Utazás
Szállás

Utazás típusa

Ország

Város

Dolce Travel
utazás-szállás-hírlevél
E-mail cím:*
Név:*
Telefon:Buszos városnézés, Buszos kirándulás - Bel- és külföldi személyszállítás autóbusszal Proservice Group - Több, mint arany Ultrahangos fogkefe Emmi-dent

Ír körutazás + Látogatással Észak-Írországban

E-mail

Fedezze fel velünk a Smaragdsziget zöldellő tájait, barangoljon óceánparti sziklákon, tengerparti utakon, tavak, várromok és bájos városkák között, a nap végén pedig igyon meg egy Guinnesst a helyi pubban, a vidám helyiek dalolását hallgatva!

 
Ír körutazás +
Látogatással Észak-Írországban
 
Fedezze fel velünk a Smaragdsziget zöldellő tájait, barangoljon óceánparti sziklákon, tengerparti utakon, tavak, várromok és bájos városkák között, a nap végén pedig igyon meg egy Guinnesst a helyi pubban, a vidám helyiek dalolását hallgatva!
 
 
Utazás: 
Közvetlen menetrendszerinti repülőjárattal
Repülési idő: Kb. 4 óra
 
Elhelyezés: 
3-csillagos szállodákban
 
Ellátás: 
Reggeli
 
Idegenvezetés: 
a csoportot magyar nyelvű idegenvezető kíséri
 
2019. ...............
 
 
 
 
Program: (8 Nap/7 Éj)
1. nap: utazás Dublinba
Elutazás Budapestről a reggeli órákban, amszterdami átszállással Dublinba, érkezés dél körül, transzfer a szállodába. Délután ismerkedés Dublin látnivalóival panoráma városnézés során: a Parlament épülete, a Trinity College, a St. Patrick katedrális, az O’Connel Street, a Phoenix Park és a György korabeli épületek a híres színes ajtókkal! A programot követően szabad program, lehetőség nyílik sétát tenni Dublin belvárosában, fedezzék fel az nyüzsgő Temple Bar negyed hangulatát! Este vacsora Dublin egy hangulatos pubjában, majd transzfer a Dublin közelében fekvő szállodába (1 éj).
 
 
2. nap: Dublintól Kilkenny-ig
A nap nagy részét az Írország kertjének is nevezett Wicklow megyében töltjük. Látogatás a Powerscourt House látványos kertjeinél, majd Glendalough-hoz, ami Írország legvarázslatosabb helyeinek egyike. A két tó völgyében fekvő kolostor-együttes romjai a 8. és a 12. századból maradtak fenn. Továbbutazás Kilkennybe, ahol elfoglaljuk szállásunkat (1 éj), este szabad program Kilkennyben.
 
 
3. nap: Rock of Cashel, whiskey lepárló és Cork
Reggeli után rövid séta Kilkennyben, ismerkedés a hangulatos városka látnivalóival, majd utazás a látványos Cashel sziklájához. A következő megálló Midleton, ahol a Jameson Heritage Centerben ismerkedhetnek meg az ír whiskey történelmével. Délután továbbutazás Kerry csodás tájain át a Killarney környékén található szállásunkra (2 éj).
 
 
4. nap: Ring of Kerry
Írország legszebb tájain vezet utunk, az ún. Ring of Kerry útvonalon. Mesés panoráma nyílik az út több pontjáról az Atlanti-óceánra, a partvidék gazdag és változatos növényzete és apró falvak szegélyezik az utat, a hegyeken keresztül pedig Killarney tavaira nyílik kilátás. Délután látogatás a Muckross Gardens kertjeiben, a 19. századi szubtrópusi kertekben fekszik a Muckross udvarház impozáns épülete.
 
 
5. nap: Bunratty és Moher sziklái
Reggeli után utazás Bunratty várához, majd látogatás Moher szikláinál, az Atlanti-óceán felett magasodó, hosszan elnyúló függőleges sziklafal lenyűgöző látvány. Továbbutazás Galway városába a Burren karsztvidékén keresztül. Szállás Galway környékén (1 éj).
 
 
6. nap: Connemara tájai
Kis tavak százai, birkanyájak, kőfalak, apró farmok, elhagyatott homokos tengerpartok jellemzik ezt a tájat. Látogatás a tóparton fekvő gyönyörű Kylemore apátságban és a kertjében. Délután továbbutazás észak felé, rövid megálló Leenane festői falvában, Írország egyetlen fjordja, a Killary Harbour partjainál, szállás Donegal környékén (1 éj).
 
 
7. nap: Észak-Írország
Délelőtt látogatás Derry falakkal körülvett városában, majd a Giant’s Causeway különleges bazaltképződménye felé veszi az irányt a csoport. Délután utazás Belfast felé, szállás Belfastban (1 éj).
 
 
8. nap: Belfast
Délelőtt városnézés Belfastban, látogatással az izgalmas
Titanic látogatóközpontban. Délután transzfer Belfast repülőterére,
elutazás Budapestre amszterdami átszállással.
 
 
 
Részvételi díj - kétágyas szoba: 299 900 Ft/Fő
Részvételi díj - egyágyas szoba: 399 900 Ft/Fő
 
 
 
A részvételi díj tartalmazza: 
repülőjegy, 
szállás 7 éjszakára,
reggelivel, 
programok a leírás szerint, 
útlemondási biztosítás. 
Utazás: Közvetlen menetrendszerinti repülőjárattal
Repülési idő: Kb. 4 óra
Elhelyezés: 3-csillagos szállodákban
Ellátás: Reggeli
Idegenvezetés: a csoportot magyar nyelvű idegenvezető kíséri
 
 
A részvételi díj nem tartalmazza: 
repülőtéri illeték+feladott poggyász: kb. 52 000 Ft/fő, 
belépőjegyek: 35 000 Ft/fő (kötelezően fizetendő), 
borravalók, 
BBP baleset-, betegség- és poggyászbiztosítás.

 

Foglalási díj: 500,-Ft/fő
(Ajánlat kéréséhez, vagy foglaláshoz kattintson a fenti időpontok+árak valamelyikére!)
Oldalak
Dolce Travel Utazási Iroda
Utazás Szállás Last Minute Buszos utak Buszbérlés Incentiv-utak Városlátogatás Prága Bécs Szállás foglalás Verona-Velencei karnevál egy napos utak