Utazás
Szállás

Utazás típusa

Ország

Város

Dolce Travel
utazás-szállás-hírlevél
E-mail cím:*
Név:*
Telefon:Buszos városnézés, Buszos kirándulás - Bel- és külföldi személyszállítás autóbusszal Proservice Group - Több, mint arany Ultrahangos fogkefe Emmi-dent

Hétvége Velencében (3 Nap/2 Éj)***

E-mail

2. nap: A mai napon a velencei lagunák gyöngyszemeit és az "Úszó várost" ismerhetik meg. Reggeli után Punta Sabbioniból hajózunk a két legszebb lagúna-szigetre. Burano szigetén ismerkedés a világhírű csipkeművészettel, majd továbbutazás Muranora, ahol rövid bemutatót is láthatnak az egyik üvegkészítő műhelyben (hajójegy külön fizetendő). Érkezés Velencébe a délutáni órákban, majd gyalogos városnézés a legfontosabb látnivalókkal: Szt. Márk tér és Bazilika, Dózse Palota, Sóhajok hídja, Rialtó stb.....

 
Hétvége Velencében (3 Nap/2 Éj)***
(Trieszt városnézés és Miramare kastély)
 
 
Utazás: 
autóbusszal 
 
Szállás: 
2 éjszaka Velence környékén 3*-os szállodában, 
2-3 ágyas, saját fürdőszobás szobákban
 
Ellátás: 
reggeli
 
2018.04.28 - 04.30.
-BETELT !!!
 
 
Program: (3 Nap/2 Éj)
1. nap: Indulás 6.00 órakor Budapestről, a Hősök teréről. Folyamatos utazás Szlovénián át. Útközben részvétel az időpontok mellett megjelölt programon. A programok után továbbutazás a szálláshelyre, este a szállás elfoglalása.
 
 
2. nap: A mai napon a velencei lagunák gyöngyszemeit és az "Úszó várost" ismerhetik meg. Reggeli után Punta Sabbioniból hajózunk a két legszebb lagúna-szigetre. Burano szigetén ismerkedés a világhírű csipkeművészettel, majd továbbutazás Muranora, ahol rövid bemutatót is láthatnak az egyik üvegkészítő műhelyben (hajójegy külön fizetendő). Érkezés Velencébe a délutáni órákban, majd gyalogos városnézés a legfontosabb látnivalókkal: Szt. Márk tér és Bazilika, Dózse Palota, Sóhajok hídja, Rialtó stb. Este hajózás Punta Sabbioniba, majd autóbusszal visszautazás a szálláshelyre a késő esti órákban.
 
 
3. nap: A kora reggeli órákban elutazás Padovaba, Szent Antal városába. Gyalogos városnézés: során megtekintjük a szoborparkot, amelyet egy csatorna hidakkal, továbbá híres padovai személyiségek szobrai díszítenek, valamint ellátogatunk a Bazilikához. Kora délután hazaindulás, érkezés Budapestre a késő esti órákban. A PROGRAMVÁLTOZTATÁS JOGÁT FENNTARTJUK.
 
 
 
Részvételi díj: 45.200 Ft/Fő
 
 
Az ár tartalmazza:
Utazás: autóbusszal 
Szállás: 2 éjszaka Velence környékén 3*-os szállodában, 2-3 ágyas, saját fürdőszobás szobákban
Ellátás: reggeli
Magyar nyelvű idegenvezetőt/ csoportkísérőt
VOX city talkmachine készüléket
 
Az út részvételi díja minden esetben csak a csoportkísérő idegenvezető díját tartalmazza. Azokban az esetekben, ahol a múzeum, nevezetesség vagy város kötelezően előírja a helyi idegenvezető alkalmazását, az külön, a belépőjeggyel együtt fizetendő a programokon való részvétel arányában.
 
 
Az ár nem tartalmazza:
Útlemondási biztosítás
BBp betegség-, baleset-, poggyászbiztosítás: 1.740 Ft/Fő (68 éves kor -ig)
Belépőjegyek + Programok költségei                                     
Fakultatív vacsora: kb. 16 Euro/Fő/Alkalom (helyszínen fizetendő)
Fakultatív program: Gondolázás Velence "utcáin": kb. 18 Euro/Fő
 
Várható költségek: kb.: 50 - 55 €/Fő 
Behajózás Velencébe, Murano-Burano kirándulással egybekötve: kb. 35 Euro/fő
Velence városbelépő: kb. 7 Euro/fő
Trieszt és Miramare kastély: kb. 10 Euro/fő
 
Az árak bizonyos esetekben nem csak a belépőjegyeket, hanem a járulékos költségeket is tartalmazzák. (foglalási díj, helyi idegenvezető, szervezési költség). A fakultatív programok min. 20 fő részvételével indulnak. Az utazás min. 35 fő részvételével indul.
 

 

Foglalási díj: 500,-Ft/fő
(Ajánlat kéréséhez, vagy foglaláshoz kattintson a fenti időpontok+árak valamelyikére!)
Oldalak
Dolce Travel Utazási Iroda
Utazás Szállás Last Minute Buszos utak Buszbérlés Incentiv-utak Városlátogatás Prága Bécs Szállás foglalás Verona-Velencei karnevál egy napos utak