Utazás
Szállás

Utazás típusa

Ország

Város

Dolce Travel
utazás-szállás-hírlevél
E-mail cím:*
Név:*
Telefon:Buszos városnézés, Buszos kirándulás - Bel- és külföldi személyszállítás autóbusszal Proservice Group - Több, mint arany Ultrahangos fogkefe Emmi-dent

Dél - Kínai Nagykörút + Jangce Hajóúttal

E-mail

Érkezés Chongqingba, majd városnézés, látogatás a több mint 1700 éves Ci Qi Kou faluban (Chongqing óvárosa), amely jelentéséhez híven olyan, mint egy hatalmas porcelánfalu. Az utcákon kézművesek és fűszerkereskedők árulják portékáikat, mintha megállt volna az idő a városnak eme részén. Ezután séta az Eling Parkban. Vacsora egy városi étteremben. Transzfer a kikötőbe, beszállás a hajóba. Szállás a hajón.

 
Dél - Kínai Nagykörút
+ Jangce Hajóúttal
 
Kína nem egyszerűen egy ország, sokkalta inkább nevezhető egy különleges világnak. Az egzotikumok az ősi kultúra, az évezredes hagyományok, és a XXI. század legújabb vívmányainak egyedülálló kavalkádja.
 
 
Utazás:
REpülővel
Repülőjegy (Nemzetközi és Belső)
közlekedés külön busszal, hajóval, 
gyorsvonattal, komppal, gyorsvonattal
/+ program szerint
 
Ország bemutatása:
Kína
Hong Kong
 
Szállás:
elhelyezés középkategóriájú (kb. 3-4*-os) szállodákban, 
kétágyas szobákban
3 éjszaka 4*-os hajón kétágyas kabinokban
 
Ellátás:
Szálláson reggelis
Hajós kabinban teljes ellátás
 
2019.04.15 - 04.26.
 
 
Program: (12 Nap/10-9 Éj)
1. nap: Budapest …
Elrepülés Budapestről átszállással Chongqingba. 
Étkezések és éjszakázás a gép fedélzetén.
 
 
2. nap: … Chongqing – Eling Park
Érkezés Chongqingba a délutáni órákban, majd séta a 100 éves Eling Parkban. Vacsora egy városi étteremben. Transzfer a szállodába. Szállás Chongqingban.
 
 
3. nap: Ci Qi Kou – Dazu sziklatemplom
Reggeli, majd látogatás a több mint 1700 éves Ci Qi Kou faluban (Chongqing óvárosa), amely jelentéséhez híven olyan, mint egy hatalmas porcelánfalu. Az utcákon kézművesek és fűszerkereskedők árulják portékáikat, mintha megállt volna az idő a városnak ezen a részén. Láthatjuk a Népi Gyűlés Nagy Csarnokát és a Három Szurdok Múzeumot. Délután szabad program vagy fakultatív programlehetőség: kirándulás a Dazu sziklatemplomhoz. A X-XIII. századi több ezer faragott szobrot a kínai sziklaszobrászat csúcsának tartják, így méltán érdemelte ki az UNESCO Világörökség címet. (A program ára: 15.800 Ft) Vacsora egy városi étteremben. Transzfer a kikötőbe, beszállás a hajóba. Szállás a hajón. A KÖVETKEZŐ 3 NAP LÁTNIVALÓI KIS MÉRTÉKBEN VÁLTOZHATNAK, ATTÓL FÜGGŐEN, HOGY A CSOPORT MELYIK HAJÓN UTAZIK.
 
 
4. nap: Jangce hajótúra – Három Szurdok Gát
– Shibaozhai pagoda
Reggeli a hajón, majd életre szóló hajókirándulás veszi kezdetét a Jangce folyón, amely Kína legnagyobb, valamint a világ 3. leghosszabb folyója. A hajóút során végighaladunk a Három Szurdok Gáton, amely a világ legnagyobb mesterséges gátja. Kikötés a Shibaozhai pagodánál. Fakultatív programlehetőség: látogatás Fengdu „szellemvárosában” (kb. 45 USD). Ebéd és vacsora a hajón. Szállás a hajón.
 
 
5. nap: Qutang-szurdok – Wu-szurdok –
Badong – Zigui
Reggeli a hajón, majd a hajóút folytatása a lenyűgöző hegyek között megbúvó falvak és szentélyek mentén: Qutang-szurdok, Wu-szurdok, Badong, Zigui (a híres kínai költő, Quyuan szülővárosa). Ebéd, vacsora, szállás a hajón.
 
 
6. nap: Xiling-szurdok – Yichang –
Wuhan - Guilin
Reggeli a hajón, majd utazás Xiling-szurdokon keresztül, amely a három szurdok közül a leghosszabb (66 km). Érkezés Yichangba, a hajó elhagyása. Transzfer Wuhanba. Vacsora egy városi étteremben. Transzfer a repülőtérre, elrepülés Guilinba. Szállás Guilinban.
 
 
7. nap: Guilin – Nádfuvola-cseppkőbarlang
– Fubo-hegy
Reggeli, majd látogatás a Nádfuvola-cseppkőbarlangban, amelyben a különböző színű megvilágításnak köszönhetően még lenyűgözőbbek a hatalmas nádsípra emlékeztető mészkőalakzatok. Ezt követően séta a Fubo-hegyre, amely félig a szárazföldön, félig vízben áll, és ahonnan gyönyörű kilátás nyílik a városra és a Li folyóra. Vacsora. Szállás Guilinban.
 
