Utazás
Szállás

Utazás típusa

Ország

Város

Dolce Travel
utazás-szállás-hírlevél
E-mail cím:*
Név:*
Telefon:Buszos városnézés, Buszos kirándulás - Bel- és külföldi személyszállítás autóbusszal Proservice Group - Több, mint arany Ultrahangos fogkefe Emmi-dent

Krakkó - Zakopane - Wieliczka - Auschwitz (4 Nap/3 Éj)***

E-mail

Reggeli után látogatás a Wieliczkai sóbányába. A Világörökség részét képező sóbánya páratlan képződményeivel, faragott szobraival és sókápolnájával mindenki számára érdekes látnivaló. Fakultatív program az Auschwitz-Birkenau Múzeum megtekintése.

 
Krakkó - Zakopane - 
Wieliczka - Auschwitz (4 Nap/3 Éj)***

 

 

Utazás: autóbusszal

 
Szállás: 3 éj Krakkó külvárosában vagy Wieliczkában (14 km-re a belvárostól), 
3*-os szállodában, 2-3 ágyas saját fürdőszobás szobákban
 
Ellátás: büfé reggeli

 

 

2018.04.28 - 05.01.

-BETELT !!! / 1. BUSZ  / 2. BUSZ 

 

2018.05.18 - 05.21.

-BETELT !!! / 1. BUSZ  / 2. BUSZ  / 3. BUSZ 

 

2018.06.14 - 06.17.

-BETELT !!! / 1. BUSZ  / 2. BUSZ VIP

 

2018.07.12 - 07.15.

-BETELT !!! / 1. BUSZ 

 

2018.07.26 - 07.29.

-BETELT !!! / 1. BUSZ 

 

2018.08.02 - 08.05.

-BETELT !!! / 1. BUSZ  / 2. BUSZ

 

2018.08.17 - 08.20.

-BETELT !!! / 1. BUSZ

 

2018.09.20 - 09.23.

-BETELT !!! / 1. BUSZ 

 

2018.10.20 - 10.23.

-BETELT !!! / 1. BUSZ 

 

2018.11.01 - 11.04.

-BETELT !!! / 1. BUSZ  / 2. BUSZ VIP

 

VIDEO: ITT NÉZHETŐ !!! -CRACOW

 

VIDEO: ITT NÉZHETŐ !!! -POLAND

 

Program: (4 Nap/3 Éj)

1. nap:
Indulás 06.00-kor Budapestről, a Hősök teréről, a Műcsarnok mögötti parkolóból. Folyamatos utazás Lengyelországig, útközben rövid pihenőkkel. Délután városnézés Krakkóban,– az érkezés függvényében az alábbi nevezetességeket tekintjük meg: Wawel dombon a Katedrálist, melyben a királyi sírok találhatóak, Szent Péter és Pál templom, Mária templom, Fő tér, Posztócsarnok, Flórián kapu, Barbakán. Innen az Egyetemhez sétálunk, a Collegium Maius épületéhez. A városnézés után szabadprogram. Este szállásfoglalás és fakultatív vacsorázási lehetőség.
 
 
2. nap: 
Reggeli után Krakkó zsidónegyedébe látogatunk. Megtekintjük az egyik legszebb állapotban megmaradt zsinagógát, megismerkedünk az egykor itt élők történetével és láthatóvá válnak a fiatalok által manapság olyan kedveltnek ítélt negyed trendi bárjai, kávézói és éttermei. Sétánk után ellátogatunk Schindler gyárához és a régi gettó területére, fakultatív lehetőség a gyárban lévő interaktív kiállítás megtekintésére. A múzeumlátogatást követően szabadprogram Krakkó óvárosában.
 
A július 26-án és augusztus 9-én induló utunknál fakultatív séta keretében Krakkó parkjaival ismerkedünk. A nyári melegben az egykori védelmi falak helyén kialakított Planty park árnyat adó fái alatt teszünk egy hűsítő történelmi sétát az Óváros körül.
 
Késő délután fakultatív program keretében a Wieliczkai sóbányába látogatunk. A Világörökség részét képező sóbánya páratlan képződményeivel, faragott szobraival és sókápolnájával mindenki számára érdekes látnivaló. A bányalátogatás után visszautazunk a szállodába. Este fakultatív vacsorázási lehetőség a szállodában vagy a belvárosban, ahová mindenki egyénileg visszautazhat. Szállás ugyanott, ahol az előző éjjel.
 
 
3. nap:
Reggeli után fakultatív program az  Auschwitz-Birkenau Múzeum megtekintése. A II. világháború borzalmait tényszerűen bemutató kiállítások közül a 2004. áprilisában átadott magyar kiállítás különösen figyelemreméltó. A múzeum látogatása 3 órán keresztül tart. Akik nem szeretnének részt venni a fakultatív kiránduláson, nekik ezen a napon múzeumlátogatásokat ajánlunk Krakkóban. 
 
