Utazás
Szállás

Utazás típusa

Ország

Város

Dolce Travel
utazás-szállás-hírlevél
E-mail cím:*
Név:*
Telefon:Buszos városnézés, Buszos kirándulás - Bel- és külföldi személyszállítás autóbusszal Proservice Group - Több, mint arany Ultrahangos fogkefe Emmi-dent

Esküvő - Az Adrián (2 Nap/1 Éj)

E-mail

Esküvő - Az Adrián (2 Nap/1 Éj) - Elképzelte már az esküvőjét az Adria tengerpartján? Ha igen, de túl sok pénzt és időt igényel a megszervezése, itt a tökéletes megoldás: JELKÉPES ESKÜVŐ AZ ADRIÁN! Hajózzanak a közös jövő felé egy vitorláshajón, ahol a „boldogító igenre” a kapitány mondja ki az „ÁMEN-T”! Zadar óvárosa, a varázslatos Kornati szigetcsoport, valamint a tenger és sziklaszirtjei, tökéletes díszlete egy romantikus esküvőnek. Örökre szóló élmény!

 
Esküvő - Az Adrián (2 Nap/1 Éj)
 
 
Elképzelte már az esküvőjét az Adria tengerpartján? Ha igen, de túl sok pénzt és időt igényel a megszervezése, itt a tökéletes megoldás: JELKÉPES ESKÜVŐ AZ ADRIÁN! Hajózzanak a közös jövő felé egy vitorláshajón, ahol a „boldogító igenre” a kapitány mondja ki az „ÁMEN-T”! Zadar óvárosa, a varázslatos Kornati szigetcsoport, valamint a tenger és sziklaszirtjei, tökéletes díszlete egy romantikus esküvőnek. Örökre szóló élmény!
 
 
Utazás:
Transzfer kérhető (Magyarország - Dalmácia - Magyarország)
-vagy Egyénileg gépjármű /kocsi / autóbusszal
+Program szerint (Vitórlás Hajó) 2 Nap/1 Éj
 
Szállás: 
Vitorlás - Igényes hajón max. 7 Főre 
3 kabinban -az alábbiak szerinti felosztás:
(2 ágyas kabin franciaággyal, 2 ágyas kabin emeletes ággyal, 3 ágyas kabin), 
+ fürdőszoba és konyhasarok
 
Ellátás (krt): önellátás
 
2019- ban (Igény szerint - Egész évben)!
 
 
 
 
 
Program: (2 Nap/1 Éj)
1. Nap: Szerelem szigete és boldogítő IGEN - Telascica Természeti Park:
Beszállás a hajóra 09.00 órakor a Zadar környéki kikötőben. Angolul beszélő kapitányunk vezetése mellett irány a tenger! Pasman sziget mellett elhajózva a szív alakú szigetére érkezünk, úgy nevezett "szerelem szigetére". Szigettel a hátterében, ünnepélyes ruhában kimondhatják az életre szóló IGEN-t, a tanuk és a kapitány jelenlétében. A jelenlévőknek a cégünk ajándéka egy pohár pezsgő, hogy még ünnepélyesebbé tegyük ezt a pillanatot. Rövid ünneplés után hajózunk tovább a Telascica Természeti Park felé. Megállunk egyet strandolni, vagy felsétálunk a tengerszint felett, 160 méterre magasodó sziklákra, ahonnan pazar a kilátás a nyílt tengerre. A friss házasok itt megvárhatják a naplementét, hogy valóban felejthetetlen élménnyekkel záródjon ez a különleges nap az életükben!!  Az éjszaka egy nyugalmas öbölben, vagy Sali településen ér minket.
 
 
2. Nap Vitorlázás - Zadar:
A mai napot is vitorlázással, strandolással és fürdéssel a kristály tiszta tengerben töltjük, de megnézzük a kapitány kedvenc barlangját is. A késő délutáni órákban érkezés Zadarba, ahol irodánk különböző szállást tud biztosítani a környéken. Konkrét ajánlat miatt keresse irodánkat. Az időjárás függvényében a hajó kapitánya fenntartja a jogot  a program változtatására! Amennyiben nincs elegendő szél, úgy a hajó motorral közlekedik. Ez a házaságkötés csak jelképes és a hatóságok felé nem érvényes, de az ünneplésnek egy új formája !!
 
 
 
 
Részvételi díj: 596.000 Ft/Vitorlás Hajó (7 Fő -re)
 
 
 
A részvételi díj tartalmazza: 
1 éjszakai szállást a vitorlás hajón, 
vitorlázást, 
víz és áram díjat a hajón, 
angolul beszélő kapitány, 
Telascica Természeti Park belépőjegyét
Útlemondási díjat, 
Foglalási díjat: 1.500 Ft/Fő
 
 
A részvételi díj nem tartalmazza: 
Étkezést, 
BBP baleset-, betegség- és poggyászbiztosítást: 1.130 Ft/Fő, 
 
+++ Felárak és Belépők: 
A kapitány részére is biztosítani kell az étkezést hajózás alatt !!!
A helyszínen fizetendő: kb. 40 EUR/Fő a kikötői díj
Parkolás a yacht kikötőben: 10 EUR/Nap/Autó
 
 

 

 

 

 

Foglalási díj: 500,-Ft/fő
(Ajánlat kéréséhez, vagy foglaláshoz kattintson a fenti időpontok+árak valamelyikére!)
Oldalak
Dolce Travel Utazási Iroda
Utazás Szállás Last Minute Buszos utak Buszbérlés Incentiv-utak Városlátogatás Prága Bécs Szállás foglalás Verona-Velencei karnevál egy napos utak