Utazás
Szállás

Utazás típusa

Ország

Város

Dolce Travel
utazás-szállás-hírlevél
E-mail cím:*
Név:*
Telefon:Buszos városnézés, Buszos kirándulás - Bel- és külföldi személyszállítás autóbusszal Proservice Group - Több, mint arany Ultrahangos fogkefe Emmi-dent

Őszi Szünet Prágában + Sör (3 Nap/2 Éj)

E-mail

Az óváros felkerült az UNESCO Világörökségek listájára. Ezt követően folytatjuk utunkat Prága másik híres építményéhez, a Károly-hídhoz. A hidat fenséges barokk szobrok díszítik. Sétálva a hídon szép fotókat készíthetünk a műemlékekről, szobrokról. Városnézésünket a zsidó negyednél fejezzük be. Ezt követően a szabadprogram alatt egyéni sétára, nézelődésre, ajándékvásárlásra nyílik lehetőség. Aki gondolja, egy hangulatos kiskocsmában megízlelheti a híres cseh söröket is.

 
 
Őszi Szünet Prágában
+ Sör (3 Nap/2 Éj)***
 
 
Utazás: autóbusszal (3 Nap/2 Éj) /+program szerint
Ellátás: reggeli
Szállás: 2 Éj ***, 1 - 2 -vagy 2 - 3 ágyas szobákban/+fürdőszoba
 
2018.10...............
-MÁR NEM FOGLALHATÓ !!
 
 
 
 
Előfoglalási Akciós Ár: 20.000 Ft/Fő -től

 

 

Program: (3 Nap/2 Éj)
1. Nap: Budapest – Prága:
Indulás  reggel 06:00- kor a megadott felszállási pontok szerint. Folyamatos utazás rövid pihenőkkel Prágáig. A délutáni  órákban érkezés Prágába a szállásra. Utána séta a prágai várnegyedben, valamennyi látnivaló megtekintése kívülről, tartalmas idegenvezetéssel. A hangulatos Kisoldali negyeden kereszül, Károly-hídon átkelve irány az Óváros (Óvárosház, a középkori csillagászati óramű: Orloj, Boldogasszony templom) és annak látnivalói. Majd az Újváros központjában a Vencel téren fejeződik be a program. Szabadprogram keretében eldönthetjük, hogy visszatérünk-e a városközpontba és elmerülünk a város fényeiben, ízeiben –vagy a szállásunkra visszatérünk egyénileg.
 
 

2. Nap: Prága - Karlovy-Vary - Prága + Esti Hajós vacsora:

Reggeli után indulás: A Locketi várat látogatjuk meg elsőként, (Belépő Lokett kb.120 CZK/Fő). A vár teljesen bejárható, a pincerendszertől a kilátó toronyig. Minden helység a funkciójának megfelelően van berendezve, így visszarepülve az időben megismerhetjük a vár életét. Második programunk: a Tepla folyó partján épült Karlovy-Vary, az egykori híres fürdőváros, mely az Osztrák-Magyar monarchia idején az arisztokrácia egyik fő találkozóhelye volt. A Fő utca pompája mint egy gyönyörűen megkomponált díszlet varázsolja el a látogatókat. Városnézés alatt megkóstolhatjuk a Becherovkat-t, majd visszautazás a száztornyú Prágába. (A Karlovy-Vary Program ára: 5.000 Ft/Fő "retur transzfer busszal"), akik nem jönnek velünk, azoknak az utasoknak egész napos szabad program Prágában "(Igényelhető 1 Napos (24 Órás) Tömegközlekedési Bérlet irodánktól: 1.700 Ft/Fő ár-tól.)" Prágában ezután lehetőség nyílik az egész napos sétát követően egy kellemes hajókázásra, svédasztalos büfévacsorával a Moldva folyón, megcsodálhatjuk Prágát éjszakai kivilágítással, a Károly hidat, Szent Vitus katedrálist, a Nemzeti Színházat, Vysehrad dombját és még sok más nevezetességet! (Ára: 590 CZK/Fő)

 
 
3. Nap: Prága - Budapest:
A reggeli után szabadprogram Prágában.
Majd utunkat Budapest felé vesszük. Érkezés az esti órákban.

