Utazás
Szállás

Utazás típusa

Ország

Város

Dolce Travel
utazás-szállás-hírlevél
E-mail cím:*
Név:*
Telefon:Buszos városnézés, Buszos kirándulás - Bel- és külföldi személyszállítás autóbusszal Proservice Group - Több, mint arany Ultrahangos fogkefe Emmi-dent

Mediterrán vakáció: Costa Brava - Barcelona és a Francia Riviéra

E-mail

3. nap: Egész nap pihenés a tengerparton. Ezen a napon élvezhetjük a Costa Brava hosszan elnyúló tengerpartját. A városban öt strand található, de a fürdőzésen és a napozáson túl számos lehetőséget nyújt Katalónia második legnagyobb városa. Vacsora a szállodában. Este fakultatív program keretében az igazán tüzes flamenco táncot ismerhetjük meg (bátrabbak el is sajátíthatják a lépéseket) egy Flamenco est alkalmával..............

 
Mediterrán vakáció:
Costa Brava - Barcelona és
a Francia Riviéra
 
 
Utazás: autóbusszal
Szállás: szállodákban, 2-3 ágyas, saját fürdőszobás szobákban
Ellátás: reggeli + 6 vacsora
 
 
2018.09.07 - 09.16.
-BETELT !!! / 1. BUSZ
 
 
 
 
 
 
Program: (10 Nap/9 Éj)
1. nap:
Indulás kb.: reggel 06.00-kor Budapestről.
Folyamatos utazás az olaszországi tranzitszállásunkig.
Kora este érkezés, szállásfoglalás (1 éj).
 
 
2. nap:
Reggelit követően tovább utazunk a spanyol tengerpartra. Utunk a festői szépségű Francia Riviérán vezet keresztül. Kora este érkezünk a szállásunkra, vacsorára a szállodában. (6 éj)
 
 
3. nap:
Egész nap pihenés a tengerparton. Ezen a napon élvezhetjük a Costa Brava hosszan elnyúló tengerpartját. A városban öt strand található, de a fürdőzésen és a napozáson túl számos lehetőséget nyújt Katalónia második legnagyobb városa. Vacsora a szállodában. Este fakultatív program keretében az igazán tüzes flamenco táncot ismerhetjük meg (bátrabbak el is sajátíthatják a lépéseket) egy Flamenco est alkalmával.
 
 
4. nap:
Kirándulás Barcelonaba. Reggelit követően a katalán fővárost keressük fel. Autóbuszos és gyalogos városnézés keretében megismerkedünk a város legfőbb látnivalóival. Mai napunkon többek közt Gaudi nyomába eredünk és az általa tervezett remekműveket keressük fel: Sagrada Familia, Casa Batlló, Güell Park. Bebarangoljuk a gótikus negyedet, ellátogatunk a Katedrálishoz, a királyi negyedbe, ahol a Királyi Palota is található. Szabadprogram alatt egyénileg a világ egyik legszínesebb városát lesz lehetőség felfedezni. Kihagyhatatlan program a helyi specialitások megkóstolása egy helyi tapas bárban, vagy tavernában. Kora este visszautazunk a szálláshelyünkre, vacsora a szálláson.
 
 
5. nap:
Egész nap pihenés a tengerparton, vagy kirándulás Marinelandba, ahol kicsik és nagyon kitűnően szórakozhatnak a több hektáron elterülő aqua- és csúszdaparkban. A felhőtlen szórakozásról a naponta többször megrendezésre kerülő Delfin show is gondoskodik. Az itt található Delfinárium a legnagyobb Spanyolországban. A delfinek mellett oroszlánfókák és papagájok színesítik a programokat. A parkban eltöltött napot követően visszautazunk a szálláshelyünkre, vacsora a szálláson.
 
 
6. nap:
Délelőtt pihenés a tengerparton, majd ebédet követően (ezen az estén a programon részt vevők vacsora helyett ebédet kapnak) fakultatív program keretében visszatérünk Barcelonaba, hogy a klasszikus programokon túl kuriózumokat is meglátogassunk.  A programot választók eldönthetik (előre jelezni szükséges az irodában), hogy mely programokon szeretnének részt venni a délután folyamán. Lehetőség van a Camp Nou-t a Barca Stadionját felkeresni. A Stadion a drukkerek fellegvára, ahol a csapat történetét bemutató kiállítást színesíti az öltözők felkeresése, séta a lelátón és az újságírói állásokban. Relikviák nélkül innen képtelenség távozni! A stadion mellett található több szintes megashopban nincs olyan ajándék vagy használati tárgy, amit ne találnánk meg a csapat emblémájával.  Alternatív programként egyénileg más múzeumok is felkereshetők a délután folyamán. Pl. egyénileg felkereshető a L’Aquarium – Európa legnagyobb ócenáriuma. Illetve Gaudi építészetében, munkásságában mélyebben elmerülni a Güell Parkban és a Gaudi Múzeumban lehet. A Stadion látogatást követően, illetve a szabadidő után az esti Barcelonaval ismerkedünk. Napunk utolsó állomása a zenélő szökőkút (Font Mágica), ahol a gyönyörű fények játéka kápráztatja el az idelátogatót. Késő este visszautazunk a szállásra.
 
