Utazás
Szállás

Utazás típusa

Ország

Város

Dolce Travel
utazás-szállás-hírlevél
E-mail cím:*
Név:*
Telefon:Buszos városnézés, Buszos kirándulás - Bel- és külföldi személyszállítás autóbusszal Proservice Group - Több, mint arany Ultrahangos fogkefe Emmi-dent

KARIBI KOKTÉL (CSOPORTOS TENGERI HAJÓÚT)

E-mail

GARANTÁLT INDULÁS ! Miami (United States) • Ocho Rios (Jamaica) • Georgetown (Cayman Islands) • Cozumel (Mexico) • Costa Maya (Mexico) • Miami (United States) - Budapest - Miami - Budapest útvonalon menetrend szerinti repülőjárattal, átszállással utazással együtt (10 Nap/8 Éj) - 1 Éj Miami 7 Éj a hajón - Miamiban helyi középkategóriás szállodában, a választott kabintípusban a hajón (MSC Seaside) - teljes ellátás a hajón ajándék italcsomaggal

 
KARIBI KOKTÉL
(CSOPORTOS TENGERI HAJÓÚT)
 
 
Miami (United States) • Ocho Rios (Jamaica) • Georgetown (Cayman Islands) • Cozumel (Mexico) • Costa Maya (Mexico) • Miami (United States)
 
 
Utazás:
Budapest - Miami - Budapest útvonalon menetrend szerinti repülőjárattal, átszállással 
utazással együtt (10 Nap/8 Éj) - 1 Éj Miami 7 Éj a hajón - Miami (United States), 
Ocho Rios (Jamaica), Georgetown (Cayman Islands), Cozumel (Mexico), 
Costa Maya (Mexico), Miami (United States)
 
 
Elhelyezés:
Miamiban helyi középkategóriás szállodában,
a választott kabintípusban a hajón (MSC Seaside) 
 
 
Ellátás:
teljes ellátás a hajón ajándék italcsomaggal
 
 
2018.03.09 - 03.18.
-BETELT !!! / 1. CSOPORT  / 2. CSOPORT
 
 
Rendkívüli akció: ajándék italcsomag a részvételi díjban!
Ajándék italcsomag tartalma: Mealtime restaurant drink package felnőtt: Korlátlan borfogyasztás - pohárban felszolgálva (2 fehér, 2 vörös és 1 rozé válogatás), ásványvíz, csapolt sör és alkoholmentes italok az ebéd és vacsora alatt az éttermekben és önkiszolgáló éttermekben. Nem érvényes az à la carte éttermekben. Mealtime restaurant drink package gyermek: Korlátlan üdítő és ásványvízfogyasztás az ebéd és vacsora alatt az éttermekben és önkiszolgáló éttermekben. Nem érvényes az à la carte éttermekben.
 
 
Program: (10 Nap)
1. NAP
Elutazás Budapestről menetrend szerinti repülőjáratokkal,
átszállással Miamiba. Megérkezés után transzfer a szállodába,
Miamiban szabad program.
 
 
2. NAP
Transzfer a kikötőbe, beszállás az MSC Seaside fedélzetére, kabinok elfoglalása. Beszállást követően étkezési lehetőség a hajó éttermeiben.
 
