Utazás
Szállás

Utazás típusa

Ország

Város

Dolce Travel
utazás-szállás-hírlevél
E-mail cím:*
Név:*
Telefon:Buszos városnézés, Buszos kirándulás - Bel- és külföldi személyszállítás autóbusszal Proservice Group - Több, mint arany Ultrahangos fogkefe Emmi-dent

Pozsonyi Dinopark, Állatkert és Kittsee Csoki

E-mail

A fantasztikus Dínópark dinoszauruszok életnagyságú makettjeivel rengeteg látogatót vonz, akik betekintést nyerhetnek az őslények világába. Az életnagyságú dínók mellett a programot őslénytani játszótér és 3D mozi teszi még izgalmasabbá.

 

Pozsonyi Dinopark + 

Állatkert és Kittsee Csoki

 

 

Utazás: autóbusszal

 

2018 -ban (Nem Foglalható)!

Buszmegrendelés esetén IGEN! (min. 33 Fő)!

 

 

Program:
Indulás reggeli órákban Budapestről, rövid pihenővel érkezünk a Kittsee csokigyárba, ahol kedvünkre vásárolhatunk a jobbnál jobb csokoládékból. A vásárlást követően tovább utazunk Pozsonyi Állatkertbe, ahol szabad program keretében körbejárhatjuk a kertet. A pozsonyi állatkert és Dínópark országos viszonylatban olyan egyedi látványossággal szolgál, ami egy csapásra rabul ejti kicsik és nagyok szívét. A 700 emlős, 200 madár és 40 csúszómászó 96 hektáros mesebeli otthonban kapott helyet. A fantasztikus Dínópark dinoszauruszok életnagyságú makettjeivel rengeteg látogatót vonz, akik betekintést nyerhetnek az őslények világába. Az életnagyságú dínók mellett a programot őslénytani játszótér és 3D mozi teszi még izgalmasabbá. Este indulás vissza Budapestre, érkezés a késő esti órákban.
 
 
 
Részvételi díj: 13.990 Ft/Fő helyett most csak
Előfoglalási Akciós Ár: 8.000 Ft/Fő
 
 
 
Az ár tartalmazza:
utazás autóbusszal
magyar nyelvű csoportkísérőt
 
Az ár nem tartalmazza:
BBP utasbiztosítás - Csoportos (1 Napos): 660 Ft/Fő (Classic T.)
Fix Ülőhely - Egyéni Igényre: 2.000 Ft/Fő (Bárhol a buszon)
 
Tickets: Dinopark + ZOO + Zárt Parkoló:
Felnőtt: 8 € /Fő  
Gyermek: 6 € /Fő (2 - 6 éves kor-ig)
 
A Park Nyitva van egész évben, kivéve 01.01 -én.
A téli szezonban a Dinosaur-us Park nyita tart, de a modellek,
3D-s mozi nem mozognak ill. üzemen kívül vannak!
 
 
 
Felszállási helyek: Időpont vetőlegesen:
Budapest, Blaha Lujza tér áruház előtti parkoló - Szombat reggel - (07:00)
Budaörs, AGIP kút - Szombat reggel - (07:20)
Tatabánya, M1-es mellett McDonald’s parkoló - Szombat reggel - (08:00)
Győr, M1-es mellett AGIP-kút - Szombat reggel - (08:40)
 
 

Okmányok: érvényes személyi igazolvány és/-vagy útlevél szükséges!

Kérjük, hogy aki nem magyar állampolgár, érdeklődjön, hogy vízumra van-e szüksége.
 
Az árak bizonyos esetekben nem csak a belépőjegyeket, hanem a járulékos költségeket is tartalmazzák. (foglalási díj, helyi idegenvezető, szervezési költség) Az utazás min. 35 fő részvételével indul.
 
Betegség-, baleset- és poggyászbiztosítás:
Irodánkban kedvezményes áron köthetnek az utazás időtartama alatt érvényes biztosítást. A biztosítás non-stop segítséget nyújt, magyar nyelven a bajba jutottnak. Utazási irodánk a Colonnade Insurance S.A. Magyarországi Fióktelepével áll kapcsolatban, napi 660 Ft/Fő -vagy több naposnál 580 Ft /720 Ft -ért, meghatározott korhatárral köthetnek utasaink biztosítást foglalásuk mellé. Útjainkon az Önök érdekében, minden utasnak szükséges betegség-, baleset-, poggyászbiztosítással rendelkeznie. Nem kötelezünk senkit arra, hogy nálunk kösse meg biztosítását, azonban útjainkon csak azok vehetnek részt, akik rendelkeznek utasbiztosítással. Ezt induláskor az idegenvezető ellenőrzi.
 
Az Európai Uniós Kártya nem utasbiztosítás. Nem nyújt segítséget sok olyan Európai államban sem, ahol Önt csak magánkórházban, magán orvosi rendelőben tudják ellátni. Nem nyújt fedezetet a további, esetlegesen felmerülő költségekre sem. Ilyen lehet például egy hosszasan elhúzódó kezelés, hozzátartozó kinttartózkodása, vagy a hazaszállítás megszervezése, lebonyolítása.
 
A bankkártyához tartozó utasbiztosítások megfelelőek, abban az esetben, ha a fent megjelölt kritériumoknak megfelelnek. Kérjük, foglaláskor mindenképpen ellenőrizzék, hogy a bankkártyájukhoz tartozó biztosítás a fenti eseteket is belelértve nyújt-e Önöknek a nap 24 órájában, magyar nyelven segítséget biztosítási esemény kapcsán. Amennyiben nem, kérjük, legyenek szívesek gondoskodni a megfelelő biztosításról.

 

Foglalási díj: 500,-Ft/fő
(Ajánlat kéréséhez, vagy foglaláshoz kattintson a fenti időpontok+árak valamelyikére!)
Oldalak
Dolce Travel Utazási Iroda
Utazás Szállás Last Minute Buszos utak Buszbérlés Incentiv-utak Városlátogatás Prága Bécs Szállás foglalás Verona-Velencei karnevál egy napos utak