Utazás
Szállás

Utazás típusa

Ország

Város

Dolce Travel
utazás-szállás-hírlevél
E-mail cím:*
Név:*
Telefon:Buszos városnézés, Buszos kirándulás - Bel- és külföldi személyszállítás autóbusszal Proservice Group - Több, mint arany Ultrahangos fogkefe Emmi-dent

Párizs Ínyenceknek

E-mail

Reggel kezdjük városnézésünket. Párizsban a közlekedés általában metróval és gyalog történik. A délelőtti programunkban szerepel a Cité szigete a mindenki által ismert Notre Dame-mal és a szintén itt található Conciergerie-vel. Ezt követi a St. Chapelle templom megtekintése. Déli órákban kimegyünk a versaillesi palotához. A meseszép kastély és a park a barokk művészet remekműve.

 
Párizs Ínyenceknek
 
 
Utazás: Légkondicionált autóbusszal
Szállás: 3*** szálloda
Ellátás: Reggeli (fakultatív vacsora)
 
2018.09.19 - 09.25.
(Utazás: Busszal) -BETELT !!! 
 
 
2018.09.20 - 09.24.
(Utazás: Busszal - Repülővel) -BETELT !!!
 
 
 
 
 
 
Az út áttekintése:
Eiffel-torony, Notre Dame, Diadalív
Fontainebleau és Versailles kastélya
Mona Lisa és a Milói Vénusz a Louvre-ban
Kirándulási lehetőség Monet villájába
 
 
Program: (7 Nap/6 Éj)
1. NAP: SZEGED (PÉCS, DEBRECEN) – BUDAPEST
– HEGYESHALOM – ENNS – NÉMETORSZÁG (970 km)
Reggeli indulás után Ausztriában egy aranyos kisvárost, Ennst keressük fel. A város már a római időkben is fontos település volt. Gyalogos séta a belvárosban és a főtéren. Fő látványosságok: várostorony, városháza, barokk stílusú szép házak. Folytatjuk utunkat Németországba, szállás.
 
 
2. NAP: NÉMETORSZÁG – PÁRIZS (580 km)
REPÜLŐS UTASOKNAK: BUDAPEST – PÁRIZS
Buszos utasaink délutáni órákban érkeznek Párizsba, ahol találkoznak a repülőgéppel utazókkal, majd közösen tesznek egy buszos városnézést a fővárosban: Bastille tér, Városháza, Concorde tér, Latin negyed, Luxemburg-kert, Opera, Champ-Elysées, Diadalív, Trocadero tér. Ezt követően vacsora, majd este felmegyünk a Montmartra. Gyalog sétálunk a művészek negyedében, ahol a világ leghíresebb festői is megfordultak. A Sacre Coeur belső díszítésénél még megkapóbb a templom lépcsőjéről elénk táruló fantasztikus látvány a kivilágított városra. Montmart-ról leérkezve látjuk a híres (hírhedt) Pigalle-t és a Moulin Rouge-t is. Este fakultatív vacsora. Párizsban ezek a vacsorák nem a szálláshelyen lesznek. A sok program miatt a francia fővárosban olyan helyeket kerestünk a vacsorákhoz, ahol azt gyorsan le lehet bonyolítani. Este szállásunkra megyünk (4 éj).
 
 
3. NAP: PÁRIZS – VERSAILLES (50 km)
Reggel kezdjük városnézésünket. Párizsban a közlekedés általában metróval és gyalog történik. A délelőtti programunkban szerepel a Cité szigete a mindenki által ismert Notre Damemal és a szintén itt található Conciergerie-vel. Ezt követi a St. Chapelle templom megtekintése. Déli órákban kimegyünk a versaillesi palotához. A meseszép kastély és a park a barokk művészet remekműve. Visszaérve a párizsi városnézés folytatása; felkeressük az Invalidusok dómját, melyet Napóleon síremléke fölé emeltek, majd az idő függvényében megtekinthetjük a híres szobrász alkotásait a Rodin Múzeumban. A fakultatív vacsora után este hajózási lehetőség a Szajnán, amikor gyönyörködni lehet a szépen kivilágított belvárosban.
 
