Utazás
Szállás

Utazás típusa

Ország

Város

Dolce Travel
utazás-szállás-hírlevél
E-mail cím:*
Név:*
Telefon:Buszos városnézés, Buszos kirándulás - Bel- és külföldi személyszállítás autóbusszal Proservice Group - Több, mint arany Ultrahangos fogkefe Emmi-dent

Indonéziai kalandok (16 Nap/13 Éj) (Jáva – Bali – Celebesz – Komodo)

E-mail

5-6. nap: Borobodur – Yogjakarta - Bromo vulkán: A mai napon is egy Világörökségi helyszínt keresünk fel, a legérdekesebb indonéz kulturális nevezetességet, Borobodurt. Ebéd után yogjakartai városnézés következik: Szultáni palota, Vízi palota, valamint egy batik műhely. Másnap a Bromo vulkán felé indulunk. Elsőként vonattal Mojokertoig utazunk, majd onnan a nemzeti parkba jutunk, ahol több vulkanikus képződmény található, melyek közül a legismertebb, ..........

 
Indonéziai kalandok
(16 Nap/13 Éj)
(Jáva – Bali – Celebesz – Komodo)
 
 
Utazás:
repülővel, 
menetrend szerinti járattal, 
átszállással
 
Elhelyezés:
helyi 3-4*-os szállodákban, 
kétágyas szobákban
 
Ellátás:
félpanzió 
(reggeli, ebéd vagy vacsora, italok nélkül), 
Balin reggeli 
 
2019.01.13 - 01.28.
 
 
 
 
Program: (16 Nap/13 Éj)
1-2. nap: Budapest – Kuala Lumpur
Utazás Budapestről átszállással Malajzia fővárosába, Kuala
Lumpurba. Érkezés másnap, transzfer a szállodába.
Szállás Kuala Lumpurban (2 éj).
 
 
3-4. nap: Kuala Lumpur - Yogjakarta
Egész napos városnézés Kuala Lumpurban. Először a Batu barlangokat keressük fel, ahol a híres hindu szentélyeket tekintjük meg. Délután a Királyi Palotához, a Parlament épületéhez, a régi városrészhez, a Merdeka térhez,Kis-Indiába, a Petronas-ikertornyokhoz és aKínai-negyedbe látogatunk el. A következő napon Indonéziába, Yogjakartába repülünk, Jáva  - szigetének a középső részére. Ebéd után a környék egyik Világörökségét, az indonéziai hindu kultúra legnagyobb méretű remekművét, a Prambanan templom együttest csodáljuk meg. Szállás Yogjakartában (2 éj).
 
 
5-6. nap: Borobodur – Yogjakarta - Bromo vulkán
A mai napon is egy Világörökségi helyszínt keresünk fel, a legérdekesebb indonéz kulturális nevezetességet, Borobodurt. Ebéd után yogjakartai városnézés következik: Szultáni palota, Vízi palota, valamint egy batik műhely. Másnap a Bromo vulkán felé indulunk. Elsőként vonattal Mojokertoig utazunk, majd onnan a nemzeti parkba jutunk, ahol több vulkanikus képződmény található, melyek közül a legismertebb, egyben legaktívabb a Bromo vulkán. Szállás Bromoban (1 éj).
 
 
7-8. nap: Bromo vulkán – Celebesz - Toraják földje
Hajnali ébresztő után a vulkanikus mezőre utazunk. Felmászunk a Bromo kráterének peremére, ahonnan bepillanthatunk a „Föld gyomrába”. Majd folytatjuk utunkat Surabayába, ahol repülőre szállunk és a Celebesz szigetére repülünk. Szállás Makassarban (1 éj). A következő napon indulás a toraják földjére. Késő délután érjük el a toraják településeit. Szállás Torajaban (2 éj).
 
 
9-10. nap: Toraják földje - Bali
A mai napon ellátogatunk Lemo faluba, ahol a függő sírok találhatók, majd Londában egy másik ősi temetkezési helyet tekintünk meg. Utána jön Ketekesu, a jellegzetes toraja település, ősi formájú házakkal és rizsteraszokkal. Másnap Rantepaóból visszatérünk Makassarba, innen átrepülünk Bali szigetére. Az üdülőparadicsom Indonézia legnépszerűbb idegenforgalmi úti célja. Szállás Baliban (3éj)
 
 
11-12. nap: Bali
Egész napos kirándulás Balin. A nap folyamán Tanah Lot és Besakih templomát, kézműipari műhelyeket és a gyönyörű rizsteraszairól híres Jatiluwih-t, és a Candikuning piacotkeressük fel. A következő napon pihenés és fürdés Bali csodálatos tengerpartján.
 
 
13-15. nap: Flores
Reggeli után elrepülés Flores szigetére. Kirándulásunk első állomása a Mirror Stonescseppkőbarlang, majd tovább utazunk a kikötőbe, ahonnan legszebb a naplemente. Szállás Floresen (2 éj). Másnap kora reggel két órás hajózás után jutunk el Rinca szigetére, ahol komodói varánusz lesre indulunk. Onnan Komodóra, ahol természetes élőhelyükön láthatjuk a sárkánygyíkokat. Programunk után a hajó megáll Pink Beachen, ahol fürödhetünk, vagy búvárkodhatunk. Ebéd a hajón, majd visszatérünk Floresre. 15.nap reggel repülés vissza Balira. Délután szabadidő, este transzfer a repülőtérre.
 
 
16 nap: Bali - Budapest
Hajnali hazarepülés, érkezés Budapestre a 16. napon.  
A programok és a szálloda változtatásának jogát irodánk fenntartja! 
 
UNESCO világörökség helyszínek
Prambanan templom
Borobodur
Komodo Nemzeti Park (természeti)
 
 
 
Részvételi díj: 615.000 Ft/Fő (Január)
 
 
 
AZ ÁR TARTALMAZZA:
13 éjszakai szállást, helyi 3-4*-os szállodákban, kétágyas szobákban
félpanziós ellátást
       (reggeli, ebéd, vagy vacsora, italok nélkül), Balin reggelis ellátást
a megadott programokat és a szükséges belépőket
a helyszíni közlekedést
a magyar nyelvű idegenvezetést
 
 
AZ ÁR NEM TARTALMAZZA:
nemzetközi és belföldi repülőjegyek díját illetékkel: kb. 380 000 Ft (OKT.)
nemzetközi és belföldi repülőjegyek díját illetékkel: kb. 350 000 Ft (JAN.)
borravalót kb. 5 USD/ fő/nap
útlemondási biztosítást,
egyágyas felár 160 000 Ft (OKT.)
egyágyas felár 163 000 Ft (JAN.)
BBP utas biztosítás
 
 
Foglalási díj: 500,-Ft/fő
(Ajánlat kéréséhez, vagy foglaláshoz kattintson a fenti időpontok+árak valamelyikére!)
Oldalak
Dolce Travel Utazási Iroda
Utazás Szállás Last Minute Buszos utak Buszbérlés Incentiv-utak Városlátogatás Prága Bécs Szállás foglalás Verona-Velencei karnevál egy napos utak