Utazás
Szállás

Utazás típusa

Ország

Város

Dolce Travel
utazás-szállás-hírlevél
E-mail cím:*
Név:*
Telefon:



Buszos városnézés, Buszos kirándulás - Bel- és külföldi személyszállítás autóbusszal Proservice Group - Több, mint arany Ultrahangos fogkefe Emmi-dent

Kárpátalja Rózsája (4 Nap/3 Éj)***

E-mail

A déli órákban fakultatív ebéd: grillen sütött friss pisztrángot vagy helyi specialitásokat kóstolhatunk meg (2.500 Ft/Fő), (jelentkezéskor kell jelezni, húsos vagy halas menüt választanak). Délután a Vereckei szoroshoz utazunk. Kárpát-medencébe honfoglaló őseink ezen az útvonalon keresztül hódították meg Szép Hazánkat. A Millecentenárium emlékmű megtekintése után indulunk a szállásra. Este vacsora a hotelben.

 

Kárpátalja Rózsája (4 Nap/3 Éj)***

 

Utazás: Autóbusszal

Ellátás: Félpanzió

Szállás: 3 éjszaka, Hotelben*** 2 - 3 ágyas szobákban

 

 

Dátum: 2018.08.23 - 08.26. (4 Nap/3 Éj)

 

Az utazáshoz: 3 hónapig érvényes útlevél szükséges!

 

 

Program:

1. nap:
Reggel 06:00 órakor indulunk  Budapestről. A folyamatos utazás Ukrajnáig, rövid pihenőkkel szakítjuk meg. A nap első programja Beregszász. Gyalogos városnézés keretében megismerjük a várost és történelmét. Közös sétánkon érintjük: megyeháza, egykori kaszinó épülete, Törvényszéki palota épülete. Majd  szabadprogram, vásárlási lehetőséggel. Délutáni órákban érkezünk szállásunkra, a szobák elfoglalása után borkóstoló. Itt megismerhetjük, megízlelhetjük a Kárpátok Rózsáját. Helyi, nagyon magas minőségű különböző gyümölcsökből készült borokat kóstolhatunk meg a délután folyamán, pl.: meggybor. A napot kis pihenővel, majd zenés grill partis  vacsorával zárjuk a hotel kertjében.

 

 

2. nap:

Reggeli után Munkácsra utazunk. A délelőttöt a város felfedezésével és a vár megtekintésével töltjük. Munkács vára, amely jelentős szerepet játszott a Habsburg ellenes mozgalmak korában. A várban található múzeumot is bejárjuk. A déli órákban fakultatív ebéd: grillen sütött friss pisztrángot vagy helyi specialitásokat kóstolhatunk meg (2.500 Ft/Fő), (jelentkezéskor kell jelezni, húsos vagy halas menüt választanak). Délután a Vereckei szoroshoz utazunk. Kárpát-medencébe honfoglaló őseink ezen az útvonalon keresztül hódították meg Szép Hazánkat. A Millecentenárium emlékmű megtekintése után indulunk a szállásra. Este vacsora a hotelben.

 

 

3. nap:

Reggeli után indulás Nagyszőlősre, ahol Perényi Zsigmond és Bartók Béla emlékekkel, a római katolikus templommal fogunk ismerkedni. A helyi piacon is lesz időnk nézelődni, vásárolni. A piac forgataga és a kézműves termékek mindenkit magával ragadnak. A nap következő programja Husz városa. Husz várából gyönyörű panoráma nyílik a Tisza völgyére és a városra egyaránt. Esti órákban érkezés a szállodába, vacsora a szálláson.

 

 

4. nap:

Reggeli után indulás Budapestre. Folyamatos buszos utazásunkat rövid pihenőkkel szakítjuk meg. Várható érkezés a délutáni órákban.

 

 

 

Részvételi díj: 51.990 Ft/Fő helyett most csak

Előfoglalási Akciós Áron: 45.990 Ft/Fő

 

(Ha 2018. 02. 14 -ig fizet be akkor - Ajándékba adjuk borkóstolóját)!

 

 

 

Az ár tartalmazza:

Utazás: Autóbusszal

Ellátás: Félpanzió

Szállás: 3 éjszaka, Hotelben*** 2 - 3 ágyas szobákban

Magyar nyelvű csoportkísérőt egész út alatt

 

 

Az ár nem tartalmazza:

Borkóstolót: 1.300 Ft/Fő

Ebédet: Grillezett pisztráng + helyi ínyencségek kóstolása (húsos –vagy halas)

Belépőjegyek: 1.200 Ft/Fő (Összesen)!

BBP betegség, - baleset, - poggyász biztosítás: 2.320 Ft/Fő

 

 

 

Okmányok: érvényes személyi igazolvány és/-vagy útlevél szükséges!

Kérjük, hogy aki nem magyar állampolgár, érdeklődjön, hogy vízumra van-e szüksége.
 
Az árak bizonyos esetekben nem csak a belépőjegyeket, hanem a járulékos költségeket is tartalmazzák. (foglalási díj, helyi idegenvezető, szervezési költség) Az utazás min. 35 fő részvételével indul. A fakultatív programok min. 20 fő részvételével indulnak. A programváltozás jogát minden eshetőségre fenn tartjuk Önök érdekében, a programok sorrendeje felcserélődhet!
 
Betegség-, baleset- és poggyászbiztosítás:
Irodánkban kedvezményes áron köthetnek az utazás időtartama alatt érvényes biztosítást. A biztosítás non-stop segítséget nyújt, magyar nyelven a bajba jutottnak. Utazási irodánk a Colonnade Insurance S.A. Magyarországi Fióktelepével áll kapcsolatban, napi 660 Ft/Fő -vagy több naposnál 580 Ft /720 Ft -ért, meghatározott korhatárral köthetnek utasaink biztosítást foglalásuk mellé. Útjainkon az Önök érdekében, minden utasnak szükséges betegség-, baleset-, poggyászbiztosítással rendelkeznie. Nem kötelezünk senkit arra, hogy nálunk kösse meg biztosítását, azonban útjainkon csak azok vehetnek részt, akik rendelkeznek utasbiztosítással. Ezt induláskor az idegenvezető ellenőrzi.
 
Az Európai Uniós Kártya nem utasbiztosítás. Nem nyújt segítséget sok olyan Európai államban sem, ahol Önt csak magánkórházban, magán orvosi rendelőben tudják ellátni. Nem nyújt fedezetet a további, esetlegesen felmerülő költségekre sem. Ilyen lehet például egy hosszasan elhúzódó kezelés, hozzátartozó kinttartózkodása, vagy a hazaszállítás megszervezése, lebonyolítása.
 
A bankkártyához tartozó utasbiztosítások megfelelőek, abban az esetben, ha a fent megjelölt kritériumoknak megfelelnek. Kérjük, foglaláskor mindenképpen ellenőrizzék, hogy a bankkártyájukhoz tartozó biztosítás a fenti eseteket is belelértve nyújt-e Önöknek a nap 24 órájában, magyar nyelven segítséget biztosítási esemény kapcsán. Amennyiben nem, kérjük, legyenek szívesek gondoskodni a megfelelő biztosításról.

 

 

Hasonló utazások, szállások:

Ukrajna

    Foglalási díj: 500,-Ft/fő
    (Ajánlat kéréséhez, vagy foglaláshoz kattintson a fenti időpontok+árak valamelyikére!)
    Oldalak
    Dolce Travel Utazási Iroda
    Utazás Szállás Last Minute Buszos utak Buszbérlés Incentiv-utak Városlátogatás Prága Bécs Szállás foglalás Verona-Velencei karnevál egy napos utak