Utazás
Szállás

Utazás típusa

Ország

Város

Dolce Travel
utazás-szállás-hírlevél
E-mail cím:*
Név:*
Telefon:Buszos városnézés, Buszos kirándulás - Bel- és külföldi személyszállítás autóbusszal Proservice Group - Több, mint arany Ultrahangos fogkefe Emmi-dent

Floridai Kalandok (9 Nap/7 Éj)

E-mail

A túra fénypontjai: Miami Beach, Key West, Everglades Nemzeti Park, Orlando, Kennedy Űrközpont. Útközben izgalmas fakultatív látogatás következik a Kennedy Space Centerben, ahol mindent megtalálnak, amit tudni érdemes az űrhajózás történetéről. Késő délután visszaérkezés Miamiba.

 
Floridai Kalandok (9 Nap/7 Éj)
 
 
A túra fénypontjai: Miami, Miami Beach, Key West,
Everglades Nemzeti Park, Orlando és szórakoztató parkjai,
Kennedy Űrközpont (fakultatív)
 
 
Utazás:
Repülővel -retúr repülőjegy Budapestről turista osztályon
közlekedés klimatizált autóbusszal
 
Szállás:
elhelyezés jó minőségű és elhelyezkedésű szállodai szobákban
 
Ellátás:
Önellátás, étkezés, melyben idegenvezetőnk segítséget fog nyújtani (tájékoztatásul egy ebéd kb. 15-20, egy vacsora kb 20-30 USD/fő/nap). _Kötelező borravaló helyi szokás szerint napi 5$ / fő, összesen ezen az úton 35$ / fő – melyet idegenvezetőnk az első napon beszed.
 
 
2018.09.20 - 09.28.
-BETELT !!! / 1. CSOPORT  / 2. CSOPORT
 
 
 
 
 
Program: (9 Nap/7 Éj)
1. nap:
Indulás a Napfényes Államba, Floridába.
A Miami érkezést követően transzferrel a központi elhelyezkedésű
szállodánkat vesszük célba, és elfoglaljuk szobáinkat.
 
 
2. nap: Miami városnézés és Key West
A délelőtt folyamán Miami legszórakoztatóbb részeit látogatjuk meg. Vár ránk Miami Beach, amely varázslatos tengerpartja mellett rengeteg más izgalmat is tartogat. Itt található az óceánpart főutcája, a pálmafákkal szegélyezett Collins Avenue. Ez a sugárút ad helyet a város számos ragyogó történelmi szállodájának és felkapott szórakozóhelyének. Az itteni Art Deco negyedben a 20. század nagy becsben tartott építészeti remekműveit csodálhatjuk meg. Az Art Deco stílus jegyében készült épületeket egyszerre jellemezi az élénk színhasználat, az egyszerű vonalvezetés és a hollywoodi csillogás.  A nap második felében útra kelünk az USA legdélebben fekvő városába, a csodálatos Key Westre. Utunk a kontinens egyik legszebb panorámaútján, az Overseas Highway-n keresztül vezet Hemingway egykori városába, ahol egyébként apró, magyar-székely közösség él.
 
 
3. nap: Everglades Nemzeti Park
Key West felfedezése után tovább utazunk az Everglades Nemzeti Parkba, amely egy természeti csoda csupán néhány kilométerre Miami nyüzsgő központjától. Ez a világ egyik legnagyobb kiterjedésű mocsara, gazdag a növény- és állatvilággal. A nap folyamán részt veszünk egy „airboat ride"-on, amely során légpárnás járművekkel járjuk be a parkot. Találkozunk a mocsárvilág jellegzetes állataival, a flamingókkal, kócsagokkal és aligátorokkal. A kirándulás fénypontja az aligátorfarm meglátogatása, ahol több, mint 3000 példány vár ránk! A nap végén megérkezünk Naples városában elhelyezkedő szállásunkra, ahol kipihenhetjük a hosszú nap izgalmait.
 
