Utazás
Szállás

Utazás típusa

Ország

Város

Dolce Travel
utazás-szállás-hírlevél
E-mail cím:*
Név:*
Telefon:Buszos városnézés, Buszos kirándulás - Bel- és külföldi személyszállítás autóbusszal Proservice Group - Több, mint arany Ultrahangos fogkefe Emmi-dent

Peking – Shanghai (Kínai Körutazás a Szuperexpresszel)

E-mail

Fedezze fel Kína legérdekesebb városait, utazzon a világ egyik leggyorsabb vonatával, mely 1300 km-t 4 óra alatt tesz meg. Legnépszerűbb kínai programunk ez a körutazás, alig egy hét alatt csodás betekintést nyújt a kínai kultúrába, a nagyvárosok és a ma is élő történelem hétköznapjaiba.

 
Peking – Shanghai,
Kínai Körutazás a Szuperexpresszel
 
 
Fedezze fel Kína legérdekesebb városait, utazzon a világ egyik leggyorsabb vonatával, mely 1300 km-t 4 óra alatt tesz meg. Legnépszerűbb kínai programunk ez a körutazás, alig egy hét alatt csodás betekintést nyújt a kínai kultúrába, a nagyvárosok és a ma is élő történelem hétköznapjaiba.
 
 
2018.03.27 - 04.03. 
- BETELT !!! / 1. CSOPORT / 2. CSOPORT
 
 
Peking UNESCO Világörökségek • Yu Yong hágó • Nagy Fal 
• Nanjing környéke • Ming sírok • Shanghai • Zhujiajiao
 
 
Utazás:
Budapest - Peking és Shanghai - Budapest
menetrend szerinti repülőjárattal átszállással,
a körutazás alatt légkondicionált autóbusszal
és egyes szakaszokon a szuperexpresszel 
 
Elhelyezés:
középkategóriájú szállodákban, kétágyas szobákban 
(4 Éj Peking és 2 Éj Shanghai)
 
Ellátás:
reggeli, felár ellenében félpanzió (ebéd vagy vacsora a program szerint) 
 
Minimum létszám:
15 fő (a fakultatív programokra 10 fő)
 
 
 
 
VIDEO:
 
 
 
Program: (8 Nap/6 Éj)
1. NAP
Elutazás Pekingbe menetrendszerinti repülőjárattal átszállással.
 
 
2. NAP
Peking a világ legnépesebb államának fővárosa, egyike a Négy Ősi Kínai Fővárosnak. A városban érdekesen keveredik az ezeréves ősi kínai kultúra (az i.e. 1000 évből is találhatók maradványok a városban), a Ming- és Csing-dinasztia idejéből származó csodálatos templomok, a lassan közel 70 éves maoista kommunista rendszer lenyomata és az ultramodern épületek látványa. Érkezés után látogatás a világ legnagyobb terére, a Tienanmen-térre (magyarul: Mennyei Béke Tere). Fő látnivalók: Mao Ce-tung Mauzóleuma, Népi Gyűlés Háza, Pekingi Nemzeti Múzeum, Népi Hősök Emlékműve. Transzfer a szállodába. Este fakultatív program: pekingi kacsavacsora. - Szállás Pekingben.
 
 
3. NAP
Peking. A Tiltott város megtekintése, mely a Ming-dinasztiától a Csing-dinasztia végéig, csaknem ötszáz éven át szolgált a kínai császárok lakóhelyeként és a kínai birodalom ceremoniális és hatalmi központjaként. Az 1406. és 1420. között épült komplexum 980 épületből, bennük 8707 szobából áll, és 720 000 m2-en terül el. Az épületegyüttes a hagyományos kínai palotaépítészet remekműve. A „tiltott” kifejezés arra utal, hogy senki nem léphetett be a területére engedély nélkül. Délután kirándulás a Nyári Palotához: a császári kert, a „hosszú folyosó” a Kumming-tó mellett, valamint a „Márványhajó” megtekintése. Látogatás a 2008-as olimpia színhelyére, a „Madárfészek” megtekintése. - Szállás Pekingben.
 
