Utazás
Szállás

Utazás típusa

Ország

Város

Dolce Travel
utazás-szállás-hírlevél
E-mail cím:*
Név:*
Telefon:Buszos városnézés, Buszos kirándulás - Bel- és külföldi személyszállítás autóbusszal Proservice Group - Több, mint arany Ultrahangos fogkefe Emmi-dent

Mindenszentek Prágában (3 Nap/2 Éj)***

E-mail

akik nem jönnek velünk, azoknak az utasoknak egész napos szabad program Prágában "(Igényelhető 1 Napos (24 Órás) Tömegközlekedési Bérlet irodánktól: 1.700 Ft/Fő ár-tól.)" Prágában ezután lehetőség nyílik az egész napos sétát követően egy kellemes hajókázásra, svédasztalos büfévacsorával a Moldva folyón, megcsodálhatjuk Prágát éjszakai kivilágítással, a Károly hidat, Szent Vitus katedrálist, a Nemzeti Színházat, Vysehrad dombját és még sok más nevezetességet! (Ára: 590 CZK/Fő)........

 
 
Mindenszentek Prágában
(Novembet 1. Hosszú Hétvége) (3 Nap/2 Éj)***
 
 
Utazás: autóbusszal (3 Nap/2 Éj) /program szerint
Ellátás: reggeli
Szállás: Botel/Hotel 3***, 1-2 -vagy 2-3 ágyas szobákban/+fürdőszoba
 
 
2018.11.02 - 11.04. 
 
 
 
 
 
 
Program: (Péntek - Szombat - Vasárnap):

1. Nap: Budapest – Prága – Óváros:

Indulás a kora reggeli órákban. Folyamatos utazás rövid pihenőkkel Prágáig. A kora délutáni órákban érkezünk Prágába a Szent Vitus katedrálishoz, sétánkat egészen a belvárosig a főtérig folytatjuk. Útközben megtekintjük többek között a híres órát (Orloj), láthatjuk Husz János monumentális szobrát, továbbá gyönyörködhetünk a teret ölelő szépen felújított házakban. Az óváros felkerült az UNESCO Világörökségek listájára. Ezt követően folytatjuk utunkat Prága másik híres építményéhez, a Károly-hídhoz. A hidat fenséges barokk szobrok díszítik. Sétálva a hídon szép fotókat készíthetünk a műemlékekről, szobrokról. Városnézésünket a zsidó negyednél fejezzük be. Ezt követően a szabadprogram alatt egyéni sétára, nézelődésre, ajándékvásárlásra nyílik lehetőség. Aki gondolja, egy hangulatos kiskocsmában megízlelheti a híres cseh söröket is. A séta után szabadprogram, majd este elfoglaljuk a szállásunkat. Vacsorázási lehetőség a szálláshoz közel.

 

 

2. Nap: Prága - Karlovy-Vary - Prága + Esti Hajós vacsora:

Reggeli után indulás: A Locketi várat látogatjuk meg elsőként, (Belépő Lokett kb.120 CZK/Fő). A vár teljesen bejárható, a pincerendszertől a kilátó toronyig. Minden helység a funkciójának megfelelően van berendezve, így visszarepülve az időben megismerhetjük a vár életét. Második programunk: a Tepla folyó partján épült Karlovy-Vary, az egykori híres fürdőváros, mely az Osztrák-Magyar monarchia idején az arisztokrácia egyik fő találkozóhelye volt. A Fő utca pompája mint egy gyönyörűen megkomponált díszlet varázsolja el a látogatókat. Városnézés alatt megkóstolhatjuk a Becherovkat-t, majd visszautazás a száztornyú Prágába. (A Karlovy-Vary Program ára: 5.000 Ft/Fő "retur transzfer busszal"), akik nem jönnek velünk, azoknak az utasoknak egész napos szabad program Prágában "(Igényelhető 1 Napos (24 Órás) Tömegközlekedési Bérlet irodánktól: 1.700 Ft/Fő ár-tól.)" Prágában ezután lehetőség nyílik az egész napos sétát követően egy kellemes hajókázásra, svédasztalos büfévacsorával a Moldva folyón, megcsodálhatjuk Prágát éjszakai kivilágítással, a Károly hidat, Szent Vitus katedrálist, a Nemzeti Színházat, Vysehrad dombját és még sok más nevezetességet! (Ára: 590 CZK/Fő)

 

 

3. Nap: Prága – Lednice - Budapest:

Reggeli után indulunk Lednicére ahol szabad program keretében megtekinthetjük a kastélyt és csodálatos Francia kertjét. Lesétálhatunk  kert végében található minaretig. Majd utunkat Budapest felé vesszük. Érkezés az esti órákban. A program sorrendje felcserélődhet! A fakultatív programok min. 20 fő részvételével indulnak. Az utazás min. 35 fő részvételével indul.

