nem érő szivárvánnyal koronázza meg. Napközben megálló egy helyi étteremben, ahol ínycsiklandó ebéd elfogyasztását követően továbbindulás a híres Flydal kilátóponthoz, ahol lélegzetelállító és szédítő kilátás nyílik a 16 km-en kanyargó, 300 méter mély fjordra.
Vacsora és szállás a hajón.
 
 
4. nap / augusztus 22. / Flam
Kikötés a reggeli órákban Flam városában. Az egész napos fakultatív kirándulás során szemkápráztató tájak mellett halad el az autóbusz, a keskeny Nærøy-kanyonon keresztül mielőtt eléri a túra első állomását, a 152 méter magasságból lezúduló Tvindefossen vízesést, mely egyben Norvégia egyik legkeresettebb természeti attrakciója. Továbbutazás Voss hófödte hegycsúcsokkal, tavakkal és gyorsfolyású hegyi patakokkal körülvett falujába. A délután folyamán a Flamsbana panorámavasúton utazva, mély hasadékok és dübörgő vízesések mellett elhaladva csodálhatják meg a 225 méterről áradó Kjosfossen-vízesést. A program ebédet is tartalmaz.
Vacsora és szállás a hajón.
 
 
5. nap / augusztus 23. / Bergen
Délben kikötés a Norvég fjordok kapujaként is emlegetett Bergen városában, mely 1830-ig Norvégia legnagyobb városa is volt. A kétórás fakultatív program a gazdag történelemmel átitatott város fő látnivalóit mutatja be. Elsőként a világörökség részét képező nyeregtetős, hanza kereskedőházakról ismert Bryggen negyedet, valamint a városi múzeumként üzemelő Haakons Hall épületének külső megtekintése, melyet a XIII. században Haakon király uralkodása alatt építettek és a század legfontosabb rezidenciájának számított. A Rosenkrantz-erőd az ország legfontosabb reneszánsz stílusú épülete, melynek tornyai a XIII. századig nyúlnak vissza, azonban az erőd többi része több száz éven keresztül, különböző bővítések folyamán nyerte el mai formáját. A Szent Mária templom Bergen legrégebbi ma is álló épülete. Építésének pontos dátumára az építészeti jegyek adnak választ, kb. a XII. századra datálják. A templom egyike annak a 12 templomnak és 3 monostornak, melyeket Olav Kyrre uralkodása alatt építettek. Később utazás a Floibanen panorámasiklóval a Floien-hegyre, ahonnan gyönyörű panoráma nyílik a csillogó fjordok ölelésében elterülő városra. Vacsora és szállás a hajón.
 
 
6. nap / augusztus 24. / tengeri nap
Egész napos hajózás a tengeren Kiel irányába. Érdemes kihasználni a napot, hogy az utasok felelevenítsék az átélt élmények sokaságát, önfeledt beszélgetésekbe mélyedjenek, részt vegyenek egy kényeztető spa-kezelésen és még bekapcsolódjanak a hajó programjainak valamelyikébe.
 
 
7. nap / augusztus 25. / Kiel
Érkezés a délelőtti órákban Kiel kikötőjébe, a Schleswig-Holstein tartomány fővárosába, a félnapos fakultatív kirándulás helyszínére. A Balti-tenger partján fekvő Kiel hosszú éveken keresztül fontos haditengerészeti központnak számított, napjainkban azonban a könnyed életstílus és pezsgő egyetemi élet jellemzi. A minden évben megrendezésre kerülő Kieli hét vitorlásverseny a világ minden pontjáról vonzza a látogatókat, ezzel is hangsúlyozva az Észak-európai térségben betöltött központi szerepét. A program során felfedezhető az Északi- és Balti-tengert összekötő impozáns csatorna valamint a Laboe Haditengerészeti Emlékmű, melyet a világháborúban részt vett tengerészek emlékére emeltek. A haditengerészeti történelem kedvelői számára külön érdekesség az U-995-ös tengeralattjáró meglátogatása, mely 1943 és 1945 között volt szolgálatban.
Vacsora és szállás a hajón.
 
 
8. nap / augusztus 26. / Koppenhága
Kikötés a reggeli órákban Koppenhágában. Kijelentkezés a hajóról, majd félnapos városnézés a dán fővárosban helyi idegenvezetéssel. Délutáni órákban transzfer a repülőtérre, hazautazás Budapestre átszállással.
 
 
Day Date Port Arrival Departure
Sun 19/08/2018 Copenhagen, Denmark - 17:00
Mon 20/08/2018 Day at sea - -
Tue 21/08/2018 Hellesylt/Geiranger, Norway 08:00 18:00
Wed 22/08/2018 Flaam, Norway 09:00 19:00
Thu 23/08/2018 Bergen, Norway 08:00 18:00
Fri 24/08/2018 Day at sea - -
Sat 25/08/2018 Kiel, Germany 10:00 18:00
Sun 26/08/2018 Copenhagen, Denmark 08:00 -
 
 
 

 

Részvételi díjak:

Belső Bella kabin: 365 000 Ft/fő
Külső ablakos Bella kabin: 435 000 Ft/fő
Balkonos Fantastica kabin: 539 000 Ft/fő
Kikötői és repülőtéri illetékek: 109 000 Ft/fő
Kötelező szervízdíj: 27 000 Ft/fő

 

A részvételi díj nem tartalmazza:

Geiranger fjord*: 55 000 Ft/fő
Flam*: 65 000 Ft/fő
Bergen, a fjordok kapuja*: 15 000 Ft/fő
Kiel*: 23 000 Ft/fő
 

