Utazás
Szállás

Utazás típusa

Ország

Város

Dolce Travel
utazás-szállás-hírlevél
E-mail cím:*
Név:*
Telefon:



Buszos városnézés, Buszos kirándulás - Bel- és külföldi személyszállítás autóbusszal Proservice Group - Több, mint arany Ultrahangos fogkefe Emmi-dent

Dalmácia világörökségei és szigetvilága (4 Nap/3 Éj)***

E-mail

Rövid ismertető: Utunk során megcsodálhatjuk a Krka Nemzeti Parkban a lélegzetállító zuhatagrendszert és a vízeséseket. Felfedezzük a világörökség részét képező "földi mennyországnak" nevezett Dubrovnikot, áthajózunk a nemzeti parknak nyilvánított Lokrum- szigetre. Májusban, Dubrovnik város történelme mellett a "Trónok harca" című sorozat forgatási helyszíneit is felkereshetjük, majd megkóstoljuk a Peljesaci borokat és felmászunk a "horvát kínai falra". Az októberi programunk alatt pedig mandarint szedünk és hajózunk a Neretván! A gazdag program mellett marad idő fürdőzésre is a szikrázó Adriai-tengerben.................

 
Dalmácia világörökségei
és szigetvilága (4 Nap/3 Éj)***
 
 
Rövid ismertető: Utunk során megcsodálhatjuk a Krka Nemzeti Parkban a lélegzetállító zuhatagrendszert és a vízeséseket. Felfedezzük a világörökség részét képező  "földi mennyországnak" nevezett Dubrovnikot, áthajózunk  a nemzeti parknak nyilvánított  Lokrum- szigetre. Májusban, Dubrovnik város történelme mellett a "Trónok harca" című sorozat forgatási helyszíneit is felkereshetjük, majd megkóstoljuk a Peljesaci borokat és felmászunk a "horvát kínai falra". Az októberi programunk alatt pedig mandarint szedünk és hajózunk a Neretván! A gazdag program mellett marad idő fürdőzésre is a szikrázó Adriai-tengerben.
 
 
Utazás: légkondicionált autóbusszal (WC, videó, italautomata). Nincs éjszakai utazás!
+ Fel- és leszállási lehetőség: 
Budapest (Blaha Lujza tér és BAH-csomópont), Székesfehérvár, Siófok, Balatonboglár,  Nagykanizsa.
 
 
Szállás: Neum H.Sunce***  (2 ágy, fürdőszoba hajszárítóval, telefon, TV, klíma, ingyenes WiFi, a szobák részben erkélyesek). Pótágyazni csak az erkélyes szobákat lehet. Neum közigazgatásilag Bosznia és Hercegovina-hoz tartozik.
 
Ellátás (krt): 3 reggeli (svédasztalos), felár elenében (svédasztalos) vacsora.
 
 
2018.05.26 - 05.29.
-BETELT !!! / 1. BUSZ
 
 
2018.10.04 - 10.07.
-BETELT !!! / 1. BUSZ 
 
 
 
 
 
 
 
Program: (4 Nap/3 Éj)
1. nap: Krka vízesés
Indulás reggel 6 órakor. Utunkat megszakítjuk egy frissítő sétával a Krka Nemzeti parkban, mely a Plitvicei-tavak mellett a leglátogatottabb horvát nemzeti park. Megcsodáljuk a zuhatagrendszert, a vízeséseket, ahol 100 méter széles víztömeg, 5 teraszról, 17 lépcsőn keresztül zuhan alá. A Krka- folyó vízének varázslatos játékán és zubogásán felül élvezhetjük a környező ösvényeken megtett sétákat is. Ezek az ösvények főként az ősi idők útjainak vonalát követik, amiről számos kőhidacska is tanúskodik. Felfrissülten folytatjuk az utunkat Neum felé, a szállásunkra.
 
 
 
2. nap: Strandolás vagy fakultatív kirándulás: Dubrovnik, Lokrum sziget
A világörökség egyik büszkeségét keressük fel az egész napos fakultatív, autóbuszos kirándulásunkon. Városnézés helyi idegenvezetőnkkel a költők által „földi mennyországnak”, vagy "dél smaragd szépségének” is nevezett Dubrovnik-ban. A Földközi-tenger térségének műemlékekben és kulturális örökségekben egyik leggazdagabb városában sétálva, pár órára visszatérünk a múltba: Pile kapu, Mincena torony, Szt. Balázs templom. Majd kis hajókra szállva (kb.15 perc) a csodás Lokrum- szigetre érünk, mely egykor Habsburg Miksa osztrák főherceg tulajdona volt. Manapság az egzotikus fák és növények sokasága egy gyönyörű arborétumban talált helyet, a középkori kolostor mellett. A zöld sziget és a kristálytiszta kék tenger lélegzetelállító harmóniát alkot. Visszatérünk Dubrovnikba, ahol mindenki kedvére barangolhat a hangulatos ódon utcákon, és a fantasztikus panorámával rendelkező várfal mentén. A visszaérkezést követően, vacsora előtt még marad idő a tengerparton lazítani, strandolni. Részvételi díj: 40 EUR/fő. Májusban, a szabad idő alatt, előjegyzés mellett, lehetőség nyílik a "Trónok harca" c. sorozat helyszíneit, külön helyi idegenvezetővel végiglátogatni, "The Red Keep" várban belépővel együt 28 EUR/fő (min 10 fő esetén).
 