A július 26-án és augusztus 9-én induló utazásunk alkalmával ezen a napon lehetőség nyílik az Auschwitz program helyett ellátogatni Lengyelország legnagyobb családi parkjába, az ENERGYLANDIA vidámparkba, ahol számtalan izgalmas attrakció várja az érdeklődőket. A park a kisgyermekektől kedzve az adrenalinkedvelő felnőttekig bezárólag mindenki számára igazi kihívást jelent. A családi parkban a hullámvasutak mellett vízes látványosságok is megtalálhatók, ahol a nagy melegben igazán hűsítő lehet egy kellemes "csobbanás", ezáltal ez a program tökéletes családi kikapcsolódást, feltöltődést biztosít. A parkot a nyitvatartási időn belül (10:00 és 20:00 óra között) egész napos belépőjeggyel lehet igénybe venni. Látogatássanak el a park honlapjára: ITT, ahol még több információt olvashatnak a vidámparkról. Az ENERGYLANDIA vidámpark Krakkótól 60 km-re található, transzfert előzetes jelentkezés alapján tudunk szervezni. Krakkóba történő visszaérkezést követően szabad program a belvárosban, majd fakultatív vacsora. Szállás ugyanott, ahol az előző éjjel.
 
 
4. nap:
A szálláshely elhagyása után utunk Zakopaneba, Lengyelország téli fővárosába vezet. A kitűnő klimatikus adottságokkal rendelkező városban pár órát töltünk. Ez idő alatt lehetőség nyílik a Gubalowka csúcsra felvonóval feljutni, nézelődni és vásárolni a piacon, illetve megkóstolni a finom sajtokat. Fakultatív górál ebéd után, kora délután hazaindulás. Érkezés Budapestre a késő esti órákban.
 
 
 
Részvételi díj: 44.900 Ft/Fő
Buszmegrendelés esetén: 40.900 Ft/Fő (min. 38 Fő esetén)
(Az akciós ár a megadott dátumig ill. szabad helyek függvényében változnak ill. -vagy/érvényesek)!
Csak ajánlatkérés után érvényes(ek) az akciós ár(ak)!
 
 
 
Az ár tartalmazza:
Utazás autóbusszal, 
3 éj szállás, 
reggeli ellátás, 
magyar nyelvű idegenvezetést/csoportkísérőt
 
Az út részvételi díja minden esetben csak a csoportkísérő idegenvezető díját tartalmazza.
Azokban az esetekben, ahol a múzeum, nevezetesség vagy város kötelezően előírja a helyi idegenvezető alkalmazását, az külön, a belépőjeggyel együtt fizetendő a programokon való részvétel arányában.
 
 
Az ár nem tartalmazza:
BBP betegség-, baleset-, poggyászbiztosítás: 2.320 Ft/Fő (69 éves kor -ig)
Programok költségei + Stornó utazásra
Egyágyas felár: 13.800 Ft/1 Fő/3 Éj
Fakultatív vacsora/ebéd: 40 - 50 PLN/fő/alkalom (helyszínen fizetendő)!
 
Várható  költségek: összes. kb.: 115 PLN/Fő
Mária templom, Katedrális a waweli dombon, Zsinagóga és fülhallgató: kb. 60 PLN/fő
Schindler múzeum: kb. 30 PLN/fő
Gubalowka felvonó kb. 25 PLN/fő
 
Fakultatív programok:
Auschwitz-Birkenau kirándulás: 6.000 Ft/fő (helyszínen fizetendő)
Wieliczkai sóbánya: 8.000 Ft/fő (helyszínen fizetendő)
A fakultatív programok min. 20 fő részvételével indulnak. Az utazás min. 35 fő részvételével indul.
 
 
 
ENERGYLANDIA egész napos parkbelépő:
Felnőtt: 109 PLN/fő, gyermek: 59 PLN/fő (a parkba előzetesen tudnak vásárolni jegyet a park honlapján: https://energylandia.pl/en/ -A parkba és vissza a szállodához transzfert tudunk biztosítani. Ennek áráról kérjük, irádánkban tájékozódjanak. Az árak bizonyos esetekben nem csak a belépőjegyeket, hanem a járulékos költségeket is tartalmazzák. (foglalási díj, helyi idegenvezető, szervezési költség) - A fakultatív programok min. 20 fő részvételével indulnak. Az utazás min. 35 fő részvételével indul.
 
 
Felszállási helyek:
Budapest, Hősök tere - 06:00
 
 
Foglalási díj: 500,-Ft/fő
(Ajánlat kéréséhez, vagy foglaláshoz kattintson a fenti időpontok+árak valamelyikére!)
Oldalak
Dolce Travel Utazási Iroda
Utazás Szállás Last Minute Buszos utak Buszbérlés Incentiv-utak Városlátogatás Prága Bécs Szállás foglalás Verona-Velencei karnevál egy napos utak