Utazás
Szállás

Utazás típusa

Ország

Város

Dolce Travel
utazás-szállás-hírlevél
E-mail cím:*
Név:*
Telefon:Buszos városnézés, Buszos kirándulás - Bel- és külföldi személyszállítás autóbusszal Proservice Group - Több, mint arany Ultrahangos fogkefe Emmi-dent

Isztriai Csobbanás (4 Nap/3 Éj)**

E-mail

Egész napos szabadprogram a tengerparton vagy délelőtt fakultatív kirándulás: Limski fjord-Rovinj Reggeli után buszunkkal Rovinjba utazunk. Városnéző séta a szűk sikátorokon, hangulatos utcácskákon, színes házak között. Felkeressük a barokk stílusban épült Szt. Euphémia templomot, Rovinj jelképét. Itt megtekintjük a szent sírját, mely gyógyító erővel bír. Aki szeretne a templom tornyába is felsétálhat. Majd hajóra szállunk és teszünk egy kört a város és a szigetek körül. A hajókirándulás után ebéd Rovinjban.

 
Isztriai Csobbanás (4 Nap/3 Éj)**
 
 
Utazás: autóbusszal 
 
Szállás: 3 éjszaka Porecben 2*-os felújított szállodában, 
2-3 ágyas, saját fürdőszobás szobákban
 
Ellátás: svédasztalos félpanzió
 
 
2018.04.28 - 05.01.
-BETELT !!! / 1. BUSZ  / 2. BUSZ 
 
 
2018.06.14 - 06.17.
-BETELT !!! / 1. BUSZ  / 2. BUSZ  / 3. BUSZ 
 
 
2018.09.20 - 09.23.
-BETELT !!! / 1. BUSZ  / 2. BUSZ VIP
 
 
 
 
 
Program: (4 Nap/3 Éj)
1.nap: Elutazás  06.00 órakor  Budapestről. Folyamatos utazás. Útközben ismerkedés Opatijaval, mely az Osztrák-Magyar Monarchia idején az egyik legjelentősebb fürdőváros, valamint híres művészek, uralkodók kedvelt pihenőhelye volt. A városnak a gyönyörű villák és elegáns szállodák között a hangulatos parkok, pálmafás sétányok adják meg varázsát. Késő délután érkezés Poreč városába, melynek igazi kincse a kora bizánci kor egyik legjelentősebb műemléke, a VI. sz.-ból származó Euphrasius bazilika és a körülötte álló épületegyüttes. Itt megtekintjük az arany mozaikokat, majd a szállodához utazunk. Szállásfoglalás, este vacsora a szállodában.
 
 
2.nap: Egész napos szabadprogram a tengerparton,
-vagy délelőtt fakultatív kirándulás Pulába. Reggeli után utunk az Isztriai-félsziget déli csücskén található Pulába vezet. A nyolc dombra épült város a félszigetbe mélyen benyúló öböl partján fekszik. A város leglátványosabb nevezetességei: az Amfiteátrum, a Sergius diadalíve, a Velencei erőd és az Augustus templom. A látnivalók megtekintése után szabadprogram az igazán hangulatos Óvárosban. Ez idő alatt élvezhetjük a kávézók nyújtotta árnyas teraszokon a mediterrán hangulatot, miközben megkóstolhatjuk a helyi specialitásokat. Délután visszautazunk Porečbe, szabadprogram, este vacsora a szállodában.
 
 
3. nap: Egész napos szabadprogram a tengerparton vagy délelőtt fakultatív kirándulás:  Limski fjord-Rovinj. Reggeli után buszunkkal Rovinjba utazunk. Városnéző séta a szűk sikátorokon, hangulatos utcácskákon, színes házak között. Felkeressük a barokk stílusban épült Szt. Euphémia templomot, Rovinj jelképét. Itt megtekintjük a szent sírját, mely gyógyító erővel bír. Aki szeretne a templom tornyába is felsétálhat. Majd hajóra szállunk és teszünk egy kört a város és a szigetek körül. A hajókirándulás után ebéd Rovinjban. Majd szabadprogramra nyílik lehetőség a városban. Délután autóbuszunkkal a Limski fjordhoz utazunk, mely valaha kalózok búvóhelye volt, most kristálytiszta vízének köszönhetően kitűnő osztriga tenyésztőhely. A páratlan szépségű öblöt két oldalról erdők szegélyezik. Ez a gyönyörű természeti szépség sok rendezőt, operatört is magával ragadott, akik több filmet is forgattak itt.  Búcsút intve a gyönyörű panorámának visszautazunk a szállodába. A nap hátralévő részében szabadprogram, majd vacsora a szállodában.
 
