Utazás
Szállás

Utazás típusa

Ország

Város

Dolce Travel
utazás-szállás-hírlevél
E-mail cím:*
Név:*
Telefon:Buszos városnézés, Buszos kirándulás - Bel- és külföldi személyszállítás autóbusszal Proservice Group - Több, mint arany Ultrahangos fogkefe Emmi-dent

Momidzsi, Az ősz csodája Japánban (10 Nap/8 Éj)

E-mail

Japán legszebb látnivalóit fedezhetjük fel a csoportos utunk során. Tokió a világ legnagyobb metropolisza, a 2020-as olimpiai játékok házigazdája kétségkívül a jövő városa. Kiotó történelmével, klasszikus japán templomaival és szentélyeivel, Nara szabadon legelésző szarvasaival, Oszaka mozgalmas életével fogja meg az ide látogatókat. A program a japán ősz legszebb időszakára, a momidzsi idejére esik, amikor a japán juhar levelei vörösre, narancsszínűre és sárgára festik a tájat....

 
Momidzsi,
Az ősz csodája Japánban
 
Japán legszebb látnivalóit fedezhetjük fel a csoportos utunk során. Tokió a világ legnagyobb metropolisza, a 2020-as olimpiai játékok házigazdája kétségkívül a jövő városa. Kiotó történelmével, klasszikus japán templomaival és szentélyeivel, Nara szabadon legelésző szarvasaival, Oszaka mozgalmas életével fogja meg az ide látogatókat. Az utazás alatt nem csak nagyvárosokba jutunk el, hanem a vidéki japán mindennapok életébe és ételeibe is belekóstolhatunk. A program a japán ősz legszebb időszakára, a momidzsi idejére esik, amikor a japán juhar levelei vörösre, narancsszínűre és sárgára festik a tájat.
 
Az utazás kiemelkedő értékei:
Utazás a LOT légitársaság kényelmes Boeing Dreamliner repülőgépeivel, jó menetrendekkel
Az utazásunk a momidzsi, a japán ősz legszebb időszakára esik
Kellemes időjárás, nappal kb. 20 fok várható az utazás nagy részében
Japánul tudó, japánt magyar idegenvezető kíséri a csoportot Budapestről
Világörökségi helyszínek
Kiscsoportos utazás, min. 12 fő, max. 20 fő
 
 
Utazas:
Repülőjegy Budapest-Tokió útvonalon, 
oda-vissza egy átszállással a LOT légitársaság járataival, 
turista osztályon
A programban feltüntetett városnézések autóbusszal, belépőkkel
Hajójegy Toba és Irako között,
valamint vonatjegy a Hamamacu-Jokohama szuper-expresszre
 
Szállás:
Nyolc éjszaka szállás a program útvonala szerint
középkategóriás szállodákban
 
Ellátás:
Nyolc büféreggeli, három ebéd és két vacsora a program szerint
 
2018.10.27 - 11.05. 
-BETELT !!! / 1. CSOPORT
 
 
 
 
 
Programok: (10 Nap/8 Éj)
Október 27., szombat
Elutazás a Budapestről a LOT légitársaság járataival,
átszállással Tokióba (Budapest-Varsó 09:55-11:15,
Varsó-Tokió 15:10-08:55).
 
 
Október 28., vasárnap
Reggel érkezünk Tokió Narita repülőterére, majd buszra szállunk és a Császári Palotához vezet első utunk. Szabadidő Ginzában, Tokió legismertebb üzleti és szórakoztató negyedében, melyet hétvégenként lezárnak az autóforgalom előtt és a nézelődő gyalogosok veszik birtokba. A szállásunk az elektronikai üzleteiről és pezsgő éjszakai életéről híres Sindzsukuban lesz, a Mystays Nishi Shinjuku Hotelben.  Kipihenjük a repülőút fáradalmait, majd felmegyünk a közeli Városháza kilátószintjére és onnan élvezhetjük a világ legnépesebb városának panorámáját.
 
 
Október 29., hétfő
Az egész napos tokiói városnézünk során felkeressük a Meidzsi császár tiszteletére emelt szentélyt, megnézzük a fiatalok általt közkedvelt, lüktető Sibuját, a divatos Harajukut és az Omotesando sugárutat. A hangulatos Gompachi Nishiazabu étteremben megebédelünk, majd tovább folytatjuk városnézésünket az Aszakusza kerületben és meglátogatjuk a Szenszódzsit, a főváros legősibb buddhista templomát. Séta a Nakamise utcán, melyen beszerezhetjük a tokiói emléktárgyainkat. A napot a futurisztikus Odaiba szigetén zárjuk, majd visszabuszozunk a szállodánkhoz.
 
