Utazás
Szállás

Utazás típusa

Ország

Város

Dolce Travel
utazás-szállás-hírlevél
E-mail cím:*
Név:*
Telefon:Buszos városnézés, Buszos kirándulás - Bel- és külföldi személyszállítás autóbusszal Proservice Group - Több, mint arany Ultrahangos fogkefe Emmi-dent

Őszi Szünet Prágában és Csokoládé + Sör (4 Nap/3 Éj)***

E-mail

Reggeli után egész napos városnézés az Arany Prágában. Előbb a Várnegyed (Hradčany) nevezetességeit (Szent Vitus székesegyház, Ulászló terem, Szent György szobor, Aranyművesek utcája, Paloták.), majd a Kis Oldal (Szent Miklós templom) után a Károly-hídon átkelve az Óváros (Óvárosház, a középkori csillagászati óramű: Orloj, Boldogasszony templom) látnivalóival ismerkednek meg.

 

Őszi Szünet Prágában és

Csokoládé + Sör (4 Nap/3 Éj)***

 
 
Utazás: 
Autóbusszal (4 Nap/3 Éj) /+program szerint
 
Ellátás: 
Reggeli
 
Szállás: 3 Éj ***, 1 - 2 - 3 ágyas szobákban/+fürdőszoba
Belvárosi -jól megközelithető, gyalog -villamossal.
 
2018.10.20 - 10.23.
/1. BUSZ -BETELT !!!!
 
/2. BUSZ -BETELT !!!
 
/3. BUSZ -BETELT !!!
 

 
 
 
 
 
 
 
Program: (Szombat - Vasárnap - Hétfő - Kedd)
1. Nap: Budapest – Kittsee Csokoládék - Pozsony - Prága:
Indulás a reggeli órákban Budapestről. A nap első programjaként, Hauswirth család csoki gyárának -a mintaboltját látogatjuk meg. A legmegfelelőbb csokoládé kiválasztása mindig fontos, így a gyár által készített összes terméket meg kóstolhatjuk, mielőtt választanánk. A gyár legkeresettebb csokoládéi: banános, kókusz rummal töltött, kávés, mandulás, mákos, ...stb.  A temérdek érdesség megkóstolása után folytatjuk utunkat Pozsony felé, ahol rövid séta keretében  megnézhetjük a város nevezetességeit. (gyalogos idegenvezetés itt nincs). Ebédelési lehetőség majd indulás tovább. Útközben vacsorázási lehetőség. Megérkezés Prágába, szállás elfoglalása az esti órákban.
 
 
2. Nap: Prága – Óváros + Hajós Vacsora:
Reggeli után mai programunkat a Prágai Várban kezdjük. Itt található a gótikus Szt. Vitus-székesegyház, a Szt. György-szobor, a Régi Királyi palota és a Szt. György-bazilika. A várfalnál található Prága legfestőibb utcája, az Arany utcácska. A programunkat a világhírű kőhídon, a Károly hídon áthaladva az Óvárosban, az Óváros téren, a Városházánál fejezzük be. A Városháza tornyán megtekintjük a középkori csillagászati óraművet, az Orlojt, amely immár ötszáz éve minden kerek órában bábjátékkal szórakoztatja a nézőket. A nap további részében, szabadprogram keretében eldönthetjük, hogy visszatérünk-e a városközpontba és elmerülünk a város fényeiben, ízeiben, művészetében ill. Lehetőség nyílik az egész napos sétát követően egy kellemes hajókázásra, svédasztalos büfévacsorával a Moldva folyón, megcsodálhatjuk Prágát éjszakai kivilágítással, a Károly hidat, Szent Vitus katedrálist, a Nemzeti Színházat, Vysehrad dombját és még sok más nevezetességet! (Ára: 590 CZK/Fő).
 
 
3. Nap: Prága – Loketi Vár - Karlovy-Vary – Prága:
Reggeli után indulás: A Locketi várat látogatjuk meg elsőként, (Belépő Lokett kb.120 CZK/Fő). A vár teljesen bejárható, a pincerendszertől a kilátó toronyig. Minden helység a funkciójának megfelelően van berendezve, így visszarepülve az időben megismerhetjük a vár életét. Második programunk: a Tepla folyó partján épült Karlovy-Vary, az egykori híres fürdőváros, mely az Osztrák-Magyar monarchia idején az arisztokrácia egyik fő találkozóhelye volt. A Fő utca pompája mint egy gyönyörűen megkomponált díszlet varázsolja el a látogatókat. Városnézés alatt megkóstolhatjuk a Becherovkat-t, majd visszautazás a száztornyú Prágába. (A Karlovy-Vary Program ára: 5.000 Ft/Fő.
 
 
4. nap: Prága - Lednice - Budapest:
Reggeli után búcsúzunk Prágától és Lednice felé vesszük utunkat ahol megtekinthető a Lednnicei kastély. A Liechtenstein család nyári rezidenciája hatalmas méretével, lenyűgöző eleganciájával, csodálatos hatalmas parkjával, pálmaházával, felejthetetlen élményt nyújt a látogatóknak. Körbejárhatják a kastélyt gyönyörködve a francia kertben, tavakban, a kilátónak épített minaretben. Közösen a kastélyt csak kívülről tekintjük meg. Utunkat innen Budapest felé folytatjuk. Várhatóan a késő esti órákban érkezünk vissza Budapestre.
 