 
4. nap: Reggeli utánhazaindulás, útközben megálló Rijekaban. Horvátország legnagyobb forgalmú nemzetközi tengeri kikötő városa sok magyar vonatkozást tartogat. Ezekkel és az Óváros szépségeivel ismerkedünk egy séta keretében. Majd szabadprogramra nyílik lehetőség. Ez idő alatt további programként megtekinthető Trsat vára, amely 140 méter magasan található a város tetején. Délután hazaindulás, érkezés Budapestre a késő esti órákban. A PROGRAMVÁLTOZTATÁS JOGÁT FENNTARTJUK.
 
 
 
Részvételi díj: 69.900 Ft/Fő
Buszmegrendelés esetén: 62.900 Ft/Fő (min. 38 Fő -től)
(Az akciós ár a megadott dátumig ill. szabad helyek függvényében változnak ill. -vagy/érvényesek)!
Csak ajánlatkérés után érvényes(ek) az akciós ár(ak)!
 
 
 
Az ár tartalmazza:
Utazás autóbusszal,
3 éj szállás 2*-os szállodában,
reggeli ellátás,
magyar nyelvű idegenvezető/csoportkísérőt
Az út részvételi díja minden esetben csak a csoportkísérő idegenvezető díját tartalmazza.
Azokban az esetekben, ahol a múzeum, nevezetesség vagy város kötelezően előírja a helyi idegenvezető alkalmazását, az külön, a belépőjeggyel együtt fizetendő a programokon való részvétel arányában.
 
 
Az ár nem tartalmazza:
BBP betegség-, baleset-, poggyászbiztosítás: 2.320 Ft/Fő (69 éves kor -ig)
Programok költségei + Stornót
Egyágyas felár: 14.300 Ft/1 Fő
 
Várható költségek: összen. kb.: 115 €/Fő
Porec, Euphrasius Bazilika: kb. 40 Hrk/fő
Pula amfiteátrum: kb. 50 Hrk/fő
Pula, Augustus templom: kb. 10 Hrk/fő
Rovinj, Szent Euphémia templom tornya: kb. 15 Hrk/fő
Az árak bizonyos esetekben nem csak a belépőjegyeket, hanem a járulékos költségeket is tartalmazzák. 
(foglalási díj, helyi idegenvezető, szervezési költség)
 
Fakultatív programok: kb.: 52 €/Fő
Kirándulás Pulába: 12 €/fő
Rovinj-Limski fjord kirándulás hajóval és autóbusszal, ebéddel: kb. 40 €/fő
A fakultatív programok min. 20 fő részvételével indulnak.
 
Idegenforgalmi adó: kb. 1,5 Euro/fő/éj
Az utazás min. 35 fő részvételével indul.
 
 
 
Felszállási helyek:
Budapest, Hősök tere - 06:00
Budaörs, Pihenőhely - 06:20
 
Pihenőhelyek: M7 Útvonal:
Váli völgy 33 Km kő - 06:30
Velencei 45 Km kő - 06:40
Fehérvári 59 Km kő - 06:50
Lepsényi 83 Km kő - 07:10
Sóstói 94 Km kő - 07:15
Siófok - TESCO parkoló - 07:20
Balatonlellei 137 Km kő - 07:45
Keresztúri 167 Km kő - 08:20
Zalakomári 192 Km kő - 08:40
Nagykanizsa - TESCO parkoló - 09:00
Sormási 215 Km kő - 09:15

 

Foglalási díj: 500,-Ft/fő
(Ajánlat kéréséhez, vagy foglaláshoz kattintson a fenti időpontok+árak valamelyikére!)
Oldalak
Dolce Travel Utazási Iroda
Utazás Szállás Last Minute Buszos utak Buszbérlés Incentiv-utak Városlátogatás Prága Bécs Szállás foglalás Verona-Velencei karnevál egy napos utak