 

 

 

Részvételi díj: 44.990 Ft/Fő helyett most csak 

Előfoglalási Akciós Áron: 20.000 Ft/Fő -től

 
 
 
Az ár tartalmazza:
szállást: Hotel, 3***, 2 éjre, 1 - 2 -vagy 2 - 3 ágyas fürdőszábás szobákban
utazást: autóbusszal (3 Nap/2 Éj) /program szerint
magyar nyelvű csoportkísérőt
 
Helyszínen kötelezően fizetendő csomag:
40 €/Fő, mely tartalmazza: magyar nyelvű idegenvezetést,
x2 reggelis ellátást, idegenforgalmi + üdülőhelyi TAX díjakat.
 
 

Az ár nem tartalmazza:

Adminisztratív díj: 1.500 Ft/Fő
BBP betegség, -baleset, -poggyász utasbiztosítást: 1.695 Ft/Fő 
Egyéni kérésre - Fix Ülőhely -Egyéni Igényre: 2.000 Ft/Fő 
Egyéni kérésre - Egyágyas felár: 20.500 Ft/1 Fő/2 Éjre
Program költségeit és Belépőket + Fakultatívakat

 

Belépők + Fakultatív Programok:

Karlovy-Vary: 5.000 Ft/Fő 

Loketti Vár: 120 CZK/Fő 

Vacsora Moldvai hajókázással: 590 CZK/Fő 

Igényelhető - Tömegközlekedési Prága (24 órás) Bérlet: 1.700 Ft/Fő

 

 
Felszállási helyek:
Budapest, Blaha Lujza tér áruház előtti parkoló
Budaörs AGIP kút
Tatabánya M1-es mellett McDonald’s parkoló
Győr  M1-es mellett AGIP-kút

 

Okmányok: érvényes személyi igazolvány és/-vagy útlevél szükséges!
Kérjük, hogy aki nem magyar állampolgár, érdeklődjön, hogy vízumra van-e szüksége.
Az árak bizonyos esetekben nem csak a belépőjegyeket, hanem a járulékos költségeket is tartalmazzák. (foglalási díj, helyi idegenvezető, szervezési költség) Az utazás min. 35 fő részvételével indul. A fakultatív programok min. 20 fő részvételével indulnak. A programváltozás jogát minden eshetőségre fenn tartjuk Önök érdekében, a programok sorrendeje felcserélődhet!
 
 
Betegség-, baleset- és poggyászbiztosítás: Irodánkban kedvezményes áron köthetnek az utazás időtartama alatt érvényes biztosítást. A biztosítás non-stop segítséget nyújt, magyar nyelven a bajba jutottnak. Utazási irodánk a Colonnade Insurance S.A. Magyarországi Fióktelepével áll kapcsolatban, napi 660 Ft/Fő -vagy több naposnál 580 Ft /720 Ft -ért, meghatározott korhatárral köthetnek utasaink biztosítást foglalásuk mellé. Útjainkon az Önök érdekében, minden utasnak szükséges betegség-, baleset-, poggyászbiztosítással rendelkeznie. Nem kötelezünk senkit arra, hogy nálunk kösse meg biztosítását, azonban útjainkon csak azok vehetnek részt, akik rendelkeznek utasbiztosítással. Ezt induláskor az idegenvezető ellenőrzi. - Az Európai Uniós Kártya nem utasbiztosítás. Nem nyújt segítséget sok olyan Európai államban sem, ahol Önt csak magánkórházban, magán orvosi rendelőben tudják ellátni. Nem nyújt fedezetet a további, esetlegesen felmerülő költségekre sem. Ilyen lehet például egy hosszasan elhúzódó kezelés, hozzátartozó kinttartózkodása, vagy a hazaszállítás megszervezése, lebonyolítása. - A bankkártyához tartozó utasbiztosítások megfelelőek, abban az esetben, ha a fent megjelölt kritériumoknak megfelelnek. Kérjük, foglaláskor mindenképpen ellenőrizzék, hogy a bankkártyájukhoz tartozó biztosítás a fenti eseteket is belelértve nyújt-e Önöknek a nap 24 órájában, magyar nyelven segítséget biztosítási esemény kapcsán. Amennyiben nem, kérjük, legyenek szívesek gondoskodni a megfelelő biztosításról.
 
 
 
Foglalási díj: 500,-Ft/fő
(Ajánlat kéréséhez, vagy foglaláshoz kattintson a fenti időpontok+árak valamelyikére!)
Oldalak
Dolce Travel Utazási Iroda
Utazás Szállás Last Minute Buszos utak Buszbérlés Incentiv-utak Városlátogatás Prága Bécs Szállás foglalás Verona-Velencei karnevál egy napos utak