Utazás
Szállás

Utazás típusa

Ország

Város

Dolce Travel
utazás-szállás-hírlevél
E-mail cím:*
Név:*
Telefon:Buszos városnézés, Buszos kirándulás - Bel- és külföldi személyszállítás autóbusszal Proservice Group - Több, mint arany Ultrahangos fogkefe Emmi-dent

Madagaszkár és Mauritius (Kelet - Madagaszkári Körutazás + Mauritiusi Pihenéssel)

E-mail

4. nap: Andasibe - Analamazoatra Nemzeti Park – Tamatave: Reggeli után felfedezzük az Analamazoatra Nemzeti Park különleges állat- és növényvilágát. Itt él a legnagyobb lemúrfaj, az Indri Indri, valamint láthatunk orchideákat és páfrányokat is. Séta a lemúrok énekétől hangos esőerdőben. Délután továbbutazás Madagaszkár második legnagyobb városába, Tamatave-be. Városnézés a tengerparti kikötővárosban, mely során elvegyülhetünk a helyiek nyüzsgő életében. Vacsora és szállás Tamatave-ben......

 
Madagaszkár és Mauritius
(Kelet - Madagaszkári Körutazás
+ Mauritiusi Pihenéssel)
 
 
Utazás:
Repülővel
közlekedés külön busszal, hajóval
/+program szerint
 
Ország bemutatása:
Madagaszkár
Mauritius
 
Szállás:
elhelyezés középkategóriájú (kb. 3-4*-os) szállodákban, 
illetve helyi lodge-ban kétágyas fürdőszobás szobákban
 
Ellátás:
Reggelis
 
2019.04.16 - 04.30.
 
 
 
 
 
 
Program: (15 Nap/13-12 Éj)
1. nap: Budapest ...
Elrepülés Budapestről menetrend szerinti járattal, 
átszállással Antananarivoba. Étkezés és éjszakázás a repülőgépen.
 
 
2. nap: ... Antananarivo (Madagaszkár)
Érkezés Madagaszkár fővárosába, Antananarivóba.
Transzfer a szállodába. Vacsora és szállás Antananarivoban.
 
 
3. nap: Antananarivo – Andasibe
Reggeli, majd utazás kelet felé Andasibe-be. Útközben látogatás egy állatfarmon Mandrakában, hol Madagaszkár legtöbb hüllőfajtáját megismerhetjük. Ezután Moramangában megtekintjük a csendőrségi múzeumot, ahol a sziget történelmébe is betekintést nyerhetünk. Érkezés az Analamazoatra Nemzeti Park mellett fekvő Andasibe-be a kora esti órákban. Vacsora és szállás Andasibe-ben.
 
 
4. nap: Andasibe - Analamazoatra Nemzeti Park
– Tamatave
Reggeli után felfedezzük az Analamazoatra Nemzeti Park különleges állat- és növényvilágát. Itt él a legnagyobb lemúrfaj, az Indri Indri, valamint láthatunk orchideákat és páfrányokat is. Séta a lemúrok énekétől hangos esőerdőben. Délután továbbutazás Madagaszkár második legnagyobb városába, Tamatave-be. Városnézés a tengerparti kikötővárosban, mely során elvegyülhetünk a helyiek nyüzsgő életében. Vacsora és szállás Tamatave-ben.
 
 
5. nap: Pangalanes csatorna
Reggeli, majd egésznapos hajókirándulás a Pangalanes csatorna mentén, mely a keleti partvidék természetes lagúnáit és mesterséges víztározóit köti össze. A nap során apró halászfalvak mellett haladunk el és láthatunk banánnal, ananásszal megrakott pirogue-okat (teljes mértékben kézi munkával készült tradicionális facsónakok). Megálló Akanin’ny Nofy-ban. Az érintetlen természet eme csodás szigete nem véletlenül kapta a helyiektől az "álmok fészke" nevet. A területet az indiai-óceántól egy csupán pár méter széles homokdűne-sáv választja el. Látogatás az 50 hektáros Palmarium Magánrezervátumban, ahol Madagaszkár növényvilágával ismerkedhetünk meg.  Visszautazás hajóval Tamatave-be. Vacsora és szállás Tamatave-ben.
 
 
6. nap: Tamatave - Sainte Marie-sziget
Reggelit követően továbbutazás északra a buja növényzettel és hegyekkel határolt partvidéken. Megérkezés Soanierana Ivongo-ba, ahol hajóba szállunk, hogy átjussunk a Sainte Marie-szigetre. Transzfer a szállodába, majd fürdés, pihenés a világ ezen eldugott paradicsomában. Napozás közben a parton megfigyelhetjük a kaméleonokat és makikat, vagy felfedezhetjük a türkizkék óceán színes állatvilágát. Ha szerencsénk van, még hosszúszárnyú bálnát is láthatunk, melyek szívesen játszanak a szigetcsoport közelében. Vacsora és szállás Sainte Marie-n.
 
 
7. nap: Sainte Marie
Reggeli után egész nap fürdés, pihenés az óceánparton.
Fakultatív programlehetőségek a helyszínen.
Vacsora és szállás Sainte Marie-n.
 
