Utazás
Szállás

Utazás típusa

Ország

Város

Dolce Travel
utazás-szállás-hírlevél
E-mail cím:*
Név:*
Telefon:Buszos városnézés, Buszos kirándulás - Bel- és külföldi személyszállítás autóbusszal Proservice Group - Több, mint arany Ultrahangos fogkefe Emmi-dent

Karácsony Ünnepe, Olaszországban (4 Nap/3 Éj)***

E-mail

Él a fejünkben egy kép az "igazi" karácsonyról, ami csak akkor tökéletes, ha mindenkinek vettünk ajándékot, ha hibátlan az ünnepi díszítés és a karácsonyi menü. Valóban csak így ünnepelhetünk? Szakadjunk el a hétköznapoktól, hogy felejthetetlen élményekkel gazdagodva töltsük együtt a karácsonyt, ünneplőbe öltözött, bájos városkákban, szépen díszített, meseszerű itáliai falvakban, varázslatos műemlékek között, hamisítatlan olasz, ünnepi hangulatban, ahol egy szaloncukor, egy mosoly, kis beszélgetés is felejthetetlen széppé teheti ezt a pár napot!...

 
Karácsony Ünnepe,
Olaszországban (4 Nap/3 Éj)***
 
Rövid ismertető:
Él a fejünkben egy kép az "igazi" karácsonyról, ami  csak akkor tökéletes, ha mindenkinek vettünk ajándékot, ha hibátlan az ünnepi díszítés és a karácsonyi menü. Valóban csak így ünnepelhetünk? Szakadjunk el a hétköznapoktól, hogy felejthetetlen élményekkel gazdagodva töltsük együtt a karácsonyt, ünneplőbe öltözött, bájos városkákban, szépen díszített, meseszerű itáliai falvakban, varázslatos műemlékek között, hamisítatlan olasz, ünnepi hangulatban, ahol egy szaloncukor, egy mosoly, kis beszélgetés is felejthetetlen széppé teheti ezt a pár napot! Adventi vásárok, varázslatos látnivalók, egyedülálló, élő betlehemi játék és egy meghitt zenés vacsora várja Önöket, ha velünk töltik az év legszebb ünnepét! 
 
 
Karácsonykor az ember mindig hisz egy kissé a csodában, nemcsak te és én, hanem az egész világ, az emberiség, amint mondják, hiszen ezért van az ünnep, mert nem lehet a csoda nélkül élni. 
"Márai Sándor"
 
 
Utazás: légkondicionált autóbusszal.
+++ Fel- és leszállási lehetőség - Ingyenes: Budapest (Blaha L. tér
és BAH csomópont), Székesfehérvár, Siófok, Balatonboglár, Nagykanizsa.
 
Szállás: 4 *- os hotel /Abano Terme (Padova környéke): Központ közeli szálloda medencével, szaunával, törökfürdővel, sóbarlanggal, aromaterápiás zuhannyal és minden igényt kielégítő wellness szolgáltatásokkal.  Szobák: kellemesen berendezett 2 ágyas (pótágyazható) szobákban, Wi-Fi elérés, telefon, TV, széf, a fürdőszobákban hajszárító található.
 
Ellátás (krt): Félpanzió: reggeli és 3 fogásos vacsora salátabárral +++ Karácsony este ünnepi, 3 fogásos menüvacsora köszöntő itallal és karácsonyi süteménnyel.
 
További Vidéki felszállási lehetőségek felár ellenében (Oda-Vissza): 
Debrecen - Nyíregyháza - Miskolc: 8.990 Ft/Fő
Eger - Gyöngyös: 7.590 Ft/Fő
 
 
2018.12.23 - 12.26.
-BETELT !!! /1. BUSZ  /2. BUSZ  /3. BUSZ VIP
 
 
 
 
 
 
 
Program: (4 Nap/3 Éj)
1. nap: Trieszt és adventi vásár 
Indulás Budapestről a kora reggeli órákban. Első megállónk Trieszt, mely az Osztrák–Magyar Monarchia része volt. A tengerparton és a városban sorakozó barokk és reneszánsz épületek, a romantikus Miramare-kastély ünnepi fényekbe öltözve várja az idelátogatókat. Városnézés után gyönyörű karácsonyi vásárra bukkanunk a kivilágított tereken, a hangulatos standok pedig mézeskalács illattal hívogatnak. Lehet gőzölgő poharakkal sétálni, megkóstolni a számos édességet, vagy egyszerűen csak bámészkodni, élvezni a fények teremtette különleges, elvarázsolt hangulatot. Továbbutazunk Olaszország és Európa egyik legrégebbi termálvíz lelőhelyére épült, festői fürdővárosába, Abano Termébe. Este a szálláshely elfoglalása. 
 
