Utazás
Szállás

Utazás típusa

Ország

Város

Dolce Travel
utazás-szállás-hírlevél
E-mail cím:*
Név:*
Telefon:



Buszos városnézés, Buszos kirándulás - Bel- és külföldi személyszállítás autóbusszal Proservice Group - Több, mint arany Ultrahangos fogkefe Emmi-dent

KÍNA: TIGRISEK ÉS SÁRKÁNYOK NYOMÁBAN - PEKING - SANGHAJ - HONG KONG

E-mail

Az óriási ország változatos tájakkal és történelmi jelentőségű látnivalókkal csábítja az utazót - a gazdag kínálatból most az ország keleti megapoliszait mutatjuk be, ahol a múlt és a jövő összekapcsolódik. Peking Kína politikai, oktatási és kulturális központja, míg az ország legnagyobb városa Sanghaj és Hongkong gazdasági téren domináns városok. Peking fejlődése lenyűgöző, a felhőkarcolók és modern épületek békésen élnek együtt a letűnt korok csodálatos emlékeivel. Sanghaj Kelet-Ázsia gazdasági központja, világgazdasági jelentősége is kiemelt. A városban már több ....................

 
KÍNA:
TIGRISEK ÉS SÁRKÁNYOK NYOMÁBAN
- PEKING - SANGHAJ - HONG KONG
 
 
Kína a világ legősibb civilizációjának ad otthont - itt már az ókorban is ismerték az iránytűt, a papírt, a puskaport, a porcelánt és a selymet. Az óriási ország változatos tájakkal és történelmi jelentőségű látnivalókkal csábítja az utazót - a gazdag kínálatból most az ország keleti megapoliszait mutatjuk be, ahol a múlt és a jövő összekapcsolódik. Peking Kína politikai, oktatási és kulturális központja, míg az ország legnagyobb városa Sanghaj és Hongkong gazdasági téren domináns városok. Peking fejlődése lenyűgöző, a felhőkarcolók és modern épületek békésen élnek együtt a letűnt korok csodálatos emlékeivel. Sanghaj Kelet-Ázsia gazdasági központja, világgazdasági jelentősége is kiemelt. A városban már több a felhőkarcoló, mint New Yorkban. Hong Kong 1997-ben került vissza Kína uralma alá. A világ legforgalmasabb kikötője és egyik legnagyobb pénzügyi központja. A brit fennhatóság ideje alatt sem veszítette el kultúráját, szokásait.
 
 
Az utazás kiemelkedő értékei:
Kína három legfontosabb városa
Közlekedés szuperexpresszel Peking és Sanghaj-, repülővel Sanghaj és Hongkong között
Magyar idegenvezető kíséri a csoportot Budapestről
Világörökségi helyszínek az út során:
Tiltott Város, Ég Temploma, Nagy Fal, Nyári Palota, Makaó történelmi óváros
 
 
Utazás:
Repülőjegy Budapest-Peking és Hongkong-Budapest útvonalon
                    egy átszállással a Finnair járataival, turista osztályon
Repülőjegy Sanghaj-Hongkong útvonalra, turista osztályon
Vonatjegy másodosztályra Peking-Sanghaj útvonalra a szuperexpresszel
A programban feltüntetett kirándulások,
    városnézések légkondicionált autóbusszal, helyi idegenvezetővel, belépőkkel
Magyar idegenvezetőt
 
Szállás:
Három éjszaka szállás Pekingben, a Howard Johnson Paragon Hotelben
Egy éjszaka szállás Sanghajban a Northern Hotelben
Két éjszaka szállás Hongkongban a Dorsett Kwun Tong Hotelben 
 
Ellátás: 
Reggeli
 
2019.04.16 - 04.24. 
 
 
 
 
 
 
 
Programok: (9 Nap/8-7 Éj)
Április 16., kedd
Elutazás a Finnair légitársaság járatával átszállással Pekingbe
(Budapest-Helsinki 11:40-15:00, Helsinki-Peking 18:20-06:55).
 
 
Április 17., szerda 
Reggel megérkezünk Pekingbe, majd megnézzük az olimpiai épületeket kívülről - az impozáns Madárfészek és a Vízkocka a leglátványosabbak. A városközpontban egy régi negyedet -  hutongot látogatunk meg riksákkal, itt találkozhatunk a város régi arcával.  Transzfer a szállodába, szállás Pekingben: Howard Johnson Paragon Hotel 4*.
 
 
Április 18., csütörtök
A világ legnagyobb terén kezdjük a városnézést: Tienanman tér (Mennyei Béke tere), mely nevét a tér északi részén a teret és a Tiltott Várost elválasztó kapuról kapta. Az óriási teret a Tiltott Város korábbi kapui, a Kínai Nemzeti Múzeum és Mao Ce-Tung Mauzóleuma szegélyezi. A következő látnivaló a város leglátványosabb műemléke, a Tiltott Város, mely évszázadokon keresztül a kínai császár lakhelye volt és a tradicionális kínai építészet kiemelkedő alkotása. Ezután a 13. században épült taoista Ég Templomát látogatjuk meg, ahol egykor uralkodók imádkoztak a bő termésért az Ég, a Föld, a Nap, a Hold és a természet istenéhez. Szállás Pekingben. Fakultatív pekingi kacsavacsora (helyszínen fizetendő) : 40 USD/fő.
 