 
8. nap: Guilin – Li folyó – Tű-hegyek – Yangshuo
– Guilin - Kanton
Reggeli, majd utazás a Li folyóhoz, 5 órás hajókirándulás a varázslatos Tű-hegyek mentén. A lélegzetelállító karszt sziklaformációk, a teraszos rizsföldek övezte Li folyó egy életre szóló élmény. Érkezés Yangshuoba, majd szabad program, vásárlási lehetőség. Visszautazás Guilinba. Transzfer a vasútállomásra. Utazás gyorsvonattal Kantonba. Vacsora egy városi étteremben. Szállás Kantonban.
 
 
9. nap: Kanton – Hong Kong
Reggeli, majd városnézés: Chen Clan Akadémia, Liurong szentély, Qingping piac. Napközben ebéd. Transzfer a kikötőbe és áthajózás Hong Kongba, érkezés után transzfer a hotelbe. Szállás Hong Kongban.
 
 
10. nap: Makaó
Reggeli, majd szabad program vagy egész napos fakultatív programlehetőség: hajókirándulás Makaóra, a kaszinók városába. Katamaránnal átmegyünk Makaóra és meglátogatjuk az A-Ma Szentélyt, amelyről Makaó a nevét kapta (A-Ma-Gao, vagyis A-Ma-öböl), majd megtekintjük a Szt. Pál templom romjait, amely a XIX. században égett le. Rövid séta és vásárlási lehetőség a Senado téren. Ezután transzfer a Casino Venetianhoz, és szabad program a hajó indulásáig. Estére visszaérkezés Hong Kongba. (A program ára: 36.800 Ft) Vacsora egy városi étteremben. Szállás Hong Kongban.
 
 
11. nap: Hong Kong …
Reggeli, délelőtt szabad program, délután városnézés Hong Kongban (Viktória-csúcs, rövid látogatás az ékszergyárban, stb). Napközben ebéd. Transzfer a repülőtérre és elrepülés átszállással Budapestre. Étkezések és éjszakázás a gép fedélzetén.
 
 
12. nap: … Budapest
Érkezés Budapestre menetrendtől függően.
A változtatás jogát fenntartjuk!
 
Az út során érintett UNESCO Világörökségek:
-         Dazu sziklaszobrai
-         Makaó belvárosa
 
 
 
Részvételi díj Repülőjeggyel: 549.000 Ft/Fő
 
 
 
A részvételi díj tartalmazza:
repülőjegy (nemzetközi és belső)
BBP biztosítás
közlekedés külön busszal, hajóval, gyorsvonattal, komppal, gyorsvonattal
elhelyezés középkategóriájú (kb. 3-4*-os) szállodákban, kétágyas szobákban, 
szálláson reggelivel, hajón kétágyas kabinokban teljes ellátással
magyar nyelvű csoportkísérő idegenvezető indulástól érkezésig
 
 
A részvételi díj nem tartalmazza:
Reptéri illetékek üzemanyag felárral: 139.000 Ft (változhat)
Vízum: 22.000 Ft *
Kötelező borravaló a hajón kb: 40 USD (helyszínen fizetendő)
Helyszíni belépők és a program szerinti étkezések: 170 USD
                           (helyszínen fizetendő a kinti szolgáltatóknak)
Sztornó biztosítás: 9.630 Ft (a részvételi díjra és reptéri illetékekre)
A 3. napi faultatív program: 15.800 Ft (Dazu sziklatemplom)
A 10. napi fakultatív program: 36.800 Ft (Makaó)
Egyágyas felár: 199.000 Ft (Mentességről ld. az Akciók menüpontot)
 
 
A 170 USD belépőket és a programban feltüntetett étkezéseket (vacsorák vagy ebédek), az ezekhez kapcsolódó szervezési, foglalási és az esetenkénti transzfer költségeket szolgáltatásaink nem tartalmazzák, ezek a helyszíni szolgáltatóknak érkezéskor, egy összegben fizetendők.Borravaló: ajánlott 5 USD/nap/fő
 
További tudnivalók:
Minimum létszám: 16 fő
- 11-15 fő közötti felár: 20.000 Ft
Fakultatív program: minimum 10 főtől
 
Fontos! A vízumot Budapesten csak magyar útlevéllel rendelkezőknek készítik el! Az útlevélnek a visszaérkezéstől számított 6 hónapig érvényesnek kell lennie, és minimum 2 egymással szembeni üres oldalnak kell benne lennie. A valutaárfolyam változások az árakat módosíthatják. Az út árai 1 EUR = 315 Ft, 1 USD = 290 Ft árfolyamig érvényesek. Az utat kisebb létszámmal is tudjuk indítani, csak más áron és más szolgáltatásokkal. Kötelező védőoltás nincs. További tájékoztatást a Nemzetközi Oltóközpontban, illetve a www.utazaselott.hu  weboldalon talál.
 

 

Foglalási díj: 500,-Ft/fő
(Ajánlat kéréséhez, vagy foglaláshoz kattintson a fenti időpontok+árak valamelyikére!)
Oldalak
Dolce Travel Utazási Iroda
Utazás Szállás Last Minute Buszos utak Buszbérlés Incentiv-utak Városlátogatás Prága Bécs Szállás foglalás Verona-Velencei karnevál egy napos utak