Utazás
Szállás

Utazás típusa

Ország

Város

Dolce Travel
utazás-szállás-hírlevél
E-mail cím:*
Név:*
Telefon:Buszos városnézés, Buszos kirándulás - Bel- és külföldi személyszállítás autóbusszal Proservice Group - Több, mint arany Ultrahangos fogkefe Emmi-dent

Felfedezőúton Kubában + pihenéssel Cayo Santa Maria szigetén

E-mail

Ismerje meg az igazi Kubát, a hangulatos koloniális városok, csodás természeti kincsek, fehér homokos tengerpartok, a salsa, a rum és a világ legjobb szivarjainak otthonát!

 
 
Felfedezőúton Kubában
+ pihenéssel Cayo Santa Maria szigetén
 
Ismerje meg az igazi Kubát, a hangulatos koloniális városok, csodás
természeti kincsek, fehér homokos tengerpartok, a salsa, a rum
és a világ legjobb szivarjainak otthonát!
 
 
Utazás: Menetrendszerinti repülőjáratokkal, Repülési idő Kb. 12 óra
Elhelyezés: 4 és 5-csillagos szállodákban
Ellátás: 5 reggeli, 5 ebéd, 4 vacsora + 5 éjszaka all inclusive ellátás
 
Idegenvezetés A csoportot magyar nyelvű idegenvezető kíséri.
Minimum létszám 20 fő
 
 
2019.01.30 - 02.10.
2019.04.12 - 04.23.
 
 
 
 
 
Program: (12 Nap/10 Éj)
1. nap: érkezés Havannába
Elutazás Budapestről párizsi átszállással Havannába,
érkezés az esti órákban, transzfer a szállodába.
Szállás Havannában (3 éj).
 
 
2. nap: Havanna
Délelőtt a kubai főváros felfedezésére indulunk. Séta az UNESCO világörökség részét képező történelmi óvárosban: Plaza de la Catedral , Plaza de Armas, Plaza de San Francisco, Plaza Vieja. Ebéd egy tipikus helyi étteremben, majd folytatjuk a városnézést: La Floridita bár – Hemingway egykori törzshelye, Kapitólium, Forradalom tér, látogatás a rum múzeumban, ahol megismerhetik a rumkészítés folyamatát és meg is kóstolhatják Kuba nemzeti italát. Vacsora a szállodában.
 
 
3. nap: Vinales
Egész napos kirándulás Pinar del Rio tartományba, ahol a világ legjobb dohányát termesztik. Látogatás egy helyi dohányfeldolgozó üzemben, megfigyelhetjük, hogyan készül a híres kubai szivar. Továbbutazunk a festői szépségű Vinales völgybe, a kilátóból elénk tárul a gyönyörű táj a különleges, boglya alakú hegyekkel. Megtekintjük a monumentális Mural de la Prehistoria falfestményt, majd megebédelünk egy helyi étteremben, mielőtt ellátogatnánk az Indián barlangba, ahol csónakázunk is egyet. Délután visszautazás Havannába, vacsora a szállodában.
 
 
4. nap: Guama és Cienfuegos
Reggeli után elutazás Havannából Cienfuegos felé, útközben megállunk Guamában, a Montemar Nemzeti Park szívében. Látogatás a La Boca krokodilfarmon, hajózás a Tesoro lagúnán az indián faluig, ami egy Kolumbusz korabeli falu másolata. A következő megálló a Dél gyöngyszemének is nevezett Cienfuegos lesz. A francia gyarmatosítók által alapított városka gyönyörű öbölben épült, séta a tengerparti sétányon, majd a belvárosban, ahol a José Marti teret és a Tomas Terry színházat is láthatjuk. Szállás Cienfuegosban, vacsora a szállodában (1 éj).
 
 
5. nap: Trinidad és Sancti Spiritus
A délelőttöt Trinidadban töltjük, ahol visszarepülünk a gyarmati korba, megtekintjük a Plaza Mayor-t, a Romantikus múzeumot és a híres trinidadi koktél lelőhelyére, a Canchancara bárba is ellátogatunk, ahol meg is kóstoljuk a tipikus kubai italt. Ebéd egy helyi étteremben, majd továbbutazás az Escambray hegységen keresztül, ellátogatunk a Cukormalmok völgyébe, útközben látjuk az Iznaga család hajdani birtokának tornyát.  Délután érkezés Sancti Spiritusba, Kuba egyik első településére. Ismerkedés a koloniális kisvárossal, majd transzfer Cayo Santa Maria szigetére. Szállás a tengerparti szállodában (5 éj).
 
 
6 - 9. nap: Cayo Santa Maria
Kikapcsolódás a sziget érintetlen, fehérhomokos tengerpartjain.
 
 
10. nap: Santa Clara
Délben kijelentkezés a szállodából, visszautazás Havannába. Útba ejtjük Santa Clara városát, panoráma városnézés, majd látogatás a Che Guevara mauzóleumban és a mellette található múzeumban. Szállás Havannában, vacsora egy helyi étteremben (1 éj).
 
 
11. nap: Havanna
Reggeli után a világhírű író, Hemingway emlékhelyeit keressük fel. Látogatás Finca Vigia-ban (Hemingway volt rezidenciája). Cojimar halászfaluban megnézzük Heminway szobrát majd Havannában az Ambos Mundos szállodát. Délután transzfer a havannai repülőtérre, este elutazás Párizsba, éjszaka a repülőn.
 
 
12. nap: érkezés Budapestre
Kora délután továbbutazás Budapestre.
 
 
Részvételi díj: 750.900 Ft/Fő
 
 
A részvételi díj tartalma: 
Repülőjegy, 
Szállás 10 éjszakára,
A megjelölt étkezésekkel, 
Programok, 
Belépőjegyek a nevezetességekhez, 
Útlemondási biztosítás. 
 
A részvételi díj nem tartalmazza: 
Repülőtéri illeték: kb. 119 000 Ft/fő, 
Vízum: 10 000 Ft/fő, 
Egyágyas felár: 120.000 Ft/1 Fő
BBP betegség-, baleset- és poggyászbiztosítás, 
Borravalók
 

 

 

Foglalási díj: 500,-Ft/fő
(Ajánlat kéréséhez, vagy foglaláshoz kattintson a fenti időpontok+árak valamelyikére!)
Oldalak
Dolce Travel Utazási Iroda
Utazás Szállás Last Minute Buszos utak Buszbérlés Incentiv-utak Városlátogatás Prága Bécs Szállás foglalás Verona-Velencei karnevál egy napos utak