Utazás
Szállás

Utazás típusa

Ország

Város

Dolce Travel
utazás-szállás-hírlevél
E-mail cím:*
Név:*
Telefon:Buszos városnézés, Buszos kirándulás - Bel- és külföldi személyszállítás autóbusszal Proservice Group - Több, mint arany Ultrahangos fogkefe Emmi-dent

Kenya: Szafarik - Nagyvadak - Óceánpart

E-mail

5. nap: Nakuru-tó Nemzeti Park (Lake Nakuru): Korai reggeli, majd utazás a Nakuru-tó Nemzeti Parkba. Utunk során a Nagy-hasadékvölgy festői szintjein haladunk keresztül, hogy elérjük a madárvilágáról híres parkot. Délután vad- és madárles, mely során a flamingókon kívül jó eséllyel láthatunk leopárdot, illetve fekete és fehér orrszarvút is. Vacsora és szállás a nemzeti park területén......

 
Kenya:
Szafarik - Nagyvadak -
Óceánpart
 
 
Utazás:
Repülővel
Közlekedés külön busszal 
Dzsipekkel /+program szerint
 
Ország bemutatása:
Kenya
 
Szállás:
Elhelyezés: 3-4*-os szállodákban és lodge-ban, 
kétágyas fürdőszobás szobákban
 
Ellátás:
Reggelis
 
2019.02.08 - 02.21.
 
 
 
 
 
Program: (14 Nap/12 Éj)
1. nap: Budapest ...
Elrepülés Budapestről egy átszállással Nairobiba.
Étkezések és éjszakázás a gép fedélzetén.
 
 
2. nap: ... Nairobi (Kenya)
Megérkezés Kenya fővárosába, Nairobiba.
Városnézés, mely során megtekintjük a főváros legfontosabb
látnivalóit. Vacsora. Szállás Nairobiban.
 
 
3. nap: Masai Mara Vadrezervátum
Reggeli után továbbutazás a Nagy-hasadékvölgyön keresztül a Masai Mara Nemzeti Parkba. Érkezés után vadlesen veszünk részt a rezervátumban. Kenya legnépszerűbb parkjának 1571 km2-es területén több mint egymillió gnú, félmillió gazella és rengeteg egyéb nagyvad (zebra, impala, zsiráf, oroszlán, leopárd, gepárd) él. Vacsora és szállás a rezervátumban.
 
 
4. nap: Masai Mara Vadrezervátum
Reggeli, majd folytatjuk a rezervátum állatvilágának felfedezését. A Masai Mara a világhírű tanzán Serengeti Nemzeti Park észak-keleti nyúlványa. A helyiek a területet egyszerűen Marának nevezik, melynek jelentése „foltos”, ezzel utalva arra, hogy távolról jellegzetes ernyős lombozatú fák, cserjék és a felhők árnyéka pöttyözi a végtelen szavannát. Előtagja, a Masai pedig az itt élő maszáj népcsoportra utal. Vacsora és szállás a rezervátumban.
 
 
5. nap: Nakuru-tó Nemzeti Park (Lake Nakuru)
Korai reggeli, majd utazás a Nakuru-tó Nemzeti Parkba. Utunk során a Nagy-hasadékvölgy festői szintjein haladunk keresztül, hogy elérjük a madárvilágáról híres parkot. Délután vad- és madárles, mely során a flamingókon kívül jó eséllyel láthatunk leopárdot, illetve fekete és fehér orrszarvút is. Vacsora és szállás a nemzeti park területén.
 
 
6. nap: Amboseli Nemzeti Park
Korai reggeli után utazás a hósapkás Kilimandzsáró lábánál fekvő Amboseli Nemzeti Parkba. Kenya leglátogatottabb parkja teljesen sík, füves puszta, mely főképp patás állatokban és elefántokban gazdag, de persze megtalálhatóak itt a ragadozók és dögevők is, mint például a hiénák, sakálok és keselyűk. Vacsora és szállás a nemzeti park területén.
 
 
7. nap: Mombasa
Reggeli után vadles, majd délután utazás az arabok által
alapított tengerparti városba, Mombasába.
Vacsora és szállás Mombasában.
 
 
8. nap: Mombasa
Reggeli után szabad program, pihenési, fürdési lehetőség. Délután városnézés Mombasában: a MacKinnon gyümölcs- és zöldségpiac, az Akamba fafaragó falu, ahol mintegy 2000 kenyai fafaragó látható munka közben (itt garantált minőségű faragványok vásárlásra is lehetőség van), a meseszép Shere Sawimanarayan hindu templom, valamint a történelmi óváros és a portugál hódítók által alapított Fort Jesus erőd. Szállás Mombasában.
 
 
9 - 12. nap: Mombasa
Reggeli után szabad program, pihenési, fürdési lehetőség.
Vacsora és szállás Mombasában.
 
 
13. nap: Mombasa…
Reggeli a szállodában, majd a szállodai szobák elhagyását követően transzfer a repülőtérre. Hazarepülés menetrend szerinti járattal, átszállással Budapestre. Étkezések és éjszakázás a gépen.
 
14. nap: …Budapest
Érkezés Budapestre.
 
Az út során érintett UNESCO Világörökségek:
-          Kenyai tórendszer
 
 
 
Részvételi díj: 789.000 Ft/Fő
 
 
A részvételi díj tartalmazza:
BBP biztosítás
közlekedés külön busszal, dzsipekkel
elhelyezés: 3-4*-os szállodákban és lodge-ban, kétágyas fürdőszobás szobákban, 
reggelis ellátással
magyar nyelvű csoportkísérő idegenvezető indulástól érkezésig
 
 
A részvételi díj nem tartalmazza:
Repülőjegyek és reptéri illetékek üzemanyagfelárral: 295.000 Ft (változhat)
Helyszíni vízum kb: 50 USD
A programban feltüntetett étkezések: 195 USD 
   (a helyszínen fizetendő a kinti szolgáltatóknak)
Sztornó biztosítás: 15.175 Ft (a részvételi díjra, a repülőjegyre és a reptéri illetékekre)
Egyágyas felár: 119.000 Ft (mentességről ld. Akciók menüpont)
 
 
A 195 USD a belépőket, a programban feltüntetett étkezéseket (vacsorák, néhány esetben ebédek), és az ezekhez kapcsolódó szervezési, foglalási és az esetenkénti transzfer költségeket tartalmazza. Ez a kinti szolgáltatóknak érkezéskor, egy összegben fizetendő. Borravaló: ajánlott 5 USD/nap/fő További tudnivalók: Minimum létszám: 16 fő A sárgaláz elleni védőoltás kötelező! További tájékoztatást a Nemzetközi Oltóközpontban illetve a www.utazaselott.hu weboldalon talál.
 
Fontos! Az útlevélnek a visszaérkezéstől számított 6 hónapig még érvényesnek kell lennie és minimum 2 egymással szembeni üres oldalnak kell benne lennie! A valutaárfolyam változások az árakat módosíthatják. Az út árai 1 EUR = 315, Ft, 1 USD = 275 Ft árfolyamig érvényesek. Az utat kisebb létszámmal is tudjuk indítani, de más áron és más szolgáltatásokkal.
 
 
 
 
Foglalási díj: 500,-Ft/fő
(Ajánlat kéréséhez, vagy foglaláshoz kattintson a fenti időpontok+árak valamelyikére!)
Oldalak
Dolce Travel Utazási Iroda
Utazás Szállás Last Minute Buszos utak Buszbérlés Incentiv-utak Városlátogatás Prága Bécs Szállás foglalás Verona-Velencei karnevál egy napos utak