 

 

 

Részvételi díj: 44.990 Ft/Fő helyett most csak 

Előfoglalási Akciós Ár: 20.000 Ft/Fő

 

 

 

Az ár tartalmazza:
szállás: 2 Éj, Hotel***, 1-2 vagy 2-3 ágyas fürdőszábos szobákban
utazást: autóbusszal (3 Nap/2 Éj) /program szerint 
magyar nyelvű csoportkísérőt az utazás alatt
 
Helyszínen kötelezően fizetendő csomag:
40 €/ Fő, mely tartalmazza: magyar nyelvű idegenvezetést,
x2 reggelit, idegenforgalmi és TAX díjakat
 
 
 
Az ár nem tartalmazza:
Adminisztratív díj: 1.500 Ft/Fő
BBP betegség, -baleset, -poggyász biztosítás: 1.695 Ft/Fő
Fakultatív Programok költségeit
Egyéni kérésre - FIX Ülőhely Igénykés: 2.000 Ft/Fő,
Egyéni Kérésre - Egyágyas felár: 8.900 Ft/1 Fő/ 2 Éj
Igényelhető - Prága 24 Órás Bérlet - (Tömegközlekedés): 1.700 Ft/Fő
 
Fakultatív programok:
Karlovy Vary  5.000 Ft/Fő (Buszon -vagy helyszínen kerül beszedésre).
Loketti vár: 120 CZK /Fő
Vacsora Moldvai hajókázással 590 CZK/Fő (Helyszínen -vagy buszon fizetendő).
A fakultatív programok min. 28 Fő részvételével indulnak.

 

 

Felszállási helyek - (Vetőleges időpont):
Budapest, Blaha Lujza tér, parkoló - Péntek - reggel (06:00)
Budaörs, AGIP kút - Péntek - reggel (06:20)
Tatabánya, M1-es mellett McDonald’s parkoló - Péntek - reggel 
Győr,  M1-es mellett MOL (régi agip)-kút - Péntek - reggel
Mosonmagyaróvár, M1 -es mellett MOL (marché) - Péntek - reggel 
 

 

 

Okmányok: érvényes személyi igazolvány és/-vagy útlevél szükséges!
Kérjük, hogy aki nem magyar állampolgár, érdeklődjön, hogy vízumra van-e szüksége.
 
Az árak bizonyos esetekben nem csak a belépőjegyeket, hanem a járulékos költségeket is tartalmazzák. (foglalási díj, helyi idegenvezető, szervezési költség) Az utazás min. 35 fő részvételével indul. A fakultatív programok min. 20 fő részvételével indulnak. A programváltozás jogát minden eshetőségre fenn tartjuk Önök érdekében, a programok sorrendeje felcserélődhet!
 
 
Betegség-, baleset- és poggyászbiztosítás:
Irodánkban kedvezményes áron köthetnek az utazás időtartama alatt érvényes biztosítást. A biztosítás non-stop segítséget nyújt, magyar nyelven a bajba jutottnak. Utazási irodánk a Colonnade Insurance S.A. Magyarországi Fióktelepével áll kapcsolatban, napi 660 Ft/Fő -vagy több naposnál 580 Ft /720 Ft -ért, meghatározott korhatárral köthetnek utasaink biztosítást foglalásuk mellé. Útjainkon az Önök érdekében, minden utasnak szükséges betegség-, baleset-, poggyászbiztosítással rendelkeznie. Nem kötelezünk senkit arra, hogy nálunk kösse meg biztosítását, azonban útjainkon csak azok vehetnek részt, akik rendelkeznek utasbiztosítással. Ezt induláskor az idegenvezető ellenőrzi.
 
Az Európai Uniós Kártya nem utasbiztosítás. Nem nyújt segítséget sok olyan Európai államban sem, ahol Önt csak magánkórházban, magán orvosi rendelőben tudják ellátni. Nem nyújt fedezetet a további, esetlegesen felmerülő költségekre sem. Ilyen lehet például egy hosszasan elhúzódó kezelés, hozzátartozó kinttartózkodása, vagy a hazaszállítás megszervezése, lebonyolítása.
 
A bankkártyához tartozó utasbiztosítások megfelelőek, abban az esetben, ha a fent megjelölt kritériumoknak megfelelnek. Kérjük, foglaláskor mindenképpen ellenőrizzék, hogy a bankkártyájukhoz tartozó biztosítás a fenti eseteket is belelértve nyújt-e Önöknek a nap 24 órájában, magyar nyelven segítséget biztosítási esemény kapcsán. Amennyiben nem, kérjük, legyenek szívesek gondoskodni a megfelelő biztosításról.
 
 
Foglalási díj: 500,-Ft/fő
(Ajánlat kéréséhez, vagy foglaláshoz kattintson a fenti időpontok+árak valamelyikére!)
Oldalak
Dolce Travel Utazási Iroda
Utazás Szállás Last Minute Buszos utak Buszbérlés Incentiv-utak Városlátogatás Prága Bécs Szállás foglalás Verona-Velencei karnevál egy napos utak