 
3. NAP
Tengeri nap - a hajó nem köt ki, szabad program a hajó fedélzetén.
 
 
4. NAP
Kikötés Jamaikán. Félnapos fakultatív program. A program egy rövid utazással kezdődik Jamaika egyik természeti látnivalójához, a Dunns River Falls vízeséshez, ahol a frissítő vízben egy 183 m-es mászással mozgathatjuk át magunkat a természet által kialakított mészkőteraszokon. Ezután az élénkítő élmény után meglátogatjuk a Dolphin Cove-ot, ahol egy rövid tájékoztató után beléphetünk ezeknek a csodálatos teremtményeknek, a delfineknek a világába.  Ismerkedjen meg ezekkel a szelíd lényekkel a sekély vízben lévő platformról, és tapasztalja meg azokat a hihetetlen érzéseket, amiket a delfinek megérintése szabadít fel. Ezután meglátogatjuk Jamaika leghíresebb „kalóztanyájának” másolatát, a Little Port Royal-t, ahol a legnagyobb szuvenírboltokban lesz lehetőség vásárolni. Innen 10 percenként indulnak vissza shuttle buszok a hajóhoz. Fontos információ! Ajánlott a kényelmes öltözék, vízálló cipő a vízesés mászásához, fürdőruha, váltóruha, törölköző, naptej. Szekrények bérelhetők a Dunns River Falls-nál, és a Dolphin Cove-ban is. 8 éven aluli gyermek felnőtt kísérete mellett vehet részt a programon. A programon való részvételkor egy nyilatkozatot kell aláírni, melyben elfogadják, hogy baleset esetén a szervezőt nem terheli felelősség - csak angol nyelven elérhető.  A vízesést megmászóknak minimum 92 cm-es magassággal kell rendelkezniük, leugrani a vízesésről tilos.
 
 
5. NAP
Érkezés a Kajmán - szigetekre. Egy félnapos fakultatív program során a sziget több érdekességével ismerkedhetünk. George Town-t elhagyva a festői látványt nyújtó, kristálytiszta vízű Seven Mile Beach felé vesszük az irányt, ahol egy rövid megállót teszünk a Kormányzó székhelyénél.  Innen továbbhaladva a következő állomásunk a híres Teknősök Farmja, amely az egyetlen a világon a maga nemében. A Farmot 1968-ban alapították, a kutatóközpont azóta is létfontosságú szerepet tölt be ezeknek a veszélyeztetett tengeri állatoknak (melyek akár a 270 kg-ot is elérhetik) a védelmében, és fajuk fenntartásában.  A Farmon többféle teknőst, valamint kék iguanát is láthatunk. Lehetőség lesz a teknősöket megérinteni, fényképeket készíteni, ajándékboltban vásárolni.  A teknősöknél tett látogatás után édes ízélményt tartogat számunkra Tortuga Rum Cake, ahol karibi rummal készült süteményeket készítenek, melyeket meg is lehet kóstolni. Programunk utolsó állomása a bizarr elnevezésű Pokol városa. A kis település elnevezése a fekete színű, csipkézett mészkőképződményeiről híres, a tűzvörösre festett postahivatalból pedig küldhetünk is egy „képeslapot a Pokolból”. 
 
 
6. NAP
Utazásunk 6. napján érkezünk meg Mexikóba, Cozumel szigetére. A félnapos fakultatív program során az itt töltött idő eltöltésének egy tökéletes kombinációjára van lehetőség: maja romok felfedezésére, valamint a gyönyörű karibi tengerparti lazításra. A maja emlékekkel kezdődik a program: egy rövid utazással eljutunk San Gervaiso romjaihoz, Ixchel istennő szentélyéhez, ahol az ezer éves maja kultúra részleteiről szerezhetünk ismereteket. Ezután a hajó felé tartva a sziget körbejárásával folytatódik a program, a fehér homokos tengerparti szakaszok, a mészkő formációk és a gyönyörű karibi tenger által nyújtott lenyűgöző látvány mellett élvezhetjük az utazást a beach club-ba, ahol lehetőség nyílik egy sétára a fehérhomokos tengerparton, pihenni egy függőágyban, vagy csatlakozni a strandröplabdázókhoz, esetleg úszni egyet a tengerben. Megjegyzés: San Gervaiso romjainál helyszínen fizetendő illetéket (kb. 5-8 USD/fő) kell fizetni a videókamerák használatáért. Professzionális videókamerák / háromlábú állványok használata nem engedélyezett!
 
