Utazás
Szállás

Utazás típusa

Ország

Város

Dolce Travel
utazás-szállás-hírlevél
E-mail cím:*
Név:*
Telefon:Buszos városnézés, Buszos kirándulás - Bel- és külföldi személyszállítás autóbusszal Proservice Group - Több, mint arany Ultrahangos fogkefe Emmi-dent

Jég Veled - Plitvicei Tavak (2 Nap/1 Éj)

E-mail

Reggeli után egész napos program a Plitvicei tavaknál. Megtekintjük Plitvice varázslatos parkját ahol a számos vízesés szép látványában gyönyörködhetünk. A Plitvicei-tavak Nemzeti Park 300 km², melyet erdők és tavak borítanak, és 1979 óta szerepel a Világörökség listáján. A parkban 16 tó található és évszaktól függően változó számú vízesés, amelyek a kisebb zúgóktól a 78 méteres zuhatagig mindenhol jelen vannak túránk során. A parkot a tó mellett húzódó ösvényeken és a tavakon kiépített fapallókon tudjuk végigjárni.

 
 
"Jég Veled" Plitvicei Tavak (2 Nap/1 Éj)
 
 
Utazás: autóbusszal (Hosszú hétvége)
Ellátás: 1x reggeli +(Igényelhető: büfé vacsora): 15 €/Fő
Szállás: 1 Éj, 3***/4****, 2 - 3 ágyas szobákban+ fürdőszoba
 
2019.02.02 - 02.03.
-BETELT !!! / 1. CSOPORT
 
 

VIDEO: ITT NÉZHETŐ !!!

 

 

Program: (Szombat - Vasárnap)

1. Nap:

Indulás a kora reggeli órákban Budapestről. Utunkat rövid pihenőkkel Varazdin várához vesszük. Kis séta keretében megtekintjük a várat, mely impozánsan felújított. A vár megtekintése után tovább utazunk Rastoke-ba, , amely a Slunjcica és a Korana folyók találkozásánál helyezkedik el. E csodálatos környezetben fekvő látnivaló méltán viseli a Kis Plitvice nevet, számos vízesés található itt, amelyek közül nem egy malmokon keresztülfolyva látványosan zuhan a Korana folyóba, hogy folytathassa útját. A malom múzeum felkeresése után, elfoglaljuk szállásunkat Plitvice környékén. Fakultatív vacsora a szálláson.

 

 

2. Nap:

Reggeli után egész napos program a Plitvicei tavaknál. Megtekintjük Plitvice varázslatos parkját ahol a számos vízesés szép látványában gyönyörködhetünk. A Plitvicei-tavak Nemzeti Park 300 km², melyet erdők és tavak borítanak, és 1979 óta szerepel a Világörökség listáján. A parkban 16 tó található és évszaktól függően változó számú vízesés, amelyek a kisebb zúgóktól a 78 méteres zuhatagig mindenhol jelen vannak túránk során. A parkot a tó mellett húzódó ösvényeken és a tavakon kiépített fapallókon tudjuk végigjárni. Kirándulásunkat befejezvén indulunk Budapestre, érkezés a késő esti órákban. 

Az árak bizonyos esetekben nem csak a belépőjegyeket, hanem a járulékos költségeket is tartalmazzák. (foglalási díj, helyi idegenvezető, szervezési költség) Az utazás min. 35 fő részvételével indul. A fakultatív programok min. 20 fő részvételével indulnak. A programváltozás jogát minden eshetőségre fenn tartjuk Önök érdekében, a programok és napok sorrendje felcserélődhet bármilyen külső behatás ellenére is ....stb., Az alábbi utazásnál a hő -és jég, időjárás minősége, -mennyisége, sűrűsége nem garantált a képen láthatóan! Aktúálisan csak utazás előtt 7 nappal tudunk tájékoztatást nyújtani!

