Utazás
Szállás

Utazás típusa

Ország

Város

Dolce Travel
utazás-szállás-hírlevél
E-mail cím:*
Név:*
Telefon:Buszos városnézés, Buszos kirándulás - Bel- és külföldi személyszállítás autóbusszal Proservice Group - Több, mint arany Ultrahangos fogkefe Emmi-dent

Donovaly Síelés -vagy Téli Zakopane

E-mail

Kora délelőtt érkezünk meg az Alacsony-Tátra területére, a 980 m magasan fekvő Donovalyba, mely Szlovákia egyik legkedveltebb síközpontja. Az üdülőfalu gyönyörű környezetben, hófödte hegycsúcsokkal körbezárt völgyben fekszik. Innen aki Zakopane-ban szeretne vásárolni, lovas kocsikázni/szánkozni azon utasok tovább utaznak velünk Lengyelország felé. Akik Donovaly-ban szeretnének maradni azon utasok egyénileg amit szeretnének szabadidejükben, rengeteg programok közül választhatnak. Az egyéni .....

 
Donovaly Síelés -vagy Téli Zakopane
 
 
Utazás: autóbusszal 
 
 
2018.01.20. (Szombat) - BETELT !!!
2018.02.10. (Szombat) - BETELT !!!
2018.02.17. (Szombat) -BETELT !!!
-VAGY (Kérhető - 1 Napos Zakopane)!
2018.02.17. (Szombat) - Zakopane lehetséges!
 
 
 
 
Program:
Indulás Budapestről. Folyamatos utazás Szlovákiáig egy technikai szünettel. Kora délelőtt érkezünk meg az Alacsony-Tátra területére, a 980 m magasan fekvő Donovalyba, mely Szlovákia egyik legkedveltebb síközpontja. Az üdülőfalu gyönyörű környezetben, hófödte hegycsúcsokkal körbezárt völgyben fekszik. Innen aki Zakopane-ban szeretne vásárolni, lovas kocsikázni/szánkozni azon utasok tovább utaznak velünk Lengyelország felé. Akik Donovaly-ban szeretnének maradni azon utasok egyénileg amit szeretnének szabadidejükben, rengeteg programok közül választhatnak. Az egyéni programokról, aktuális árakról, információkról itt találhatnak leírást: http://www.parksnow.sk/zima/hu/atrakcie.php -Síelés, snowboardozás (felnőtt és gyerek pályák is vannak) - szánkózás - korcsolyázás - pihenés, fényképezés. A síelőket várják a sípályák (Park Snow Donovaly – 16 felvonó, 11 km hosszú pályarendszer). Egyéni, szabadprogramok és a síelések végén lehetőség van betérni a hegyi éttermekbe is, amelyekben a helyi tradicionális ételeket megkóstolhatják és persze kellőképpen fel is melegedhetnek benn. Délutánig élvezhetik a kirándulást, szánkó- és sípályák örömeit, majd indulás haza. Érkezés Budapestre az esti órákban.
 
 
Információk:
Kirándulásunk helyszínén a téli időjárás meglehetősen változó. Napos idő esetén nagyon kellemesnek érezzük a hőmérsékletet, de könnyen előfordulhat -10 °C körüli hideg, hóesés és erős szél is. Figyelembe kell venni, hogy -10 °C fok alá is lecsökkenhet a hőmérséklet, amit erős szélben még hidegebbnek érzünk. Előfordulhat sűrű hóesés, hóvihar és köd.
 
Hozhatják saját szánkóikat, síléceiket, de kölcsönözhetnek is a helyszínen. Mivel az alpesi szánkópályák hosszúak, ezért feltétlenül vigyünk magunkkal, vagy béreljünk a gyerekeknek bukósisakot és lehetőleg síszemüveget is. Amennyiben túravezetőink valamely résztvevő ruházatában súlyos hiányosságot észlelnek, saját biztonsága érdekében eltanácsolhatják a túrától.
 
 
Téli öltözet:
- magas-szárú, vízálló bélelt téli túrabakancs,
- vízhatlan túranadrág és kabát,
- meleg ruhák, vékony- és vastag polár-felső,
- sapka, meleg kesztyű, esetleg lábszárvédő a nagy hó miatt, meleg aláöltözetek.
 
A legcélszerűbb olyan esőkabátot és esőnadrágot hozni, amelyik ún. lélegző (pl. Gore-Tex) anyagból készült. A nagy hó miatt vagy érdemes kamáslit hozni a túrázóknak, vagy olyan vastag túranadrágot (sínadrágot) melynek beépített kamáslija van!
 
Olyan bakancsban jöjjön, ami valóban vízálló és már régóta használja. Ha új bakancsa van, a túra előtt járassa be, nehogy feltörje a lábát! Továbbá kérjük, hogy mindenképp fordítson arra figyelmet, hogy a kabát és a nadrág is vízálló legyen!
A programváltoztatás jogát fenntartjuk.
 
 
 
 
Részvételi díj: 12.990 Ft/Fő helyett most csak
Donovaly Síelés - Részvételi díj: 6.990 Ft/Fő 
Téli Zakopane - Részvételi díj: 9.995 Ft/Fő
(Az akciós ár a megadott dátumig ill. szabad helyek függvényében változnak ill. -vagy/érvényesek)!
Csak ajánlatkérés után érvényes(ek) az akciós ár(ak)!
 
 
 
Az ár tartalmazza:
Utazás autóbusszal
 
Az ár nem tartalmazza:
BBP Betegség-, baleset-, poggyászbiztosítás:  1.100 Ft/Fő
felvonó jegyek, hótalp és túrabot bérlés, síbérlet.
Felvonó: kb. 8 Euro/fő (oda-vissza)
Síbérlet kb. 20 Euro (6 óra időtartamra).
 
Foglalási díj: 500,-Ft/fő
(Ajánlat kéréséhez, vagy foglaláshoz kattintson a fenti időpontok+árak valamelyikére!)
Oldalak
Dolce Travel Utazási Iroda
Utazás Szállás Last Minute Buszos utak Buszbérlés Incentiv-utak Városlátogatás Prága Bécs Szállás foglalás Verona-Velencei karnevál egy napos utak