 
 
3. nap: Strandolás vagy fakultatív kirándulás: 
Októberben: Mandarin szüret, Neretva folyói hajózással és ebéddel
Ma egy rövidebb időre buszra szállunk, hogy elérjük a Neretva folyót. Jellegzetes, kis neretvai hajókról csodálhatjuk meg a folyó szűk ágait, mély folyóit, a természet szépségét. Később házigazdánk eláruja a mandarin sikeres termesztésének titkát, majd vidám hangulatban átmegyünk az ültetvényekhez mandarint szedni és mindenki hazavihet 3 kg mandarint, mint munkája gyümölcsét. A fárasztó munka után házigazdáink finom, helyi ebéddel és itallal kedveskednek nekünk és ízelítőt kapunk még az ottani dalokból is. Ez egy igazi, nem mindennapi lazitó program a természet ölében. A visszaérkezést követően marad idő még strandolásra is. Részvételi díj: 30 EUR/fő. 
 
 
 
4. nap: Split
Reggeli után észak felé indulunk a világ egyik legszebb tengerpartja mentén, a festői Biokovo-hegység árnyékában. A buszozást megszakítjuk egy remek sétával a bűbájos, nyüzsgő, mediterrán hangulatú városban, Split-ben. Közép-Dalmácia fővárosa, ahol teljes szépségében láthatjuk Diocletianus római császár gigantikus palotáját, – melynek eredeti falai az óvárost ölelik át, – a Szt. Doimus Katedrálist a szfinxekkel, az Aranykaput, és a városi piacot. Split után búcsút intünk az Adriának és irány haza. Hazaérkezés az esti órákban.
 
 
 
Részvételi díj: 56.800 Ft/Fő
 
 
 
A részvételi díj tartalmazza: 
Utazás: légkondicionált autóbusszal (WC, videó, italautomata). !
+ Fel- és leszállási lehetőség: 
Budapest (Blaha Lujza tér, BAH-csomópont), Székesfehérvár, Siófok, Balatonboglár, Nagykanizsa.
 
Szállás: Neum H.Sunce***  (2 ágy, fürdőszoba hajszárítóval, telefon, TV, klíma, ingyenes WiFi, a szobák részben erkélyesek). Pótágyazni csak az erkélyes szobákat lehet. Neum közigazgatásilag Bosznia és Hercegovina-hoz tartozik.
 
Ellátás (krt): 3 reggeli (svédasztalos),
Magyar nyelvű csoportkísérőt/idegenvezetőt
 
 
A részvételi díj nem tartalmazza: 
BBP baleset-, betegség -, és poggyászbiztosítás díját: 2.320 Ft/Fő (68 éves kor -ig)
Útlemondási díj,
Foglalási díjat (1.500 Ft/Fő), 
Üdülőhelyi díjat, 
Fakultatív programokat és a belépőket.
 
Felárak és belépők: 
Üdülőhelyi díj 12 év felett: 1 260 Ft/fő/3 éj.
Vacsora felár (svédasztalos):  5 250 Ft/fő/ 3éj.
Erkély felár: 4.200 Ft/fő/ 3 éj.
Tenger felőli erkély felár: 8 500 Ft/fő/3 éj. 
Egyágyas felár: 14 700 Ft/fő/3 éj.
 
Belépők a helyszínen: 
útközben: Krka Nemzeti Park: 90 HRK/fő
igény szerinti: dubrovniki múzeumok vagy óvárosi fal kb. 200-250 HRK
 
Fakultatív programok (min. 25 fő esetén):
Dubrovnik és Lokrum hajójeggyel és nemzeti park belépővel: 40 EUR/felnőtt
Korcula Ston, borkostolóval (májusban): 30 EUR/felnőtt
Mandarin szüret ebéddel és hajózással (októberben): 30 EUR/fő
 
Fakultatív programok kedvezményes csomag 2 kirándulásra: 
Októberben: 70 EUR helyett csak 60 EUR/fő.

 

Foglalási díj: 500,-Ft/fő
(Ajánlat kéréséhez, vagy foglaláshoz kattintson a fenti időpontok+árak valamelyikére!)
Oldalak
Dolce Travel Utazási Iroda
Utazás Szállás Last Minute Buszos utak Buszbérlés Incentiv-utak Városlátogatás Prága Bécs Szállás foglalás Verona-Velencei karnevál egy napos utak