 
Október 30., kedd
Reggeli után nyugati irányban elhagyjuk Tokiót. Első megállónk a Kavagucsi tó partján lesz, ahonnan a legjobb fotót tudjuk készíteni a Fudzsi szent hegyéről. Következő állomásunk Macumotó, ahol a 16. századi kastélyt szinte eredeti formájában találjuk. Ebédszünet, majd délután a közeli Azuminóban egy helyi lepárlóban megkóstoljuk a japánok tradicionális italát, a szakét. Vacsora Macumotóban az Izakaya étteremben, majd szállás az Alpico Plazában.
 
 
Október 31. szerda
Ezen a napon a „japán Alpokba” és annak idilli városába, Takajamába utazunk. A város a hegyvidéki fekvéséből adódó izoláltsága miatt egyéni fejlődési útvonalat járt be. Óvárosa hangulatos, száz éves lakóházak között sétálhatunk. Délután Sirakavába látogatunk. A falu háromszög homlokzatú farmházai 1995 óta az UNESCO világörökségéhez tartoznak. Este szállás Kanazavában, a Mystays Premier Kanazawa Hotelben.
 
 
November 1., csütörtök
Városnézés a Japán-tenger partján fekvő Kanazavában és séta a Japán három legszebb kertje közé választott Kenrokuen kertben. Megnézzük a Higasi Csaja városrészt, az egykori gésanegyedet és teaházakat. Ebéd egy helyi szusi étteremben. Délután a 17 (!) UNESCO Világörökség védelme alatt álló építménnyel büszkélkedő Kiotóba utazunk. Este szállás a Heian No Mori Hotelben.
 
 
November 2., péntek
Egész napos városnézés Kiotóban. A városnézés során felkeressük a Fusimi Inari-nagyszentélyt, a Kinkakudzsit (Aranytemplom), a Sagano bambuszerdőt, a Rioanji templomot, a Szandzsúszangen-dó csarnokot, a Nidzsó-kastélyt és a Tiszta Víz templomát, a Kijomizuderát. Szállás Kiotóban, fürdési lehetőség a szálloda japán stílusú fürdőjében. Este fakultatív tradicionális vacsora Maiko (gésa tanonc) tánccal 33 000 Ft/fő, min. létszám: 12 fő.
 
 
November 3., szombat
Reggeli után rövid városnézés a közeli Oszakában, Japán második legnépesebb városában. Ebédszünet után Narába, Japán egyik ősi fővárosába buszozunk, ahol a városi parkban szikaszarvasokat etethetünk, majd megnézzünk a Todaidzsi templomot és a világ legnagyobb bronz buddhaszobrát. Az estét már Iszében, a Shima Royal szállodában töltjük, és este a vacsoránk előtt egy onszenben frissülhetünk fel.
 
 
November 4., vasárnap
Reggeli után Iszében megnézzük Japán legszentebb sintoista szentélyét és az Okage Jokocsó piacot, majd hajóval átkelünk az Iszei-tengeröblön (ebédcsomag a hajón) és Hamamacun keresztül Jokohamáig utazunk a világ egyik leggyorsabb vonatával, a Sinkanszennel. Este szállás Jokohamában, a Shin Jokohama Prince szállodában.
 
 
November 5., hétfő
Reggeli után a Tokió Narita repülőterére utazunk, majd
varsói átszállással hazarepülünk Budapestre
(Tokió-Varsó 11:55-14:25, Varsó-Budapest 18:45-20:05).
 
 
 
Részvételi díj: 699.000 Ft/Fő
 
 
 
Az ár tartalmazza:
Repülőjegy Budapest-Tokió útvonalon,
Oda-vissza egy átszállással a LOT légitársaság járataival, turista osztályon
Nyolc éjszaka szállás a program útvonala szerint középkategóriás szállodákban
Nyolc büféreggeli, három ebéd és két vacsora a program szerint
A programban feltüntetett városnézések autóbusszal,
Magyar idegenvezetővel, belépőkkel
Hajójegy Toba és Irako között,
Valamint vonatjegy a Hamamacu-Jokohama szuper-expresszre
Magyar idegenvezető a teljes út során
 
 
Az ár nem tartalmazza:
Repülőtéri illetékek: 169 000 Ft/fő
Szervízdíj: 40 USD/fő (helyszínen fizetendő)
Útlemondási biztosítás (választható) 1,7%
 

 

Foglalási díj: 500,-Ft/fő
(Ajánlat kéréséhez, vagy foglaláshoz kattintson a fenti időpontok+árak valamelyikére!)
Oldalak
Dolce Travel Utazási Iroda
Utazás Szállás Last Minute Buszos utak Buszbérlés Incentiv-utak Városlátogatás Prága Bécs Szállás foglalás Verona-Velencei karnevál egy napos utak