 
Április 19., péntek
Egész nap szabad program Pekingben. Szállás Pekingben. Egész napos kirándulás a Nagy Falhoz és a Nyári Palotához: 13 900 Ft/fő. - Utazás a Pekingtől 50 km-re található Ju Yong hágóhoz. A világ legnagyobb emberkéz alkotta művét, a Nagy Falat kétezer éven át építették, hogy megvédjék a földet a nomád népek támadásaitól. Délután a Nyári Palotát látogatjuk meg, mely a legnagyobb és legszebb a császárok kertjei közül. A feljegyzések szerint 100 ezer építészmester és 1 millió munkás dolgozott az építése során. Három részből, a Hosszú élet hegyből, a Kunming-tóból és a pavilonegyüttesekből áll. A palotákban, pavilonokban, pagodákban, tornyokban és más épületekben összesen több mint 3000 helyiség található.
 
 
Április 20., szombat
Transzfer a pályaudvarra, majd elutazunk a szuperexpresszel Sanghajba. A vonat az 1300 km-es távolságot alig valamivel több, mint négy óra alatt teszi meg. Megérkezés után városnézés: óváros, Yu Yuan kert, a Bund, a Huangpu-folyó parti sétány és a bevásárlóutca, a Nanjing út. Fakultatív esti hajókázás és a kilátás megtekintése a Jinmao Toronyból (helyszínen fizetendő): 80 USD/fő. - A Huangpu-folyó mentén a csodálatos esti látványban gyönyörködünk, az egyik oldalon a Bund klasszikus épületei, másik oldalon Pudong felhőkarcolói láthatók, majd a Jinmao Torony 88. emeletén található kilátóból egy másik szögből tekintjük meg a kilátást. Szállás Sanghajban: Northern Hotel 4*.
 
 
Április 21.,vasárnap
A délelőtt szabad Sanghajban a város további felfedezésére. Transzfer a repülőtérre, elutazás repülővel Hongkongba, megérkezés után transzfer a hotelbe. Szállás Hongkongban: Dorsett Kwun Tong Hotel 4*.
 
 
Április 22., hétfő
Egész nap szabadidő. Szállás Hongkongban. Fakultatív egész napos kirándulás Makaóba, ebéddel: 49 000 Ft/fő.
A kaszinói miatt a keleti Las Vegasként is emlegetett egykori portugál gyarmatot keressük fel. A Kínában fellelhető legrégebbi templom, a helyi Szent Pál székesegyház és a Guia-erőd megtekintése, majd látogatás az egyik híres kaszinóba. Visszautazás Hongkongba.
 
 
Április 23., kedd
Fél napos városnézés Hongkongban: Stanley-piac, Aberdeen halászfalu, Viktória-csúcs - itt található a világ egyik legszebb kilátópontja, melyre a "fogaskerekűvel" lehet feljutni. Este transzfer a repülőtérre. Elutazás átszállással Budapestre (Hongkong-Helsinki 00:25-06:00, Helsinki-Budapest 09:35-10:55).
 
 
Április 24., szerda
Megérkezés Budapestre.
 
 
 
 
Részvételi díj: 319.000 Ft/Fő
 
 
Az ár tartalmazza:
Repülőjegy Budapest-Peking és Hongkong-Budapest útvonalon
                      egy átszállással az Emirates járataival, turista osztályon
Repülőjegy Sanghaj-Hongkong útvonalra, turista osztályon
Három éjszaka szállás Pekingben, a Dongfang Hotelben
Egy éjszaka szállás Sanghajban a Zhong Xiang Hotelben
Két éjszaka szállás Hongkongban a Harbour Plaza 8 Degrees Hotelben
Reggeli
Vonatjegy másodosztályra Peking-Sanghaj útvonalra a szuperexpresszel
A programban feltüntetett kirándulások, városnézés légkondicionált autóbusszal,
                                                 helyi idegenvezetővel, belépőkkel
Magyar idegenvezető a teljes út során
 
 
Az ár nem tartalmazza:
Repülőtéri illetékek: 159 000 Ft/fő
Vízumdíj: 25 000 Ft/fő
Szervízdíj: 35 USD/fő (helyszínen fizetendő)
Pekingi kacsavacsora: 40 USD/Fő
Egész napos kirándulás a Nagy Falhoz és a Nyári Palotához: 13 900 Ft/Fő
Hajókázás Sanghajban és a kilátás megtekintése a Jinmao Toronyból: 80 USD/Fő
Egész napos kirándulás Makaóba, ebéddel: 49 000 Ft/Fő
Útlemondási biztosítás,
EUB Top BBP Extra betegség-, baleset- és poggyászbiztosítás: 940 Ft/nap/Fő
Egyágyas felár: 100.000 Ft/1 Fő
 
 
Magánútlevéllel rendelkező magyar állampolgár vízummal, megfelelő anyagi fedezet, érvényes visszautazásra is szóló repülőjegy felmutatásával utazhat be a Kínai Népköztársaságba. / Minimum létszám: 20 fő. / A fakultatív programok minimumlétszáma: 10 fő. - Egy fő foglalása esetén egyágyas felár fizetendő. / Kínában és Hongkongban a szobák kisebbek mint Európában, ezért kérjük vegye figyelembe, hogy a háromágyas elhelyezés szűkös.
 
 
 
 

 

 

Foglalási díj: 500,-Ft/fő
(Ajánlat kéréséhez, vagy foglaláshoz kattintson a fenti időpontok+árak valamelyikére!)
Oldalak
Dolce Travel Utazási Iroda
Utazás Szállás Last Minute Buszos utak Buszbérlés Incentiv-utak Városlátogatás Prága Bécs Szállás foglalás Verona-Velencei karnevál egy napos utak