 
8. nap: Sainte Marie - Antananarivo
Reggeli, majd fürdés, pihenés. Kora délután transzfer a repülőtérre, elrepülés Antananarivóba. Érkezés után látogatás Lemúr Parkban, ahol Madagaszkár jellemző állataival a lemúrokkal és makikkal, utóbbiakat meg is simogathatjuk vagy egy-egy fénykép erejéig még a vállunkra is ülnek. A park emellett fontos feladatának tekinti a lemúrok védelmét - egyre több és több a parkban született állatot telepítenek vissza természetes élőhelyükre. Vacsora és szállás Antananarivóban.
 
 
9. nap: Antananarivo - Mauritius (Mauritius)
Reggeli, majd városnézés Antananarivoban. Többek között megtekintjük az Ambohimanga palotát („Kék domb”), mely a XVII. században épült, és 2001 óta az UNESCO Világörökség részét képezi. A városnézést követően transzfer a repülőtérre. Elrepülés Antananarivoból menetrend szerinti járattal Mauritiusra. Érkezés a kora esti órákban. Transzfer a szállodába. Szállás Mauritiuson.
 
 
10. nap: Mauritius
Reggeli, majd egész nap fürdés, pihenés az óceánparton. Fakultatív programlehetőség: szigettúra, mely során megcsodálhatjuk Mauritius legszentebb helyét, a Ganga Talao krátertavat. Látogatás Curepipe-ben, ahol a helyi építészeti emlékek mellett a Trou aux Cerfs krátert is megtekinthetjük. (A program a helyszínen fizetendő.) Vacsora és szállás Mauritiuson.
 
 
11. nap: Mauritius
Reggeli, majd egész nap fürdés, pihenés az óceánparton. Fakultatív programlehetőség: kirándulás Mauritius fővárosába, Port Louis-ba. Látogatás a Szent Ludwig katedrálisban, az Adelaide erődben. Séta a helyi piacon, ahol elvegyülhetünk a helyiek között, majd megtekintjük a Cukor Múzeumot. (A program a helyszínen fizetendő.) Vacsora és szállás Mauritiuson.
 
 
12. nap: Mauritius
Reggeli, majd egész nap fürdés, pihenés az óceánparton.
Fakultatív programlehetőségek a helyszínen.
Vacsora és szállás Mauritiuson.
 
 
13. nap: Mauritius
Reggeli, majd egész nap fürdés, pihenés az óceánparton.
Fakultatív programlehetőségek a helyszínen.
Vacsora és szállás Mauritiuson.
 
 
14. nap: Mauritius ...
Reggeli, délelőtt fürdés, pihenés, majd transzfer a repülőtérre.
Elrepülés átszállással Budapestre.
Étkezés és éjszakázás a gép fedélzetén.
 
 
15. nap: ... Budapest
Megérkezés Budapestre.
A változtatás jogát fenntartjuk!
 
Az út során érintett UNESCO Világörökségek:
-          Ambohimanga palota
 
 
 
 
Részvélteli díj: 599.000 Ft/Fő
 
 
A részvételi díj tartalmazza:
BBP biztosítás
közlekedés külön busszal, hajóval
elhelyezés középkategóriájú (kb. 3-4*-os) szállodákban, 
           illetve helyi lodge-ban kétágyas fürdőszobás szobákban, 
reggelis ellátással
magyar nyelvű csoportkísérő idegenvezető indulástól érkezésig
 
 
A részvételi díj nem tartalmazza:
Repülőjegyek illetékekkel és üzemanyagfelárral: 475.000 Ft (változhat)
Helyszíni vízum kb.: 35 EUR (Madagaszkár)
Helyszíni belépők, nemzeti parki belépők és program szerinti étk: 255 EUR
                                                        (a helyszínen fizetendő a kinti szolgáltatónak)
Sztornó biztosítás: 15.035 Ft (részvételi díjra, repülőjegyekre és a reptéri illetékekre)
Egyágyas felár: 169.000 Ft (menetsségről ld. az Akciók menüpontot
 
 
A 255 EUR a belépőket és a programban feltüntetett étkezéseket (vacsorák, néhány helyen ebédek),  az ezekhez kapcsolódó szervezési, foglalási, és az esetenkénti transzfer költségeket tartalmazza. Ez a helyszíni szolgáltatóknak érkezéskor, egy összegben fizetendő. /Borravaló: ajánlott 4 EUR/nap/fő
 
További tudnivalók:
Minimum létszám: 14 fő
 
Kötelező védőoltás nincs. További tájékoztatást a Nemzetközi 
Oltóközpontban, illetve a www.utazaselott.hu  weboldalon talál.
 
Fontos! Az útlevélnek a visszaérkezéstől számított 6 hónapig érvényesnek kell lennie. A valutaárfolyam változások az árakat módosíthatják. Az út árai 1 EUR = 315 Ft, 1 USD = 275 Ft árfolyamig érvényesek. Az utat kisebb létszámmal is tudjuk indítani, csak más áron és más szolgáltatásokkal.
 
 
 
Foglalási díj: 500,-Ft/fő
(Ajánlat kéréséhez, vagy foglaláshoz kattintson a fenti időpontok+árak valamelyikére!)
Oldalak
Dolce Travel Utazási Iroda
Utazás Szállás Last Minute Buszos utak Buszbérlés Incentiv-utak Városlátogatás Prága Bécs Szállás foglalás Verona-Velencei karnevál egy napos utak