 
7. NAP
A reggeli órákban kikötés Costa Mayán, szabad program,
majd délután tovább hajózás.
 
 
8. NAP
Tengeri nap - szabad program a hajó fedélzetén.
 
 
9. NAP
Megérkezés Miamiba. A hajó elhagyását követően buszos városnézés Miamiban, melynek során Miami több városrészével is megismerkedünk. A program Miami Beach-en kezdődik, a híres Art Deco negyed megtekintésével. Ezután a szemközti városrészben folytatódik a program, ami Miami belvárosi része, a Downtown. Ezt a városrészt hatalmas felhőkarcolók uralják, itt van Miami pénzügyi és kereskedelmi központja. Innen megyünk tovább a Coconut Grove-ra, melyet az elegáns üzletei és kávézói tesznek nagyon népszerűvé. Következő állomásunk a Coral Gables, melyet olasz és spanyol stílusú épületek tesznek lenyűgözővé. Az USA egyik legszebb uszodája is itt található, a Venetian Pool. Városnézésünk utolsó állomása Little Havana, Miami kubai közösségének központja. A program végeztével transzfer a repülőtérre, visszautazás Budapestre átszállással, menetrend szerinti repülőjáratokkal.
 
 
10. NAP
Megérkezés Budapestre a menetrend szerint.
 
 
KIKÖTÉSI HELYSZÍNEK ÉS IDŐPONTOK
Sat 10/03/2018 Miami, United States - 19:00
Sun 11/03/2018 Day at sea - -
Mon 12/03/2018 Ocho Rios, Jamaica 09:00 17:00
Tue 13/03/2018 George Town, Cayman Islands 08:00 16:00
Wed 14/03/2018 Cozumel, Mexico 10:00 18:00
Thu 15/03/2018 Costa Maya, Mexico 08:00 17:00
Fri 16/03/2018 Day at sea - -
Sat 17/03/2018 Miami, United States 07:00 -
 
 
Az MSC Seaside forradalmian új építészeti és a legkorszerűbb technológiai újításokkal halad a hajózás új generációja felé. Az MSC Cruises legelső olyan hajója, amely az Egyesült Államokban lesz felavatva és 2017 decemberétől kezdődően egész évben karibi útvonalon fog hajózni Miami kikötőjéből. Az MSC Seaside egyedülálló hajózási élményt jelent, ahol folyamatos összeköttetésben lehet a tengerrel, kapcsolódó belső és külső közösségi terekkel. Egy különleges sétány öleli körbe a 323 m hosszú hajót, vásárlási, étkezési és napozási lehetőségeket kínálva az utasoknak. A hajó hátulján található panorámalift lélegzetelállító kiállítást nyújt. Ezenfelül, az MSC Seaside kínálja az egyik legnagyobb és leginteraktívabb tengeri Aquaparkot. Az első hajó lesz, amely slide boarding jellegű technológiával szórakoztatja majd a csúszdázni vágyókat kombinálva a csúszdázást és az interaktív játékokat. Ez az élvonalbeli vízi park technológia minden korosztály számára páratlan szórakozási lehetőséget nyújt.
 
 
Részvételi díj: 499.000 Ft/Fő
 
 
 
A részvételi díj tartalmazza:
utazást Budapest - Miami - Budapest útvonalon a leírásban szereplő repülőjárattal, 
Miamiban légkondicionált autóbusszal, 
1 éjszakát Miamiban, 
elhelyezést a választott kabinkategóriában, 
magyar nyelvű idegenvezetést az út teljes időtartama alatt, 
teljes ellátást a hajón ajándék italcsomaggal**, 
valamint a legtöbb fedélzeti létesítmény és közös utastér használatát, 
közös rendezvényeket és szórakoztató programokat, 
csomaghordást ki- és beszálláskor, 
BBP baleset- betegség és poggyászbiztosítást, 
útlemondási biztosítást.
 
 
A részvételi díj nem tartalmazza:
Kikötői és repülőtéri illetékek: 179 000 Ft/fő
ESTA: 9 000 Ft/fő
Helyszínen fizetendő kötelező borravaló (kb. 12 USD/fő/nap),
 
Fakultatív program:
Jamaika*: 35 000 Ft/fő
Kajmán-szigetek*: 19 000 Ft/fő
Cozumel*: 25 000 Ft/fő
 
Foglalási díj: 500,-Ft/fő
(Ajánlat kéréséhez, vagy foglaláshoz kattintson a fenti időpontok+árak valamelyikére!)
Oldalak
Dolce Travel Utazási Iroda
Utazás Szállás Last Minute Buszos utak Buszbérlés Incentiv-utak Városlátogatás Prága Bécs Szállás foglalás Verona-Velencei karnevál egy napos utak