Utazás
Szállás

Utazás típusa

Ország

Város

Dolce Travel
utazás-szállás-hírlevél
E-mail cím:*
Név:*
Telefon:Buszos városnézés, Buszos kirándulás - Bel- és külföldi személyszállítás autóbusszal Proservice Group - Több, mint arany Ultrahangos fogkefe Emmi-dent

Nagy Borneó Körutazás + Látogatással Kuala Lumpurban + Szingapúrban

E-mail

Igazi csemege a természet szerelmeseinek borneói körutazásunk! Hajózzanak velünk a dzsungel mélyére, látogassanak el félig vadon élő orangutánok közé, tengeri teknősök fészekrakó szigetére, fehérhomokos tengerpartokra! A kulturális élményekről Kuching és a két metropolisz, Kuala Lumpur és Szingapúr gondoskodnak majd!

 
Nagy Borneó Körutazás + 
Látogatással Kuala Lumpurban
+ Szingapúrban
 
 
Igazi csemege a természet szerelmeseinek borneói körutazásunk! Hajózzanak velünk a dzsungel mélyére, látogassanak el félig vadon élő orangutánok közé, tengeri teknősök fészekrakó szigetére, fehérhomokos tengerpartokra! A kulturális élményekről Kuching és a két metropolisz, Kuala Lumpur és Szingapúr gondoskodnak majd!
 
 
Utazás: Menetrend szerinti repülőjáratokkal
Időtartam: 15 nap/12 éj
Repülési idő: Kb. 13 óra
Elhelyezés: 3 és 4 csillagos szállodákban, lodge-okban
Ellátás: 12 reggeli, 4 ebéd, 3 vacsora
 
 
2019.03.21 - 04.05.
 
 
 
 
 
KEDVEZMÉNY: -41.000 FT/FŐ (2018. 11. 30 -ig)
 
 
Program: (15 Nap/12 Éj)
1-2. nap: elutazás Budapestről 
Elutazás Budapestről az esti órákban egy átszállással Kuala Lumpurba, éjszaka a repülőn. Érkezés Kuala Lumpur repülőterére kora este, transzfer a szállodába (1 éj).
 
 
3. nap: Kuala Lumpur 
Reggeli után félnapos városnézés alatt fedezhetik fel az új és a régi Kuala Lumpur szépségeit: a Petronas ikertornyok, a Királyi Palota, a Thean Hou templom, a régi Jamek mecset és a modern Nemzeti mecset, a Nemzeti Emlékmű és a Függetlenség tér. Látogatás a híres hindu templomoknál, amelyek a Batu barlangok mélyén épültek. Murugan hindu isten hatalmas szobra mellett 272 lépcsőfokon felmászva lehet elérni a barlangokat, útközben vidám pillanatokat szereznek majd a lépcsőkön játszadozó majomcsapatok. Délután transzfer a repülőtérre, elutazás Borneó szigetére. Szállás Sandakanban (1 éj).
 
 
4. nap: Selingan sziget 
Délelőtt Selinganra, a tengeri teknősök szigetére hajózunk. Ebéd a szigeten, majd szabad program, fürdés, sznorkelezés, napozás a gyönyörű tengerparton. A sziget a Teknős Nemzeti Parkhoz tartozik, levesteknősök és cserepesteknősök kedvelt fészkelő helye. Vacsora után megfigyelhetjük a tojást lerakó teknősöket, és ha szerencsénk van, annak is szemtanúi lehetünk, ahogy a tojásból kikelt kisteknősök útnak indulnak a tengerbe.
 
 
5. nap: Sepilok és Sukau 
Reggel visszahajózunk Sandakanba, reggeli a kikötőben. Délelőtt látogatás a Sepilok Orángután Rehabilitációs Központban, ahol az egykor fogva tartott orangutánoknak segítenek visszailleszkedni a természetes élőhelyükbe. Megfigyelhetjük a félig vadon élő állatok etetését és sétálhatunk egyet a trópusi erdőben. A programot követően transzfer Sandakan kikötőjébe, ahonnan délben útnak indulunk Sukau faluba. Hajózás a Kinabatanganfolyón a Sulu tengertől mangrove erdőkön keresztül a dzsungel mélyén fekvő lodge-ig. Az út során nagy eséllyel láthatunk nagyorrú és más majmokat, de gazdag a környék madárvilága is. Bejelentkezés a lodge-ba, majd késő délután újabb hajókirándulásra indulunk a Menanggul folyón. Vacsora és szállás a lodgeban (1 éj).
 
 
6. nap: Sandakan–KotaKinabalu
Reggeli után elutazunk a Gomantong barlanghoz, ami több millió denevér és fecske otthona, a híres kínai ínyencséghez, a madárfészek leveshez is innen gyűjtik a fecskefészkeket. Továbbutazás a Poring környékén kiépített, úgynevezett canopy trek-hez, ami 40 m magasan a fák lomboronájában kiépített pallók és függőhidak sorozata. Relaxálhatnak a számos forró vizű forrásnál, majd transzfer a szállodába. Vacsora és szállás Ranau környékén (1 éj).
 
