Utazás
Szállás

Utazás típusa

Ország

Város

Dolce Travel
utazás-szállás-hírlevél
E-mail cím:*
Név:*
Telefon:Buszos városnézés, Buszos kirándulás - Bel- és külföldi személyszállítás autóbusszal Proservice Group - Több, mint arany Ultrahangos fogkefe Emmi-dent

KRISNA-VÖLGYI BÚCSÚ

E-mail

Ezen a napon kerül megrendezésre a Krisna-völgyi búcsú, amely sok látnivalóval és különlegességgel vár minden érdeklődőt. A Krisna-völgy ezenkívül rendszeresen ad helyet fesztiváloknak, zenei- és színielőadásoknak, látványos indiai és falusi ünnepségeknek.

 
KRISNA-VÖLGYI BÚCSÚ
 
 
Időpont: 2017.07.22. - NEM FOGLALHATÓ !!!
Utazás: autóbusszal
 
 
Találkozás: 06.00 (Blaha Lujza téren)
Indulás: 06.30 (Blaha Lujza téren)
 
 
Program: 
Elutazás reggel 6.30 órakor a Blaha Lujza téri parkolóból.A Balatontól mintegy 30 kilométerre, Somogyvámos mellett, csodálatos természeti környezetben található a 150 hektáros Krisna-völgy. A kulturális központ Európában egyedülálló létesítmény, melynek célja a természetes életmód és a szellemi-lelki harmónián alapuló kultúra bemutatása a Védák alapján. India e szent iratainak tanításait A. C. Bhaktivedanta Swami Prabhupada, a Krisna-tudat Nemzetközi Szervezetének alapítója ismertette meg a nyugati világgal.
 
Az 1500 négyzetméteres, falfestményekkel és domborművekkel gazdagon díszített indiai templom szentélyében a látogatók a tradicionális szertartásokat is megtekinthetik. A mindennapos ceremóniák mellett a farmon élénk kulturális élet folyik. Ezen a napon kerül megrendezésre a Krisna-völgyi búcsú, amely sok látnivalóval és különlegességgel vár minden érdeklődőt. A Krisna-völgy ezenkívül rendszeresen ad helyet fesztiváloknak, zenei- és színielőadásoknak, látványos indiai és falusi ünnepségeknek. A délután folyamán tovább utazunk Fonyódra, a Balaton partra.
Itt egy óra szabadidő áll rendelkezésre (Balaton-parti séta, lángosozás, sütkérezés). Visszaérkezés Budapestre 21-22 óra között.
 
 
Részvételi díj: 8.190 Ft/Fő
 
Az ár tartalmazza:
utazás autóbusszal
 
Az ár nem tartalmazza:
Belépők: felnőtt: 1.490 Ft/Fő, diák, nyugdíjas: 990 Ft/Fő
Fix ülőhely foglalási lehetőség: 1.000 Ft/Fő

 

Foglalási díj: 500,-Ft/fő
(Ajánlat kéréséhez, vagy foglaláshoz kattintson a fenti időpontok+árak valamelyikére!)
Oldalak
Dolce Travel Utazási Iroda
Utazás Szállás Last Minute Buszos utak Buszbérlés Incentiv-utak Városlátogatás Prága Bécs Szállás foglalás Verona-Velencei karnevál egy napos utak