 
 
 
 
Részvételi díj: 48.990 Ft/Fő helyett most
LAST MINUTE - Akciós Áron: 44.990 Ft/Fő
 
 
 
Az ár tartalmazza:
Szállás: 3 Éj, Hotel***, 1-2 vagy 2-3 ágyas fürdőszábos szobákban
Utazást: autóbusszal (4 Nap/3 Éj) /program szerint 
Magyar nyelvű csoportkísérőt az utazás alatt
Ellátás: reggelis
 
 
Az ár nem tartalmazza:
Adminisztratív díj: 1.000 Ft/Fő
BBP betegség, -baleset, -poggyász biztosítás: 2.260 Ft/Fő
Fakultatív Programok költségeit
Egyéni kérésre - FIX Ülőhely Igénykés: 2.000 Ft/Fő,
Egyéni Kérésre - Egyágyas felár: 13.000 Ft/1 Fő/3 Éj
Igényelhető - Prága 24 Órás Bérlet - (Tömegközlekedés): 1.600 Ft/Fő
 
Fakultatív programok:
Karlovy Vary  5.000 Ft/Fő (Buszon -vagy helyszínen kerül beszedésre).
Loketti vár: 120 CZK /Fő
Vacsora Moldvai hajókázással 590 CZK/Fő (Helyszínen -vagy buszon fizetendő).
A fakultatív programok min. 28 Fő részvételével indulnak.

 

 

Felszállási helyek:
Budapest, Blaha Lujza tér, parkoló - - reggel 
Budaörs, AGIP kút - reggel
Tatabánya, M1-es mellett McDonald’s parkoló  - reggel 
Győr,  M1-es mellett MOL (régi agip)-kút - reggel
Mosonmagyaróvár, M1 -es mellett MOL (marché) - reggel 
 
 

 

 

Okmányok: érvényes személyi igazolvány és/-vagy útlevél szükséges!
Kérjük, hogy aki nem magyar állampolgár, érdeklődjön, hogy vízumra van-e szüksége.
 
Az árak bizonyos esetekben nem csak a belépőjegyeket, hanem a járulékos költségeket is tartalmazzák. (foglalási díj, helyi idegenvezető, szervezési költség) Az utazás min. 35 fő részvételével indul. A fakultatív programok min. 20 fő részvételével indulnak. A programváltozás jogát minden eshetőségre fenn tartjuk Önök érdekében, a programok sorrendeje felcserélődhet!
 
 
Betegség-, baleset- és poggyászbiztosítás:
Irodánkban kedvezményes áron köthetnek az utazás időtartama alatt érvényes biztosítást. A biztosítás non-stop segítséget nyújt, magyar nyelven a bajba jutottnak. Utazási irodánk a Colonnade Insurance S.A. Magyarországi Fióktelepével áll kapcsolatban, napi 660 Ft/Fő -vagy több naposnál 580 Ft /720 Ft -ért, meghatározott korhatárral köthetnek utasaink biztosítást foglalásuk mellé. Útjainkon az Önök érdekében, minden utasnak szükséges betegség-, baleset-, poggyászbiztosítással rendelkeznie. Nem kötelezünk senkit arra, hogy nálunk kösse meg biztosítását, azonban útjainkon csak azok vehetnek részt, akik rendelkeznek utasbiztosítással. Ezt induláskor az idegenvezető ellenőrzi.
 
Az Európai Uniós Kártya nem utasbiztosítás. Nem nyújt segítséget sok olyan Európai államban sem, ahol Önt csak magánkórházban, magán orvosi rendelőben tudják ellátni. Nem nyújt fedezetet a további, esetlegesen felmerülő költségekre sem. Ilyen lehet például egy hosszasan elhúzódó kezelés, hozzátartozó kinttartózkodása, vagy a hazaszállítás megszervezése, lebonyolítása.
 
A bankkártyához tartozó utasbiztosítások megfelelőek, abban az esetben, ha a fent megjelölt kritériumoknak megfelelnek. Kérjük, foglaláskor mindenképpen ellenőrizzék, hogy a bankkártyájukhoz tartozó biztosítás a fenti eseteket is belelértve nyújt-e Önöknek a nap 24 órájában, magyar nyelven segítséget biztosítási esemény kapcsán. Amennyiben nem, kérjük, legyenek szívesek gondoskodni a megfelelő biztosításról.
 
 

 

Foglalási díj: 500,-Ft/fő
(Ajánlat kéréséhez, vagy foglaláshoz kattintson a fenti időpontok+árak valamelyikére!)
Oldalak
Dolce Travel Utazási Iroda
Utazás Szállás Last Minute Buszos utak Buszbérlés Incentiv-utak Városlátogatás Prága Bécs Szállás foglalás Verona-Velencei karnevál egy napos utak