Utazás
Szállás

Utazás típusa

Ország

Város

Dolce Travel
utazás-szállás-hírlevél
E-mail cím:*
Név:*
Telefon:Buszos városnézés, Buszos kirándulás - Bel- és külföldi személyszállítás autóbusszal Proservice Group - Több, mint arany Ultrahangos fogkefe Emmi-dent

Kuba, Nagy Körutazás + Üdüléssel Varaderón

E-mail

Kuba legendás szigete nemcsak a szép tengerpartok, a szivar és a rum hazája. Nyugaton csodálatos dohányültetvények és természeti képződmények, délen a legszebb gyarmati városkák, keleten Camagüey és Santiago de Cuba varázslatos városa található, hogy a sziget minden arcát láthassa az utazó.

 
NAGY KÖRUTAZÁS KUBÁBAN
+ ÜDÜLÉSSEL VARADERÓN
 
 
Havanna óváros és modern negyed • Tropicana Show • Pinar del Rio ültetvényei • 
Cienfuegos • Guama • Trinidad • Sancti Spiritus • Camagüey • Santiago de Cuba •
Varaderó óceánpart
 
 
Kuba legendás szigete nem csak a szép tengerpartok, a szivar és a rum hazája. Nyugaton csodálatos dohányültetvények és természeti képződmények, délen a legszebb gyarmati városkák, keleten Camagüey és Santiago de Cuba varázslatos városa található, hogy a sziget minden arcát láthassa az utazó. Természetesen nem maradhat ki a különleges hangulatú főváros, Havanna sem, ahol a régi amerikai autók forgataga és a megkopott paloták varázsa semmihez sem hasonlítható. A látnivalók sokaságát Varaderó méltán híres tengerpartján pihenhetik ki.
 
 
2018.01.19 - 02.01.
-BETELT !!! / 1. CSOPORT
 
 
2018.03.13 - 03.26.
-BETELT !!! / 1. CSOPORT
 
 
 
Szállás:
3 éj  Havanna vagy környéke, 
1 éj Trinidad vagy környéke, 
1 éj Camagüey, 
2 éj Santiago de Cuba, 
5 éj Varaderó 
 
 
Utazás:
Budapest - Havanna - Budapest útvonalon repülőjárattal átszállással, 
valamint belső repülőjárattal Santiago de Cuba - Havanna útvonalon, 
a körutazás alatt légkondicionált autóbusszal 
 
 
Elhelyezés:
középkategóriájú szállodákban a helyi besorolás szerint, 
Varaderón felár ellenében négy vagy öt csillagos szállodában 
(a részvételi díj a középkategóriájú üdülőszállodára vonatkozik), kétágyas szobákban 
 
 
Ellátás:
a körutazás alatt reggeli, vacsora és 5 ebéd, Varaderón all inclusive 
Minimum létszám: 25 Fő (a fakultatív programokra 15 Fő)
 
 
 
 
Program: (14 Nap/12 Éj)
1. NAP
Elutazás Budapestről átszállással. Délután megérkezés Havannába, vacsora és szállás. Az ötszáz éves település, Kuba fővárosa, a karibi szigetvilág egyik legszínesebb és legelevenebb városa, a spanyol gyarmati települések legszebb és legjellegzetesebb példája, óvárosa a Világörökség része. Az 1920-as években, az Egyesült Államok-beli alkoholtilalom idején Havanna az amerikaiak kedvelt nyaralóhelyévé vált, számos éjszakai klub és szerencsebarlang működött a városban, melyeket a forradalom 1959-ben történő győzelme után bezártak, ennek ellenére a mai napig érezhető hatásuk Kubában. A nehéz életkörülmények ellenére a kubaiak életszeretete sosem kopott meg - a zene, a tánc, az életöröm jellemzi a várost. Mindenhol szól a zene, a forró ritmusok, az ötvenes évekből megmaradt színes amerikai autócsodák, a kapuk mellett szivarozó, táncoló nagymamák, bódító színek kápráztatják el a látogatót.
 
 
2. NAP
Ismerkedés az Ó- és Új-Havanna főbb nevezetességeivel: Katedrális tér, La Bodeguita del Medio - a bár, ami nemcsak Hemingway, hanem többek között Gabriel García Marquez és Marlene Dietrich kedvenc helye volt Havannában, Plaza de Armas, San Francisco de Asis tér, Mercaderes és Obrapia utcák, Palacio de los Capitanes Generales, Elnöki Palota, Kapitólium, Forradalom tér, Havannai egyetem. Ebéd egy helyi étteremben. Vacsora után fakultatív program: a híres Tropicana Show megtekintése. A Tropicana mulató nagyszabású, látványos előadása kétszáz táncossal: két órás program három színpadon, élőzenekarral. Üdvözlőitallal, ¼ üveg rummal, snackkel, egy pohár kólával. Szállás Havannában.
 