A részvételi díj nem tartalmazza:

Ásványvíz csomag* (14 üveg 1l-es ásványvíz): 9 900 Ft/csomag
Kávé csomag* (15 db kávéital): 9 500 Ft/csomag
Bor és víz csomag*
(4 üveg bor és 7 üveg 1l-es ásványvíz):
24 500 Ft/csomag
All inclusive italcsomag***
(alkoholos italok, kávé, üdítők, ásványvíz, koktélok):
61 900 Ft/fő
 
 
 
A részvételi díj tartalmazza:
Utazást Budapest - Koppenhága - Budapest útvonalon
Menetrend szerinti repülőjárattal,
transzfert légkondicionált autóbusszal,
félnapos városnézést Koppenhágában,
elhelyezést a választott kabinkategóriában,
magyar nyelvű idegenvezetést az út teljes időtartama alatt
(amennyiben a fakultatív programok esetén a minimum létszám megvan),
teljes ellátást a hajón korlátozott italfogyasztással**,
valamint a legtöbb fedélzeti létesítmény és közös utastér térítésmentes használatát,
közös rendezvényeket, szórakoztató programokat a hajón előre meghirdetett programok szerint,
csomaghordást ki- és beszálláskor,
BBP baleset- betegség- és poggyászbiztosítást.
 
 
A részvételi díj nem tartalmazza:
kikötői és repülőtéri illetékek,
a helyszínen fizetendő kötelező borravaló,
fakultatív programok*,
választott italcsomagok*,
a személyre szabott szolgáltatások díjai,
útlemondási biztosítás.
 
 
 
Korlátozott italfogyasztás**:
víz- és kávéfogyasztás az önkiszolgáló éttermek nyitvatartási idejében,
gyümölcslevekkel kiegészítve a reggeli alatt.
 
All inclusive italcsomag***: korlátlan italfogyasztás szeszesitalokból, likőrökből, aperitívekből és koktélokból a bárlapról, borok széles választékából (pohárban felszolgálva), csapolt sörökből, üdítőkből, gyümölcslevekből, ásványvízből, epresso, cappucino és egyéb klasszikus forró italokból, valamint tölcséres és poharas jégkrémekből. Az italcsomag a hajó összes bárjában, éttermében, önkiszolgáló éttermében és a speciális éttermekben felhasználható. A következő szolgáltatásokat a csomag nem tartalmazza: prémium márkás szeszesitalok, szivarok és cigaretták, üveges borok, habzóborok és pezsgők, szuvenír poharak, italok a minibárból, a kabinba bekészített ásványvíz, illetve minden étel a speciális bárokban és éttermekben. Az itallapon csillaggal megjelölt italokat a csomag nem tartalmazza.
 
Felhasználási feltételek: a csomag csak személyes használatra, és egyszerre csak egy ital rendelésére érvényes. Az azonosító kártya nem átruházható. A csomaggal történő visszaélés esetén a szogláltatás azonnal letiltásra kerül, a fennmaradó napokra visszatérítés nem jár. A csomag napi bontásban nem foglalható, az utazás teljes időtartamára ki kell fizetni (kivéve a kikötés napját). Miután a kártyát aktiválták a fedélzeten, a csomag nem szakítható félbe és nem téríthető vissza. A csomagot az egy kabinban, vagy egy foglalási szám alatt, vagy egy asztalnál étkezni kívánó utasok számára kötelezően meg kell rendelni, a gyermekeket (3 év felett) is beleértve (nekik a gyermek verziót). A csomag nem kötelező 3 éven aluliak számára (akik nem ünnepelték még a 3. születésnapjukat).
 
Gyerekeknek: alkoholmentes italok korlátlan fogyasztása: alkoholmentes koktélok, smoothiek és turmixok, dobozos üdítők, ásványvíz, gyümölcslevek, kávékülönlegességek, prémium teák, forró csokoládék, jégkrém pohárban vagy tölcsérben. Az italcsomag a hajó összes bárjában és éttermében, beleértve a speciális éttermeket is felhasználható. A csomag csak olyan 3-17 éves kor közötti gyermekek részére foglalható, akiknek a családja vagy csoportja az 431-es all inclusive italcsomagot megrendelte. Felhasználási feltételek: a csomag felnőtt verziójával megegyezők.
 
Beutazási szabályok:
magyar állampolgároknak rendelkezniük kell a hazaérkezéstől számított, még fél évig érvényes útlevéllel. Jelentkezni az útlevélben szereplő pontos név és születési dátum megadásával lehetséges.
 
Kabintípusok leírása:
Bella: büféétkezés a nap 20 órájában, Broadway stílusú színházi előadások,
edzőterem használat, animációs programokon való részvétel,
törzsutas pontok gyűjtése. 
 
Fantastica: a Bella kategóriát kiegészítő szolgáltatások, 24 órás szobaszerviz,
reggeli bekészítése a kabinba, 50%-os kedvezmény speciális edzéseken való részvételkor.
 

Hasonló utazások, szállások:

Dánia

Foglalási díj: 500,-Ft/fő
(Ajánlat kéréséhez, vagy foglaláshoz kattintson a fenti időpontok+árak valamelyikére!)
Oldalak
Dolce Travel Utazási Iroda
Utazás Szállás Last Minute Buszos utak Buszbérlés Incentiv-utak Városlátogatás Prága Bécs Szállás foglalás Verona-Velencei karnevál egy napos utak