Utazás
Szállás

Utazás típusa

Ország

Város

Dolce Travel
utazás-szállás-hírlevél
E-mail cím:*
Név:*
Telefon:Buszos városnézés, Buszos kirándulás - Bel- és külföldi személyszállítás autóbusszal Proservice Group - Több, mint arany Ultrahangos fogkefe Emmi-dent

Kalandozás a Maláj - Félszigeten + pihenés Langkawi Szigetén

E-mail

Kuala Lumpur modern és régi arca, Malacca gyarmati emlékei, a Batu barlangok hindu szentélyei, a Cameron-felföld teaültetvényei, Penang templomai, Langkawi strandjai egy felejthetetlen utazásban!

 
Kalandozás a Maláj - Félszigeten
+ pihenés Langkawi Szigetén
 
Kuala Lumpur modern és régi arca, Malacca gyarmati emlékei, a Batu barlangok hindu szentélyei, a Cameron-felföld teaültetvényei, Penang templomai, Langkawi strandjai egy felejthetetlen utazásban!
 
 
Utazás: Menetrendszerinti repülőjáratokkal, 
Repülési idő: Odaúton kb. 13 óra, visszaúton kb. 14 óra
Elhelyezés: 4-csillagos szállodákban
Ellátás: 10 reggeli, 4 ebéd, 2 vacsora
 
Idegenvezetés: A csoportot magyar nyelvű idegenvezető kíséri.
Minimum létszám: 25 fő
 
2018.12.27 - 2019.01.08.
 
 
 
 
 
Program: (13 Nap/10 Éj)
1 - 2. nap: elutazás Kuala Lumpurba
Elutazás Budapestről a délutáni órákban, utazás Kuala Lumpurba egy átszállással, érkezés másnap helyi idő szerint délután, transzfer a repülőtérről Malacca városába (kb. 2 órás transzfer). Vacsora egy helyi étteremben. Szállás Malaccában (1 éj).
 
 
3. nap: Malacca
Félnapos városnézés Malacca hangulatos városában. A város gazdag történelmi öröksége révén a Világörökség része, a városnézés során megismerhetjük a gyarmati és kínai emlékeket : a Porta de Santiago erőd, a főtér színes épületei a St. Paul templommal, a Cheng Hoong Teng templom és a Jonker Street.  A tipikus helyi ebéd után rövid szabad program, majd elutazás Kuala Lumpurba. Szállás Kuala Lumpurban (1 éj).
 
 
4. nap: Kuala Lumpurtól a Cameron-felföldig
Reggeli után félnapos panoráma városnézés alatt fedezhetjük fel az új és a régi Kuala Lumpur szépségeit: a Petronas ikertornyok, a Királyi Palota, a régi Jamek mecset és a modern Nemzeti mecset, a Nemzeti Emlékmű és a Függetlenség tér. A városnézést követően elutazás a Cameron-felföld felé, Kuala Lumpurt elhagyva látogatás a híres hindu templomoknál, amelyek a Batu barlangok mélyén épültek. Murugan hindu isten hatalmas szobra mellett 272 lépcsőfokon felmászva lehet elérni a barlangokat, útközben vidám pillanatokat szereznek majd a lépcsőkön játszadozó majomcsapatok. Szállás a Strawberry Park Resortban (1 éj).
 
 
5. nap: a Cameron-felföldtől Penangig
A reggelit követően látogatás a teaültetvényeken és egy helyi teagyárban. Egy eperültetvényre és egy helyi zöldségpiacra is ellátogatunk délelőtt, majd utazás Penang felé. Útközben rövid megálló a Sam Poh Tong sziklatemplomnál és Kuala Kangsar királyi városában, fotózási lehetőség a látványos Ubudiah mecsetnél és az Iskandariah palotánál. Penang szigetét a világ egyik leghosszabb hídja köti össze a szárazfölddel, ezen keresztül érjük el Georgetown városát. Szállás Georgetown-ban (2 éj).
 
 
6. nap: Penang
Georgetown felfedezésére indulunk délelőtt, a város 2008 óta a Világörökség része. Látogatás a világ 3. legnagyobb fekvő Buddha szobránál, az 1000 Buddha templomának is nevezett Kek Lok Si templomban, láthatják a Cornwallis erődöt, a Pitt utca templomait és a díszes Khoo Kong Si templomot. A nap további részében szabad program.
 
 
7. nap: utazás Langkawi szigetére
Reggeli után transzfer a kikötőbe, 2,5 órás kompozás Langkawi
szigetére, transzfer a szállodába, délután szabad program.
Szállás Langkawin (5 éj).
 
 
8 - 11. nap: Langkawi
Szabad program, kikapcsolódás Langkawi mesés,
fehérhomokos tengerpartjain.
 
 
12 - 13. nap: Putrajaya
Dél körül transzfer a sziget repülőterére, visszautazás Kuala Lumpurba. Délután városnézésre indulunk a közeli Putrajaya-ba, az ország adminisztratív fővárosába.  A 90-es években épült várost  monumentális méretű, modern épületek, látványos hidak, hatalmas kertek jellemzik. Vacsora Putrajayában, majd visszautazás a repülőtérre, az éjszakai órákban elutazás egy átszállással Budapestre, érkezés másnap dél körül.
 
 
 
Részvételi díj - kétágyas: 509 900 Ft/Fő
Részvételi díj - egyágyas: 729 900 Ft/Fő

 

 

A részvételi díj tartalma: 
Repülőjegyek, 
Szállás 10 éjszakára,
A megjelölt étkezésekkel, 
Programok, 
Belépőjegyek a nevezetességekhez, 
Útlemondási biztosítás.
 
A részvételi díj nem tartalmazza: 
Repülőtéri illeték kb. 139 000 Ft/Fő, 
Helyi borravalók, 
BBP baleset-, betegség- és poggyászbiztosítás.

 

Foglalási díj: 500,-Ft/fő
(Ajánlat kéréséhez, vagy foglaláshoz kattintson a fenti időpontok+árak valamelyikére!)
Oldalak
Dolce Travel Utazási Iroda
Utazás Szállás Last Minute Buszos utak Buszbérlés Incentiv-utak Városlátogatás Prága Bécs Szállás foglalás Verona-Velencei karnevál egy napos utak