Utazás
Szállás

Utazás típusa

Ország

Város

Dolce Travel
utazás-szállás-hírlevél
E-mail cím:*
Név:*
Telefon:Buszos városnézés, Buszos kirándulás - Bel- és külföldi személyszállítás autóbusszal Proservice Group - Több, mint arany Ultrahangos fogkefe Emmi-dent

Dél-Spanyolországi Körutazás (Andalúzia) és Gibraltár

E-mail

A terület 1713 óta brit kolónia, ma a Fölközi-tenger nyugati medencéjének egyik bevásárló paradicsoma. A sziklás vidéken számos érdekesség található: Szt. Mihály barlang, 3000 méterrel a tengerszint felett, a majmok barlangja: Gibraltár leghíresebb „lakói” a makákók, szabadon élnek a sziklákon. Délután szabad program, vásárlási lehetőség, visszaérkezés a szálláshelyre a késő délutáni órákban.

 
Dél - Spanyolországi Körutazás:
(Andalúzia és Gibraltár)
 
Andalúzia vadregényes vidékén tüzes ritmusok, illatos
narancsligetek, pompázatos paloták varázsolják el az idelátogatót,
és még ilyenkor is kellemes az időjárás.
 
 
Utazás:
Repülővel
Közlekedés külön busszal a program szerint
 
Ország bemutatása:
Spanyolország
 
Szállás:
Elhelyezés középkategóriájú (kb. 3-4*-os) szállodákban, 
kétágyas fürdőszobás szobákban
 
Ellátás:
Reggelis
 
2018.09.11 - 09.20.
-BETELT !!! / 1. CSOPORT
 
2019.05.20 - 05.29.
 
 
Program: (10 Nap/9 Éj)
1. nap: Budapest – Malaga – Costa del Sol
Elrepülés Malagába. Érkezés után transzfer a szállodába,
a környék egyéni felfedezése. Szállás Costa del Sol körzetében.
 
 
2. nap: Costa del Sol  – Gibraltár – Costa del Sol
Reggeli, majd egésznapos kirándulás Gibraltárba. A terület 1713 óta brit kolónia, ma a Fölközi-tenger nyugati medencéjének egyik bevásárló-paradicsoma. A sziklás vidéken számos érdekesség található: Szt. Mihály barlang, 3000 méterrel a tengerszint felett, a majmok barlangja: Gibraltár leghíresebb „lakói” a makákók, szabadon élnek a sziklákon. Délután szabad program, lehetőség vásárlásra, felvonós sziklatúrára (Helyszínen fizetendő). Visszaérkezés a szálláshelyre a késő délutáni órákban. Vacsora. Szállás Costa del Sol körzetében.
 
 
3. nap: Costa del Sol – Nerja barlangok – Granada
Reggelit követően indulás a Nerja barlangokhoz. Nerja óvárosa tipikus andalúziai falvak hangulatát nyújtja szűk utcáival, és fehér házaival. A Nerjai cseppkőbarlangban 1959-ben felfedezett őskori festmények ma Spanyolország harmadik leglátogatottabb nevezetességének számítanak. A világhírű cseppkőbarlang-rendszer kb. 5 km hosszan húzódik a föld alatt. Kitűnő akusztikájának köszönhetően zenei hangversenyeket tartanak termeiben. Továbbutazás Granadába. Vacsora. Szállás Granadában.
 
 
4. nap: Granada – Alhambra
Reggeli, majd szabad program vagy fakultatív programlehetőség: Granadáról azt tartják a híres spanyol mondás szellemiségében: „Aki nem látta Granadát, az nem látott semmit!” Városnézés Granadában, mely során láthatjuk a város központját, a főbb és híresebb tereket és templomokat. Megtekintjük az egykori mór uralkodók rezidenciáját, az Alhambra palotát, ahonnan gyönyörű kilátás nyílik Granadára. (A program ára: 16.500 Ft). Vacsora. Szállás Granadában.
 
 
5. nap: Granada – Cordoba – Sevilla
Reggeli után utazás Córdobába, amit régi történelme, gazdag kultúrája tesz kihagyhatatlanná, ha Dél-Spanyolországban járunk. A Karthausiak alapították a római korban, majd a 711-es mór invázió után az arabok fellegvára lett. Városnézés: óváros, a Római híd, a világhírű óriásmecset, a Mezquita (850 márványoszloppal), stb. Délután továbbutazás Sevillába. Vacsora. Szállás Sevillában.
 