 
7. nap: Kinabalu Nemzeti Park 
A napot a világörökség részét képező Kinabalu Nemzeti Parkban, a Mount Kinabalu lábánál kezdjük. A Kinabalu Délkelet-Ázsia egyik legmagasabb csúcsa. Ismerkedés a nemzeti park különleges állat és növényvilágával a kb. 1,5 órás séta során, majd ebéd egy helyi étteremben. Továbbutazás Kota Kinabaluba, Sabah állam fővárosába kora délután. Transzfer a kikötőbe, ahol hajóra szállunk és a közeli Gaya szigetére utazunk. Szállás a szigeten (3 éj).
 
 
8-9. nap: Gaya szigete 
Egész napos kikapcsolódás a Tunku Abdul Rahman Tengeri Nemzeti Parkhoz tartozó szigeten. Mesés, fehér homokos tengerpart, kristálytiszta víz, sűrű dzsungel jellemzi a szigetet, lehetőség nyílik majd snorkelezésre, kajakozásra, túrázásra is.
 
 
10. nap: utazás Kuchingba 
Délelőtt kijelentkezés a szállodából, visszahajózás Kota Kinabaluba. Transzfer a repülőtérre, délután elutazás Sarawak tartomány fővárosába, Kuchingba, érkezés az esti órákban. Transzfer a szállodába (3 éj).
 
 
11. nap: Kuching 
Délelőtt városnézés Borneó legérdekesebb városában, Kuchingban. Séta a folyóparton, a kínai negyedben, megtekintjük a Macskaemlékművet (a Kuching szó jelentése malájul macska), a Tua Pek Kong kínai templomot, az óváros piacait és a híres Sarawak múzeumot. Délután a közeli Anah Rais faluba látogatunk, itt a nagyon jó állapotban fennmaradt, úgynevezett „hosszú házat” tekinthetik meg, ami több tucat család lakóhelye. Ismerkedés a helyi törzsek életmódjával, kultúrájával.
 
 
12. nap: Bako Nemzeti Park 
Reggeli után kirándulás a különleges szépségű Bako Nemzeti Parkba, a kis félszigeten elterülő parkot csónakkal közelítjük meg. Hatalmas sziklákkal tarkított homokos öblök, sűrű dzsungelek, mangroveerdők jellemzik a tájat, a park leghíresebb lakója pedig a bizarr külsejű nagyorrú majom. Különböző nehézségi szintű sétautakon haladhatnak végig az esőerdőben, kirándulhatnak elszigetelt kis tengerpartokra, a program során piknik ebédet biztosítunk.
 
 
13. nap: Szingapúr 
Reggel transzfer a repülőtérre, elutazás Szingapúrba. Délután Szingapúr modern városállamának felfedezésére indulunk: látogatás a Merlion parkban, a Nemzeti Orchidea Kertben, majd China Town és Little India városrészekben. Rövid szabad program, majd visszautazás a repülőtérre, elutazás Szingapúrból az éjszakai órákban.
 
 
14-15 nap: Szingapúr
Reggeli után Szingapúr modern városállamának felfedezésére indulunk: látogatás a Merlion parkban, a Nemzeti Orchidea Kertben, majd China Town és Little India városrészekben. Nap közben rövid szabad program a Gardens by the Bay-nél, ahol lehetőség van egyénileg felmenni az ikonikus szálloda, a Marina Bay Sands hajószerű tetején található kilátó- ba, vagy vásárolni a szomszédos plázában (és akár a Louis Vuitton szigeten). Transzfer a repülőtérre, el- utazás Szingapúrból az éjszakai órákban. Hazaérkezés Budapestre a reggeli órákban.
 
 
 
Részvételi díj - 2 Ágyas: 829.990 Ft/Fő
Részvételi díj - 1 Ágyas: 1.099.990 Ft/Fő
 
 
 
 
A részvételi díj tartalma: 
repülőjegyek, 
szállás 12 éjszakára,
a megadott ellátással, 
programok, 
belépőjegyek a neve- zetességekhez, 
útlemondási biztosítás 
Utazás: Menetrend szerinti repülőjáratokkal
Időtartam: 15 nap/12 éj
Repülési idő: Kb. 13 óra
Elhelyezés: 3 és 4 csillagos szállodákban, lodge-okban
Ellátás: 12 reggeli, 4 ebéd, 3 vacsora 
 
 
A részvételi díj nem tartalmazza: 
Repülőtéri illeték: kb. 155 000 Ft/fő, 
BBP baleset-, betegség- és poggyászbiztosítás
Borravalók

Foglalási díj: 500,-Ft/fő
(Ajánlat kéréséhez, vagy foglaláshoz kattintson a fenti időpontok+árak valamelyikére!)
Oldalak
Dolce Travel Utazási Iroda
Utazás Szállás Last Minute Buszos utak Buszbérlés Incentiv-utak Városlátogatás Prága Bécs Szállás foglalás Verona-Velencei karnevál egy napos utak