 
4. NAP
Utazás a Yu Yong-hágóhoz, a Kínai Nagy Fal Pekinghez legközelebb található, látogatható részéhez. A helyőrség helyreállított házainak megtekintése és séta a Nagy Falon. A Nagy Fal az i.e. 3. század és i.sz. 17. század eleje között Kína északi határán épített erődítményrendszerek összessége, amelynek célja az volt, hogy a földművelő Kínát megvédje az északi nomád törzsek (nagy részben a hunok) támadásaitól. Becslések szerint kb. 7000 km hosszú, és különböző korokban épült erődítményekből áll. Délután a Ming-császárok temetkezési helyének meglátogatása. A 40 km2-es sírkert 13 Ming császár végső nyughelye. A sírkert helyszínét a feng shui szerint kedvező fekvése alapján választották ki. A 3 oldalról zárt völgyet csak dél felől lehet megközelíteni, az északi széllel érkező gonosz szellemeknek hegylánc állja útját. Séta a Szellemek Útján, melyet szobrok öveznek: hivatalnokok, katonák, állatos és mitikus szörnyek. - Szállás Pekingben.
 
 
5. NAP
Reggeli után szabad program, vagy fakultatív kirándulási lehetőség: látogatás az Ég Templomba, majd a ma is működő Láma Templomba. Ez az egyik legnagyobb és legjelentősebb tibeti buddhista monostor a világon. Az építmény és a templomi alkotások a han kínai és tibeti stílus kombinációi. Délután Hutong - túra keretében ismerkedés a pekingi tradicionális lakónegyeddel. - Szállás Pekingben.
 
 
6. NAP
Utazás a szuperexpresszel Sanghajba - az 1300 km-es utat a vonat 4 óra alatt teszi meg. A tengerparton elterülő Sanghaj „a Kelet Párizsa” Kína legnépesebb és egyben gazdaságilag egyik legjelentősebb metropolisza. Míg a várost kettéosztó Huangpu-folyó nyugati partján a hajdani európai gyarmattartó hatalmak méltóságteljes épületei sorakoznak, addig a keleti parton már a „kínai Manhattan” lélegzetelállító felhőkarcoló-erdeje látható. A megérkezés után a gyönyörű sziklapark, a Yu-Yuan kert és az óváros megtekintése. - Szállás Sanghajban.
 
 
7. NAP
Szabad vagy egész napos fakultatív kirándulás Zhujiajiaóba és Sanghajban. Utazás az ódon hídjairól ismert hangulatos Zhujiajiaóba, a vízre épült faluba, majd a Jade Buddha Templom megtekintése. Ebéd után séta és vásárlás a régi sanghaji épületek helyreállításával kialakított szórakoztató és bevásárló utcán, a sanghaji „Champs Elysées”-n, a Xin Tian Di negyedben. - Szállás Sanghajban.
 
 
8. NAP
Kora reggeli órákban transzfer a repülőtérre,
hazaindulás átszállással Budapestre.
 
 
 
 
Részvételi díj: 239.000 Ft/Fő  
 
 
 
Részvételi díj: 239 000 Ft
Egyágyas felár: 75 000 Ft
Repülőtéri illetékek és díjak: 137 000 Ft
Belépők díjai (kötelező): 26 000 Ft
Vízumdíj: 25 000 Ft
Félpanziós felár*: 24 000 Ft
 
Pekingi kacsavacsora*: 9 000 Ft
Láma templom és Hutong túra*: 12 000 Ft
Zhujiajiaó és Shanghai*: 18 000 Ft
 
 
 
A részvételi díj tartalmazza:
utazást a leírásban szereplő repülőjáratokkal, 
a körutazás alatt légkondicionált autóbusszal, 
egyes szakaszokon szuperexpressz vonattal, 
6 éjszaka szállást, 
reggelis ellátást, 
a megadott programokat, 
a magyar nyelvű idegenvezetést Budapestről az út teljes időtartama alatt, 
BBP baleset- betegség- és poggyász biztosítást, 
útlemondási biztosítást.
 
 
 
Az ár nem tartalmazza:
repülőtéri illetékek és díjak, 
félpanziós felár*, 
fakultatív programok*, 
vízumdíj, 
helyi borravaló (5 USD/fő/nap).
 
 
Foglalási díj: 500,-Ft/fő
(Ajánlat kéréséhez, vagy foglaláshoz kattintson a fenti időpontok+árak valamelyikére!)
Oldalak
Dolce Travel Utazási Iroda
Utazás Szállás Last Minute Buszos utak Buszbérlés Incentiv-utak Városlátogatás Prága Bécs Szállás foglalás Verona-Velencei karnevál egy napos utak