 
4. nap: Utazás Orlandóba
Sarasota városán keresztül indulunk Északnak, mely egyike az Egyesült Államok leggazdagabb településeinek. A Tampa-öblön át vezet utunk Orlando felé, így az öböl két városát, Clearwatert és Tampát is megnézzük útközben. Tampa kubai hangulatú óvárosában tett rövid látogatást követően, késő délután érkezünk meg Orlandóba, a szállásunkra.
 
 
5 - 6. nap: Fakultatív programok Orlandóban
A következő két napban Orlando szórakoztató parkjait fedezhetjük fel, amelyek bármely korosztály számára fantasztikus élményt jelentenek. A Walt Disney World egyenesen meseországba repít el, az Epcot Center pedig egy futurisztikus Föld körüli utazásra invitál bennünket. Az MGM és Universal stúdiókban a filmkészítés kulisszái mögé tekinthetünk be, az Animal Kingdom pedig, a Disney World legkalandosabb  szórakoztatóparkjaként, az állatvilág izgalmait hozza el számunkra. A rengeteg látnivaló és a nagy élménysűrűség miatt maximum napi egy park látogatását ajánljuk.
 
 
7. nap: Utazás Miamiba
Útközben izgalmas fakultatív programban lehet részünk a Kennedy Space Centerben, ahol az űrhajózás világában mélyedhetünk el. A különféle múzeumokban az űrhajózás történetével ismerkedhetünk meg, a számos szórakoztató program keretein belül pedig akár egy űrbéli expedíción is részt vehetünk! A „földöntúli" élményeket követően késő délután érkezünk vissza Miamiba.
 
 
8 - 9. nap: Miami Beach és hazautazás
Floridai körutunkat szabadprogrammal zárjuk. Javasoljuk Miami Beach további felfedezését vagy egy kiadós strandolást a hófehér homokos óceánparton! Utolsó napunkon nem maradt más hátra, mint kijelentkezés a szállodából, transzfer a repülőtérre, és indulás Budapestre.
 
 
 
Részvételi díj: 438.900 Ft/Fő
 
 
 
A részvételi díj tartalmazza:
retúr repülőjegy Budapestről turista osztályon
elhelyezés jó minőségű és elhelyezkedésű szállodai szobákban
közlekedés klimatizált autóbusszal
helyi- és állami adók
magyar idegenvezetés a túra során
gazdag programajánlat
transzferek és belépőjegyek a leírás szerint
 
 
 
A részvételi díj nem tartalmazza:
Repülőtéri illeték: kb.: 140 000,- Ft/fő
Gyermek ár: 399.900,- Ft/fő (11 éves korig, 2 felnőttel)
Egyágyas felár: 199.900,- Ft/fő
 
Útlemondási biztosítás: 
(A számításnál a részvételi díjat, repülőtéri illetéket, a hosszabbítást és az egyágyas felárat vesszük alapul.)
ESTA engedély: 8 000,- Ft/fő
Étkezés, melyben idegenvezetőnk segítséget fog nyújtani (tájékoztatásul egy ebéd kb. 15-20, egy vacsora kb 20-30 USD/fő/nap).
kötelező borravaló helyi szokás szerint napi 5$ / fő, összesen ezen az úton 35$ / fő – melyet idegenvezetőnk az első napon beszed
 
Kihagyhatatlan fakultatív élmények:
Orlando / Universal Studios 1 napos belépőjegy - Ára: 36 900- Ft/fő
Orlando / Sea World 1 napos belépőjegy – Ára: 30 700,- Ft/fő
Orlando / Disneyland Magic Kingdom 1 napos belépőjegy – Ára: 42 000,- Ft/fő
Kennedy Space Center belépőjegy – Ára: 20 900- Ft/fő

 

Foglalási díj: 500,-Ft/fő
(Ajánlat kéréséhez, vagy foglaláshoz kattintson a fenti időpontok+árak valamelyikére!)
Oldalak
Dolce Travel Utazási Iroda
Utazás Szállás Last Minute Buszos utak Buszbérlés Incentiv-utak Városlátogatás Prága Bécs Szállás foglalás Verona-Velencei karnevál egy napos utak