 
2. nap: Monselice - Verona - Sirmione (Garda-tó)
Karácsony napján mindenki eldöntheti, hogy pihenéssel tölti-e az idejét, vagy fakultatív program keretében megismeri velünk Verona elragadó, ünnepi arcát és a téli Garda-tó szépségét (Ár: 30 EUR/felnőtt, gyermek 12 évig 25 EUR/fő.). Elsőként Monselice, Tűzkó-hegy néven ismert településére látogatunk. A városka híres, grandiózus várában sétálunk (Castello Cini), és meglátogatjuk Európa egyik legjelentősebb középkori fegyver-és páncélgyűjteményét, mely méltán bír nagy jelentőséggel, hiszen bepillantást nyerünk a lovagkorba. Az Unesco világörökségeként számon tartott karácsonyi díszben pompázó Verona-ba indulunk tovább. Verona önmagában is nagyon hangulatos, hát még akkor, amikor a házakat a karácsonyi díszek fényei világítják meg. Nem beszélve az egyik leghíresebb szerelmi történet, Rómeó és Júlia helyszíneiről, Júlia erkélyéről, és a világhíres koncerteknek helyt adó Arénáról. A városnézés után ki-ki kedve szerint sétálgathat a látnivalók, és a fények bűvöletében, és persze lehetőség lesz vásárlásra is. Továbbutazunk a Garda-tóhoz, ahol sétálunk a partján, megnézzük Sirmione elragadó tó parti városát, és az ikonikus, elragadó látványt nyújtó Scaligeri vizivárat. Időjárás függvényében rövid hajókázást is tervezünk. Este vacsora a szállodában. 
 
 
3. nap: Padova - Stra (Villa Pisani) 
Félnapos kirándulás az árkádok városába, Padova-ba. (Ár: 20 EUR/fő). Régi egyetemi város, melynek egyeteme több mint ezer évre tekint vissza, a régió székhelye, ahol annak idején Galilei nebulókat okított fizikára. A rengeteg műemlék között fő látványossága a főtér, a Piazza dei Signori, mely reggel piac, délután a sziesztázó nyugdíjasok, este pedig a szerelmes párok kedvelt helye. A közelben található a Palazzo della Ragione is, és az ősrégi Egyetem épülete. A csodálatos Szent Antal bazilikában a város védőszentjének csontjait márványkoporsóban őrzik. A bazilikától nem messze található a Scrovegni kápolna, itt találhatóak Giotto legrégebbről fennmaradt, legkiemelkedőbb csodás művei. A közelben lévő Prato della Vallé Európa egyik legnagyobb tere, melyen a szökőkút körül 82 szobor emlékeztet a város hírnevére. Itt áll egy magyar vonatkozású emlék is: Báthori István szobra, aki a városban tanult. Következő állomásunk a Padovától nem messze fekvő Stra lesz, ahol a Villa Pisani mesevilága fogad majd minket. A lenyűgöző velencei villa épülete, pompás szobái, a hozzá tartozó kert, és labirintus több százezer látogatót vonz évente. Higgyel el, hogy érdemes megnézni!  Visszatérünk az ünnepi ruhába öltözött, elbűvölő Abano Terme városkába, szabadidő és fürdőzés a termálvízű szállodánk medencéjében. Vacsora előtt egy kis pezsgőzésre invitáljuk Önöket. Meghitt hangulatban töltjük együtt az estét, és akinek kedve van, karácsonyi díszt is készíthet velünk. Napunkat ünnepi karácsonyi vacsorával zárjuk, tombolával, meglepetésekkel és kis ajándékokkal. 
 
