Utazás
Szállás

Utazás típusa

Ország

Város

Dolce Travel
utazás-szállás-hírlevél
E-mail cím:*
Név:*
Telefon:Buszos városnézés, Buszos kirándulás - Bel- és külföldi személyszállítás autóbusszal Proservice Group - Több, mint arany Ultrahangos fogkefe Emmi-dent

Kárpátalja Rózsája (4 Nap/3 Éj)***

E-mail

UTOLSÓ 8 HELY !!! Szállás: 3 éjszaka, Hotelben Helikon*** 2 - 3 ágyas szobákban - Felszereltség: légkondi, telefon (belső), minibár, Wi-fi, internet, kábeltévé. Szolgáltatások: finn szauna, úszómedence, sókamra, futballpálya, billiárd, kerékpárkölcsönzési lehetőség. (Az ingyenes Wi-fi az egész komplexum területén, az internet-hozzáférésről a recepción kaphat felvilágosítást.) A déli órákban fakultatív ebéd: grillen sütött friss pisztrángot vagy helyi specialitásokat kóstolhatunk meg..

 

Kárpátalja Rózsája (4 Nap/3 Éj)***

 

Reggeli után Munkácsra utazunk. A délelőttöt a város felfedezésével és a vár megtekintésével töltjük. Munkács vára, amely jelentős szerepet játszott a Habsburg ellenes mozgalmak korában. A várban található múzeumot is bejárjuk. A déli órákban fakultatív ebéd: grillen sütött friss pisztrángot vagy helyi specialitásokat kóstolhatunk meg (2.500 Ft/Fő), (jelentkezéskor kell jelezni, húsos vagy halas menüt választanak). Délután a Vereckei szoroshoz utazunk. Kárpát-medencébe honfoglaló őseink ezen az útvonalon keresztül hódították..... 

 

 

Utazás: Autóbusszal

Ellátás: Félpanzió

Szállás: 3 éjszaka, Hotelben Helikon*** 2 - 3 ágyas szobákban

 

Felszereltség: légkondi, telefon (belső), minibár, Wi-fi, internet, kábeltévé. Szolgáltatások: finn szauna, úszómedence, sókamra, futballpálya, billiárd, kerékpárkölcsönzési lehetőség. (Az ingyenes Wi-fi az egész komplexum területén, az internet-hozzáférésről a recepción kaphat felvilágosítást.)

 

2018.06.07 - 06.10.

-BETELT !!!

 

2018.08.23 - 08.26.

-BETELT !!!

 

 

Az utazáshoz: 3 hónapig érvényes útlevél szükséges!

 

 

Program: (4 Nap/3 Éj)

1. nap:
Reggel 06:00 órakor indulunk  Budapestről. A folyamatos utazás Ukrajnáig, rövid pihenőkkel szakítjuk meg. A nap első programja Beregszász. Gyalogos városnézés keretében megismerjük a várost és történelmét. Közös sétánkon érintjük: megyeháza, egykori kaszinó épülete, Törvényszéki palota épülete. Majd  szabadprogram, vásárlási lehetőséggel. Délutáni órákban érkezünk szállásunkra, a szobák elfoglalása után borkóstoló. Itt megismerhetjük, megízlelhetjük a Kárpátok Rózsáját. Helyi, nagyon magas minőségű különböző gyümölcsökből készült borokat kóstolhatunk meg a délután folyamán, pl.: meggybor. A napot kis pihenővel, majd zenés grill partis  vacsorával zárjuk a hotel kertjében.

 

 

2. nap:

Reggeli után Munkácsra utazunk. A délelőttöt a város felfedezésével és a vár megtekintésével töltjük. Munkács vára, amely jelentős szerepet játszott a Habsburg ellenes mozgalmak korában. A várban található múzeumot is bejárjuk. A déli órákban fakultatív ebédelési lehetőség: sült friss pisztrángot vagy helyi specialitásokat kóstolhatunk meg (3.000 Ft/Fő), (jelentkezéskor kell jelezni, húsos vagy halas menüt választanak). Délután a Vereckei szoroshoz utazunk. Kárpát-medencébe honfoglaló őseink ezen az útvonalon keresztül hódították meg Szép Hazánkat. A Millecentenárium emlékmű megtekintése után indulunk a szállásra. Este vacsora a hotelben.

 

 

3. nap:

Reggeli után indulás Nagyszőlősre, ahol Perényi Zsigmond és Bartók Béla emlékekkel, a római katolikus templommal fogunk ismerkedni. A helyi piacon is lesz időnk nézelődni, vásárolni. A piac forgataga és a kézműves termékek mindenkit magával ragadnak. A nap következő programja Husz városa. Husz várából gyönyörű panoráma nyílik a Tisza völgyére és a városra egyaránt. Esti órákban érkezés a szállodába, vacsora a szálláson.

 

 

4. nap:

Reggeli után indulás Budapestre.

Folyamatos buszos utazásunkat rövid pihenőkkel szakítjuk meg.

Várható érkezés a délutáni órákban.

 

 

 

Részvételi díj: 57.990 Ft/Fő helyett most csak

Előfoglalási Akciós Áron: 48.990 Ft/Fő

 

 

 

Az ár tartalmazza:

Utazás: Autóbusszal

Ellátás: Félpanzió (reggeli és vacsora)

Szállás: 3 éjszaka, Hotelben*** 2 - 3 ágyas szobákban

Magyar nyelvű csoportkísérőt egész út alatt

 

 

Az ár nem tartalmazza:

Borkóstolót: 2.000 Ft/Fő 

Ebédet: sült pisztráng + helyi ínyencségek kóstolása (húsos –vagy halas) 3.000 Ft/Fő

Várhatő Belépőjegyek: 5.000 Ft/Fő

BBP betegség, - baleset, - poggyász biztosítás: 2.320 Ft/Fő

Egyágyas szoba: 30.000 Ft/1 Fő/3 Éjre

 

Hasonló utazások, szállások:

Ukrajna

    Foglalási díj: 500,-Ft/fő
    (Ajánlat kéréséhez, vagy foglaláshoz kattintson a fenti időpontok+árak valamelyikére!)
    Oldalak
    Dolce Travel Utazási Iroda
    Utazás Szállás Last Minute Buszos utak Buszbérlés Incentiv-utak Városlátogatás Prága Bécs Szállás foglalás Verona-Velencei karnevál egy napos utak