Utazás
Szállás

Utazás típusa

Ország

Város

Dolce Travel
utazás-szállás-hírlevél
E-mail cím:*
Név:*
Telefon:Buszos városnézés, Buszos kirándulás - Bel- és külföldi személyszállítás autóbusszal Proservice Group - Több, mint arany Ultrahangos fogkefe Emmi-dent

Donovaly - síelés, szánkózás, kutyaszánozás

E-mail

Donovaly Szlovákia egyik legkedveltebb síközpontja. Az üdülőfalu gyönyörű környezetben, havas hegycsúcsokkal körbezárt völgyben fekszik. A síelőket és snowboardosokat a Park Snow Donovaly-ban fantasztikus, 16 felvonóval ellátott, 11 km hosszú pályarendszer várja, emellett 20 km sífutópálya, snowboard-park, gyerek tanpálya és élménypark is hívogatja a téli sportok szerelmeseit.

 
Donovaly kalandok:
Síelés, Szánkózás, Kutyaszánozás
 
Utazás: autóbusszal
 
2019.01.12. (Szombat)
2019.02.09. (Szombat)
 
 
Program:
Indulás a (kora) reggeli órákban Budapestről autóbusszal, folyamatos utazás Szlovákiáig egy rövid pihenővel. Érkezés kora délelőtt az Alacsony-Tátrába, a 980 m magasan fekvő Donovalyba, amely Szlovákia egyik legkedveltebb síközpontja. Az érkezést követően fakultatív programok közül lehet választani: síelés, snowboardozás, szánkózás, kutyaszánozás. A síelőket 16 felvonóval ellátott, 11 km hosszú pályarendszer várja (Park Snow Donovaly). Délutánig szabad program, majd indulás haza, érkezés Budapestre az esti órákban. A programváltozás jogát minden eshetőségre fenn tarjuk Önök érdekében, a programok sorrendje felcserélődhet.
 
Fontos tudnivalók:
Hozhatják saját szánkóikat, síléceiket, de a helyszínen lehetőség van kölcsönzésre is. - Az időjárás a helyszínen meglehetősen változó. Napos idő esetén kellemesnek érezzük a hőmérsékletet, de könnyen előfordulhat -10°C körüli hideg, és ez alá is csökkenhet a hőmérséklet, amit erős szélben még hidegebbnek érzünk. Előfordulhat sűrű hóesés, hóvihar és köd. - Ajánlott téli öltözék: réteges öltözködés - alsóruházat, szigetelő pulóverek és védőruha, vízhatlan nadrág és kabát, meleg ruhák, vékony- és vastag polár-felső, sapka, meleg kesztyű, lábszárvédő. - Semmi esetre se válasszon pamut felsőt aláöltözetnek! A pamut magába szívja a nedvességet, ezért nehezebben szárad és könnyebben meg lehet benne fázni! - A szánkópályán is ajánlott a gyerekeknek bukósisak és lehetőleg síszemüveg viselése! - A síközpontban az alábbi szolgáltatások és programok is elérhetőek: siklóernyős ugrás, hórafting, airboard, korcsolyapálya, síiskolák, sportboltok, síszervizek, síkölcsönzők, síóvoda, gyerekmegőrzés, bankautomata, pénzváltás, éttermek, élelmiszerbolt, ingyenes parkoló.
 
Túraöltözat:
magas-szárú, vízálló bélelt téli túrabakancs, -vízhatlan túranadrág és kabát, -meleg ruhák, vékony- és vastag polár-felső, -sapka, meleg kesztyű, esetleg lábszárvédő a nagy hó miatt, meleg aláöltözetek. -A legcélszerűbb olyan esőkabátot és esőnadrágot hozni, amelyik ún. lélegző (pl. Gore-Tex) anyagból készült. A nagy hó miatt vagy érdemes kamáslit hozni a túrázóknak, vagy olyan vastag túranadrágot (sínadrágot) melynek beépített kamáslija van! -Olyan bakancsban jöjjön, ami valóban vízálló és már régóta használja. Ha új bakancsa van, a túra előtt járassa be, nehogy feltörje a lábát! Továbbá kérjük, hogy mindenképp fordítson arra figyelmet, hogy a kabát és a nadrág is vízálló legyen!
 
 
 
Részvételi díj: 9.900 Ft/Fő helyett most csak 
Előfoglalási Akciós Ár: 7.500 Ft/Fő (2018. 12. 02 -ig)
 
 
 
Az ár tartalmazza:
Utazást autóbusszal
Adminisztratív díjat
Magyar nyelvű csoportkísérőt
 
Az ár nem tartalmazza:
BBP betegség-, baleset-, poggyászbiztosítás: 1.130 Ft/Fő
 
Belépők: - Egyénileg választható (fakultatív)!
Belvonó jegyek: kb. 10 Euro/fő (oda - vissza)
Síbérlet: kb. 26 Euro/nap + 2 euro kaució (6 óra időtartamra)
Kutyaszánozás: kb. 30 Euro/fő
 
 
Foglalási díj: 500,-Ft/fő
(Ajánlat kéréséhez, vagy foglaláshoz kattintson a fenti időpontok+árak valamelyikére!)
Oldalak
Dolce Travel Utazási Iroda
Utazás Szállás Last Minute Buszos utak Buszbérlés Incentiv-utak Városlátogatás Prága Bécs Szállás foglalás Verona-Velencei karnevál egy napos utak