 

 

 

 

Részvételi díj: 35.990 Ft/Fő helyett most

Előfoglalási AKCIÓS ÁR: 19.990 Ft/Fő

 

 

 

Az ár tartalmazza:
Utazást: autóbusszal,
Szállást: 1 Éj, H. M. R. 3***/ 4****, 2 - 3 ágyas szobákban/+ fürdöszoba 
Magyar nyelvű csoportkísérőt
Ellátás: 1x reggeli szálláson
 
 
Az ár nem tartalmazza:
FIX ÜLŐHELY - Egyéni Igényre: 2.000 Ft/Fő
Egyágyas felár: 9.500 Ft/1 Fő
BBP betegség, -baleset, -poggyász utasbiztosítás: 1.130 Ft/Fő 
Büfé Vacsora igényelhető: 15 €/Fő
 
+Helyszínen fizetendő: 300 HRK/Fő: mely tartalmazza:
(Február-ban): Plitvice tavak (Nemzeti Park) + Slunjcic vízesés és Korana
Folyó Belépőket: (Plitvicei Tavak N. Park 1 egész napos Belépője +
hajós közlekedéssel program szerint ill. /park függvényében). +  
A magyar nyelvű "csoportkísérős" túravezetőt, + adminisztrációs díjakat + 
üdülőhelyi (HRK) TAX díjakat Horvátországban.
 
 
Felszállási helyek:
Budapest, Blaha Lujza tér áruház előtti parkoló - reggel (05:55 - 06:00)
Budaörs, AGIP kút - reggel (06:20)
Siófok, TESCO parkoló  (....................)
Kérjük, hogy ha nem a budapesti felszállást választják, jelezzék felénk megrendeléskor!
 
 

Okmányok: érvényes személyi igazolvány és/-vagy útlevél szükséges!

Kérjük, hogy aki nem magyar állampolgár, érdeklődjön, hogy vízumra van-e szüksége.
 
Az árak bizonyos esetekben nem csak a belépőjegyeket, hanem a járulékos költségeket is tartalmazzák. (foglalási díj, helyi idegenvezető, szervezési költség) Az utazás min. 35 fő részvételével indul.
 
Betegség-, baleset- és poggyászbiztosítás:
Irodánkban kedvezményes áron köthetnek az utazás időtartama alatt érvényes biztosítást. A biztosítás non-stop segítséget nyújt, magyar nyelven a bajba jutottnak. Utazási irodánk a Colonnade Insurance S.A. Magyarországi Fióktelepével áll kapcsolatban, napi 660 Ft/Fő -vagy több naposnál 580 Ft /720 Ft -ért, meghatározott korhatárral köthetnek utasaink biztosítást foglalásuk mellé. Útjainkon az Önök érdekében, minden utasnak szükséges betegség-, baleset-, poggyászbiztosítással rendelkeznie. Nem kötelezünk senkit arra, hogy nálunk kösse meg biztosítását, azonban útjainkon csak azok vehetnek részt, akik rendelkeznek utasbiztosítással. Ezt induláskor az idegenvezető ellenőrzi.
 
Az Európai Uniós Kártya nem utasbiztosítás. Nem nyújt segítséget sok olyan Európai államban sem, ahol Önt csak magánkórházban, magán orvosi rendelőben tudják ellátni. Nem nyújt fedezetet a további, esetlegesen felmerülő költségekre sem. Ilyen lehet például egy hosszasan elhúzódó kezelés, hozzátartozó kinttartózkodása, vagy a hazaszállítás megszervezése, lebonyolítása.
 
A bankkártyához tartozó utasbiztosítások megfelelőek, abban az esetben, ha a fent megjelölt kritériumoknak megfelelnek. Kérjük, foglaláskor mindenképpen ellenőrizzék, hogy a bankkártyájukhoz tartozó biztosítás a fenti eseteket is belelértve nyújt-e Önöknek a nap 24 órájában, magyar nyelven segítséget biztosítási esemény kapcsán. Amennyiben nem, kérjük, legyenek szívesek gondoskodni a megfelelő biztosításról.
 
Az árak bizonyos esetekben nem csak a belépőjegyeket, hanem a járulékos költségeket is tartalmazzák. (foglalási díj, helyi idegenvezető, szervezési költség) Az utazás min. 35 fő részvételével indul. A fakultatív programok min. 20 fő részvételével indulnak. A programváltozás jogát minden eshetőségre fenn tartjuk Önök érdekében, a programok sorrendeje felcserélődhet!
 
Foglalási díj: 500,-Ft/fő
(Ajánlat kéréséhez, vagy foglaláshoz kattintson a fenti időpontok+árak valamelyikére!)
Oldalak
Dolce Travel Utazási Iroda
Utazás Szállás Last Minute Buszos utak Buszbérlés Incentiv-utak Városlátogatás Prága Bécs Szállás foglalás Verona-Velencei karnevál egy napos utak