Utazás
Szállás

Utazás típusa

Ország

Város

Dolce Travel
utazás-szállás-hírlevél
E-mail cím:*
Név:*
Telefon:Buszos városnézés, Buszos kirándulás - Bel- és külföldi személyszállítás autóbusszal Proservice Group - Több, mint arany Ultrahangos fogkefe Emmi-dent

Gesztenye Napok az Adriánál (4 Nap/3 Éj)***

E-mail

A csodálatos kősóhegyeiről is híres Szovátán található a vidék legnagyobb és legjelentősebb sóstava, a melegvízű Medve- tó, amely a környék tavainak legcsillogóbb ékessége, egyedülálló gyöngyszeme és felbecsülhetetlen természeti értéke. Nevét alakjáról kapta, mivel egy kiterített medvebőrre hasonlít. Nemcsak a lenyűgöző környezet és a strandolás, hanem a szálloda wellness szolgáltatásai is garantált felüdülést biztosítanak mindenki számára.

 
Gesztenye Napok az
Adriánál (4 Nap/3 Éj)***
 
Színesítsünk az őszi napokat egy kellemes Adriai kiruccanással, tenger illatával, gesztenye ízével és a bor zamatával! Amíg magunkba szívjuk az októberi nap melegét sétálunk Crikvenicaban, Rijekaban és Opatijaban. Majd gyönyörködünk a messzi földön híres Plitvicei tavakban és Zagráb városában!
 
 
Utazás: légkondicionált autóbusszal 
++ Fel- és leszállási lehetőség: Budapest, Székesfehérvár,
Siófok, Balatonlelle, Nagykanizsa.
 
Szállás: Hotel 3* (2 - 3 ágy, fürdőszoba, TV) 
2 Éj Crikvenica, 1 Éj Zágráb
 
Ellátás (krt): 3 félpanzió, 
svédasztalos reggeli és svédasztalos vacsora Crikvenicában,
menüvacsora Zágrábban)
 
 
2019. ..............
 
 
 
 
 
 
 
 
Program: (4 Nap/3 Éj)
1.nap: Novi Vinodolski, Crikvenica
Indulás reggel 6 órakor Budapestről a Blaha Lujza térről. Kora délutáni órákban érkezés Crikvenica-ba, a szállásfoglalást követően átbuszozunk Novi Vinodolski hangulatos városkába, mely egy ideig a Frangepán család birtokában volt. Megkóstoljuk híres borait, majd visszamegyünk Crikvenicaba, hogy mindenkinek legyen ideje végigjárni a tengerparti sétányt és élvezni a tenger közelségét.
 
 
2.nap: Rijeka (Fiume), Opatija (Abbázia), Lovran
Reggeli után megnézzünk a legnagyobb monarchiakorabeli kikötővárost, Rijeka-t, mely hangulatos sétányával várja a látogatókat. Természetesen az ismert rijekai piacot sem hagyjuk ki. Tovább utazunk Opatija-ba, mely patinás villáival, épületeivel, parkjaival és utcáival ejt rabul mindenkit. Az ezt követő szabadidőt megkoronázhatják egy romantikus sétával a Lungo Mare tengerparti sétányon. Tovább utazás Lovranba, mely szűk, kövezett utcái, kéményekkel és apró ablakokkal díszített villái adják a part jellegzetes karakterét. Itt  mindenki kedve szerint megkóstolhatja a gesztenyés süteményeket, a sült gesztenyét, vagy csak élvezheti a város szépségét az októberi napsütésben.
 
 
3.nap: Plitvicei tavak
Reggeli után búcsút intünk az Adriának, majd pár óra buszozás után elérjük a  Európa-szerte ismert, lenyűgöző természetvédelmi területet, a Plitvicei- tavakat és vízeséseinek kavalkádját. Folyamatosan változó karsztbarlangok, varázslatos zuhatagok és zubogók sokaságának különleges természeti szépsége jellemzi a tájat. Vízen ringatózó hajókról és fából készült kis hidakon, ösvényeken sétálva, időnként lépcsőkön át megközelíthető  csodálatos tájak ejtenek minket ámulatba. A Nemzeti Park 16 tóból és számtalan káprázatos vízesésből áll. Az ott töltött idő kb. 5 óra. Tovább utazás Zágrábba, a szálláshelyünkre. 
 
 
4.nap: Zagreb
A délelőtt folyamán megismerkedünk a város szépségeivel (főtér, a neobarokk Színház épülete). A felsővárosban megtekintjük a neogótikus stílusú Szt. Marko templomot, a teret, a kőkaput, valamint a többi, gazdag múlttal rendelkező épületet. A városnézés után, szabad idő keretében mindenki bebarangolhatja a várost. Kora délutáni órákban indulás hazafelé. Hazaérkezés esti órákban. 
 
 
 
Részvételi díj: 64.390 Ft/Fő
 
 
A részvételi díj tartalmazza: 
Utazás: légkondicionált autóbusszal 
+ Fel- és leszállási lehetőség: Budapest, Székesfehérvár, Siófok, Balatonlelle, Nagykanizsa.
Szállás: Hotel 3* (2 - 3 ágy, fürdőszoba, TV) 2 Éj Crikvenica, 1 Éj Zágráb
Ellátás (krt): 3 félpanzió, svédasztalos reggeli és
svédasztalos vacsora Crikvenicában, menüvacsora Zágrábban)
Magyar nyelvű csoportkísérőt/idegenvezetőt.
 
 
A részvételi díj nem tartalmazza: 
Üdülőhelyi díj: 1 250 Ft/fő/3 éj
Egyágyas felár: 15.500 Ft/fő
BBP baleset-, betegség -, és poggyászbiztosítás: 2.320 Ft/Fő (69 éves kor-ig)
Foglalási díjat: 1.500 Ft/Fő
+++
Belépők a helyszínen: kb. 200 HRK/Fő (Plitvice 130 HRK/Fő).
 
 
Foglalási díj: 500,-Ft/fő
(Ajánlat kéréséhez, vagy foglaláshoz kattintson a fenti időpontok+árak valamelyikére!)
Oldalak
Dolce Travel Utazási Iroda
Utazás Szállás Last Minute Buszos utak Buszbérlés Incentiv-utak Városlátogatás Prága Bécs Szállás foglalás Verona-Velencei karnevál egy napos utak