 
4. NAP: PANTHEON – LATIN NEGYED – SORBONNE
Délelőtt meglátogatjuk a Pantheont, ebben a klasszicista épületben több híres ember, pl. Rousseau, Victor Hugo és Émile Zola sírja látható. Folytatjuk utunkat a Latin negyedben, melynek kis utcáiban rengeteg étterem, kávézó található, ez már hosszú idő óta az egyetemisták és fiatalok találkozási pontja, mivel a közelben található a híres egyetem a Sorbonne. Természetesen ehhez is elsétálunk. Útközben számos érdekességet mesél idegenvezetőnk. A délutáni programunk: Tüleriák-kertje, Arc de Caroussel, valamint a világ talán leggazdagabb festészeti gyűjteményével rendelkező múzeuma, a Louvre megtekintése. A fakultatív vacsorát követően sétálunk Európa legismertebb főutcáján, a Champ-Elysées-n. Aki akar, a Diadalív tetejéről is körbetekinthet.
 
 
5. NAP: GIVERNY – FONTAINEBLEAU (160 km) (EURODISNEY)
Reggeli után, akik el akarnak menni az Eurodisney-be, azok ezt a napot ott tölthetik. Kiutazás HÉV-vel. Egész napos önálló szabad szórakozás a csodálatos játékparkban. A többieknek javaslatunk; egy fakultatív kirándulás Párizs környékére. Első állomásunk a világhírű festő, Claude Monet villája lesz Givernyben. A művész ebben a villában munkálkodott 11 évig. Itt egy csodálatos japán vízikertben és virágoskertben gyönyörködhetünk. Ezt követően, délután egy, az UNESCO Világörökség Listáján szereplő fantasztikus kastélyt keresünk fel: a Fontainebleau-kastélyt, mely több nagy király szülőhelye, valamint belső kialakítása is meseszép. Fakultatív Giverny – Fontainebleau kirándulás (2 belépővel): 35 € (helyszíni jelentkezés). Párizsba visszaérve találkozunk azokkal, akik nem választották a fakultatív programot és elmegyünk a fakultatív vacsorára. Ezután az Eiffel-toronyhoz vezet utunk, ahol lifttel a tetejéig, vagy gyalog kisebb magasságokig fel lehet menni.
 
 
6. NAP: PÁRIZS – REIMS – NÉMETORSZÁG (540 km)
REPÜLŐS UTASOKNAK: PÁRIZS – BUDAPEST
Délelőttöt még Párizsban töltjük. Sétálunk az Operaház környékén, majd megtekintjük a Fragonard parfümgyárat, ahol bemutatót tartanak a híres francia parfümkészítésről. A végén lesz egy kis idő ajándékvásárlásra is. A repülőgépes utasaink ezen a napon programjaink után hazarepülnek Budapestre. Buszos utasaink is elindulnak, és Párizst elhagyva a szintén világörökség listáján szereplő fantasztikus gótikus katedrálist nézik meg Reimsben. Szállás már Németországban.
 
 
7. NAP: NÉMETORSZÁG – AUSZTRIA
– BUDAPEST (960 km)
Utazás kisebb megállásokkal. Hazaérkezés az esti órákban.
Budapest után mindenkit a felszállási helyére szállítunk.
 
 
 
Részvételi díj: 149.500 Ft/Fő
 
 
Az ár tartalmazza:
Utazás: Légkondicionált autóbusszal
-vagy Repülővel + Légkondicionált autóbusszal
Szállás: 3*** szálloda
Ellátás: Reggeli 
Magyar nyelvű Csoportkísérő - Idegenvezető
 
 
Az ár nem tartalmazza:
Egyágyas felár: 52.000 Ft/Fő
Fakultatív vacsora (6 alkalom): 39.000 Ft/Fő
BBP Classic biztosítás: 3.850 Ft/Fő
Idegenforgalmi adó: 5,00 Euro/Fő
 
Össz.: kb. 149 € + fakultatív program
4 napos múzeumi kártya: 62 €/Fő
Tárlatvezetés - Versailles: 18 €/Fő
Hajó: 15 € /fő
Fontainebleau: 4 €/Fő
Eiffel-torony (3. emelet): 17 €/Fő
Montparnasse torony: 15 €/Fő
Tárlatvezetés - Louvre: 18 €/Fő

 

Foglalási díj: 500,-Ft/fő
(Ajánlat kéréséhez, vagy foglaláshoz kattintson a fenti időpontok+árak valamelyikére!)
Oldalak
Dolce Travel Utazási Iroda
Utazás Szállás Last Minute Buszos utak Buszbérlés Incentiv-utak Városlátogatás Prága Bécs Szállás foglalás Verona-Velencei karnevál egy napos utak