Utazás
Szállás

Utazás típusa

Ország

Város

Dolce Travel
utazás-szállás-hírlevél
E-mail cím:*
Név:*
Telefon:Buszos városnézés, Buszos kirándulás - Bel- és külföldi személyszállítás autóbusszal Proservice Group - Több, mint arany Ultrahangos fogkefe Emmi-dent

Húsvét Prágában + Zöld Sör (3 Nap/2 Éj)

E-mail

Húsvét Prágában + Zöld Sör (3 Nap/2 Éj)***, 2018.03.31 - 04.02. (Szombat - Vasárnap - Hétfő). (UTOLSÓ 2 HELY) !!!!!!! Ezután lehetőség nyílik az egész napos sétát követően egy kellemes hajókázásra, svédasztalos büfévacsorával a Moldva folyón, megcsodálhatjuk Prágát éjszakai kivilágítással, a Károly hidat, Szent Vitus katedrálist, a Nemzeti Színházat, Vysehrad dombját és még sok mást! (590 CZK/Fő).

 
Húsvét Prágában + Zöld Sör (3 Nap/2 Éj)
 
 
Utazás: autóbusszal 
Ellátás: reggelis
Szállás: Hotel Juno***, 2 - 3 ágyas szobákban, fürdőszobával
 

 
 
2018.03.31 - 04.02.
-BETELT !!!
 
 
 
Program: (Szombat - Vasárnap - Hétfő)
1. Nap: Budapest – Prága – Óváros:
Indulás a kora reggeli órákban . Folyamatos utazás rövid pihenőkkel Prágáig. Útközben ebédelési lehetőség (KB 120 CZK). A kora délutáni órákban érkezünk Prágába a Szent Vitus katedrálishoz, sétánkat egészen a belvárosig a főtérig folytatjuk. Útközben megtekintjük többek között a híres órát (Orloj), láthatjuk Husz János monumentális szobrát, továbbá gyönyörködhetünk a teret ölelő szépen felújított házakban. Az óváros felkerült az UNESCO Világörökségek listájára. Ezt követően folytatjuk utunkat Prága másik híres építményéhez, a Károly-hídhoz. A hidat fenséges barokk szobrok díszítik. Sétálva a hídon szép fotókat készíthetünk a műemlékekről, szobrokról. Városnézésünket a zsidó negyednél fejezzük be. Ezt követően a szabadprogram alatt egyéni sétára, nézelődésre, ajándékvásárlásra nyílik lehetőség. Aki gondolja, egy hangulatos kiskocsmában megízlelheti a híres cseh söröket is. A séta után szabadprogram, majd este elfoglaljuk a szállásunkat. Vacsorázási lehetőség a szálláshoz közel.
 
 
2. Nap: Prága - Karlovy-Vary - Prága + Esti Hajós vacsora: 
Reggeli után indulás: A Locketi várat látogatjuk meg elsőként, (belépő kb.120 Korona). A vár teljesen bejárható, a pincerendszertől a kilátó toronyig. Minden helység a funkciójának megfelelően van berendezve, így visszarepülve az időben megismerhetjük a vár életét. Második programunk: a Tepla folyó partján épült Karlovy-Vary, az egykori híres fürdőváros, mely az Osztrák-Magyar monarchia idején az arisztokrácia egyik fő találkozóhelye volt. A Fő utca pompája mint egy gyönyörűen megkomponált díszlet varázsolja el a látogatókat. Városnézés, majd visszautazás Prágába.  (A Program ára: 5.000 Ft/Fő akik nem jönnek, azoknak az utasoknak egész napos szabadprogram Prágában). Ezután lehetőség nyílik az egész napos sétát követően egy kellemes hajókázásra, svédasztalos büfévacsorával a Moldva folyón,  megcsodálhatjuk Prágát éjszakai kivilágítással, a Károly hidat, Szent Vitus katedrálist, a Nemzeti Színházat, Vysehrad dombját és még sok mást! ( 590 CZK/Fő)
 
 
3. Nap: Prága – Lednice - Budapest:
Reggeli után indulunk Lednicére ahol szabad program keretében megtekinthetjük a kastélyt és csodálatos Francia kertjét. Lesétálhatunk  kert végében található minaretig. Majd utunkat Budapest felé vesszük. Érkezés az esti órákban. A program sorrendje felcserélődhet! A fakultatív programok min. 20 fő részvételével indulnak. Az utazás min. 35 fő részvételével indul.
 
 
 
Részvételi díj: 43.990 Ft/Fő helyett 
Előfoglalási AKCIÓS ÁRON: 19.990 Ft/Fő 
 
 
 
Az ár tartalmazza:
Utazás: autóbusszal
Szállás: Botel-Hotel***, 1 - 2 -vagy 2 - 3 ágyas szobákban, fürdőszobával
Magyar nyelvű csoportkísérőt
 
 
Az ár nem tartalmazza:
Adminisztratív díj: 1.500 Ft/Fő
BBP Betegség, -baleset, -poggyász biztosítás: 1.650 Ft/Fő 
Program, Belépők, Fakultatív programokat + Helyszíni csomagárat
Egyéni kérésre - Fix Ülőhely lekérésre: 2.000 Ft/Fő
 
 
Helyszínen kötelezően fizetendő csomagár:
40 €/Fő, mely tartalmazza: magyar nyelvű idegenvezetést,
2x reggelit, idegenforgalmi és üdülőhelyi díjakat.
 
 
Belépők + Fakultatív Programok:
Karlovy-Vary: 5.000 Ft/Fő 
Loketti Vár: 120 CZK/Fő 
Vacsora Moldvai hajókázással: 590 CZK/Fő 
 
 

Felszállási helyek:

Budapest, Blaha Lujza tér, parkoló - Szombat - reggel (05:50 - 06:00)

Budaörs, AGIP kút - Szombat - reggel (06:20)

Tatabánya, M1-es mellett McDonald’s parkoló - Szombat - reggel (07:20)

Győr,  M1-es mellett AGIP-kút - Szombat - reggel (08:20)

Kérjük, hogy ha nem a budapesti felszállást választják, jelezzék felénk megrendeléskor!

 

Foglalási díj: 500,-Ft/fő
(Ajánlat kéréséhez, vagy foglaláshoz kattintson a fenti időpontok+árak valamelyikére!)
Oldalak
Dolce Travel Utazási Iroda
Utazás Szállás Last Minute Buszos utak Buszbérlés Incentiv-utak Városlátogatás Prága Bécs Szállás foglalás Verona-Velencei karnevál egy napos utak