 
4. nap: Marostica - Postojnai cseppkőbarlang
(élő betlehemi játék) - Budapest      
Magyarországra indulunk, de megállunk Marostica sakktábla teréről híres, festői, ódon városkájában, ahol minden évben megelevenednek a sakkfigurák, a középkori város lakóinak jóvoltából. Folytatjuk utunkat Szlovénia felé, és a Postojna-i cseppkőbarlangban egyedülálló élményben lesz részünk. Csodálatos cseppkőképződményeit részben gyalog, részben kisvasútról tekinthetjük meg. Élő betlehemi játék vár minket, fantasztikus karácsonyi környezetben, apró zenés minielőadásokkal, melyek szinte meghatóan szép, bensőséges, igazi karácsonyi békét árasztanak! A felcsendülő Ave Maria sehol a világon nem hangzik úgy, mint ebben az ünnepi fényekkel teli, és kivételes akusztikai környezetben. Karácsonyi hangulattal és élményekkel feltöltődve folytatjuk utunkat, hazaérkezés a késő esti órákban.
 
 
 
Részvételi díj: 71.500 Ft/Fő helyett most
AKCIÓS ÁRON: 66.790 Ft/Fő
 
 
 
A részvételi díj tartalmazza: 
Utazás: légkondicionált autóbusszal (NINCS éjszaka a buszon)!
+++ Fel- és leszállási lehetőség - Ingyenes: Budapest (Blaha L. tér
és BAH csomópont), Székesfehérvár, Siófok, Balatonboglár, Nagykanizsa.
 
Szállás: 4 *- os hotel /Abano Terme (Padova környéke): Központ közeli szálloda medencével, szaunával, törökfürdővel, sóbarlanggal, aromaterápiás zuhannyal és minden igényt kielégítő wellness szolgáltatásokkal.  Szobák: kellemesen berendezett 2 ágyas (pótágyazható) szobákban, Wi-Fi elérés, telefon, TV, széf, a fürdőszobákban hajszárító található.
 
Ellátás (krt): Félpanzió: reggeli és 3 fogásos vacsora salátabárral +++ Karácsony este ünnepi, 3 fogásos menüvacsora köszöntő itallal és karácsonyi süteménnyel.
 
Magyar nyelvű csoportkísérőt/idegenvezetőt
Foglalási adminisztratív díjat
 
 
 
A részvételi díj nem tartalmazza: 
BBP baleset-, betegség-, és poggyászbiztosítást: 2.320 Ft/Fő (69 éves kor -ig)
Útlemondási stornó díjat,
Idegenforgalmi + Üdülőhelyi TAX díjat: 15 €/Fő/4 Nap,3Éj
Egyágyas felár: 19.900 Ft/1 Fő
 
Felárak és Belépők: 
Fakultatív programok (min. létszám: 25 fő) 
- Monselice -Verona-Sirmione (Garda- tó): 30 EUR/fő, Gy.: 12 évesig: 25 EUR/fő
- Padova- Stra (Villa Pisani): 20 EUR/fő
 
Postojnai Cseppkőbarlang + Élő Betlehemi Játék: kb.26 EUR/fő
Belépők és egyéb felárak összesen kb: 32 EUR/fő
- Monselice/Vár és múzeum: kb. 8 EUR/fő 
- Verona/ Júlia erkélye: kb. 6 EUR/fő
- Sirmione/Scaligeri vár: kb. 4 EUR/fő
- Padova/ Palazzo della Ragione: kb. 6 EUR/fő 
- Stra/ Villa Pisani kert: kb.5 EUR/fő
- Stra/ Villa Pisani kert+palota: kb.8 EUR/fő
+++ Audio-guide: kb. 1,5- 2,5 EUR/fő/nap 

 

Foglalási díj: 500,-Ft/fő
(Ajánlat kéréséhez, vagy foglaláshoz kattintson a fenti időpontok+árak valamelyikére!)
Oldalak
Dolce Travel Utazási Iroda
Utazás Szállás Last Minute Buszos utak Buszbérlés Incentiv-utak Városlátogatás Prága Bécs Szállás foglalás Verona-Velencei karnevál egy napos utak