Utazás
Szállás

Utazás típusa

Ország

Város

Dolce Travel
utazás-szállás-hírlevél
E-mail cím:*
Név:*
Telefon:Buszos városnézés, Buszos kirándulás - Bel- és külföldi személyszállítás autóbusszal Proservice Group - Több, mint arany Ultrahangos fogkefe Emmi-dent

Indián Nyár - Lido di Jesolo-ban (4 Nap/3 Éj)

E-mail

ELŐFOGLALÁSI AKCIÓS ÁR !!!!!!!!!!!!!!!! - 3. Nap: Indulás a vasútállomásra, onnan vonattal érkezés Velencébe "lagunák városába". A csoportkísérővel tartó utasoknak egyengető városnézésen vesznek részt. Fakultatív kirándulás a környező szigetekre (Murano, Burano-a program kb. 5 órát vesz igénybe). Murano-Burano érdekessége: A legenda úgy tartja, hogy azért kezdték a halászatból élő helyiek élénk színekre festeni otthonaikat, hogy a legnagyobb ködben is haza találjanak a tengerről..........

 
Indián Nyár:
Lido di Jesolo-ban (4 Nap/3 Éj)
 
 
Utazás: autóbusszal (4 Nap/3 Éj) (Csütörtök - Vasárnap)
 
Szállás: 3 Éjszaka, Jesolo-ban/környékén, 2 ágyas szobákban/fürdőszoba
 
Ellátás: önellátás
 
 
2018.06.28 - 07.01.
-MÁR NEM FOGLALHATÓ !!!
 
2018.07.05 - 07.08.
-MÁR NEM FOGLALHATÓ !!!
 
2018.07.26 - 07.29.
-BETELT !!!
 
2018.08.02 - 08.05.
- BETELT !!!
 
2018.08.09 - 08.12.
-BETELT !!!
 
 
 
 
 
 
 
 
Program: (4 Nap/3 Éj)
1. Nap: 
Indulás hajnali/kora reggeli órákban Budapestről. Rövid pihenővel érkezés a Grotta Gigantéhoz, mely a világ legnagyobb turista barlangja. Grotta Gigante (olaszul Óriás Barlang) cseppkőbarlang 1908-ban kinyitotta kapuit az érdeklődők előtt. Érdekessége, hogy 167.60 méter hosszú, 76. 30 méter széles, 98.50 méter magas és a barangolás 100 méter mélyen kezdődik és 1 órán keresztül tart. Figyelem, itt a hőmérséklet egész évben 11 °C, és a látogatókat mindig szakképzett túravezetőkre bízzák a 850 méter hosszú út alatt. A barlangban lehet fotózni, de vaku nélkül. Majd folyamatos utazás Jesolo felé, érkezés az esti órákban a Lido di Jesolo-ban, szálláshelyünk elfoglalása majd este szabadprogram utasaink részére.
 
 
2. Nap: 
Egész napos fürdőzés a tengerben szabadprogram keretében. 
 
 
3. Nap: 
Indulás reggel a busszal a vasútállomásra, onnan vonattal való érkezés Velencébe "lagunák városába". A csoportkísérővel tartó utasoknak egyengető városnézésen vesznek részt, (min. 25 fő részvételével indul a "retur" utazás Velencébe). Fakultatív kirándulás a környező szigetekre (Murano, Burano-a program kb. 5 órát vesz igénybe)."min. 25 Fő részvételével indul" Murano-Burano érdekessége: A legenda úgy tartja, hogy azért kezdték a halászatból élő helyiek élénk színekre festeni otthonaikat, hogy a legnagyobb ködben is haza találjanak a tengerről. A sziget férfilakossága kezdettől fogva halászatból és csónakkészítésből élt, míg asszonyaik a XVI. századtól kezdve csipkekészítéssel kezdtek foglalkozni. A buranói csipke - reticella - hamarosan egész Európa-szerte keresett luxuscikk lett, melyet a buranói asszonyok társadalmi rangtól, státusztól függetlenül műveltek. A csipkevarrás a XVIII-XIX. század közötti időben lehanyatlott, s csak 1872-ben indult újra virágzásnak, amikor a városban megnyitották a csipkekészítő iskolát. Ekkorra ugyanis már csupán Francesca Memo maradt az egyetlen élő asszony, aki még ismerte a hagyományos buranoi csipkevarrás technikáját, s átadhatta tudását az utókornak. Akik nem szeretnék igénybe venni szabadprogram. Délután indulás vissza a szállásra, érkezés a késő esti órákban. 
 
 
4. Nap: 
Reggel a csomagok bepakolása, elbúcsúzunk Olaszországtól és
indulás hazafelé. Hazaérkezés Magyarországra a délutáni/esti órákban.
 