 
3. NAP
Szabadidő Havannában vagy egész napos fakultatív kirándulás ebéddel Pinar del Rio tartományba. Itt termesztik a világ legjobb dohányát a zöldellő ültetvényeken. Látogatás a Világörökség részét képező, festői Viñales-völgyben, egy rumfeldolgozó üzemben és egy szivargyárban. Délután Havanna felfedezése, séta az óvárosban egyéni programként az idegenvezető kiséretében. Vacsora és szállás Havannában.
 
 
4. NAP
Elutazás Cienfuegosba, a „Dél gyöngyébe” a sziget déli részének egyik legszebb gyarmati városkájába. Útközben látogatás egy krokodilfarmon Guamában és a Fiesta Campesina farmon, ahol a sziget növény- és állatvilágát mutatják be, majd hajózás az Aldea Taína indián faluban, ahol a sziget őslakosainak életével ismerkedhetünk meg. A cienfuegosi ebéd után városnézés: Palacio de Valle, José Martí tér a régi Thomas Terry színházzal. Utazás Trinidadba illetve környékére, ahol vacsora és szállás.
 
 
5. NAP
Városnézés a szűk utcácskáival, színes házaival, megkopott fényű palotáival is lenyűgöző látványt nyújtó Trinidadban, amely egykor cukorültetvényeinek köszönhette gazdagságát. A város főbb látnivalóinak - Santísima Trinidad tér, Romantic Museum, Canchanchara bár - megtekintése után ebéd, majd továbbutazás Camagüeybe. Útközben megálló a Manaca Iznaga toronynál, majd panoráma városnézés Sancti Spíritusban. Megérkezés Camagüeybe vagy környékére, ahol vacsora és szállás.
 
 
6. NAP
Városnézés a gyarmati időket idéző Camagüeyben. A San Juan de Dios tér, a katedrális, az Ignacio Agramonte tér és más látnivalók megtekintése. Panoráma városnézés Bayamóban. Továbbutazás Santiago de Cubába, a hegyek és a Karib-tenger közé épült igazi karibi hangulatú városkába, melynek szépsége vetekszik Havannáéval. Színes spanyol-afrikai kultúrája egyedülálló, a rum hazája és a forradalom szülőhelye, Kuba mára világhírű zenei stílusai közül a legtöbb innen származik. Vacsora és szállás.
 
 
7. NAP
Városnézés Santiago de Cubában: a Céspedes park, a Castillo del Morro, a Katedrális és más látnivalók. Ebéd után látogatás El Cobre híres zarándokhelyén. Vacsora és szállás Santiago de Cubában.
 
 
8. NAP
Elutazás belső repülőjárattal a menetrendtől függően Havannába, ahonnan transzfer Varaderóra (a belső repülőjárat menetrendje változó). A félsziget 20 km hosszú képeslapra illő hófehér homokos partszakasszal, parádés naplementéivel és a kristálytiszta tengerével a legnépszerűbb kubai üdülőhely.
 
 
9-12. NAP
Üdülés all inclusive ellátással Varaderón, tengerparti szállodában.
 
 
13. NAP
Transzfer a havannai repülőtérre, elutazás menetrend szerinti járattal Budapestre.
 
 
14. NAP
Megérkezés Budapestre a menetrend szerint.
 
 
 
 
Részvételi díj: ***689.000 Ft/Fő
(+) Egyágyas felár: 787.000 Ft/1 Fő
 
Részvételi díj: ****799.000 Ft/Fő
(+) Egyágyas felár: 958.000 Ft/1 Fő
 
Részvételi díj: *****854.000 Ft/Fő
(+) Egyágyas felár: 1.033.000 Ft/1 Fő
 
 
 
A részvételi díj tartalmazza:
repülőjegyet Budapest - Havanna - Budapest útvonalon, 
belső repülőjegyet Santiago de Cuba - Havanna útvonalon, 
repülőtéri transzfereket és közlekedést, 
a körutazás alatt légkondicionált autóbusszal, 
12 éjszaka szállást a megadott ellátással, 
a leírásban szereplő programokat a szükséges belépőkkel, 
magyar nyelvű idegenvezetést Budapestről az utazás teljes időtartama alatt, 
BBP baleset- betegség- és poggyász biztosítást, 
útlemondási biztosítást.
 
 
A részvételi díj nem tartalmazza:
Repülőtéri illetékek és díjak: 169 000 Ft/Fő
Turistakártya: 19 000 Ft/Fő
 
Tropicana show*: 39 000 Ft/Fő
Pinar del Rio*: 19 000 Ft/Fő
Helyi borravaló (36 EUR/Fő kb.)
 
Foglalási díj: 500,-Ft/fő
(Ajánlat kéréséhez, vagy foglaláshoz kattintson a fenti időpontok+árak valamelyikére!)
Oldalak
Dolce Travel Utazási Iroda
Utazás Szállás Last Minute Buszos utak Buszbérlés Incentiv-utak Városlátogatás Prága Bécs Szállás foglalás Verona-Velencei karnevál egy napos utak