Utazás
Szállás

Utazás típusa

Ország

Város

Dolce Travel
utazás-szállás-hírlevél
E-mail cím:*
Név:*
Telefon:Buszos városnézés, Buszos kirándulás - Bel- és külföldi személyszállítás autóbusszal Proservice Group - Több, mint arany Ultrahangos fogkefe Emmi-dent

Karácsony Szlovéniában (4 Nap/3 Éj)***

E-mail

2. Nap: Piran, Koper, Portoroz és mézeskalács készítés: Délelőtt busszal meglátogatjuk a szlovén tengerpart gyöngyszemeit. Az első megállónk Piran városa, mely egy "nyitott múzeum” középkori építészeti emlékekekkel és gazdag kulturális örökséggel. Itt, ebben a kis kincsesdoboz-szerű városkában született Giuseppe Tartini olasz zeneszerző és hegedűművész a XVII. században. A Tartinijev tér az ő nevét viseli, mely lehagyhatatlan bármely pirani fényképről.

 
Karácsony Szlovéniában
(4 Nap/3 Éj)***
 
 
Utazás: légkondicionált autóbusszal
++ Fel- és leszállási lehetőség: Budapest (Blaha Lujza tér, BAH-csomópont), 
Székesfehérvár, Siófok, Balatonboglár, Nagykanizsa.
 
Szállás: Hotel 3***, Szobák: 2 ágyas (pótágyazható)/ fürdőszoba - Portoroz Hotel Lucija 3* / A szálloda a település sétányán, az út mellett található, a városközponttől 800 m-re a tengertől pedig 150 m-re fekszik. Szobák: 2 ágy (pótágyazható), fürdőszoba hajszárítóval, LCD TV, telefon, ingyenes WiFi, széf, részben erkélyes.
 
Ellátás (krt): 3 félpanzió (svédasztalos).
Szenteste és 12.25-én, karácsony este élőzenével.
 
Vidéki gyüjtőjáratos felszállások (Ft/fő oda-vissza): 
Nyiregyháza, Deberecen, Miskolc: 8.990 Ft/Fő
Gyöngyös, Eger: 7 590 Ft/Fő
 
2018.12.23 - 26
-BETELT !!! / 1. CSOPORT 
 
 
 
 
 
 
 
Program: (4 Nap/3 Éj)
1. Nap: Ljubljana és Adventi vásár:
Indulás reggel 6.00 órakor Budapestről. Az első megállónk a zöld ország fővárosa Ljubljana, ahol barokk, reneszánsz és szecessziós épületek, gyönyörű hidak és parkok pompáznak ünnepi fényekben. Városnézés után ki-ki kedve szerint sétálgathat a látnivalók és az Adventi vásár bűvöletében vagy meglátogathatja (felvonóval) a történelmi emlékeket rejtő, a városra letekintő, lenyűgöző Ljubljana-i várat, ahol Batthyány Lajos, Magyarország első miniszterelnöke is raboskodott. Továbbutazás majd, Portoroz és a szálláshely felé. 
 
 
2. Nap: Piran, Koper, Portoroz és mézeskalács készítés:
Délelőtt busszal meglátogatjuk a szlovén tengerpart gyöngyszemeit. Az első megállónk Piran városa, mely egy "nyitott múzeum” középkori építészeti emlékekekkel és gazdag kulturális örökséggel. Itt, ebben a kis kincsesdoboz-szerű városkában született Giuseppe Tartini olasz zeneszerző és hegedűművész a XVII. században. A Tartinijev tér az ő nevét viseli, mely lehagyhatatlan bármely pirani fényképről. Ezután meglátogatjuk Koper város szépségeit is. Délután szabadprogram az ünnepi ruhába öltözött Portoroz városkába, fürdőzés a szálloda medencéjében és ráhangolódás az ünnepre, mézeskalács készítés mellett. Este élőzenés vacsora a szállodában. 
 
 
3. Nap: Bledi tó: 
Karácsony napján mindenki eldönthet, pihenéssel tölte-e az idejét, vagy fakultatív program keretében megismeri velünk a téli Bledi-tó szépségét. Két program közül választhatnak: egy séta a tó partján, vagy hajókázás a Pletna nevű kishajóval (külön térítés ellenében) a tó közepén található apró szigetre, ahol egy IX. századi templom áll, kívánságot teljesítő haranggal (belépő ellenében látogatható). Élményekkel tele indulunk vissza a szálláshelyre a karácsonyi, élőzenés vacsorára. Részvételi díj: 20 EUR/felnőtt, gyermek 12 évig 15 EUR/fő.
 
 
4. Nap: Postojnai csepkőbarlang és élő Betlehemi játék:
Reggeli után indulunk a Postojna-i cseppkőbarlang felé, ahol a több, mint 20 km hosszú barlangrendszer csodálatos cseppkőképződményeit részben gyalog, részben kisvasútról tekinthetjük meg. A barlangban látható az egyedülálló, élő Betlehemi játék, mely felejthetetlen élmény!! Karácsonyi hangulattal és élményekkel feltöltődve indulunk Magyarországra. Hazaérkezés a késő esti órákban.
 
 
 
 
Részvételi díj: 63.290 Ft/Fő
 
 
A részvételi díj tartalmazza: 
Utazás: légkondicionált autóbusszal
++ Fel- és leszállási lehetőség: Budapest (Blaha Lujza tér, BAH-csomópont), 
Székesfehérvár, Siófok, Balatonboglár, Nagykanizsa.
Szállás: Hotel 3***, Szobák: 2 ágyas (pótágyazható)/ fürdőszoba
Ellátás (krt): 3 félpanzió (svédasztalos).
Magyar nyelvű csoportkísérőt/idegenvezetőt
 
 
A részvételi díj nem tartalmazza: 
BBP baleset-, betegség -, és poggyászbiztosítást: 2.320 Ft/Fő (69 éves kor -ig)
Útlemondási str biztosítást 
Foglalási díjat: 1.500 Ft/Fő,
Üdülőhelyi díj (7 év felett): 1.600 Ft/Fő
Fakultatív programot + Belépőket.
 
Fakultatív program (min 25 fő esetén):
Bledi-tó: 20 EUR/felnőtt, gyermek 12 évig 15 EUR/Fő
+++ Belépők a helyszínen: kb. 45 EUR/Fő
 

 

 

 

 

Foglalási díj: 500,-Ft/fő
(Ajánlat kéréséhez, vagy foglaláshoz kattintson a fenti időpontok+árak valamelyikére!)
Oldalak
Dolce Travel Utazási Iroda
Utazás Szállás Last Minute Buszos utak Buszbérlés Incentiv-utak Városlátogatás Prága Bécs Szállás foglalás Verona-Velencei karnevál egy napos utak