Utazás
Szállás

Utazás típusa

Ország

Város

Dolce Travel
utazás-szállás-hírlevél
E-mail cím:*
Név:*
Telefon:Buszos városnézés, Buszos kirándulás - Bel- és külföldi személyszállítás autóbusszal Proservice Group - Több, mint arany Ultrahangos fogkefe Emmi-dent

Jesolo Csobbanás (Non - Stop)

E-mail

Jesolo tengerpartja homokos, hosszan elnyúló. A tenger lassan mélyül, gyerekes családoknak is kiváló. A tengerparton éttermek, kávézók, fagylaltozók sorakoznak. A tengerparton napágy bérelhető egyéni igény szerint. Jesolo rendelkezik Európa leghosszabb sétálóutcájával, ahol rengeteg üzlet portékájából válogathatunk.

 
1 Napos Csobbanás: 
Lido di Jesolo (Non – Stop)
 
 
Utazás: autóbusszal (Non - Stop)
Ellátás: nincs/egyénileg
Szállás: nincs
 
 
2018.07.13 - 07.15. 
-BETELT !!! /1. BUSZ 
 
 
2018.07.20 - 07.22.
-BETELT !!! /1. BUSZ
 
 
2018.07.27 - 07.29.
-BETELT !!! / 1. BUSZ
 
 
2018.08.03 - 08.05.
-BETELT !!! /1 . BUSZ
 
 
2018.08.10 - 08.12.
-BETELT !!! / 1. BUSZ
 
 
 
 
 
 
Program: (3 Nap/0 Éj) (Péntek - Szombat- Vasárnap)
Indulás Budapestről az esti órákban a kijelölt helyről.
Éjszakai utazás a buszon. Folyamatos utazás, rövid pihenőkkel megérkezés Jesolo-ba. Tervezett érkezés Jesolo-ba a délelőtti órákban. Autóbuszunkról a tengerparttól kb 200 méterre szállunk le. Jesolo tengerpartja homokos, hosszan elnyúló. A tenger lassan mélyül, gyerekes családoknak is kiváló. A tengerparton éttermek, kávézók, fagylaltozók sorakoznak.
 
A tengerparton napágy bérelhető egyéni igény szerint. Jesolo rendelkezik Európa leghosszabb sétálóutcájával, ahol rengeteg üzlet portékájából válogathatunk. Visszaindulás Jesolo-ból  az esti órákban, folyamatos utazás rövid pihenőkkel, éjszaka a buszon. Érkezés Budapestre 3. napon a délelőtti órákban.
 
 
 
Részvételi díj: 20.990 Ft/Fő helyett most csak
Előfoglalási Akciós Gyerekáron: 15.990 Ft/Fő
(Mindenkinek)!
 
 
 
A részvételi díj tartalmazza: 
utazást autóbusszal (Non - Stop)
magyar nyelvű csoportkísérőt
 
 
A részvételi díj nem tartalmazza: 
- Jesolo strandszervíz: kb. 10- 15 EUR/2 nyugágy és 1 napernyő/nap
- Fix Ülőhely lekérésre: 2.000 Ft/Fő
- BBP betegség, baleset, -poggyász biztosítást: 1.130 Ft/Fő 
 
 

 

Felszállási helyek: Hétvégi indulásnál/"Péntek este" 08.10.:
Budapest, Blaha Lujza tér, régi Corvin áruház parkoló "SPAR -EUROPEM" - (21:00)
M7 autópálya - Budaörs, AGIP/MOL kút, parkoló - Garibaldi u, "KFC" - (21:10)
M7 autópálya - Székesfehérvár, SHELL kút, 59/60 KM kő/híd - (22:20)
M7 autópálya - Siófok, Tesco parkoló, 105 KM kő/Vak Bottyán - (23:00)
M7 autópálya - Nagykanizsa, Tesco parkoló, 206-211 KM kő között - (23:50)
 

 

 

A belépőjegyek árai tájékoztató jellegűek, változhatnak a szolgáltatótól függően.

Okmányok: érvényes személyi igazolvány és/-vagy útlevél szükséges!
Kérjük, hogy aki nem magyar állampolgár, érdeklődjön, hogy vízumra van-e szüksége.
 
Az árak bizonyos esetekben nem csak a belépőjegyeket, hanem a járulékos költségeket is tartalmazzák. (foglalási díj, helyi idegenvezető, szervezési költség) Az utazás min. 35 fő részvételével indul. A fakultatív programok min. 20 fő részvételével indulnak. A programváltozás jogát minden eshetőségre fenn tartjuk Önök érdekében, a programok sorrendeje felcserélődhet!
 
Betegség-, baleset- és poggyászbiztosítás:
Irodánkban kedvezményes áron köthetnek az utazás időtartama alatt érvényes biztosítást. A biztosítás non-stop segítséget nyújt, magyar nyelven a bajba jutottnak. Utazási irodánk a Colonnade Insurance S.A. Magyarországi Fióktelepével áll kapcsolatban, napi 660 Ft/Fő -vagy több naposnál 580 Ft /720 Ft -ért, meghatározott korhatárral köthetnek utasaink biztosítást foglalásuk mellé. Útjainkon az Önök érdekében, minden utasnak szükséges betegség-, baleset-, poggyászbiztosítással rendelkeznie. Nem kötelezünk senkit arra, hogy nálunk kösse meg biztosítását, azonban útjainkon csak azok vehetnek részt, akik rendelkeznek utasbiztosítással. Ezt induláskor az idegenvezető ellenőrzi.
 
Az Európai Uniós Kártya nem utasbiztosítás. Nem nyújt segítséget sok olyan Európai államban sem, ahol Önt csak magánkórházban, magán orvosi rendelőben tudják ellátni. Nem nyújt fedezetet a további, esetlegesen felmerülő költségekre sem. Ilyen lehet például egy hosszasan elhúzódó kezelés, hozzátartozó kinttartózkodása, vagy a hazaszállítás megszervezése, lebonyolítása.
 
A bankkártyához tartozó utasbiztosítások megfelelőek, abban az esetben, ha a fent megjelölt kritériumoknak megfelelnek. Kérjük, foglaláskor mindenképpen ellenőrizzék, hogy a bankkártyájukhoz tartozó biztosítás a fenti eseteket is belelértve nyújt-e Önöknek a nap 24 órájában, magyar nyelven segítséget biztosítási esemény kapcsán. Amennyiben nem, kérjük, legyenek szívesek gondoskodni a megfelelő biztosításról.

 

 

Foglalási díj: 500,-Ft/fő
(Ajánlat kéréséhez, vagy foglaláshoz kattintson a fenti időpontok+árak valamelyikére!)
Oldalak
Dolce Travel Utazási Iroda
Utazás Szállás Last Minute Buszos utak Buszbérlés Incentiv-utak Városlátogatás Prága Bécs Szállás foglalás Verona-Velencei karnevál egy napos utak