 
 
 
Előfoglalási Akciós Ár: 47.900 Ft/Fő + 55 €/Fő helyett
2 Fő esetén: 37.000 Ft/Fő + 55 €/Fő
 
 
 
 
A részvételi díj (Ft és €) tartalmazza: 
Utazás: autóbusszal
Szállás: 3 Éj Jesolo-ban /környékén, 2 ágyas szobákban /+fürdőszoba
               (Már csak 2 ágyas szobák foglalhatóak)!
Magyar nyelvű csoportkísérőt 
Ellátást: önellátás
 
 
A részvételi díj nem tartalmazza:
- Kötelező: Adminisztratív díj: 2.000 Ft/Fő
- Fakultatív Program: Velence Vonatjegy: 25 €/Fő + 2.500 Ft/Fő Transzfer
- Kötelező: Grotta Gigante belépő: 15 Eur/Fő
 
- BBP biztosítást: 2.260 Ft/Fő (Classic T.)
- Fix Ülőhely lekérésre: 2.000 Ft/Fő
 
- Fakultatív Program: Murano - Burano Szigettúra: 25 €/Fő
- Jesolo strandszervíz: kb. 10- 15 EUR/2 nyugágy és 1 napernyő/nap
- Belépők - Egyénileg választható: 
  Velence/Dózse palota: kb. 17 EUR/fő
  Velence/ Campanile harangtorony: 4 EUR/fő
  Velence/ Szt. Márk-bazilika: ingyenes
  Velence/ Pala d’ Oro: 2 EUR/fő
 

 

A belépőjegyek árai tájékoztató jellegűek, változhatnak a szolgáltatótól függően.

 

Okmányok: érvényes személyi igazolvány és/-vagy útlevél szükséges!

Kérjük, hogy aki nem magyar állampolgár, érdeklődjön, hogy vízumra van-e szüksége.
 
Az árak bizonyos esetekben nem csak a belépőjegyeket, hanem a járulékos költségeket is tartalmazzák. (foglalási díj, helyi idegenvezető, szervezési költség) Az utazás min. 35 fő részvételével indul. A fakultatív programok min. 20 fő részvételével indulnak. A programváltozás jogát minden eshetőségre fenn tartjuk Önök érdekében, a programok sorrendeje felcserélődhet!
 
Betegség-, baleset- és poggyászbiztosítás:
Irodánkban kedvezményes áron köthetnek az utazás időtartama alatt érvényes biztosítást. A biztosítás non-stop segítséget nyújt, magyar nyelven a bajba jutottnak. Utazási irodánk a Colonnade Insurance S.A. Magyarországi Fióktelepével áll kapcsolatban, napi 660 Ft/Fő -vagy több naposnál 580 Ft /720 Ft -ért, meghatározott korhatárral köthetnek utasaink biztosítást foglalásuk mellé. Útjainkon az Önök érdekében, minden utasnak szükséges betegség-, baleset-, poggyászbiztosítással rendelkeznie. Nem kötelezünk senkit arra, hogy nálunk kösse meg biztosítását, azonban útjainkon csak azok vehetnek részt, akik rendelkeznek utasbiztosítással. Ezt induláskor az idegenvezető ellenőrzi.
 
Az Európai Uniós Kártya nem utasbiztosítás. Nem nyújt segítséget sok olyan Európai államban sem, ahol Önt csak magánkórházban, magán orvosi rendelőben tudják ellátni. Nem nyújt fedezetet a további, esetlegesen felmerülő költségekre sem. Ilyen lehet például egy hosszasan elhúzódó kezelés, hozzátartozó kinttartózkodása, vagy a hazaszállítás megszervezése, lebonyolítása.
 
A bankkártyához tartozó utasbiztosítások megfelelőek, abban az esetben, ha a fent megjelölt kritériumoknak megfelelnek. Kérjük, foglaláskor mindenképpen ellenőrizzék, hogy a bankkártyájukhoz tartozó biztosítás a fenti eseteket is belelértve nyújt-e Önöknek a nap 24 órájában, magyar nyelven segítséget biztosítási esemény kapcsán. Amennyiben nem, kérjük, legyenek szívesek gondoskodni a megfelelő biztosításról.

 

Foglalási díj: 500,-Ft/fő
(Ajánlat kéréséhez, vagy foglaláshoz kattintson a fenti időpontok+árak valamelyikére!)
Oldalak
Dolce Travel Utazási Iroda
Utazás Szállás Last Minute Buszos utak Buszbérlés Incentiv-utak Városlátogatás Prága Bécs Szállás foglalás Verona-Velencei karnevál egy napos utak