 
6. nap: Sevilla
Reggeli, majd félnapos városnézés Andalúzia fővárosában, Sevilla-ban. Ismerkedés a város nevezetességeivel: (katedrális és a harangtorony, a „La Giralda”, a Santa Cruz negyed, stb.). A csodálatos építmények közül megtekintjük az egykori királyi palotát, a világhírű Alcazart. Délután a város egyéni felfedezése vagy séta a gyönyörű Maria Luisa Parkban. Fakultatív programlehetőség: andalúz est tipikus flamenco tánccal (Helyszínen fizetendő). Vacsora, szállás Sevillában. 
 
 
7. nap: Sevilla – Rhonda – Costa del Sol 
Reggeli, majd utazás Andalúzia legromantikusabb városába, Rhondába. Megnézzük a középkori erődítményt: a bástyákat, a tornyokat, és az Almocábar kaput. A városkát kettészelő Guadalevin folyó vájta ki a közel 100 méter mély El Tajo szurdokot, ami mára a város egyik leghíresebb látványossága. Ellátogatunk a város történelmi arénájához (ez a legrégebbi aréna Spanyolországban), mely 1785-ben kőből épült és ma egy múzeumnak ad otthont, amely a bikaviadal művészetét és történetét mutatja be. Az óvárosban látni fogjuk a régi palotákat és templomokat. Visszautazás Costa del Solra. Vacsora. Szállás Costa del Sol körzetében.
 
 
8. nap: Costa del Sol
Reggeli után egész nap szabad program, fürdés, pihenés vagy egésznapos kirándulási lehetőség az Európához legközelebb eső afrikai kikötő városba, Ceutába. (Autóbusszal és komppal. Ár kialakítás alatt.) Vacsora. Szállás Costa del Sol körzetében, az előző napi szálláshelyen.
 
 
9. nap: Costa del Sol
Reggeli, majd egész nap szabad program, fürdés, pihenés. Kirándulási lehetőség a környék elbűvölő kisvárosaiba helyi közlekedéssel. (A közlekedés és az esetleges belépők helyszínen fizetendők.) Vacsora. Szállás Costa del Sol körzetében.
 
 
10. nap: Costa del Sol – Malaga – Budapest
Reggeli, szabadidő, vásárlási lehetőség, majd transzfer
a malagai repülőtérre, hazarepülés.
Megérkezés Budapestre menetrendtől függően.
 
Az út során érintett UNESCO Világörökségek:
Cordoba történelmi központja
Az Alhambra, az El Generalife
A katedrális és az Alcazar Sevillában
 
 
 
Részvételi díj: 295.000 Ft/Fő
 
 
A részvételi díj tartalmazza:
BBP utas biztosítás
közlekedés külön busszal a program szerint
elhelyezés középkategóriájú (kb. 3-4*-os) szállodákban,
                    kétágyas fürdőszobás szobákban,
Reggelis ellátást 
magyar nyelvű csoportkísérő idegenvezető indulástól érkezésig
 
 
A részvételi díj nem tartalmazza:
Repülőjegy és reptéri illetékek üzemanyagfelárral: 118.000 Ft (-tól,változhat!)
Helyszíni belépők kb.: 80 EUR (a helyszínen fizetendő a kinti szolgáltatónak)
A program szerinti étkezések: 125 EUR (a helyszínen fizetendő a kinti szolgáltatóknak)
Sztornó biztosítás: 5.780 Ft (a részvételi díjra, a repülőjegyre és a reptéri illetékekre)
A 4. napi fakultatív program: 16.500 Ft (Granada)
Egyágyas felár: 109.000 Ft (mentességről ld. Akciók menüpont)
 
 
Az 80 EUR és a 125 EUR a belépőket és a programban feltüntetett étkezéseket (vacsorák, néhány helyen ebédek), az ezekhez kapcsolódó szervezési, foglalási, és az esetenkénti transzfer költségeket tartalmazza. Ez a helyszíni szolgáltatóknak érkezéskor, egy összegben fizetendő. Borravaló: ajánlott 4 EUR/nap/fő
 
További tudnivalók:
Minimum létszám: 22 fő
Fakultatív program: minimum 10 főtől
 
Fontos! Az útlevélnek vagy plasztik személyigazolványnak
a hazaérkezésig érvényesnek kell lennie. Az utat kisebb létszámmal is tudjuk
indítani, csak más áron és más szolgáltatásokkal.
 
 
Foglalási díj: 500,-Ft/fő
(Ajánlat kéréséhez, vagy foglaláshoz kattintson a fenti időpontok+árak valamelyikére!)
Oldalak
Dolce Travel Utazási Iroda
Utazás Szállás Last Minute Buszos utak Buszbérlés Incentiv-utak Városlátogatás Prága Bécs Szállás foglalás Verona-Velencei karnevál egy napos utak