 
7. nap:
Egésznapos pihenés a tengerparton vagy fakultatív hajókirándulás, mely során az üvegaljú hajóból a tenger élővilágát is megcsodálhatjuk. Délután ellátogatunk a Costa Brava egyik ékszerdobozába, Tossa de Marba. Az egykori halászfalut a 12. században kerítették be fallal, melynek részletei ma kilátóként funkcionál, ahonnan csodás panoráma tárul elénk. Késő délután visszatérünk a szállásra, vacsora a szállodában
 
 
8. nap:
Reggelit követően elhagyjuk a szállodát és Franciaország felé vesszük az irányt. Útközben Figuerasban, Salvador Dali szülővárosában rövid fotószünetet tartunk. Utunkat folytatva a délután folyamán lehetőség nyílik Provence-ban egy olíva farmon a helyi specialitások megvásárlására. A híres provence-i termékek mellett igazi különlegességek is megtalálhatóak (csokoládé, lekvár, szappan, olívakrémek, kozmetikumok stb.). A vásárlást követően tovább utazunk. Az esti órákban érkezünk a tranzit szállásunkra. (1 éj)
 
 
9. nap:
Reggelit követően Monte Carloba látogatunk, ahol a könnyed elegancia, a luxus mindennapi jelenség. Megismerkedünk a városállam történetével, megtekintjük a város főbb nevezetességeit és szabadprogramra is nyílik lehetőség. Ezt követően Éze falucskát keressük fel, ahonnan gyönyörű panoráma tárul elénk a Cote d’Azurra, a tengerpartra és a hegyekre egyaránt. Feltöltődve a látvánnyal tovább utazunk a tranzitszállásunkra. (1 éj)
 
 
10. nap:
Reggeli után folytatjuk utazásunkat Magyarország felé.
Útközben rövid megállókkal, egésznapos utazást követően
érkezés Budapestre a késő esti órákban.
A PROGRAMVÁLTOZTATÁS JOGÁT FENNTARTJUK.
 
 
 
 
Részvételi díj: 217.900 Ft/Fő 
Buszmegrendelés esetén: 199.900 Ft/Fő (min. 38 Fő esetén)
(Az akciós ár a megadott dátumig ill. szabad helyek függvényében változnak ill. -vagy/érvényesek)!
Csak ajánlatkérés után érvényes(ek) az akciós ár(ak)!
 
 
 
Az ár tartalmazza:
Utazás autóbusszal, 
9 éj szállás 
(3 éj tranzitszállásokon, 6 éj Costa Bravan szállodában), 
reggeli ellátás + 6 vacsora, 
 
Az út részvételi díja minden esetben csak a csoportkísérő idegenvezető díját tartalmazza.
Azokban az esetekben, ahol a múzeum, nevezetesség vagy város kötelezően előírja a helyi idegenvezető alkalmazását, az külön, a belépőjeggyel együtt fizetendő a programokon való részvétel arányában.
 
 
Az ár nem tartalmazza:
BBP betegség-, baleset-, poggyászbiztosítás: 5.800 Ft/Fő (69 éves kor -ig)
Programok költségei + VOX városi talk készüléket + stornót utazásra                  
Idegenforgalmi adó: kb. 2 Euro/fő/éj
Fakultatív program (előre jelezni szükséges!)
Barcelona fél napos program (délután és késő este): 5.000 Ft/fő + külön programok díja
 
+++ Várható költségek: kb.: 168 - 170 €/Fő
Flamenco est: kb. 40 Euro/fő
Marineland: kb. 28 Euro/fő
Hajókirándulás: kb. 30 Euro/fő
Sagrada Familia: kb. 35 Euro/fő (jelentkezéskor, napi árfolyamon fizetendő)
Güell park: kb. 10 Euro/fő
Camp Nou (Barca Stadion): kb. 25 Euro/fő
 
Az árak bizonyos esetekben nem csak a belépőjegyeket, hanem a járulékos költségeket is tartalmazzák. (foglalási díj, helyi idegenvezető, szervezési költség). A fakultatív programok min. 20 fő részvételével indulnak. Az utazás min. 35 fő részvételével indul.

 

 

 

 

Foglalási díj: 500,-Ft/fő
(Ajánlat kéréséhez, vagy foglaláshoz kattintson a fenti időpontok+árak valamelyikére!)
Oldalak
Dolce Travel Utazási Iroda
Utazás Szállás Last Minute Buszos utak Buszbérlés Incentiv-utak Városlátogatás Prága Bécs Szállás foglalás Verona-Velencei karnevál egy napos utak